Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bagatelka

*Polacy za granica - gdzie mieszkacie?*

Polecane posty

martaga> jak bylam w Polsce, tez komputer w domu odstawial takie rzeczy, okazalo sie, ze to 204 cos tam to jakis trojan jest, nie obylo sie od gruntownego czyszczenia.. niestety

czesc wszystkim.. Martaga - widzialem kiedys usuwanie takich zainstalowanych stronek z komputera, one sie wpisuja w taki program, ktory decyduje o tym co i kiedy ma Ci sie uruchomic.. Niestety widziec a wytlumaczyc to dwie rozne sprawy, nie dam rady Ci pomoc. Ale trzymam kciuki, zeby Ci sie udalo, czasem to pomaga... JoAska - dziekuje, Lazurowe Wybrzeże, myslalem, ze to tylko nazwa taka turystyczna,a to jak widze prawdziwa geograficzna.. I bardzo mi przykro, ze cos Ci sie przyczepilo przy okazji szukania. Mam nadzieje, ze sobie poradzilas..

Gość martaga
Jay i Kokuś, dzięki za info. Nie wiem co mi powie jeszcze Funkia. Jeśli mam szanse naprawić to sama to o.k. Komputer ma dopiero 2 m-ce i nie mam tu nikogo zaufanego, kogo mogłabym poprosić o pomoc. Muszę zanieść do punktu usług i cześć. POzdrowionka p.s. skąd bierzecie te rysunki?

Gość Elisabetta
Heloski Dzisiaj pogadalysmy sobie z Martaga przez telefonik,superek:) Tak sobie mysle,ze nie moge narzekac bo sama zdecydowalam,ze zostawie Polske...choc oczywiscie tesknie. Ale prawda jest tez,ze kiedy sie ma dzieci to Twòj dom jest tam gdzie one, gdzie maz, ktòrego kocham.....bo przeciez dom...TO LUDZIE A NIE MURY!!!!DZIS mam dobry nastròj:):):)

...i umyl lodowke ,dzis na obiad lasagna............ mowie Wam najlepsi faceci sa z Danii,hartowani przez Nowa Zelandie:P poza tym to dzis przychodzi do mnie kolega Maly na kawe..moze byc wesolo.:P Piwonia!!!dziekuje serdecznie za fotki urodzinowe,przy okazji obejrzalam Amber i Marzenke:):):):):) jak obfoce Nowego to powysylam:P Witam kolezanki z Italii:)

Martaga, porady Funkii sa chyba 2 strony przedtem. Ja skorzystalam i jestem zachwycona!!! Odpukac! Jej e-mail jest pod jej nickiem, jak kazdego z nas. Esja, widzialas mnie, Marzenusie, Piwonie a ... Funkie? Funkii nie widzialas? Przeciez ona tez tam jest. Kasiulka, to kiedy zaczynasz jeszcze raz? :-D

Martaga, porady Funkii sa chyba 2 strony przedtem. Ja skorzystalam i jestem zachwycona!!! Odpukac! Jej e-mail jest pod jej nickiem, jak kazdego z nas. Esja, widzialas mnie, Marzenusie, Piwonie a ... Funkie? Funkii nie widzialas? Przeciez ona tez tam jest. Kasiulka, to kiedy zaczynasz jeszcze raz? :-D

yuck... ale sie obrzydliwie caly dzien czuje... mam jakies dziwne zatrucie. Albo przez serek wiejski, ktory zjadlam na sniadanie, albo przez wielka tabletke witaminowa centrum, ktora wzielam rano... Obstawiam to drugie... juz mi sie to kiedys zdarzylo... zoladek zwiniety w supel... oblewajace poty...okroponosc... a dzis wieczorem test z audytu... ojjjj... poczytajcie o kawie http://articles.health.msn.com/id/100098752?GT1=5943 ewulek: oj nie kus, bo jeszcze cie wykorzystam.. bardzo mi brakuje polskiego pieczywa (ale to sie nie nadaje na wysylanie), delicji, kubanek (tych ciach kakaowych) i herbatnikow holenderskich. No i dobrej czekolady. Ale wszystkie te produkty sa na razie zabronione. I dobrze. Moze sie jeszcze wybiore do TJMaxx i kupie kilka pudelek Fazera... tak na czarna godzine... ihihihii... zaraz sobie obejrze zdjeciz piwonii imprezki

