Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jala

tanio udekorowac kacik malucha.........

Polecane posty

Gość jala

macie pomysly?

My kupiliśmjy rolkę tapety w misie,skrzaty i jakieś tam inne cudaczki i obkleiliśmy ją na ścianie kolo lożeczka.Kosztowało to nas ok.20zł,a efekt jest imponujący.

My kupiliśmjy rolkę tapety w misie,skrzaty i jakieś tam inne cudaczki i obkleiliśmy ją na ścianie kolo lożeczka.Kosztowało to nas ok.20zł,a efekt jest imponujący.

A my kupiluiśmy w świeta w hipermarkecie piankowe puzzle(niestety w cenie 9 zł są chyba tylko dostępne na świeta w promocji)bo cały rok nie mogłam dokupic do tych co już były.Niektóre w cyferki,literki i obrazki owoców.Nakleiliśmy je na ściane tak żeby mój synek mógł wyciagać tylko środek puzzla czyli literki lub kawałki owoców.Są kolorowe,zajmują prawie całą ściane a wydaliśmy na nie koło 35 złJedna paczka puzzli po naklejeniu na ścianę zajmuje 1.5mkw.

Dodatkowo kupiłam za 2.39zł fosforyzujące gwiazdki róznej wielkości i nakleiłam na sufit.

Jest mnóstwo zawieszek w bardzo różnych kształtach, rozmiarach oraz kolorach. Z pewnością znajdziesz coś co spodoba się twojemu dziecku. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Ceny są naprawdę bardzo atrakcyjne.

Gość gość
Nosz k****a skonczył sie anex to teraz zaczela sie cozacena. Nie mozna na zaden temat tu dyskutowac bo zaraz spamerskie curestwo sie zlatuje.