Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 m+d

malinowy dominator

Polecane posty

No w艂a艣nie chcialem ja zach臋ci膰 i zacz膮艂em ten w膮tek:p

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 w ten spos贸b
m臋偶czy藕ni zach臋caja kobiety do sexu: dawaj, dawaj, daj mi, daj mi :-D:-D:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katowiczanko
u Ciebie na pewno nie wrodzona. A z nabyt膮 te偶 r贸偶nie u ciebie bywa, szczeg贸lnie, gdy po pijaku wypisujesz bzdury, a potem wstydzisz si臋 tu pokaza膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty...to wiesz
chyba sie zle czujesz.. skoro ja sie tutaj wstydze... a niby kogo mam sie wstydzic :) dominatorze..hhahah no..jasne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poprostu cie widzialam i wiem
jak sie sprawy maja, :)

Udost臋pnij ten post

Ludzie co Wy piszecie. Po co te bzdury. Lepiej napiszcie cos smiesznego a nie jakie艣 wrzuty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo coooo
prawda w oczy kole????

Udost臋pnij ten post

Nie wiem o co chodzi ale wyczuwam tu jak膮艣 prowokacje. No niez艂y syf. Szkoda gada膰.

Udost臋pnij ten post

Hola hola. a co za k艂贸tnie i konflikty? ??????? Co tu sie dzieje? gdzie jakis staraznik? Domi ..musimy zareagowac, bo jeszcze nam jakis :wirus: popsuje topic;) Kochani , nie k艂贸cicie sie, szkoda zycia na niesnaski, nie? Prosze sie pogodzic i juz:):) . A kimze jestes tajemnicza istoto bez nicku??;) PS> I co z tego , ze ktos sie upi艂? Ja tez czasem sie upijam i nic zdro偶nego w tym nie widze!!!!! Carpe diem!!!!:):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo...
gowno......:)

Udost臋pnij ten post

Fakt faktem dziwne rzeczy tu sie dzieja albo moje ajkju zmala艂o z 10 na 5. Moze kt贸s mnie o艣wieci

Udost臋pnij ten post

:) Ok, czyli dzisiaj gadamy o g贸wnie;) Mo偶e by膰..co prawda troszke to smierdz膮ca sprawa...ale w sumie czego sie nie robi dla znajomych;) Ok - G贸wno - temat przewodni. ustalny tylko szczeg贸艂y, czy omawiamy rodzaje ka艂u, czy zajmiemy sie etymologi膮 s艂owa?;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a nie zauwa偶yli艣cie
偶e s艂owo g贸wno napisa艂a Katowiczanka na moj膮 zaczepk臋: bo co?

Udost臋pnij ten post

No mozemy pogadac o tej interesujacej i niezwykle popularnej rzeczy:) ale mnie niepokoi cos innego, a zainteresowani wiedz膮 o czym m贸wie(pisze). Moge sie jednak myli膰. Nie rozumiem ludzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dno
totalne dno.. i lepiej nie zaczepiaj mnei wiecej

Udost臋pnij ten post

No faktycznie! ALe co nie zmienia faktu,ze przeciez mozemy pogadc o = nazwijmy to 艂adniej - kale?;) No chyba,ze Tajemniczy osobniku, chcialbys z nami pogadac na bardziej przyejmne tematy...no bo to g贸wno - jak na poczatek znajomo艣ci...chyba niezbyt pasuje, nie?:) No chyba,ze jednak uznasz,ze nie jestesmy godni by z Toba rozmawia膰. Sam zdecyduj. My lubimy gadac..i chetnie nowego osobnika poznamy! Kazdy ma prawo miec zly humor....;)

Udost臋pnij ten post

Chyba nie pogadamy. No trudno! DOmi - ja wiem co masz na mysli ale nie moge Ci powiedziec co ja ma na mysli, bo sam wiesz,ze wywolaoby to moze mala burze..albo i Twistera:):) WIec My LOve -;).... czekamy cierpliwie na Mus i moze jeszcze dzis pogadamy o tym, o czym rano chciales;) PS> WIesz, szkoda,ze jednak nie podyslkutujemy o tej niezwykle interesuj膮cej rzeczy......mog艂oby byc fajnie..;) Jak kiedys..na pewnym topicu:):):):)

Udost臋pnij ten post

No w艂asnie. Pogadajmy o tym seksie miedzy dwoma kobitkami. Tylko ta Mus chyba dzis wolne ma bo napewno by zagladnela tutaj. Tutaj o tym temacie jest juz dosyc duzo topik贸w wiec podejrzewam ze z nasz膮 wiedza moglibysmy sie zb艂a藕ni膰:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo katowiczanka
jest....... i pewnie Dominator te偶 to wie, przecie偶 jest z Katowic. A jak nie wie, to nied艂ugo si臋 dowie. Wszyscy z Katowic chyba ju偶 wiedz膮. Prawda Katowiczanko?

Udost臋pnij ten post

AJa tylko na chwilke! Sprawy prywatne os贸b nam bliskich nas nie interesuj膮!Prawda Domi? Wi臋c Cokolwiek powiesz..to i tak nie zmieni naszego nastawienia do os贸b, z kt贸rymi jednak jestesmy silnie zwiazani. Szkoda Twego wysi艂ku! Naprawde! I szkoda Twojego czasu!!!! Katowiczanko - sadze,ze powinnas zrobic sobie przerwe. Idz na kawke i o nic sie nie martw. I tak Ci臋 kochamy, wiec niczym absolutnie sie nie przejmuj. Wiesz, my wzrok mamy wybi贸rczy i czytamy tylko to ...co nam pasuje i co nam sie podoba. Wi臋c - i tak nalezysz do MSM:):):)馃槝

Udost臋pnij ten post

ja sie tym nie przejmuje Malinko, poprostu to bezsensu - pisanie wlasnie o prywatnuch sprawach, ale niestety ja tego nie zaczelam! To sa tylko m,oje riposty na ten tekst z smsem po pijaku. A reszta to :):):):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wi臋c katowiczanko
wiecej takich sms-贸w sobie nie 偶ycz臋, zrozumiano?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no jak dominator
ma si臋 wkur...膰, delikatnie m贸wi膮c - to wieje st膮d.

Udost臋pnij ten post