Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

halo bylismy juz tu wczesnie rano,ale klawiatura nam zastrajkowala dzisiaj sobota wiec znow wielkie sprzatasnkoale jeszcze tylko okna zostały do umysia i laba spacerek przewidziany o 13.30 pozdro dominika ❤️ czkajacy krzys

hej dziewczynki:) adrianku i mamusiu- zdrowiejcie:D 🌻🌻-ki dla Was;) carla- nie martw się, na pewno Święta, choć na \"obczyźnie\", będą wspaniałe, pewnie troszkę inne niż co roku, ale i tak piękne:) też muszę dziś posprzątać, bo jutro popołudniu będziemy mieli miłych gości (mojego staaarego przyjaciela i jego dziewczynę), którzy chcą przyjść i popodziwiać dzidzię:) większość moich znajomych bez problemu zaakceptowała to, że pojawiło się u nas dziecko, i że ja w związku z tym się trochę zmieniłam, niestety para ludzi, którzy przez parę lat byli mi najbliżsi na świecie, stwierdziła, że już nie pasujemy do ich stylu życia... no i mieszkając, i pracując w tym samym mieście co my, nie mieli jeszcze czasu przyjść i odwiedzić jaśminkę... inni moi znajomi, mieszkający w londynie, w tym czasie byli już dwukrotnie... chyba taka nagłą przemiana w życiu, najlepiej pokazuje, kto jest naszym prawdziwym przyjacielem:( trzymajcie się dziewczynki cieplutko- dalka- powodzenia:) buziaki

Witam kochaniutkie:D Ja musiałam się wyspać za wszystkie czasy, oczywiscie na raty;) bo Marlenka jednorazowo nie pozwoliła;) Marlenka też czyni przygotowania do raczkowania i położona na brzuchy kręci się, z wszystkich sił próbuje się ruszyć. Często pluje tak do Siebie dziwacznie, to taka forma Jej zabawy, słodko to wygląda:) a najlepsze są te dwie jedynki u dołu, to mnie rozbraja niesamowicie:) Dzisiaj stroimy choinkę. Właśnie z Maciejem kleimy łańcuchy z papieru kolorowego. Marlena u tatusia:) Smutno Wam kochane:( to niedobrze!!! Ja mam też troszeczkę smutów ze względu na zbliżające się święta.....rodzinę..... ❤️ dla choruszków dla smutasów 👄dla wszystkich 🖐️

Gość Też przyszła mama
Witam z białego Wielunia! Nawiało, napadało, aż czuć te swięta. No i na topiku tak świątecznie- trochę radości, trochę smutków i nostalgii. Wczoraj nie odważyłam się wyjśc na spacer, bo psa z kulawą nogą by nie wygonił, za to dziś Natalka ma powędrować z tatusiem, o ile będzię na dworze w miarę ok.Właśnie przebudziła się z krótkiej drzemki i mam ją na kolanach, a jak wtedy wyglądamy, to zobaczcie na bobasach, jest tam takie zdjęcie zrobione przez tatę z zaskoczenia, no i parę innych. Dziś usiłowaliśmy sprzątać, niełatwe to było przy małej, ale trochę zrobiliśmy, okienka pomyte, firaneczki czyste zawieszone.Dobrze,że tata w domu.Czekam,aż wróci z zakupów, to przejmie małą, a ja coś jeszcze porobię.Chyba przestanę już zamartwiać się tym jej niepokojem i kłoptami ze snem, ciężko jest, ale taka po prostu jest i taką ją kocham. Poza tym jest lepiej, kiedyś trzeba było się nią zajmować non stop, teraz daje odrobinę wytchnienia i coraz więcej radości.

