Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sidney

castelvolturno getto sea side

Polecane posty

hej ziewczynmi wlasnie weszlam do domku zrobilam pazurki ale jeszcze sa niewykonczone spieszylysmy sie z kasia bo poszlysmy ogladac nasza kolezanke jak tnczy na placu byla impreza spiewali tanczyli byla 5 chlopakow ktorzy tanczyli break dance super im to wychodzilo pozniej miala tanczyc moja kolezanka ale zaczelo strasznie padac i odwolali szystko bo to byl spektakl pod golym niebem szkoda u nas niezla burza a ja siedze sama w domku bo jagusia jest w klinice zaaz ide spac 😘 dla was

zyje!!!!ale ta gierka pochlonela mnie calkowicie!!!!!!!!!!!!! wypozyczylam ostatnia czesc-tzn ta najnowsza i jest zajebista:) nie spie nie jem tylko siedze i gram 24 na dobe!!!!! to jakas choroba!!!:P ale nie martwcie sie gierka nie moja i za kilka dni wraca na polke do wypozyczalni bede wiec zagladac tu codziennie jak zawsze:) wybaczcie nieobecnosc!!!🌼 destiny byla chora ,bo ona jest alergikiem i nie moze pic mleka tego co ja jej kupilam 1/2 fat free i cos tam cos tam ona jest ,,lactos free,, ale maz kupil inne mleko i biegunka zniknela,katar sie skonczyl,a uczulenie juz sie goi i zchodzi:) gata fajna ta stronka o DJ pozdrow kaske:) Madzik -urodzinki-urodzinki:) natta-❤️ caluje was mocno👄 u mnie wciaz upaly:)-uffffffffffffffff moj maz wczoraj bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl:) kupil mi bukiet roz??????????? jak nigdy!! ❤️❤️❤️ chyba oszalal?! :) znikam🖐️

hej ja sie powolutku pakuje moja mama znowu w klinice :-( madziu zobaczymy sie w polsce simonko nie martw sie moze nie codziennie ale bede tu zagladala od czasu do czasu mam jeszcze tyle do roboty a z mila checia siedzialabym tu caly czas lece 3majcie sie simonko ucaluj mi koniecznie malutka desi jejku jak ja bede tesknic za moja mamcia za domkiem za wszystkim 😭 ale wracam szybciutko koncze 1000000000000000000000000000000 😘

Ewelinko wroć do mnie:)!!!!! Gata juz w drodze do Polski, a ty siedizsz i grasz pewine!!! to inedługo twoaj choroba bedzie:) wejd zi napisz cos , Jak u Ciebie jak Desi itd:) pozdrawiam papa

