Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

Haloo 😘 Mam pztanko do Mamulek ktorych pociech maja juz zabki ... jak je pielegnujecie ... ??? Dalka zdrowka dla malego jelitowa pskudztwo fuj ... tez mnie dpadla o ooo po szczepieniu na grype .. schudlam na niej trzy kilo ... ale dla malego to nic dobrego trzeba duzo pisc i zaprzyjazniony lekarz sugerowal jedzenie jablek oraz cytryny ... moze pomoze sprobuj jesli chcesz ... mi poglo ... :D Asiu .. no superowsko mala wygladaw na tym pojezdzie ... Dustin jeszcze samodzielnie nie siedzi ... wanka wstanka z niego za poomoca mamy albo taty ... komisze .. jego siedzenie wyglada .. padlo pytanie o chodziki ... prawda... bo to raczej nie jest typowych chodzik ... juz o tym rozmawilalysmy zreszta podobna opinia dzielil sie z nami ortopeda ze wyrabiaja zle nawyki chodzeniowe ...ale jak radocha dla naszych dzieciaczkow ... kazda z nas pewnie miala chodzik i co ... ??? ale fak faktem zaistnialym jest ... :D mamo Natalki moje odliczanie mam nadzijee ze sie skonczylo i dzisiaj pomocy nie potrzeba hmmm ???? ... co do chrupek masz racje tak tak ... ale zawsze jest ale ... nie obklejaja one zebow jesli dziecko je ma i nie kleja sie do podniebienia ??? chyba jako pierwsze dam malemu biszkopty bo one szybciej sie rozpapciaja hihihih :D Isiu ... 🌻 nic sie nie oddzywasz czasu czy ochoty brak ???? do pozniej 🖐️

Gość asiawroc
Witam:0 TPM -ja tez czesto mam dosyc oli choc bardzo ja kocham i czasem tak nania nakrzycze ze poniej sama placze ale to normalne nie jestesmy zeskaly i nie musimy sobie e wszystkim dawac rady ,wiec moge ci pogratulowac zabka;) moja ola trasznie ostatnio gryzie na potege ale nic nie widac A ze spaniem w nocy moze sprobuj ja przetrzymac!!!ja mialam taka noc pomarudzila i w koncu zasnela naucyla sie ze w nocy sie spi moja ola to terrorystka ale ja sie nie daje bo inczej nic bym nie zroba a sama wiesz jaki wazny jest sen w nocy sprobuj ja przetrymac u mnie dzialalo ( nawet jesli bedzie marudic co godzine ) to w koncu przestanie raz na zawsze??? a wlasnie dajesz jej jesc w nocy???? kolorowych snow

Gość asiawroc
Carlaa apropo jezdzika ten jest dopuszczane przez ortopedow bo dziecko w nim siedzi a nie stoi wiec janie mam oporow a ola sama tak super jeszczenie siedzi wiec kupilismy jezdzikz tym obramowaniem nie jest w stanie wypasc i powiem wam ze koszt nie jest taki wysoki myslalam ze drozsze 65 zl (chcialam kupic na allegro ale byly sama bez bokow a takie to dopiero od 12 mca) dobranoc

Witamy :) Kawusia na stole więc wstawać laseczki Szkoda dnia :)

dzień dobry! My zaraz na kontrole do gastrologa:O Jeszcze w marcu czeka nas kardiolog i chirurg, a za tydzien ortopeda...nie lubie sie ciągać po lekarzach, ale wyjścia nie mam. Mały wcina chrupki, ja śniadanko-Dalka kawke z toba bardzo chętnie;) Mamo natalki, juz tylko dwa dni, mam nadzieję, ze sie nie stresujecie:D TPM 🌻 Bużka wszystkim!!!!