witam;-) Squirley> mam nadzieje, ze czujesz sie lepiej juz, a audytem sie nie przejmuj;-) ja juz wskoczylam w rutynowe praca, szkola, 4 testy lub kartkoweczki w tygodniu, stad mniej mnie na forum, ale z reka na sercu mowie, czytam;-) czekam wlasnie na zajecia ze statystyki, niecierpie tego pzredmiotu;-) jak mawial Maruda \"Niecierpie niecierpiec\".. ech..

Jay - bo i kto by statystyke cierpial ;) A jak sie czysci komputer? Squiley - ojojoj :0 TO pewnie przez te czelokadki ;) Piwonia, Esja i KaHa - dzieki za kolejne fotki :) A ja tu siedze w pracy obzarta zupa z soczewicy i pic mi sie chce jak choroba, a nie moge sie oddalic ... Pozdrowionka :) :) :)

Ale powielilam wpis! :-( Squirley, ja witaminy zawsze biore przed lub po posilku. Bo inaczej muli mnie, stoi w przelyku lub zwroce... Nie wiem czy to przez to ze tablecior taki wielki czy ze taki kop witaminowy :-D Moglyscie wczesniej wpasc na ten pomysl z osobnym tematem do przepisow, duzo bylo i pelno perelek no ale jak tego szukac po wszystkich stronach... zwlaszcza ze tu sie powiekszaja w iscie zawrotnym tempie ;-) Ach, oczywiscie i na tym temacie zaraz znalazl sie moj "wielbiciel" :-D :-D :-D

😘Martaga, tutaj masz porady Funkii: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=142709&start=9720 Wpis z 29 stycznia :-D 🌻 🌻 🌻 ❤️PROSZE SIE DOPISYWAC ;-) ******************************************************************************* AMBERANGELIC Arlington Hts, IL 1974 7,7 AKARA Amsterdam 1980 10 m-cy BARB okolice Chicago 1979 3 BAGATELKA Duluth, Minnesota, USA 1972 15\'3\'\' BASTA Bradenton, FL ? 3 m-ce CAFEE Szwecja, Sztokholm 1977 10 m-cy CYGNUS Chicago, USA 1979 1,5 CYTRUSOWA Koeln, Niemcy, 1977, od grudnia 2004 DARK ELF Springfield, IL 1977 2 ESJA Islandia, Reykjavik, 1980, 4 lata EWULEK Schaumburg, IL 1978 4,5 FRANCI Mahopac, NY, 1982, od 10/2004 FUNKIA okolice Chicago, IL 1970 15 GODA Litwa 1960 od urodzenia IZZA Lutsen i Grand Marais/MN 1978 25 m-cy JAY Charleston, SC 1975 2 JOASKA Francja 1979 pol roku KOKUS Tarnobrzeg, PL 1963 wakacje K-11 * Kanada * 1969 14 KaHa Greenville, SC 1969 4 Kasiuga Stuttgart 1983 od marca 2003 KLARYSA Bruksela ? ? malutka_de Bad Urach 1981 6.2002 MAYENKA Toronto, Can 1981 1,3 MARGOT Francja 1980 2 lata z hakiem MASHA Austria 1972 3 lata MARZENUSIA Okolice Chicago, IL 1984 1,6 NANECZKA Niemcy, Monachium, Bawaria 1975 5 NIKA_AU Sydney 1973 16 lat PIWONIA Okolice Chicago, IL 1977 11 SIMONA CINAMONA Shreveport, La 1977 2 lata SQUIRLEY Tega Cay, SC 1978 3,5 TULIPAN Haga 1978 2,6 WARIATKAZWARIOWANA Luxemburg 1984 od 9.2003 *ZACZARUJ MNIE* Westfield, NJ 1974 2,5 *************************************************************************** 🌻NASZE PRZEPISY: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1571793&id_f=12 **************************************************************************** Moze kopiujmy link do przepisow razem z tabela aby sie nie zawieruszyl? :-D