jestem wybaczcie nieobecnosc:P gierka wroci do wypozyczalni w srode,ale nie mam juz sily mam wrazenie,ze oczy mi pekna nie spalam ponad 48 godz. tylko wlepione galy w tv i gralam i gralam........ az mozgownica mnie dzis zabolala i........postanowilam przerwac bo bez przesady ile tak mozna?????/ caly weekend przy kompie,maz z dzieckiem calymi dniami troche glupio:P nawet sobie nic nie pogadalismy:( dzis poszedl do pracy,a ja ugotowalam maly obiad,bo przez te kilka dni przed tv zglodnialam:) a pod wieczor poszlam z destinka na spacerek troche mozg dotlenic:) chodzilam z wozkiem ze dwie godziony potem wstapilam do sklepiku(jest tylko jeden na cala wioche)-wlasciwie to stacja benzynowa:) ok-kupilam 7UP CHERRY-ale ochyda na dodatek coffeine free a mnie przydalby sie taki mocny kopniak wypilam red-bulla,ale tylko glowa mnie rozbolala:( tu wciaz upalnie w tv znowu zapowiadaja kolejny hurragan:( koniec swiata:( ma ponoc znowu walnac w Luizjane lub texas? :-o Gata najedz sie polskiego jedzonka pewnie gotowac tam nie bedziesz ale cos fajnego -gotowego:) np-zapiekanke lub taka ,,polska pizze,,-z pieczarkami:P w sumie to pomyslalam,ze tobie nic nie brakuje,bo przeciez maciue polski sklep i mama ci tez czasem gotuje po polsku:) hi hi-ja mialam zrobic,ale ludziki bardzo mi odradzaly i tu na kafe tez bardzo nieciekawe opinie kazdy nazeka,ze paznokcie sie bardzo niszcza itd wiec kupilam sobie odzywke sally hansen-rewelacja zuzylam 2 buteleczki i jestem bardzo zadowolona!!!!! mam piekne dlugie paznokcie i bardzo,bardzo twarde!!!! kupilam tez lakier z tej seri-rowniez polecam-extra trzyma sie na paznokciach,tylko dlugo schnie trzeba troche odczekac i nalozyc ze 3 warstwy,by efekt by;l zadowolajacy:) madzik-18 no-no swiat doroslych stoi otworem to fajnie,ze zapisalas sie na to prawko jazdy ja ciagle prosze meza by zadzwonil i mnie zapisal, a;le on wciaz zappomina:( a czas leci styd wciaz sobie nie wyrobilam dowodu osobistego ale po wyplacie ide i robie dowodziik!!!!!!!!!!!!! moze ktos ma nowinki co u LIL\"d a moze ktos widzial lub slyszal co z Goska i Kevinkiem??? jak tam Kaska?? Madziu pamietaj pozdrow mame i przekaz jej caluski w imieniu moich corek👄 to tyle ode mnie:) w sumie to nic nowego oprocz tego,ze znowu postanowilam zmienic kolor wlosow:) chce znowu miec pasemka:P poczekam jeszcze ze 2 tygodnie,niech ten kolor bardziej zejdzie i..do fryzjera:) sobie pojde:) jesli chodzi o destinke to juz duzo lepiej sie czuje,chociaz wciaz marudna:-o koncze,bede tu jutro 🖐️ pozdrawiam :) netta-❤️👄❤️

Hej dizewczynkui:) To ja juz pełnoletnia Madzia:) hihihi Ciesze sie bardzo nareszcie dowodzik bed emiala i juz nie bede sie martwila ze w sklepie poprosza mnie o okazanie go przy zakupie alkoholu:) hihihihi W piatek impreza bedzie 24 osoby:) mama nadzije ze bedzie fajnie juz nie moge sie doczekac:) Ewelinko pozdrowiłam mame ona tez kazłą ciebei o corki u całowac, zparasza was wszystkie serdecznie do Polski:) Lil\'d dzwoniła dzis do mnei złozyc mi zyczenia :) u niej wszystko ok tylko ze czeka na paszport daska jeszcze tydzine bo jakies miala male problemy bo muszieli akt urodzniea tłumaczyc itd. itp. wies zjakl to jets Ewelinko:) To tyle ode mnie na dzis BUzka papa

hej madzik-wszystkiego najlepszego-wygladaj listonosza:) przesylam zyczenia w moim imieniu oraz destiny i jessici🌼 ❤️❤️❤️ dziekuje za zaproszenie do polski zapewne skorzystam....tylko kiedy???? poza tym w glebi duszy ,,cos,, mi mowi,ze to nie jest odpowiedni czas i pora:-o takie dziwne przeczucie,ze nie powinnam na razie wyjezdzac mam tez problem,bo maz pracuje,a nie mam z kim zostawic destinki,ona jest jeszcze bardzo mala.duzo mlodsza od Danielka. i ciagle choruje:-o to duza odpowiedzialnosc sama z obcymi ja zostawic wiem to w sumie rodzina,ale tu nikt sie nia tak nie zaopikuje jak ja czy np:moja mama ,gdyby tu byla zabierac w podroz ja nie ma mowy nie wytrzymala by lotu bardzo dlugo,a i rozne przesiadki na lotniskach a tam wieje i przeciagi u mnie nic nowego,stare nudy i tyle:P Madzik pewnie jestes szczesliwa:)-18:P GATA-gdzie ty sie podziewasz??? mam nadzieje,ze nie zginelas na lotnisku:) odezwij sie jak podroz?? mialas przygody??? ja zwykle mam i dlatego bardzo sie boje dlugich podrozy na odleglosc:D Madzik-podoba mi sie twoje motto-stopka hm.......to swieta prawda z ta miloscia to nigdy nie wiadomo-ehhh... ciagle mam dziwne sny...przeraza mnie fakt,ze mimo tych 2 lat spedzonych w usa wciaz nie potrafie sie zaakceptowac ten kraj jest mi tak bardzo obcy.......... we Wloszech po 2 latach to juz czulam sie jak w domu,a tu wegetacja chyba nie chce zaakceptowac tego miejsca..... marzylam o Ameryce,a dzis gdy tu jestem.............hm..........to juz nie to samo................ dwa dni temu,gdy siedzialam przed domem zrobilo mi sie tak dziwnie w duszy... spogladalam na niebo i bylo takie piekne blekitne,jak we wloszech zatesknilam za Italia,chyba tam zostawilam moje serce.... nigdy nie pokocham Ameryki,polubie nic wiecej. zaczelam wspomnac stary dom Goski(Anki W-mamy) ten pierwszy-jak jeszcze pracowala w ,,Imperialu,, a Bartek byl taki maly..:) spach z dinosaurem,taka maskotka-Barney-nie wiem czy znacie? BOSHE-to juz 8 lat temu...........:( czas nieublaganie ucieka! pozdrawiam🖐️ piszcie co ta nowego itd...o wszystkim! 🌼