Haloo 😘 ja tez wpadam na kawusie :D Dalka dokladnie szkoda dnia !!!!! Gosiu ... powodzenia na kontroli wszystko bedzie dobrze... tak jak wczoraj pochwalilam synalka ze nie budzil sie wlasciwie na jedzienietak dzisiaj znow to samo ... no coz trzeba potrenowac :D ... milego dnia ... :D ja dzisiaj ide do szkoly z malym zostaje tata ... :D Buziaki 🖐️ do pozniej :D

no carlaa, ja tez pochwaliłam małego, ze pieknie noce przesypia, a on wczoraj po 3h z takim wrzaskiem sie obudził, ze początkowo nawet nie pomyślałam, ze głodny...no cóż-ćwiczymy dalej;)

.........................................@@@@@ ......................@@@@@@...@@@@@@@ .................@@@@@@@@.@@@@@@@@.@@@@@@@@@ ...............@@@.O.@@@@.@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@ ..............@@@@@@@@@.@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ............@@@@@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@ ..........@@@..@@@@@..@@@@@@.@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ........@@.....@@@@....@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@..l .......@@...................@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@..l .....@@....................@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ...@@......................@@@@@.......@@@@@@@@@@....@@@@ @@.........................@@@@....................................@@@@ .............................@@@@.....................................@@@@ .............................@@@@.....................................@@@@ Mamulki ... z takim sloniem to misi byc mily dzien :D Gosiu dokladnie trening czyni .... zobaczymy :D

no carlaa, widze ze sie nudzisz, hehe:P Zdjęcia fajne, ale rzeczywiscie poczekam na takie po remoncie:) No ja naprawde już zmykam, przynajmniej jak mały zaliczy swoją drzemkę, to pakujemy sie i do przychodni....

Nie, wiecie co, nie dam wam spokoju...musze sie wyzalić:( wczoraj chciałam choć trochę napisać wczoraj, bo dorwałąm dobre ksiażki i miałam pomysł na początek...umówiłam sie z mężem, ze weźmie małego ze sobą do znajomych, a ja wskoczę na kompa...mały się wypiął, bo ząbki idą, ryczał całe popoludnie i nigdzie z tatusiem nie poszedł, tylko ze mną został...maż wieczorem chciał mi kompa odstąpić, ale na mnie od paru dni góóóra prasowania czeka i musiałam sie tym zająć...jak kończyłam, to dotarło do mnie, ze zlew jest cały zapchany (choć zmywałam chyba ze 4 razy!!) i że wyjątkowo nie moge tego zostawic na dziś rano, bo idziemy do lekarza i nie zdążę za wszystkim, a potem mamy gościa na obiedzie i musze sie zarciem zająć...byłam tak zła 😡 Czasem czuję, ze mam już dość tej krzątaniny codziennej, wiecie?? Dzień jak codzień...rzygam tym czasami:( I tylko tyle chciałąm napisać. A i jeszcze jedno- TPM ja uważam, ze Nesia ma 100% prawdy ;) Zresztą sama na pewno dośwaiadczyłaś tego, jak fajnie ejst wyjsć z domu bez dziecka...ja po takim wyjsciu pedzę do domu jak na skrzydłach!!!! Dobra, spadam obciąć małemu pazurki w śpiku (jak to babcia meża mówi na sen:P ) i sorry za to trucie wam tu...

o po 10tej a ja pierwsza tu jestem byłam u lekarza,powiedział ze to zwykłe przemeczenie,ze nie mam sie martwic i ze dodatkowych badan nie trzeba robic,mam jesc duzo owocow i warzyw i łykac witaminki ale jak mi sie po tygodniu nie polepszy to ide do innego lekarza wczoraj dalam Krzysiaczkowi chrupki,wiecie co zrobił,polizal i wyrzucił na podłoge,bierze do buzi wszystko tylko nie chrupeczki dzis mam dyzur w sklepie,a jutro tłusty czwartek zapraszam wszystkie mamusie z calumi rodzinkami na pyszne paczki do naszej cukierni-ja stawiam oczywiscie ale bedzie zachrzatus juz to widze,zamowiłam 3000 paczkow z marmolada,dzis bede robic pare kilo faworkow i 250paczkow przekładanych masa budyniowa o smaku adwokatowym. Moja sasiadka przyjaciólka za razem bedzie mi pomagac a tesciowa zajmnie sie Krzysiaczkiem. Ide na sniadanko poki dziecko jeszcze spi.

