Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Co za amatorszczyzna. Ja rozumiem podszywac sie pod kogos ale robic to z klasą. Ale przynajmniej mozna sie z błaznów posmiac. W kazdym razie szacuneczek dla MISTRZA i JEGO PANIENKI:) Ale w sumie to nie chcialbym byc na Waszym miejscu. Musicie miec niezły zapach w domu.

Malinko pisałaś że topic umiera? raczej nie, teraz to aż dudni w nim życie hehe:) rodzynki powiadasz, hmm:-)

Malinko pisałaś że topic umiera? raczej nie, teraz to aż dudni w nim życie hehe:) rodzynki powiadasz, hmm:-)

:):) Musli - SŁonko Moje - zieona bardzo lubie, ale czerwoną tak sobie bo,,jakos smierdzi mi i pali w jezyk;) ale zieloną mniam mniam (pilas Silver Moon?? Polecam (bio active) Domi - mój ulubiony z ulubionych ...wiesz...psychopaci bardzo lubią byz zauwazenie i lubia zwracac uwage..wiec dajmy mu troszke przyjemnosci i udajmy,ze nas to bawi i ,ze nas zainteresował. W koncu...niech cos ma koles z kolezanka od zycia.:):) Tylko ciut monotematyczni, ale niech tam..nie kazdy ma talent. ;) Zreszta dzisiaj prima aprilisik..;):) Ciekawe..co jeszcze wymysla..:):)

ja tylko vitax-jestem wierna Malinko, tej Twojej nie piłam, ale moze spróbuję:) zieloną-tylko liściastą piję, bez dodatków, bo z dodatkami mi nie wchodzi:) no to frugo kochani do poniedziałku! I WILL MISS YOU

ja tylko vitax-jestem wierna Malinko, tej Twojej nie piłam, ale moze spróbuję:) zieloną-tylko liściastą piję, bez dodatków, bo z dodatkami mi nie wchodzi:) no to frugo kochani do poniedziałku! I WILL MISS YOU

Rekrutacja do WSOP Wyższej Szkoły Obciągu z Połykiem Rozpoczęła się rekrutacja do WSOP \"Wyższej Szkoły Obciągu z Połykiem\". Chętnych do nauki w tej elitarnej szkole zapraszamy do działu rekrutacji. Oczywiście każdy kandydat/kandydatka będą musieli przejść test. Test polega na komisyjnym obciągnieciu z połykiem. Każdy chętny wpłaca na konto uczelni: wpisowe (bezzwrotne): 300 PLN opłatę manipulacyjną: 100 PLN opłatę okolicznościową: 50 PLN opłatę na fundusz remontowy: 50 PLN opłatę rektorską: 30 PLN Po uregulowaniu należności odbywa się test. Polega on na obciągnieciu z połykiem całemu męskiemu gronu pedagogicznemu, jak również członkom komisji. Osoby, które pomyślnie przejdą ten egzamin, zostaną przyjęte na naszą ekskluzywną i poważaną na całym świecie uczelnię. W czasie 5-letnich studiów studenci poznają niestandardowe techniki obciągania z połykiem, nauczą się obciągać z połykiem solidnie i tanio, długo i namiętnie, soczyście i głęboko. Po zdaniu końcowego egzaminu, który polega na obciągnięciu z połykiem 10 penisów jednocześnie, student/studentka otrzyma DMOP \"Dyplom Magistra Obciągu z Połykiem\" i będzie mógł/mogła pracować w każdej agencji lub w domu publicznym. Zapraszamy Rektor WSOP

czesc kochani jestem mega przywalony robota i bardzo ubolewam nad faktem ze nie moge byc z wami. jest mi baaardzo przykro. w domku za to komp jest \"out of order\" wiec zostaje jedynie office, ale tu nie mam czasu i sily. przesylam szybkie buziaki, caluski itp dla wszystkich i zegnam sie na dzis

Pa, pa Musli Kochana:):)Ja tez Ci zycze stosunkowo udanego:D:D:D OOO WItaj Maxio Kochany!!!:):):):) Pamietaj...trzeba Ojca;) prosic o przebaczenie..w koncu on jest naszym szefem i on dominuje;):):);):):)ale na szczescie o wielkim i goracym sercu:):):) Maxio - tez stosunkowo..wiesz czego..:):) Ja juz tez sie zegnam i spadam do domciu:):) ..na stosunkowo udany;) weekend..kurcze chyba udziela mi sie monotematycznosc od taniej podroby:) Sciskam Was wszyskich i przesyłam buziaki. WYpocznijcie sobie w weekndzik i ogolnie...miło go spędzcie:):) Domi - poniewaz zostalismy sami...dla Ciebie mam specjalnego buziaka;):):) 😘 😘 😘 Pa, Kochani,:):):) ----> Dla Rektora - nie mam nic.

