Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Za wspólnym treningiem jestem jak najbardziej za;) Ekipe mamy niezłą zreszta juz tyle razy sie umawialiśmy moze w końcu coś do jasnej cholery ustalimy!!!! Ja juz chyba z miesiac nie trenowałem:( i jestem wyposzczony. Ziomalko juz widzialem ten filmik. Dobre :D:D:D:D Ale głosników to w pracy niestety nie mam:(

ja moge podpowiedziec ze, teraz bedzie dlugi weekend.. :):):):) Domi wiec ten filmik to masakra, co za swiry...;););)

Lubie takich swirów:) A co do łikendu długiego w dodatku to racja. W sumie to jeszcze nie mam planów;)

.....ja jak zwylke tez nie mam planow, u mnie to zawsze cos w ostatniej chwili wypali, albo i nie...;) A z samej pracy to sie nie da ..... ilez mozna... (no czy nie mam racji) ;););) bleeeeeee :(:(

świrusy górą ;-) a łikendzik zapowiada się superowoprzefantastycznie:-D jadę na Mazury...hurra będę pływać (to nic, że woda zimna), jeść slodycze (czytaj: białą czekoladę) i ćwiczyć, żeby zgubić zgromadzone przez czekoladki kilogramy Jedziecie ze mną?

ja w sumie co roku mialem plany i wspominam super majówki ale teraz jakos tak wyszło. trudno sie dogadac z innymi. Co do mazur to z checia bym pojechal. Ale pewnie nie pojade:) Jak juz to chyba bardziej na południe od K-ce oczywiscie z ziomalką;) bo tez nie ma planów.

Wybierz miejsce - ja stawiam:) Nie wiem co lubisz. Cisze i spokój czy duzo ludzi. Mnie to jest obojetne bo bede z nowa nieznajoma kolezanką;) Oczywiscie że inni moga jechac. Im wiecej tym weselej. Wpisywac sie na liste. I to juz. majówka juz niedługo. Chyba ze macie plany jak kurczaczek.

nio to ja proponuje wybrac sie na piwko, lub na pizze..moze byc ?? Chyba ze plan mam miec bardziej ambitny?? :):) (jak zwylke jak przyjdzie co do czego planu brak ;);) .....

jeszcze sie nie umawialam na forum, i to na rzeczywistym forum publicznym.. hihihihihih, ale cio tam :):):) W Katowicach knajp nie brakuje, wybierzemy jakas knajpke! A w parku chorzowskim moga byc jakies imperezki, no coz zobaczymy, ........to ja jestem na etapie myslenia gdzie i kiedy :):):) Och..az mnie glowa rozbolala hihiihi ;)

hmmmm, wlasciwie to teraz sie przestraszylam, (bo czy to jest bezpieczne takie wlasnie umawianie, przeciez kazdy moze to czytac) No i co ja zrobie jezeli sie okaze ze Domi to nie Domi.. :(:(:(

Witam Was wszystkich! Znowu mialem jakies głupie sny i w sumie sie nie wyspałem. Co za noc. Musze sie jeszcze obudzić. Ziomalko co Ty opowiadasz. Domi to Domi i nie ma bata:) Nie martw sie. Załatwimy to w profesjonalny sposób. A inni niech zazdroszczą;) Milego dnia

nio to oki, ja wlasnie zagladam tu na chwilek, dzisiaj mam ruch w biurze, klieci, klienci, klienci, telefony, telefony itd. No i jeszcze zaskakujaco szokujacy e-mail od szefa...aaaaaaaaa :(:(:(

nie przejmuj sie mailem. szefowie tak mają. niestety. trzymam kciuki mocno!! czyli mniemam że jestesmy umówieni. To sie bardzo ciesze. jeszcze kilka szczegółow sie okresli i randka o jakiej pomarzyć. no powiem ze jestem mile zaskoczony i podekscytowany;) bonusik:) Zmarła teściowa. Na ceremonii pogrzebowej zięć klęczy i tuli się do policzka teściowej... żałobnicy znając napięte relacje zięcia z teściowa podchodzą i pytają... - Widzę ze pogodziłeś się z teściową przed jej odejściem... - Nie, nie oto chodzi... jak się dowiedziałem wczoraj, że umarła to piłem ze szczęścia z kumplami cala noc, a teraz mnie tak głowa napierdala, a ONA taka zimniutka Co mówi kobieta: To miejsce to śmietnik! Do roboty! Ty i Ja musimy posprzątać. Twoje rzeczy leżą na podłodze, I jeśli nie zrobimy teraz prania To szafa będzie bez ubrań. Co słyszy mężczyzna: Ble ble ble, DO ROBOTY, Ble ble ble ble, TY I JA Ble ble, NA PODLODZE Ble ble ble, TERAZ Ble ble ble ble ble BEZ UBRAŃ Sprzeczka małżeńska. Żona mówi do męża rozkazującym tonem: - Natychmiast wychodź spod tego stołu! - Nie wyjdę! - Mówię Ci wyłaź! - Nie wyjdę! - Wyłaź ty tchórzu! - Nie wyjdę! Chłop musi miec swoje zdanie! Przychodzi facet do pracy pobity, podrapany itd. Kumpel go pyta: - Kto ci to zrobil? - Żona... - Żona? Za co!? - Powiedziałem do niej - ty. - I za to cię pobiła? A jak dokładnie powiedziałeś? - Ona mówi do mnie - już się nie kochaliśmy ze dwa lata... - A ja do niej: - chyba ty.