Ja to sie tylko martwie ze Esja nam wypadnie z tematu na rzecz tego Nowego, caly czas nie mam zdjec!!!!!!!!!! Snieg stopnial i juz po zimie... Przyznam sie ze bylam tak samo(jak Esja) zaszokowana moim obecnym mezem, ze z wrazenia schudlam 17 funtow tak poprostu.. Fajnie ze jej tak dobrze!!!!!!!!!!!!!!!! Esja 🌻 Pozostalym serdeczne pozdrowienia!!!!!!!!!!!!!!!:( :(:(

no i wreszcie po tescie. nie pytajcie jak poszlo, bo nie wiem i nie bede wiedziec az dostane wyniki... taki glupi profesor... juz mi przeszly rewolucje zoladkowe. jestem pewna, ze to przez wielkosc tableciory i kopa witaminowego! juz mi sie to wczesniej zdarzylo, ale nie z Centrum. Moze to dlatego, ze tyle stracilam na wadze i moj organizm nie wyrabia z przyswajaniem tych skladnikow... aha, komentarz do zdjec z imprezki piwonii: kobietki! wszystkie wygladacie ZABOJCZO!!! No i wreszcie zobaczylam funkie. Domyslam sie ze ty to ta slodka osobka w zaczesanych do tylu blond wlosach i okularach, tak? jak wam fajnie, ze sie mozecie spotykac... Amberek: ty z kazdym zdjeciem wygladasz coraz lepiej!! Figura jak marzenie. Piwonia i Marzenusia tez jak laseczki nebeskie!! dietujecie jeszcze kobietki? Bo chyba juz nie ma po co. Mnie wlasnie takich spotkan brakuje. Tu chadzamy od czasu do czasu na iprezy do znajomych T z pracy, ale to nie to samo... Jacys sa tacy dziwni... Brakuje mi fajnego chociaz pol-Polskiego towarzycha... Bo w szkole to same malolaty... Kurcze ludziska.. musimy kiedys zorganizowac jakis ogolnostanikowy zlot w celu spotkania! co powiecie na Kalifornie? Tam chyba kazdy bedzie mial taka sama droge do przebycia, wiec nie bedzie niesprawiedliwie... hihihih... fajnie by bylo, co?... Ok. ide poczytac jeszcze na jutro troche o teorii rachunkowosci... Ciumki dla wszystkich

Czesc:))) wszystkim:)) u mnie nadal remonty i nie do srody ale jak stwierdzili malarze to sie do piatku napewno wyrobia:))oby.... Squirley to ja jeszcze poczekam chwilke:)) z ta wysylka:)) a te dobre czekolady to jakie sa dla Ciebie??:)) wedlowska z calymi orzechami??:)))hieheieie....przepraszam za to kuszenie ale bedzie mi milo zrobic Ci mala slodka niespodzianke:)) a przy okazji Twoj maz posmakuje czegos naprawde dobrego:)) pozdrawiam WSZYSTKICH bardzo serdecznie a teraz zmykam spac bo padam po robienieniu porzadkow...choc jutro znow bedzie to samo i od nowa Polska ludowa:)) Buziaczki i do milego:))****

