Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Witajcie MSM!!! Ale fajnie Mus. Tyle dowcipów i to jakich!!!!:):) Szkoda że Cie nie ma z nami. Dopiero w poniedzialek. Ale jakos damy rady. Wczoraj nie mialem czasu po pracy zeby tu zajrzec. So, work:(

Kurna Mus - zakryłam sie nóżkami ze smiechu!!:D:D:D:D Ten z kaloszami totalnie odejchany:D:D:D:D: BOmbA - oj widac,ze nudziło Ci się w pracy!!! Dzisiaj sobie za to łądnie odpoczywaśz. Ładnie? ;) Mus - nadal twierdze,ze jestes my girlfriend:) ONly you forever!!:D:D: ALe fajnie - mam dziewczyne!!!! ❤️ Dziekuje,ze chcesz ze mną chodzić!!!:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D Domi...oj bedziesz mial na co popatrzec...prawda? ;) 2K!!! i Tylko Ty!:):) Domi nie daj sie, by pracas Cie dzisiaj przygięla - w koncu mamy wolnośc!!:)Sciskam wszystkich obecnych i nieobecnych; usprawiedliwionych i nieusprawiedliwionych! Cmokam wszystkich po polikach! 😘

Cos czuje Malinko że nikt nas nie odwiedzi ze stałej ekipy. Chociaż kto wie:) W każdym razie zapraszamy:):)

A u mnie nawet Wam powiem,ze całkiem łądnie na dworze! Dojdzie do Was pewnie juz jutro słoneczko:) O teraz łądnie świeci!:):) Kurcze chyba dzisiaj ja bede do 20 w pracy..ku mej rozpaczy..ale nie bede maial takiego dobrego humoru jak MUS:(:(:( Pracy mam dzis sporo:(:(:( a moze bede tu nocowac???:):):)

czesc widze ze juz o mnie zapomnieliscie :(:(:(::( Ładnie ,ładnie niebyło mnie troche a tu takie rzeczy sie dzieja ... 2_malinówka --- widze ze wychodzis z założenia że: żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chlopaczek . :):):) ja ostanio gonie za praca chyba pol kraka ma moje CV . pozdrowka i powodzenia w ten padkudny dzien :(:(:(

Dowcip..:) Kilka lat temu siedzimy sobie w pracy, w tzw. pokoju socjalnym i spożywamy jakieś gotowce ze sklepu zwane szumnie śniadanie. Mój kolega przegląda gazetę i w pewnym momencie mówi: - Cholera, piszą, że wódka znów zdrożeje. Akurat wchodzi murarz, zatrudniony chwilowo do jakichś doraźnych prac. - Co, co pan powiedział? - pyta kolegi. - Mówię, że piszą, że wódka znów ma zdrożeć. Murarz zamyślił się przez chwilę, westchnął i ściszonym głosem: - No k**wa trudno, skończą się dzieciom pączki, drożdżóweczki...

Witaj Skorpio!!:):) Siemanko Nie zapomnielism, ...a raczej podejrzewalismy,ze Ty o nas zapomniales Wiesz..to zalozenie;)..to tylko na potrzeby nasze wewnetrzne...chociaz..czemu nie. ;) Fajnie,ze wpadłęś chociaz na sekundke;) Sciskam Cię róniez mocno i powodzenia! Korzystaj z ostatnich dni wolnych...bo jak trafisz prace to bedziesz siedzial tak długojak my!:) Buziaki:):)

Siema skorpion. No co Ty. Nikt nie zapomniał o Tobie. Witamy serdecznie. Szukanie pracy. Hmm... No to jest rzeczywiscie nieciekawe. Chociaz Kraków duze masto to raczej długo nie powinienes czekać. Z drugiej jednak strony nie znam Twoich wymagań i ambicji :p

hmmm tylko teraz jest maly problem bo teraz sciagam pioruny. jakos korzystam z dni wolnosci, teraz siedzie jak najmniej na necie, szkoda czasu.. buziale dla wszytkich domi nam niewypada wiec ( piwosz )

A ja cały czas siedze w pracy::(:( Tak mi smutno...:( I Was nie ma:( Nie zanosi sie bym, szybko stad wyszła..Taki los:( 😭

Witajcie w ten piekny majowy poranek! Oj cos czuje ze dzisiaj wszyscy w dobrych nastrojach będą i to mnie cieszy. Pokazcie sie MSM.