ja chyba tez Domi jestem podekscytowana tym spotkaniem..:):):) hiiiihihihih :):) ojjj..., nio i buzka mi sie smieje od ucha do ucha ;);)

czyzby wszyscy gdzieś wybyli. Normalnie aż dziw bierze że jestesmy tylko we dwójke. Mysle ze dali nam sie poprostu rozkrecic. Dzieki ludziska. Ale moglibyscie sie pokazac chociaz na chwilke bo tu sie niezły majowo-wiosenny romans kroi i nie powinniscie tego przegapic;)

witka jestem jestem ja tu bacznie sledze co sie dzieje. NIechce Wam przeszkadzac w gruchaniu golabeczki :P:P:P:P wlasnie sie zastanawiem co z reszta. Slodziutka gdzie jestes ???? Mam ochote na cos slodkiego.szkoda ze Cie tu niema. :(:(:( Tip pewnie tonie w paierach. Max tez pewnie . Robia zawody kogo bedzie trzeba bedzie wyciagac. Tylko jest pytanie kto po nich zanurkuje :):):) A wracajac do nocy to ja tez prez ta cholerna pelnie nie moglem spac .:(:(:( pozdrowka i grzecznie mi tu ;zarcik oczywiscie

czesc skorpionie:) ciesze sie ze chociaz Ty jestes. oczywiscie nie pomijam mojej ziomalki;) to chyba rzeczywiscie przez ta penie taka ciezka noc. w sumie to nie wiedzialem ze takie rzeczy moga na mnie dzialac.

oni chyba powynajmowali sobie rowerki i sie dobrze bawia ;);) Trzeba szybko otworzyc drugi wynajem,...to idzie jak swieze bulki, no nie wiedzialam :)

Wiesz co. to moze wypożyczysz mi jeden rowerek (oczywiscie w jakiejs promocyjnej ofercie) i ja poszukam tych obiboków. Moze gdzies popłyneli za daleko i nie potrafia wrócic. Strasznie to wszystko podejrzane. Ja sie zaczynam martwic bo to do nich nie podobne.

A może razem poszukamy. Masz chyba takie dwuosobowe. Nie chce mi sie samemu bo ani to z kims pogadac ani nic. Obiecuje że bede grzeczny i skoncentruje sie jedynie na poszukiwaniach i rozmowach z Tobą. Zabiore jakis prowiant na droge i pare piwek:) Plissssssssss. Zgódź sie,:):):) Ewentualnie wrzucisz mnie do wody i bedzie spokój ze mną:p

musze zalatwic kogos na zastepstwo, kto bedzie interesu pilnowal:( Ach..tylko te pienizki. Ale czego sie nie robi dla Domiego...:) i dla piwka no i dla was !! Ale bedziesz mi opowiadac same smieszne historyjki?? :)

musze zalatwic kogos na zastepstwo, kto bedzie interesu pilnowal:( Ach..tylko te pienizki. Ale czego sie nie robi dla Domiego...:) i dla piwka no i dla was !! Ale bedziesz mi opowiadac same smieszne historyjki?? :)

Tylko smieszne historyjki. Mozesz na to liczyc. To ja moge poczekac aż skończysz prace. Po co masz szukac zastepstwa. :):):)

smieje sie ...;);) wiec wszystko bedzie oki, biznesik sie kreci, wlascicielka na poszukiwaniach z nieznajomym Domim, kolezanki i koledzy gdzie jestescie, ekipa ratunkowa wyrusza! :):) O matko... nie zabralam komorki, poczekaj musze sie wrocic....ajj...i jeszcze latarka!!!!

a jednak mnie znaleźliście:-D następnym razem lepiej się schowam :-P ale reszta? gdzie jesteście? Katowiczanka i Domi ruszam z wami na poszukiwania