Czesc Babki i Kokus-Rodzynek! Piwonia - dzieki za zdjecia. Ale ten Twoj kolega ich natrzaskal! Wiesz, on by sie nadawal na paparazzi - malomowny ale konsekwentny w tym pstrykaniu ;) Kochana - jestes swietna hostessa!!! Tak zaluje ze nie moglam zostac dluzej i ze bylam taka rozbita! Wlasnie obejrzalam siebie w porownaniu z Wami laskami i dochodze do wniosku ze musze wziac sie za powazne odchudzanie - Marzenusia to niedlugo zniknie (kobita nic nie je i w ogole nie spi). Dotychczas moglam zwalac na ciaze i karmienie, no ale ile mozna? Squirley - rzeczywiscie to ja w okularach i kucyku. Tylko taka fryzura przyszla mi do glowy bo malcy pokrzyzowali nam plany wieczorowe i nie zdazylam umyc glowy. Zwylke mam wlosy rozpuszczone :) Martaga - moj email jest pod moim nickiem. Czy zainstalowalas sobie Norton czy tez McAfee antivirus? Jesli tak i nadal masz problemy, to wyjscie jest jednyne - zformatowac twardy dysk. Wlasciwie jest to wyjscie najlepsze, bo programy antywirusowe nigdy do konca takich smieci nie wyczyszcza, a z tego co piszesz, to jestes niezle zainfekowana. Niestety, Twoj opis jest dosyc ogolny wiec trudno mi okreslic co Ci dokladnie "dolega". W ogole to pogadam z mezem co powinnas zrobic bo on tym sie zajmuje zawodowo a ja jestem tylko amatorka :) Pamietaj zeby sie dobrze zabezpieczyc zanim ruszysz w swiat wirtualny po przebudowie :) Dysk mozesz zformatowac sama instalujac system operacyjny od poczatku. Jesli masz Windows XP, to koniecznie zainstaluj sobie Service Pack 2. Pisz jesli potrzebujesz wiecej wskazowek. Jesli nie czujesz sie na silach zrobic to samodzielnie, to udaj sie do serwisu. Ile Twoje dziatki maja lat? Rozumiem Ciebie z tym spaniem, bo my mamy to podobnie. Malenstwo ma poltora roku i ma w nosie nasze propozycje przespania calej nocy. Musi sie obudzic przynajmniej raz na butelke wody (chociaz wolalby mleko ;) ). Starszaka przetrenowalismy jak mial 7 miesiecy i zaczal spac przez cala noc. Bylo super dopoki nie zaczal sie budzic co noc jak skonczyl 3 lata - noc w noc zczlapuje do naszej sypialni i cichutko prosi aby jedno z nas raczylo towarzyszyc mu przez reszte nocy bo on nie lubi spac sam, hihihi. I tak juz od roku. Ale ja zyje nadzieja ze kiedys musza wreszcie zaczac spac jak normalni ludzie! Esja - hohoho!!! ❤️ Wyglada ze w Islandii wiosna pelna para :D Ewulek - trzymaj sie w tym remoncie :) Bedziesz miala milutkie, swieze mieszkanko juz wkrotce :) Bagatelka, maz sie wlasnie mnie pyta czy chce jechac do Duluth we wrzesniu bo on na jakis maraton (rollerblades) sie wybiera. Moze sie spotkamy :) ? Amber :) Kokus :) JoAska :) Jay :) Elisabetta :) KaHa: Wszyscy ktorych nieumyslnie pominelam :)

Hejka!! Melduje sie ze czytam i jestem. Ale jakos czas ucieka przez palce. Jade znow na obiad ze znajomymi a musze sie dzis spakowac jeszcze. Jutro pobudka o 6 rano. Dzis tez zreszta byla tyle ze po 5. Moj Misio wylecial na delegacje :( 😭 i juz sie nie zobaczymy przed moim wyjazdem. Pech chcial, ze wylecial dzis i wraca jutro w nocy ale wtedy to ja juz w Polsce bede 😭 I nie zobaczymy sie ze 2 miesiace 😭 Nie lubie bardzo rozstan 😭 No to sie Wam wyplakalam. Esja to juz chyba stracona bedzie :) dla wiosny i Nowego :) Kokus nic sie nie stalo, poradzilam sobie. Ale Misio bedzie musial po powrocie sie pozbyc tych plikow bo usunac sie ich nie dalo. Wczoraj to juz nie mial czasu. Wszystkich bardzo goraco pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