czesc! a gdzie wwszyscy sie podziewacie?? Gata dotarlas??odezwij sie skarbie,bo sie o ciebie martwie:-o mam nadzieje,ze wszystko jest ok wypocznij w Ostrowcu:) udanych zakupow Madzik-co tam u naszej 18:P? moze jutro zastane cie z rana na gg? to sobie poplotkujemy:) netta❤️🌼❤️ kupilam sobie szalik z firmy,,puma,, alez on dluggggiiii na koncu pompony szare i czarne taki sobie:-o kupilam go on-line na fotce wygladal zupelnie inaczej-lepiej:) tani tylko $9 za firmowy szalik to chyba malo a dzis doszedl i taki ,,owaki,, ,,nijaki,, dlugi ze dwa metry,pompony duze ale zimowa pora na pewno sie przyda:P ostatnio maz stwierdzil,ze jest bartdzo glodny i ma ochote na jedzonko z resteuracji ok pojechalismy do miasta do resteuracji siedzimy jemy,a tu dobiegla mnie rozmowa mlodych chlopakow,ktorzy siedzieli obok i wyobrazcie sobie dzwoni do niego dziewczyna i pyta gdzie jest itd.. jak to my ciekawskie dziewczyny a on wlaczyl ten telefon na caly glos i cala resteuracja wszystko slyszala a jego kumple tylko sie smiali a on taki chamski przez ten telefon popisywal sie przed kolegami jak to on ma ja za nic a ta biedulka... taka mila byla..... mialam ochote dac mu w ryja! ahhh te chlopy:( swinie i tyle! a to byl mlody chlopak moze mial 18-20 lat nie wiecej bardzo ladny:P i taki dupek:( a teraz inna historyjka o amerykanskich,, boys,, kuzyn meza poszedl na ,,biala imprezke,, bo on jest zakochany w bialych zawsze ma biale dziewczyny i wszyscy jego kumple sa biali i ma tez dzieci z biala tak,ze bialy murzyn z niego i......... ok ta imprezka to byla taka narkotyki,alkohol i rock and roll wszycy sie nacpali i popili a potem ten kuzyn nawalony siadl na fotelu i.... patrzy ...a tu na podlodze gola dziewczyna lezy a chlopaki dookola ja masuja.... patrzy na nich i mu tez sie zachcialo pomasowac ta gola laske zlazl z tego fotela poszedl na podloge dotyka ta dziewczyne,a ona we krwi spoglada na swoje rece a tu cale czerwone odskoczyl zaraz przyglada sie co ci kumple robia a oni zyletkami nacinaja ta dziewczyne az do krwi ta krwia ja masuja kuzyn stwiwerdzil,ze zaraz wyczezwial zaczal krzyczec by przestali,a oni na to zamknij ryja! ona tak lubi! szok!!!!! tak tu sie bawi mlodziez!:(