hmmm... tak dlugo pisalam tego posta ze nie pierwsza a ostatnia jestem hi hi 🌻🌻🌻

no nie wiem dominisia jak mogłaś nie zauważyć 7 postów:P Zapierdziel niezły ci sie szykuje...ja bardzo chętnie na pączka wpadnę, bo uwielbiam...a z brzuchem już i tak chyba przestanę walczyć, bo brak efektów mnie zniechęca...wiec mozesz sie mnie spodziewac:D Miłęgo pichcenia!!!

Gosiu ... no no ... skad ja to znam :D :D a zdjecia po remoncie tez tam sa ... wysylalam napewno .. :D :D :D :D :D :D Dominisiu ...ale smaka narobilas ....

Zapomnialam Dominisiu ... jakis przepisk moze Ty tez podasz... Dalka juz napisla ... ja bede dziisja jej przepis testowac :D :D :D :D :D mam nadzieje ze sie udadza ... Dziewczynki gdzie jestescie hmmm ... my po porannej toalecie... warujejemy zapraszam na kawusie ... lub to co kto woli :D sciskam i teraz zmykam na dobre dzisiaj tez zurek testuej :D 🖐️

dzień dobry:D pijemy kawkę, co? mój mgr leży i kwiczy, pszczoła- nie martw się:) a dla tobiego 🌻 na pół roczku:) carla- dzięki za fotki irenko ❤️ zmykam:) do później 🖐️

są po remoncie też...super chawirka:) Oczywiście Carlaa zgarnęłaś 200 stronkę😡 ale moge ci wybaczyć;) Gratulacje!

Gość asiawroc
czesc mamusie :0 MY z ola juz po rnnym spnku wlasnie wstalysmy i probujemy sie obudzic:0 Zaraz jedziemy do sklepu a pozniej na szczepienie nareszcie ostatnie! ostatnio mam spokoj z maluchem jezdzik plus smoczek cudo (wczesniej nie chciala slyszec o smoczku a teraz sama sie domaga:0 tak juztro tlusty czwartek to po co ja sie odchudzam skoro i tak jutro pewnie wsune z5 paczków:P, ale poweim wam ze schudlm 3 kilo nie dzieki diecie a dzieki aerobikowi o 2 miesiacach wprawdzie widac rezultaty ale warto choc i tak jeszcze10 kgprze demna . Dziewczyny czy wam tez tak ciezko zrzucic zbedne kilogramy cy juz doszlyscie do siebie??? milegodnia

GRATULUJE ZABKA!!!! TPM -ABSOLUTNIE ROZKAZUJE CI ZOSTAWIC MALA Z TATA I WYJSC Z DOMU!!!!!!!!! IDZ DO KINA, KOLEZANEK- COKOLWIEK..... Carlus-a ten slon zeby szczescie bylo nie powinien miec traby do gory? ;) a chrupki -mala nie ma zabkow.. wszedzie sa poprzyklejane- do policzka, czola, wloskow :) :) rob jak uwazasz :) Dzieki za odliczanie -juz nie trzeba, fffkoncu :) :) no chyba ze teraz do piatku, hihi.... dziewczyny nie bardzo mam czas tu zagladac, wiec wybaczcie jesli do 1 marca sie nie pojawie :( Nesiu- jak wolisz!! moze byc spacer z malenstwami bo sie coraz ladniej robi, ale juz po slubie... bo teraz to jedynie pozniej wieczorem troche czasu- wiec jesli- to na piwko :) albo juz w marcu jak wroce z zako- co ty na to?