czesc dziewczyny i sorki wielkie, ze wczoraj tak tylko do dwoch osob napisalem. Chcialem puszczac posty malymi porcjami, ale sie okazalo ze juz w ogole nie moglem otworzyc naszego topiku, a strona glowna forum zatrzymala sie na godzinie 18:31 i do 23. nie drgnela, a onet czy gazeta.pl czy wreszcie inne stronki otwieraly sie w miare normalnie, rowniez GG dzialao jak zwykle czyli krotkimi skokami naprzod... JoAska - no to sie namieszalo, jeszcze raz sorki. Zycze milej podrozy.. mysle, ze bedziesz miala mozliwosc kliknac do nas z kraju nad Wisla.. Dziewczyny z Chicago - a gdzie mozna obejrzec fotki z imprezy? Piwonia - rozsylasz sama czy jest jakis adres, w kazdym badz razie pamietaj o mnie, please bardzo.. Funkia - jesli Twoj maz usnal ze Starszakiem, to gdzie podziewalo sie Malenstwo.. Chyba nie imprezowalo z Toba, hihihi... Ewulek - zycze, zeby jednak fachowcy skonczyli w piatek. Czy duzy jest zakres tego remontu, czy tylko malowanie? Squirley - na zlot stanikowy proponuje Las Vegas, co Ty na to? I uwazaj na witaminki, niby maja byc zdrowe, ale jak sama widzisz nie zawsze od razu to widac... Amber - ten \"wielbiciel\" to jakas wyjatkowo podla kreatura.. KaHa - zaraz wysylam fotki do Ciebie, wczoraj klikalem z drugiego kompa.. Bagatelka - rzeczywiscie ta zupa jest pyszna, ale poczekam z nastepnym gotowaniem do powrotu syna.. Dzis bede jadl krupnik na boczku, waw... Jay - czy to jest statystyka matematyczna? Esja - czekam na Twoja relacje z odwiedzin kolegi Malego... Elisabetta - zycze dobrego nastroju codziennie martaga - to jest namiar na emotki: http://forum.o2.pl/emotikony.php ja sobie ten adres wpisalem do ulubionych i mam pod reka w czasie pisania, ale przewaznie juz pamietam, zreszta malo uzywam :D ok, na razie posle to co napisalem.. pozdrawiam wszystkich

Gość martaga
Cześć wszystkim!!!!!! i dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi. O komputerze nie będę już truła spróbuję wykorzystać wszystko to co już zostało tu napisane. A jak nie no to na odwyk komputer . Ja jestem nieco zacofana i musicie mnie poprowadzić za rączkę......pod którym nickiem trzeba kliknąć na adres mailowy?......tylko się nie śmiejcie ze mnie.....ja po prostu nie używam tak dużo komputera. Tak, pogadałyśmy sobie z Elizabethą i to nieźle: dzięki Wam. U nas we Włoszech płn.środkowych rano było -2, co jest ewenementem.Muszę powiedzieć, że w tym roku naprawdę mam satysfakcję bo rano temp. waha się od 0-3st. Czuje się powietrze z płn. Mam zmywarkę Aristona-nigdy nie kupujcie tej marki!!!!!!!!, która od urodzenia się psuje i dziś właśnioe jest jej dzień na kaprysy, a ma dopiero niewiele ponad rok. Kocham takie sytuacje. A! o dzieciach: Mateusz ma 7.5 roku, a Gusia 20 m-cy. Zawsze spaliśmy z dziećmi, z wielu przyczyn. Starszy miał wiotkość krtani przez parę lat i zaksztuszał się własną śliną i trzeba było go podnosić. Poza tym po prostu budził się ciągle, kręcił, nie było mowy o łóżeczku. W wieku 4-ech lat przekonałam go wreszcie ale mój mąż się wkitrasił i nie chciał zostawić synka samego-no i dopiero od m-ca śpi sam bo kupiliśmy nowe, fajne łóżko. Dzidka natomiast budzi się dopiero od 3-ech dni tylko raz i to nad ranem na flachę ale mleka. Ponieważ zęby jej urosły dopiero w 18-stym m-cu, więc niemogła jeść normalnie, nie najadała się w dzień i nadrabiała to w nocy. Woda nie pomagała, musiała jeść mleko. Niedługo będę próbowała ją przenieść na własne spanie, ale tu muszę walczyć jeszcze z mężem. Taaa, tyle na razie idę wykorzystać mojego tatę i wykończyć go rozmowami.....w końcu po to go tu mam. Buziaki dla wszystkich"!!!!!!