HEj Ewelinko :) Dzis jestem po iprezie bylo super ale to napisz ewszytko pozniej teraz jestem troche zmeczona;) Gata dotarła cala i zdrowa tez byla na imprezie razem z kolezankom ale sie opiła ta Olka:) Ja juz o 12 zaliczyłam zgona delikatnego ale obudziłam sie ok 11 i byla gitara:) Szczegóły potem a teraz napisz etylko moj nowuy adres madunia18@vp.pl Buzka dla Netty gdzie ty jestes?? Pozdrawiam paapapa

Ewelinko twoja babcia do mnie dzwoniła i pytala co u Ciebie?? itd. jak chces zto napisz jeje cos to jeje drukne:) Jezeli chodzi o impreze to było bardzo fajnie na poczatku troche za szybkie tempo narzuciłam i padłam juz o 10:) mamusia ze mnma siedziała i ok 11:30 wstałąm i było ok kazdy ztego c wiem dobrze sie bawil KOlezanka agaty zaliczyła najwiekszego zgona jaki tylko mogl byc:) AL eni bylysmy same jeszzce pare osob tez tak skonczyło:) Ale kazdy zachowywał sie kulturalnie było naprawde super:) Impra super!! Ewelinko daj znak zycia:) Pozdrawiam papa

O Boze wąłsnie przeczytałąm Ewelinko o tej dziewczynie z imprezy, wxzesniej tylko tak pobierznie to czytałam!!! tragedia!! nie chcialabym byc na miejscu tej dziewczyny!! musiała przeyzc sozk, mam tylko nadzieje ze byla na tyle pijana ze nei czuła tego bólu!! Odezwij sie cos !! Daj znak zycia Netta a ty gdzie sie podziewasz!??

Hejka!!!! Na początek, bo nie miałam okazji wcześniej : Madzik, życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 🌻 , Sukcesów w dorosłym życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń 🌻 Gata[ kwiat] niestety czasem mnie skleroza dopada:) zapomniałam podziękować Ci za fotkę...DZIĘKI 🌻 Simonka🌻 straszne te imprezy mają w Stanach, Teraz chyba cały swiat jest jakiś \"zakażony\" agresją:( U mnie dalej urwanie głowy, nie dość, ze w pracy roboty full to jeszcze rok akademicki mi się zaczął i przycisneli nas od początku...tak więc weekendy spędzam na uczelni:( dobrze, ze to ostatni rok bo już bym chyba więcej nie dała rady...ale teraz czeka mnie najgorsze....pisanie pracy magisterskiej ...mam nadzieję, że przeżyję to wszystko ... Trzymajcie się Dziewczynki 😘

hej dziewczyny🖐️ wybaczcie cisze,ale po ostatnim huraganie ........ pozrywalo wszystkie linie nie bylo pradu przez kilka dni tragedia biorac pod uwage,ze tu jest po 35 stopni i bez wentylacji nie da rady zyc wiec zero pradu lodowka siadla mleko dla dziecka cale sie popsulo a mialam 4 kartony:( nie wspomne o lodach i miesie:-o zapachy......@#$%## wyobrazcie sobie............... telefon mam na baterie,a ostatniej nocy przed tym huraganem spalam z nim,wiec bateria sie wyladowala i nie moglam nigdzie zadzwonic:( na 2 dni wynioslam sie do meza siostry,ale wiadomo u kogos to nie to sama co w domu:-o dzis wrocilam pierwszy dzien w domku po huraganie prad tez juz jest:) wiec zasiadlam do kompa i tu do was pisze ciesze sie Madziu ,ze imprezka sie udala:D ❤️❤️❤️❤️❤️ jesli chodzi o moja babcie to zaraz do niej dzwonie:) GATA-gdziekolwiek jestes-buzka👄 NETTA-caluski👄 DLA WAS WSZYSTKICH_MILEGO DNIA 🌼🌼🌼🌼🌼🌼