Siema Domi - jestem zwarta i gotowa...aczkolwiek humores mam posredni, bo znoe zapowiada sie,ze bede dzisaj siedziala dluzej, a i jutro tez i - nie daj Boze - w niedziele:(:(:(:( 😭 Dramaty!! Sam rozumiesz,ze nie mam powodu do specjalnej radosci!!! A mial byc taki piekny weekend!!!! TRudno. Ale za to juz w czwarteczek wolne i dlugi weekend!!! Hurra1 Macie jakies plany? Bo ja bede ..siedziala w remoncie,..niestety, nie mam teraz czasu na wyjazd:( Ale Wy jak mozecie, to jedzcie gdzies na te kilka dni , by zapomniec o szarej codziennosci;) No, to ja razem z Domim czekamy teraz na naszych MSM..moze ktos sie pojawi???;) HOP, HOP!!!!!! Gdzie jestescie?????? Sciskam wszystkich i cmokam 😘 😘

ja tam zadnych planów nie mam. Pewnie jakiś spontan:p Za to za tydzień długi, 4-dniowy łikend. Hm... Tu trzeba sie zastanowic. Dżołk: Jaś i Małgosia bawią się w dom. Jaś próbuje \"obiadu\" i mówi: - Wiesz co, kotku, chyba jest troszeczkę niedosolone... Małgosia: - Niedosolone? Niemożliwe, przecież sama odpowiednio soliłam! Może uważasz, że za mało i ja nie mam racji? To co, ja nigdy nie mam racji, nawet jak posole odpowiednio obiad? Może uważasz, że w ogóle nie posoliłam i klamię!? Ja klamię?? Moze ja tylko kłamię?? Może w ogóle uważasz że jak kłamie to nawet nie jestem człowiekiem żeby się pomylić?? A może uwazasz, że ja juz nie jestem czlowiekiem?? A może ja już nawet nie mówię po ludzku, a tylko szczekam???? Mamoooo!!!! A Jasiu powiedział do mnie: \"TY SUKO\"!!!!!

:D:D:D:D:D::D:D:DD:D::D:D:D:D:D:D Ale sie usmaialm...aczkolwiek...wyczuwam tu ..pewna doze,ze tak powiem...przekoloryzowania osobowosci kobiety;):):) SUper dowcip Domi, super!!!:):):)

:) SIema Mortisza. ;) Moze cześciej bedziesz do nas zaglądac, a moze zagościsz tu na stale???:) Opowiedz nam troszke o sobie;) Ciekawe z jakiego miejsca do nas piszesz...a może z Mazur??:) WItamy!!!!!!!

Ale czad!!!!!:):) SUper, Trafiony, zatopiony - nie dosłownie oczywiscie:) ALe masz fajowo; mieszkasz w takim pieknym miejscu!!! Ja KOCHAM jeziora..a Ty masz ich tyle wokoło!!!! SUPER!! Juz Cie kocham;) Nie wiem czy wiesz..ale jestes juz moja najlepsza przyjaciółka;):):):) Razem z pozostałymi - o nich nie mozna zapomniec!!!! Szczerze zazdroszcze Ci miejsca....;)

Najmilsza chwila poranka - na topiku nowa koleżanka:):):) Troszke przerobilem ludowe przysłowie rodu męskiego:p Witam, witam Mazury!!!!!!!! No i troszke zazdroszcze.

;) Domi - wstyd sie przynac..ale chyba nie wiem jak idzie to przysłowie, chociaz cos mi sie po główce kołacze..pliz - przypomnij mi. Najmilsza chwila poranka...???..;) ico dalej??;):):)

🖐️...dobrej kawy filiżanka? A wiecie, że Gołdap jest jedyną w województwie warmińsko-mazurskim, gminą uzdrowiskową?:):):):):)

Witajcie ...witajcie.. piekny dzien dzisiaj mam..superowy, sloneczko swieci, ranek cudowny! A jak u was? Czy zapowiada sie szalony weekend?? U mnie dosyc, dosyc. W ogole to spalam zle, kark mnie boli.. ale co tam dzisiaj piatek weekendu poczatek! HURA!!!!

:D:D:D: No tak! W łózku,..ze tez na to nie wpadłam....Widac,zem kobieta a nie facet!!:):) Oj Mortisza.....czadersko tam masz ...:):)

No co Ty. Ja tylko spełniłem prośbe Malinki. Chciala wiedziec to niech ma:) Ale zjadłbym coś słodkiego:p To mało tych uzrdowisk na Mazurach. Ciekawe.

Dominator----> tak zeby zaspokoić twoja ciekawość;-): W oparciu o badania powietrza, które do tej pory jest najczystsze w Polsce, niepowtarzalne walory klimatyczne oraz zasoby borowiny, Gołdap została, jedynym w województwie warmińsko-mazurskim uzdrowiskiem klimatyczno - borowinowym o profilu leczniczym.