Witam wszystkich;) te te te te te te ......jaka stracona,nigdzie nie znikam!!!!!:P Co prawda Johny Claville to super gosc ,ale glowy dla niego nie strace,bo ...nie:P Najwazniejsze ze Benny jest szczesliwy i usmiechniety ,cale dnie oczka mu sie smieja ,buzia sie smieje,spiewa swoje ,,pom-pom-pom,,-piosenki i widac ,ze zlapal z Johnym bardzo dobry kontakt.Poza tym Johny gdzies tam w Danii ma swoja Camille ,ktora wyglada khmmm khmmm...jak jedna z tych panien z rozkladowki...no wiece tlenione wlosy ,takie dlugie,super figura,full make-up,paznokcie 5 cm i opalona na czekolade.Baaaardzo ladna,byli juz nawet zareczeni ale On sie wloczyl po swiecie ,ona tam cos i nie teges....To tyle. ja jestem po prostu zachwycona tym facetem ,bo jest calkowitym przeciwienstwem Jakoba.Po tylu miesiacach zszarpanych nerwow i czekania na akt dobrej woli z zakresu sprzatania ,mam tego chlopaka naprawde powyzej uszu ,poza tym jest niegrzeczny dla moich znajomych,ogolnie len i gbur...nie lubie ...nie lubie.....:((( Kokus-Maly byl ,a jakze...wspominalismy koncert zyczen z Tv co lecial w latach 80tych i spiewalismy Irene Santor i jakas piosenke ,,ze zdartej plyty melodia plynie,, i nabijalismy sie ile wlezie ,a towarzystwo sie patrzylo na nas jak na pare przyglupow ,poza tym Maly nie zna angielskiego,wiec Jakob sobie pozwolil na pare inwektywow ,co Maly akurat bardzo dobrze zrozumial ,i nawet chcial mu przywalic ,ale zalatwie to ja w inny sposob!!!! ...nie lubie...nie lubie...Johny chce sie z Malym napic wodki....hehehehhehe juz to widze:P Ka Ha i wszyscy-mam problemy z poczta,wiec zanim cos wysle to minie troche czasu ,badzcie cierpliwi.Ale wysle na pewno:) Pozdrawiam serdecznie ,buziaki:)

Esja - a juz myslalem, ze bedzie znakomity material na scenaruisz goracego romansu w zimnej scenerii Reykjawiku....Ha, trudno, trzeba czekac dalej.. A Oscar za najlepszy scenariusz byl tuz, tuz....

Czesc Dziouchy i Chopoku :D Jeszcze a propos Piwoniowej imprezy, to Wy Laseczki wszystkie pochudlyscie chyba? Funkia - ale fajnie by bylo spotkac sie w Duluth :) Tu jest naprawde bardzo ladnie ... Mozliwe jednak, ze nas tu juz od sierpnia nie bedzie, aczkolwiek to samo mowilam w zezlym roku ;) Tylko czy to aby ten sam Duluth, bo jest tez Duluth w stanie Georgia ? kokus - krupniczek na boczku? Ty lepiej takich rzeczy nawet nie pisz tutaj ;) Zamiescilam na Naszych Przepisach kilka jeszcze moich etatowych dan - zapraszam :) Amberangelic - nie martw sie, ze sporo przepisow wczesniej tu zamieszczonych sie \"pogubilo\" ... ja co lepsze mam na dysku, takze moge powklejac :) Nawet juz zaczelam wczoraj, tak pomalu, niesmiale ;) Ale sie ciesze, bo pojutrze lece do rodzicow, a tam spotkam sie z moich kofanym Bratomisiem, ktory tez do nich zawita :D Widuje sie z nim z reguly nie czesciej niz raz na rok niestety, to wszystko przez te piorunskie amerykanskie odleglosci ... No i wreszcie bede mogla pojsc do suszarni, bo u nas na wsi w Duluth sushi nie uswiadczysz, a to moja ogroomna slabosc, najem sie za wszystkie czasy :D