hej MADZIU dzwonilam do babci...jedyne o czym mowila to Dosia:-o rany.... czasem to mnie to troche irytuje,bo kurcze dzwonie z tak daleka.... a tu gadka 10 minut o kims innym i czyis problemach... przykro mi,ze dosia ma problemy,ale kto ich nie ma??? jestem pewna,ze wszystko sie ulozy,podobno w srode juz wraca do wloch bedzie blisko meza...itd moze teraz bedzie szczesliwa-czego jej z calego serca rzycze. jesli chodzi o problemy finnansowe-to kto ich nie ma?kazdy:) moze powinna powaznie porozmawiac z tomkiem na temat wydatkow na dziecko na nia itd.... a moze to pora isc do pracy!!! Jess miala 6 miesiecy jak poszla do przedszkola-Danielek jest juz duzy i dobrze mu zrobi kilka godzin w przedszkolu:P a Dosia by sie bardziej usamodzielnila w ten sposob. no nic...brak mi slow,LIL\"D tu nie ma wiec nic nie bede pisac- powodzenia!!! Madzik przekaz mojej babci moj e-mail adres podalam jej ale nie wiem czy dobrze napisala julissa-przez 2 ss czy jedno? tak mi przykro ,bo w polsce problemy,we wloszech problemy:( a tu u mnie o dziwo swietnie:) no oprocz tego,ze destinka bardzo mi choruje:( ale z mezem wszystko dobrze sie uklada,czego dosi zycze:)

GATA dostalam twoj e-mail-dziekuje bardzo:) tez cie kocham mocniutko❤️ MADZIK-napisalam na twoj nowy e-mail adres,sprawdz czy wiadomosc doszla? a czy ten poprzedni adres tez aktualny,czy z niego juz nie bedziesz kozystac? bo nie wiem czy go kasowac czy nie? trzymajcie sie🖐️ 👄👄👄

widze,ze GATa sie nic nie odzywa:) chyba nie ma dostepu do netu:P Madzik pozdrow ja:) caluski dla ciebie👄 NETTa-🌼 a ja zawziecie gram w SIMki:D juz prawie koncze gre-nie wiem czy juz pisalam o tym kupilam sobie wlasna gierke:P z video wypozyczali cholernie drogo $6 za chyba tylko 5 dni a teraz mam wlasna i sobie gram ile chce i kiedy chce :P

Hej ewelinko Gata tez Cie pozdrawia:) moze zjazy tu jutro Odwiedzi mnie i cos napisze!! Widze ze teraz to juz wogole nie bedize mozna cie zastac na Kafe jak bedziesz siedziała przy simsach!! Moja mama juz jutro wyjezdza wiec juz nei pogadacie serdecznie cie pozdrawia :) Buzka ppaa

widze ze Netka nas odwiedziła!!:) za duzo to nie napisałas:) i mam nadzijeje ze neidługo wrocisz i opiszesz sie troche wiecej:) hihihi ewelinko a ty gdzie znowu niknełas??? Odezwij sie niunia do mnie

jestem...jestem.... kilka dni moj maz byl w domu i okupowal komputer a dzis poszedl do pracy-hurrrra! wiec komputer tylko moj niestety o niczym ciekawym nie napisze przeraza mnie,ze to juz pazdziernik:-o juz niedlugo halloween a potem mikolaj i swieta i nowy rok ale ten czas leci.... :P madzik napisz co tam nowego u ciebie wciaz nic nie napisalas o prezentach na 18 co w szkole? GATA PYTALAS KIEDYS O TEN FILM: Z RICHARD GERE TU W USA NOSI TYTUL ,,THE MOTHMAN PROPHECIES,, I JEST OPARTY NA PRAWDZIWEJ HISTORII 2001 WIEC JUZ TROSZKE STARY I GO NA PEWNO ZNAJDZIESZ W WYPOZYCZALNI VIDEO:). netta:)

hej hej jestem nareszcie przepraszam ze mnie nie bylo ale jakos tak zlecialo u mnie ok obrzeram sie pizza i innymi paskudstwami wszystkie sprawy praktycznie juz zalatwilam i teraz mam labe zostane tu jeszcze z 2 tygodnie a pozniej do domciu moja podroz byla dosc straszna :-D najpier autobus do neapolu pozniej pociag do rzymu,pociag na lotnisko samolot wyladowalysmy w krakowie w nocy a wiec pojechalysmy taxi do tesco otwarte 24 na dobe to taki hipermarket posiedzialysmy kilka godzin a pozniej pojechalysmy na pkp wzielysmy pociag do skarzyska a pozniej pks do ostrowca mialam dosc tego wszystkiego i caly czas klocilam sie z kolezanka teraz wracam busem siedze sobie u madzi jutro juz praktycznie ostatni dzien zalatwiania a wiec bede zagladac tu czesciej pozdrawiam was goraco 😘