Gość ania69x2
witam! asiawroc-na zdjeciu widzialam akwarium.Jesli jestescie akwarystami to podaje Wam stronke naszych akwariow http://www.akwariowo.prv.pl/ my jestesmy zapalonymi akwarystami! Dla mojego mezulka akwaria to cale jego zycie(o rodzince jednak nie zapomina).Ja raczej malo znam sie na tym wszystkim,ale moj Jacus moglby napisac o tym encyklopedie.pozdrawiam

Gość asiawroc
Tak maz zajmuje sie akawarium zaczynalismy od 20 l teraz juz 110 ale mamy probem z roslnami tragedia caly zas na gnija tylko mech sie uchowal rybki sie dobrze chowaja a moze Twoj maz bedzie cos wiedzial o gniciu roslinekk?????

Gość ania69x2
a we Wroclawiu bylam na zlocie akwarystow to bylo ok,1,5 roku temu. www.akwaria.go.pl - to jeszcze jedna nasza stronka :-)

wlasnie wsuwam sniadanko+poranna kawka Caria dziekuje za zdjecia-a gdzie pokoik dla Dustiego?? oczywiscie ze podam przepisia,to na faworki ktore bede dzis robic(po raz pierwszy w zyciu zreszta): -3jajka -pół szklanki cukru -pół kg mąki -śmietana lub mleko pół szklanki -2 łużeczki proszku do pieczenia lub 5 dag drozdzy -szczypta soli Ja zrobie podwojna porcje,zobacze ile mi tego wyjdzie.Przepis jest sprawdzony 100krotnie przez moja siostre.Jak ktos sie zdecyduje to SMACZNEGO!! Asiu ja tez mam wielkie problemy z kilogramami ktore zostały mi po porodzie.Od stycznia zjechałam1,5kg,to b.mało ale lepszy rydz niz nic. TPM-gratulacje pierwszy zabek juz na swiecie,Krzysiaczek nadal bezzebne stworzonko hi hi ;))

To ja... ooo, 200 strona! Brawo! Carlaa- i jedno, i drugie... Nie mam veny, czasu, ochoty, jakaś niemoc mnie ogarnia.. przesilenie wiosenne czy jak? Jutro tłusty czwartek. Życzę wszystkim mamusiom smacznych pączków! Julka ❤️ U nas oczekiwanie na na wizytę u ortopedy, 1 marca idziemy na kontrolę i może wreszcie pozbędziemy się tej szyny... Zębów wciąż nie ma. Prowadzimy z Wikusią nieustanne rozmowy na wysokim poziomie merytorycznym, bardzo na mz tym dobrze. Pozdrowienia dla wszystkich! Irenka & Wiki

Gość ania69x2
napiszcie na grupe dyskusyjna pl.rec.akwarium albo na forum www.akwarystyka.com.pl tam Wam na pewno pomoga.Moj Jacus na pewno tez Wam by pomogl,ale o nawozach,dwutlenku wegla itp.mozna by pisac w nieskonczonosc,a obecnie nie ma czasu by to wszystko opisac.wszystko zreszta napisal na naszej stronie,wiec tam tez sie duzo dowiecie.

Gość ania69x2
ten post wyzej to oczywiscie do asiwroc w sprawie rybek :-)

Gość asiawroc
dziekuje za info zajzymy na te stronki a akwaria boskie;)) gratulacje teraz uciekam na zakupy buzka dla wszystkich

Witajcie Mateczki! Można sie przyłączyć? Ledwo zmieściliśmy się w sierpniu... Synek miał być lwem, jak tatuś, ale mu się nie spieszyło. Urodził się 29. Wkrótce skończy pół roku. Chętnie czasem z Wami pogadam, jeśli mnie przyjmiecie...

halo misiu:D miło, że się do nas dołączyłaś:) podaj nam imię, datę narodzin, i ile mierzy i waży twój synek:) to zaktualizujemy tabelkę:) bo my KOCHAMY TABELKI:P:P:P:P:P 🖐️