Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

hehe dobre. calkiem to prawdopodobne. znam kolesi co zrobia wszystko zeby zobaczyc kawalek cycka czy tyłka. pomysł niezły ale kazdy moze miec swoje zdanie na ten temat. ale sie troche pośmiałem. No nie moge sie wyrwac z pracy Mus. Ale pomysl tez masz niezły;) Respect 2 U.

chociaż adrenalina jest wskazana ale nie w tak wysokim steżeniu;)

Własnie z adrenalina lepiej smakuje i jest co wspominac. Mus Ty tu nie udawaj że wolisz w łóżku;) Ja tam swoje wiem:) Zamykamy sie w pokoju prezesa i dawaj na fotelu dyrektorskim:)

albo na biurku.... albo na stojąco pod szafą............ hehe

dżołks : Pani powiedziala zeby ulozyc zdanie z ptakami. Zglosil sie Jas: Jas: Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak. Pani: a z dwoma ? J: Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak i wywinął orła. P: A z trzema Cwaniaczku ? J: Tata przyszedł do domu nawalony jak Szpak, wywinął Orła, poczym puścił Pawia P: A z czterema ? J: Tata przyszedł do domu nawalony jak Szpak, wywinął Orła, poczym puścił Pawia, aż mu dwa Gile wyszły z nosa. P: Jak powiesz z pięcioma to dam ci szustke. J: Tata przyszedł do domu nawalony jak Szpak, wywinął Orła, poczym puścił Pawia, aż mu dwa Gile wyszły z nosa, a potem dalej poszedł pić na Sępa.... Wpada Jasiu do domu szczęśliwy jak po pół litra. Ojciec ogląda świadectwo i mówi: - Durniu! Same pały, a ty się cieszysz?! - Jeszcze tylko wpierdol i wakacje Żydzi schowali się przed Niemcami w studni i udają echo. Jeden z Niemców mówi: - Może są nad rzeką? Echo: - Może są nad rzeką? Drugi Niemiec mówi: - Może są w lesie? Echo: - Może są w lesie? Trzeci Niemiec: - A może są w studni? ECHO: - A MOŻE SĄ W LESIE?! :):):):):):):):):)

Domi = my love :) kocham Twoje dowcipy i Ciebie oczywiscie:):) ❤️ Ten ozydach znałam i był to swego czasu mój ulubiony...do dzisaj zreszta czesto mówie (odpowiadajac na jakies pytania \" a moze skryli sie w lesie\":):):)A ten z Jasiem i wakacjami - kul:):):) Jak cie nie uwielbiam moje ŚŁoneczko;):):) Na fotelu przesa..to dobry pomysł..bo zazwyczaj sa mieciutkie i wygodne i duze i ruchome...:):) Mus..przy szafie. tez super..chociaz biuro tez Ci powiem niezykle kuszace:):):) Ale wszyscy jestesmy zboczeni.:):):)

tak tak Malinówko każdemu chleb bagietki banany na myśli...............;) zboczeńcy hehe

:D:D:D wiesz co Malinka. Ja ten kawał o zydach tez kiedys znalem i dlugo mówilem \"A moze są w studni\". dobre co?:) Dobrze że jestes bo my juz tu w pracy sex uprawiamy i zaczyna robic sie cieplutko. Mówisz ze na biurku. Hmm... i like it:):)

Domi pojawia mi się taki napis rozumiem że nie mam dostępu do czegoś tam możesz mi to przyblizyc o co chodzi? You don\'t have permission to access /cgi-bin/nulbanner.png on this server.

Dobrze to przetłumaczylas:) Nie masz zezwolenia na dostep do tego pliku. Nic dodac nic ująć. To jakis plik graficzny. A co chcesz zrobic?. Moze Ci pomoge;) Podaj wiecej szczegółów.

akurat nic nie chce zrobić, ale jak jestem na kafe to u góry wyświetla mi sie napis pewnie chodzi o to że reklama nie może się wyświetlić, bo zawsze była w tym miejscu dzieki

chyba sie juz pożegnam, bo mi tak muli ze czasami mogę nie zdążyć:) więc do jutra kochani zboczeni malinatorzy!