Ewelinko wiec chcialas wiedziec co dostałam na 18-stke:) : Prfumki Neomi Cambel złiote czyli podstawowe(kocham ich zapach) i takie nowe paradise- tez sliczne, łancuszek ze slicznym kwaiatuszkiem z kamyczxkami takimi przezroczystkimi zapomniaąłmjak sie nazywaja:) braznzoletke taka sztywną srebrna, srebrne kolczyli z żółtymi kuleczkami u dolu:) Bukiet mageritek i róże, butelke dobrego wina zapomniałam jak sie nazywa- potem sprawdze to dopisze, album na zdjecia, ramke ze zdjeciem moich kolegow:) jako dodatek do całosci- bardzo mily gest duzego pluszowego słonia od Agaty:) i to chyab tyle w sumie od rodzinki to kasa jak zwykle:) to tyle ode mnie dzis;0 buzka pozdrawiam papapa

hejwitam was moje kolezanki❤️ GATA-o kurcze,ale okropna podroz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tyle przesiadek-sorry-ale ja bym to miala w dupie!!! takie latanie samolotem,a potem tyle meki!! chociaz zastanawiam sie dlaczego z krakowa nie wzielas pociagu lub autobusu bezposrednio do ostrowca?????? wiesz opiero teraz sobie uswiadomilam,ze ja przeciez mam wuja w krakowie zapewne by was ugoscil!!!! a potem podwiozl np na stacje pks i po bolu....stacja pks jest na rynku nie tak trudno zlapac autobus no ale on mieszka przy wawelu to od niego blisko,a ja nie wiem gdzie jest w krakowie lotnisko?????? bo tam nigdy nie bylam a w warszawie to taxi wzielam,bo ja autobusikom nie ufam,co gorsza tramwajkom...... podroz okropna-doprawdy wspolczuje ci przesiadek:-o MADZIK-no to fakjne prezenciki-a doszedl moj??? bo nic nie wspomnialas?? dzis jestem lekko-(wkurwiona)-sorry za wyraz ten cholerny maz fuckin asshole freak! juz mam go dosyc!!!!! wrocil z pracy ,nawet mnie nie obudzil i gdzies znikl nie wiem??? tak mu ciezko mnie bylo rano obudzic i cos mi powiedziec co i jak dzwonie do niego nie odpowiada wezmie wyplate nawet sie nie przyzna ale mi pracowac nie daje jestem taka zla,ze jak by tu sie teraz pojawil to chetnie bym mu dala w ryja!!!! kurwa mam juz tego dosyc! stwierdzilam,ze ja na takie bajery sie nie godze moze nie jestem stworzona do jakiego kolwiek zwiazku nie woiem? cale zycie sekrety-co to za malzenstwo??? moze i ja powinnam miec sekrety i robic wiele rzeczy za jego plecami ale ja taka nie jestem! juz wole zerwac ten zwiazek bedzie wolny i niech robi co chce a mi da wolnosc! czasem to mysle,ze on sobie wyobraza,ze sopbie mnie kupil na przecenie i bede tylko jego do konca zycia to sie grubo myli!!!! wrrrrrrrrrrrr

Gość Do Simonki
Trzymaj sie dziewczyno i pamietaj ze co nas nie zabije uczyni nas mocniejszymi. Od pewnego czasu sledze ten topic ( mam nadzieje ze to ok?) i wydaje mi sie ze znam Was wszystkie juz calkiem dobrze;) Pozdrawiam wszystkich serdecznie, w szczegolnosci Simonke:)