Gość ela79
TPM-śliczny opis przedświatecznych porzadków i uczuć do córeczki, u mnie tez porzadki-kuchnia wypstzatana podlogi pomyte. Dominisiu jak pomysle ze nas opuścisz to... zal mi tych chwil w ktorych nie bedzioemy sobie razem opowiadać o naszych dzieciach pozdrowienia przedśiwateczne

Hallo mamulki ... TPM ❤️ Ela 🌻 ek dla Ciebie bos zawsze jest jak ja w potrzebie :D :D :D :D Julianka ❤️ masz racje :D Puzus przyjemnosci w strojeniu choineczki :D :D :D :D :D chcialabym zobaczyc te zabki :D Isiu z a z czym te sznytki hmm sobie zyczysz ??? TPM to ciekawy pomysl z tym zdjeciem przy klawie ... ... moze tak kilka zdjec naszych internautow ...przy klawiszach hihih ja dziisaj porobie jak dam rade ... :D :D :D :D :D kto sie przylaczy :D :D :D :D 🖐️ [ucieka do malego bo jesc wola ]

Gość Też przyszła mama
Ja ponownie, na chwilę. Natalka niedawno wróciła ze spacerku z tatusiem, ale miała zimniutkie policzki! Byli pół godzinki. Teraz niecierpliwi się, bo tatuś próbuje ją układać na brzuszku, a ona się nie daje i nie poddaje. Ja już znam zwycięzcę w tej walce. Dalka, widziałam nowe zdjątka szczęsliwej rodzinki. Fajna ta Twoja trójca! No nic, kończę, bo właśnie ktoś się wkurza i woła na pomoc!

hej mamusie:D tpmamo- widziałyśmy Ciebie i Natalkę, na bobasach:D dalka- Twoją rodzinkę, tekże podziwiałyśmy (oj śliczny jest ten Twój Dawidek:) ) puzo- gratuluję wyspania, chociażb na raty, bo ja mam za sobą ciężką noc (mała nas budziła 4 razy, a o 5.30 do domu, po nocnej balandze wpadła moja siostrzyczka i już był koniec spania:\\) posprzątałam dziś w domu, w tym czasie krzysztof zajmował się małą... średnio co 5 minut byłam u nich... no i koniec końców mała dostała kolki, teraz, po wypiciu prawie ćwierć litra herbarki z koperku, śpi u mnie na rączkach,a ja tworzę na kafe...:) miłego popołudnia dziewczątka buziaki

Gość IWKA26
Witamy:) mam paracetamol i kropelki do noska małego więc wziełam:)na gardło jeszcze pani w aptece dała mi chlorofinaldin......gardło nadal boli i z noska cieknie buu..:(Carla dzięki za radę🌻 Adrianek choc chory to i tak się smieje:)dobrze ze nie ma gorączki tylko ten paskudny kaszel i katar:( właśnie usnoł ja tez pójde się chwike położyć jestem nie do życia buziaki

Iwka wszystko bedize dobrze ... kuruj sie mamulko ... i zdrowiej /... moc dobrych fluidkow od nas do Ciebie plynie.... ja czekam na meza ..wraca z pracy niedlugo zaraz zjemy obiadek i ... caly wieczor prawie nasz ... w oczekiwaniu na jego rodzicow dzisiaj wracaja :D uciekam ... 🖐️

helouuuuu my wlasnie wrocilismy ze spacerku,ojmrozno sie u nas zdobilo na dworku bo az -3 na termometrze pozdrowionka i caluski dla choruszkow-wracajcie szybko do zdrowia

Pomęczyłam się bardzooo ;) jak byk z wszystkich sił:) adres Marlenki www.puza.bobasy.pl 🖐️

Gość ela79
No puza-córeczka przecudna i dorodna. moj michas ma jakiś problekm ostatnio z zasypianierm ,teraz kolysałam go od godziny i dalej nie spi, robert go karmi butlą zobaczymy czy da sie ululac bo zmęczona jestem bardzo,już wykapana marze o snie przynajmniej 6-godzin nieprzerywanego snu! dobrej nocki

TABELKA IV ZOBACZ KONIECZNIE ❤️ nasze maluchy w bobasach :) 🌻 www.dustin.bobasy.pl 🌻 🌻 www.isia23.bobasy.pl 🌻 🌻 www.jasminek.bobasy.pl 🌻 🌻 www.krzysiaczek.bobasy.pl 🌻 🌻 www.matinesi.bobasy.pl 🌻 🌻 www.michalko.bobasy.pl 🌻 🌻 www.nasze-malenstwo.prv.pl 🌻 🌻 www.nataliajaworska.bobasy.pl 🌻 🌻 www.niuninka.bobasy.pl 🌻 🌻 www.puza.bobasy.pl 🌻 🌻 www.ulcia.bobasy.pl 🌻 🌻 www.skye1981.bobasy.pl 🌻 🌻 www.tymek.bobasy.pl 🌻 🌻 www.yarucha.bobasy.pl 🌻