Domi :D:D: Ale numer! :):):):)To zbieg okolicznosci..czy .przeznaczenie;):) na pewno to jest przeznaczenie;)..więc....hops na biureczko:):):) Musze sie juz pozegnac z Wami = buziaki dla wszystkich ido jutra MSM:):):) Juz za Wami tesknie.....:(

Czesc wam, rzeczywiscie to teraz czytajac, splonelam ;?) wy to jestescie swintuchy, nic tylko erotyzmy w glowkach ;);?););) mus, wiec mialas racje...;) jestem teraz na czarno :) wtedy mialam jakies smutki, zreszta wiekszosc miala i...nie czytalam uwaznie, no to trzymajcie sie ramy.. pozdrawiam papa

witak katowiczanko!🖐️ witajcie wszyscy:) kawa, kawa, kawa:)

po ile te rowery pani wypożycza hm? chętnie się przejadę, najlepiej po zatoce Gdańskiej;) oj to były czasy jak szaleliśmy na zatoce na rowerkach wodnych... chociaż zatoka jest bardzo zanieczyszczona, to i tak lubię ją;) w ogóle mieżeje wiślaną;) okolice Gdańska i sam Gdańsk. eh plaża, plaża, plaża!!!

katowiczanko muszę wymyślić dla Ciebie jakiś skrót, bo taki długi ten wyraz... wiem, będę nazywała Cię KO w skrócie od pierwszej i ostatniej litery:) ko to tez knock out;) może być? chyba ze coś napiszesz o sobie, moze samo wyjdzie w praniu😍

Witam Moje Słodkie Ciasteczka:):):) Ale dzisiaj łądnie na dworze az sie zyc chce Mus - zaraz bede pila kawke i jadla to co lubie najbardziejDRAHAMKE + serek waniliowy - mniam mniam:):):) Hey KO:)..fajnie ze jestes tylko dlaczego tak rzadko do nas zagladasz???? A wiesz,ze nasz Domi jest z Katowic?:) ALe Ci zazdroscimy, mozesz sie z nim spotkac chocby zaraz..no i do tej przymierzalni masz tak blisko;):):) Maxio, Scorpion, Tipus..czekamy na Was cierpliwie i tesknimy:( Domi - my love - gdzie TY? O tej porze jeszcze nie zameldowany???:):) Sciskam wszystkich ..w pasie .

Siemka Mus! Widze ze wakacje juz po Twojej główce chodzą. Plaża i te sprawy. Dzisiaj cos senny jestem wiec licze na miłe Panie że mnie troszeczke pobudzą do dzialania;) Milo Cie widzieć ponownie ziomalko z Katowic. No no teraz jestes czarna:) Mus juz Cie od razu jednym ciosem na deski położyła:p

Malino wywołalas mnie. Jestem jestem. Jakbym mógł nie przywitac sie z moimi pięknościami 😘

witajcie witajcie! tak KO ma super, może spotkać Domiego! szkoda, ze nie chodzimy juz do liceum, wakacje były super! czas na śniadanko!

No nie wiem czy tak super. W sumie to Wy nigdy mnie niespotkałyście. Nie wiecie kim jestem. Moze jestem seryjnym gwałcicielem albo oszustem matrymonialnym. Kto wie. Pewnie zmieniłybyscie zdanie. A moze jestem podobny zupelnie do nikogo, a moze (tu do Malinki) są w studni:) Z tym liceum to nie do konca sie zgodze. Wakacje mozna zawsze sobie zorganizowac. Trzeba tylko chciec.

:D:D:D Ta ...a moze skryli sie w studni:D:D:D: Domi jesli jestes seryjnym gwałcicielem, to tym lepiej!!!!!! Bedziemy zatem zawsze miały zaspokojone ządze:):):) Ale czad!!!!! Nawet gdybys był morderca dzikich kotów;), Boa -Dusicielem..to i tak Cię uwielbiam/my:):) Mozesz byc nawet starszym panem,ze szronkowatymi wloskami (lub łysy) a i Tak bedziemy Cie wiecznie kochac!!!:):):) I tak jestes i bedziesz cudowny i ....namietny!:D:D:D:

miałam na myśli 2 miechy wolnego, a nie 2 tyg urlopu:0

witam smacznego , widze ze sniadanko, kawka ja tez znikam macie racje ze 2 tyg to nie to co 2 mies czy nawet 3 ;):):) zrobiliscie mi ochote na wypad nad morze niedobrze L:(:(:(:( pozdrowka

witaj sn25 ja też się rozmarzyłam o wakacjach...

hej mus to moze jakies wypadzik weekendowy, bo tak na 70% w dlugiii wekend bede nad morzem gdzies chyba :):):) w sumie to w w-wce ale stamtad sa wieksze szanse ze oderze nad morze nic z kraka :):):):(:(:(

ja sie własnie dowiedziałam 😭😭😭😭😭😭 ze nie mam długiego weekendu 😭😭😭😭😭😭 💤💤💤💤💤💤 nie dość że w sobotę idę!!!!💤💤💤💤 to jeszcze w poniedziałek!!!! 💤💤💤💤 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 😭😭😭😭😭😭