Czesc Dziouchy i Chopoku :D Jeszcze a propos Piwoniowej imprezy, to Wy Laseczki wszystkie pochudlyscie chyba? Funkia - ale fajnie by bylo spotkac sie w Duluth :) Tu jest naprawde bardzo ladnie ... Mozliwe jednak, ze nas tu juz od sierpnia nie bedzie, aczkolwiek to samo mowilam w zezlym roku ;) Tylko czy to aby ten sam Duluth, bo jest tez Duluth w stanie Georgia ? kokus - krupniczek na boczku? Ty lepiej takich rzeczy nawet nie pisz tutaj ;) Zamiescilam na Naszych Przepisach kilka jeszcze moich etatowych dan - zapraszam :) Amberangelic - nie martw sie, ze sporo przepisow wczesniej tu zamieszczonych sie \"pogubilo\" ... ja co lepsze mam na dysku, takze moge powklejac :) Nawet juz zaczelam wczoraj, tak pomalu, niesmiale ;) Ale sie ciesze, bo pojutrze lece do rodzicow, a tam spotkam sie z moich kofanym Bratomisiem, ktory tez do nich zawita :D Widuje sie z nim z reguly nie czesciej niz raz na rok niestety, to wszystko przez te piorunskie amerykanskie odleglosci ... No i wreszcie bede mogla pojsc do suszarni, bo u nas na wsi w Duluth sushi nie uswiadczysz, a to moja ogroomna slabosc, najem sie za wszystkie czasy :D

Dzieki za komplementy. ;) Ale do laseczki to mi jeszcze sporo brakuje. :p Funkia jem jem. A i spac znowu zaczne. ;) :p A Ty wygladasz bardzo dobrze! :D Musze sie pochwalic. :p :D ;) Wlasnie dzisiaj dostalam wiadomosc od mojej supervisor czy jak to tam sie pisze, ze od nastepnego tygodnia przechodze na 6 rano. :D :D :D Jupi! :p :p :p W koncu pospie troche dluzej. :D Wow ciesze sie, jakbym awansowala. ;) ;) Aaaa no i beda to lekkie rzeczy (podobno lekkie). Ciuchy, kosmetyki i nie wiem dokladnie co jeszcze... Szkolenie od poniedzialku. Zasluzylam na lepsze godziny. ;) :p

czesc.... Marzenusia - ale fajnie, bardzo sie ciesze, to napewno jest awans. Dali Ci najpierw takie nieprzyzwoite godziny, zeby sprawdzic, czy dasz sobie rade... Piwonia - dostalem namiar w poczcie, ale tamten komp zajety, a nie wzialem sobie przepisalem adresu.. ale to nic, nie ucieknie, chociaz strasznie jestem ciekaw... Bagatelka - krupniczku nie bylo, bo jak zaczalem gmerac w zamrazarce to natknalem sie na woreczek obgotowanych grzybow i juz glebiej nie szukalem... Grzybowa tez jest dobra i nieco dietetyczna :D martaga - no to mieliscie przejscia z dzieciaczkami.. nasz syncio nie dokuczal nam za mlodu wcale. Natomiast jego rowiesnica, corcia naszych znajomych przez poltora roku spala przez cztery, piec godzin grzecznie, a potem do rana trzeba ja bylo hustac, ba, raczej targac w wozeczku. Wychodzilo to tak, ze od 1-szej w nocy ktos reka albo noga hustal ten wozek... Martaga - jesli jestes zadowolona ze swojego nicka to zmien go na czarny, zeby ktos Ci go nie podebral.. na razie papappaa

Gość Iwetta
dobry wieczor wszystkim,juz od dawna czytam wasze wypowiedzi,chcialam zapytac ja mozna sie dopisac do waszej listy,pozdrowienia dla wszystkich z Köln przesyla Iwetta