Gość uppppppppppppppppppp
up up

dzień dobry Malinatorzy połikendowi:) 🖐️ ja już po coffee

Witaj Mus i reszto malinatorów. Połikendowi malinatorzy - dobrze powiedziane. Chociaz ten łikend był pewnie podobny dla nas wszystkich. Milego dnia

Czesc Malinatorki kochane jest mi bardzo smutno i czuje sie samotny... brak mi slow... naszego Papieza juz nie ma z nami. jest co prawda w niebie i jest tam na pewno bardzo szczesliwy, ale mi jest smutno i czuje sie przybity :( :( :( : ciezko tak jakos... slonce swieci, jest piekna pogoda, ale jakos mnie to nie cieszy dzis...

Dzień Dobry Kochani! Przepraszam, że tak bardzo Was zaniedbałam, ale odkąd trafiłam do działu konferencji mam nieustanny sajgon i stres. W dodatku rozwalił mi się komputer w domu i nie mogę pisać wieczorami. Nie sądzę, że tu się coś zmieni z ilością pracy. Przyznam się, że jeszcze tak ciężko nie pracowałam w życiu. Nie mam wolnej chwili. Siedzę i pracuję, nie mam przerw na herbatę, zapominam o lunchu. Całuję Was mocno i tęsknię Wasza Tip

Witam Moi Kochani. Jestem z Wami juz..ale niestety jakos smutna:( Zreszta trudno sie nie smucic - to z zalu i smutku..Ale cieszmy sie z tego,ze Nasz kochany Papiez juz nie cierpi, prawda? Masz racje Maxio ..ta pogoda, slonko..jakos dzis nie cieszy! Caluje i sciskam Was z calej sily Moi SUper Malinatorzy!!(MSM):) 😘

witaj nasza zapracowana Tipusiu! ale poważnie brzmi ten dział konferencji:) i tak o Tobie myslimy! trzymaj się ciepło nasza pani prezes:) MSM - fajnie Malinko:)

Coś mi się zdaje,ze ...dzisiaj jest Dzień Naszych Wspaniałych Mężczyzn!!!!:) Zatem życzę Wam kochani Panowie samego szczęścia..we wszystkim..w miłości,życiu zawodowym i osobistym, w grach liczbowych:), ciagłego usmiechu i zawsze goracego serca!!!!:):) ❤️ ❤️ 😘 😘 😘 😘 Buziaki dla Was szczególne i szczere!!!!

Dzisiaj jest nasz dzien? Dzieki Malinko. Ale wydawało mi sie że dzień chłopaka jest jakos we wrzesniu:) Ale moze mi sie cos p.....:)

mi się też wydaje, że dzień chłopaka jest pod koniec wrzesnia:) no chyba, ze Dzień Mężczyzny to coś innego:) idę robić kawę:) 😍 ale tak czy siak ode mnie również buziaki 👄 i nie tylko...:)

czesc MSM dziekuje dziewczynki za zyczenia... super. juz sie zaczerwienilem i zawstydzilem od tych buziakow TIP wreszczcie jestes, ale pracusiu czujemy sie troche samotni bez ciebie, . moze przeslij chociaz jakies buziaczki z 3 razy dziennie.... tesknimy !!! mam tyle roboty ze chyba zwariuje. nie mam juz sily, nawet kawa nie pomaga (juz 2 wypilem). postaram sie pokazac jeszcze przed wyjsciem z biura. papatki

Dzisiaj taki dzień i nastrój że nawet nie chce mi sie żadnych głupot pisac;) I chyba nie tylko mi. Żegnam Was juz teraz bo musze wyskoczyc wczesniej z pracy:) PaPa do jutra. Dzisiaj zameldował sie cały squadzik. Fajnie że wszyscy są:)

Gość wielbicielka na Maxia
kochany maxiu przesyłam ci wielkiego buziaka 👄👄👄

To dziwne, ale w moim rodzinnym miescie, to chyba wszyscy obchodza dzisiaj??????? Domi - my love;) - We wrzesniu tez moge złożyć zyczenia:):):) Maxio - słowo papatki jest fajowe:):) Buzia misie usmiechanela na to słowko:):) Tipusiu Kochana, zagladaj czesciej. bo tęsknimy za Taboj!!! Musze sie juz pozegnac. DO do jutra MSM!!!:) Sciskam w pasie:):) PAPATKI :D:D:D:D:D:D:D::D

tra la la la dzień dobry kochani :) pogoda jak Malinka dzisiaj:) ptaszki spiewają za oknem:)