Gość ela79
przyszłasm sie przywitać dzień dobry w niedzielny poranek spaliśmy od 22 do 7.50-hura!!!! zapraszam na śniadanko robione przez mego kochanego męża

Gość Też przyszła mama
Witam w mroźny niedzielny poranek. Puza, śliczna Twoja Marlenka, robi takie zdziwione oczka ,jak Natalka, no i te fałdki na nóziach, jakbym moją widziała. Iwka, zdrowiejcie szybciutko,niedawno też to przechodziłysmy z Natalką, dobrze,że choć wyleżeć trochę możesz tę chorobę iże Adrianek nie gorączkuje. Ja dziś krzątam się od 7, nie śpię natomiast od 3.30. Czyli ciągle to samo... W nocy karmiłam z 5 razy, ale mam wrażenie,jakbym to robiła przez całą noc. Wiecie co, do mojego macierzyństwa pasują słowa piosenki A.M,Jopek- ,, Za każdy łyk manny niebieskiej płacę słoną rzeką,,. Bo ciężko jest, ale ten cud, jakim jest urodzenie dziecka, pewnie jest tego wart. Właśnie mnie wzywa, bo minęło pół godziny drzemki. Zastanawiam się,czy ona ma wmontowany jakiś zegarek,że śpi po pół godzinki. Za każdym razem, gdy po długich bojach zasypia, łudzę się,że może tym razem to będzie choć godzinka i za każdym razem się rozczarowuję. Chyba pora złożyć broń.

nO A TERAZ WSKOCZYLA PASKUDA JEDNA My wstalismy dzisiaj razem z tatusiem ktory juz poszedl do sklepu bo dzis niedziela handlowa o 8.30. Cale miasteczko nam zasypalo,a snieg dalej pruszy.Chyba bedzie dzisiaj wypad na sanki. Krzysiaczek wlasnie usnal,ja zmykam kapku i sniadanko zszamac. pa pa

Gość ela79
Dominisiu kolejna strona zaliczona,a u nas sniegu jak na lekartstwo ,zaraz idziemy z malym na spacerek-może jakiegoś św . Mikołaja spotkamy,to prezentów nam moc przyniesie-hihi

dzień dobry niedzielnie:D jaśminka właśnie trochę przysnęła, bo od 8 rano toczyłą z nami boje;) przez te 2,5h wypiła dwie butelki mleka, soczek i herbatkę... zżarty gatunek:P elu i dominisiu, u nas śnieg trzyma się od piątku, bo przyszedł spory mróz, w związku z tym nie możemy wyjść z domu, bo tej zmarzliny, która jest na chodnikach, może nie wytrzymać oś wózka:) miłych spacerków niedzielnych życzymy buziax j&j ps. puza- fajniusia ta twoja córunia:)

Gość IWKA26
Witajcie mamuski:) U nas juz troche lepiej adrianek ma jeszcze kaszelek ktory jest straszny:(a ja to jeszcze zakatarzona:( utworzyłam tez sobie stronkę na bobasach:)tylko jest tam parę zdjęć wklejonych mojej niuni ktore zrobiła koleżanka bo my jeszcze nie mamy aparatu cyfrowego tylko zwykły no ale na gwiazdkę będzie już cyfrówka więc nadrobimy:D Zajrzyjcie koniecznie:D www.iwka26.bobasy.pl pozdrawiamy miłej niedzielki a to dla was i maluszków:D 🌻❤️🌻❤️🌻serce]🌻❤️kwiat]❤️kwiat]❤️

Adrianku ale jestes fajniutki.Daj znac kiedy razem pobroimy. Napiosz do mojej mamy ona mi przekarze wiadomosc.Albo na moja stronke www.krzysiaczek.bobasy.pl Krzysiu

Halooo gdzie sie wszystkie podzialy.Na sanki poszlyście ,czy jak???????????? My zaraz obiadzio bedziemy szamac(dzisiaj babcia zaserwowala gulasz z ziemniaczkami i suróweczka z pekinki) MNIAM MNIAM A potem chyc na spacerek-może na saneczki z Krzysiaczkiem. No i juz tradycyjnie na 15sta do tesciów na kawusie i placuszek. Miłego niedzielnego popołudnia spedzonego w gronie rodzinnym zyczymy my D i K Powroty wieczorkiem

Gość IWKA26
Rzeczywiscie Dominisia pustki na cafe...:) My nie wychodzimy na dworek puki nam się troszkę nie polepszy:( Adi spi ja ide zaraz obiadek szykować choc nie jestem głodna no ale cos trzeba jeść:) Dziewczyny odzywac się:D jeszcze tylko 8 stronek a mało czasu zostało ale myslę że jak się wezniemy do pracki to do świąt uda nam się dobic do 150 stronki:) buziaki uciekam bo mały juz wzywa powoli 🖐️🖐️🖐️

hej dziewczyny, ale mi wstyd,rany. Żyję w takim pośpiechu, że nawet nie zauważyłam, ze na bobasach można wystawiać komentarze waszym cudownym dzieciaczkom...przepraszam, poprawię sie i bardzo dziękuje za wszystkie komentarze dla Marlenki👄 dla Was kochane i ❤️ dla maleństw. 🖐️

Ja na słów kilka - Iwka zdrowiej szybciutko, zdjęcia Adrianka urocze :) masz bardzo ładnego synka :) Przystojniak :) Puza - Marlenka jest ślicznotką, dodaj więcej zdjęć, bo aż miło patrzeć na nią. A jak rośnie!!! Dorodna dziewczynka :) Carla - bardzo żałuję, że nie przyjeżdżacie, ale cierpliwie poczekam na wiosenne spotkanie. U mnie wszystko dobrze, choć temat naszej świąteczno-noworocznej nieobecności powraca niczym bumerang i psuje krew mnie i mężowi. Już nie wiem, czy my się jakieś profanacji dopuszczamy tym wyjazdem? Mąż twierdzi, że tak, a ja za żadne skarby nie chcę męczyć dziecka dwoma wigiliami, przejazdami, masą osób na raz. Chciałam te święta spędzić spokojnie, tylko z mężem i synkiem w górach. Wiem, że wszyscy są niezdrowo podnieceni pojawieniem się Mateuszka w rodzinie, bo już od 30 lat nie było dziecka w rodzinie ani mojej ani męża, ale przecież to się nie może odbywać jego kosztem. A on jest taki kochany i grzeczniutki jak wszystko przebiega standartowo, a każda zmiana, przyjęcie imieninowe, czy wizyta znajomych, to potem budzi się w nocy, jest rozregulowany, no widac po nim, że za dużo bodźców na raz. Oczywiście w trakcie wizyt jest naprawdę fajniutki ale potem to \"odchorowuje\". A teraz mąż chce zostać na wigilię, opóźnić wyjazd o dwa dni i zburzyć ten trudno wypracowany, bolesny także dla mnie, ale jednak kompromis. Jak zostaniemy i spędzimy wigilię u moich Rodziców, teściowa będzie rozżalona, bo koniecznie chce pochwalić się Matim w swojej rodzinie i kategorycznie odmawia przyjścia do moich Rodziców, mimo, że jest serdecznie zapraszana, lubią się i z innymi okazjami - imieniny, niedzielne obiadki, nie ma żadnego kłopotu. A wigilię w zeszłym roku spędziliśmy z mężem właśnie u teściowej i nie wspominam tego dobrze i moi Rodzice liczyli, że w tym roku będziemy u nich. Dlatego wykupiliśmy ten wyjazd, żeby nie wybierac nikogo. No nie wiem dziewczyny, napiszcie mi proszę szczerze co sądzicie o tym i jak u Was rozwiązujecie kwestię jednej wigilii i dwóch rodzin...Jestem tym zdołowana...