Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

Hejka dziewczynki troszkę mnie nie było, ale już nadrabiam szybciutko. W cholerke behemocik ty na poważnie tak i co nic się nie da juz zrobić, hę? Kitty ja się, juz natychmiast podpisuję pod twoją petycją, ja również protestuje i myslę, że jak będzie trzeba to nawet pójdziemy pod Behemotka firme protestować przeciwko takiej jawnej niesprawiedliwosci, ja nawet mogę transparent zrobić a co?! Baranki fajowe dzięki, Ingus Twoja Oliwka jest urocza, rozkoszna tylko pozazdroscić, Hm zgadzam sie z Elffikiem jaka mama taka córa :) Elffik powodzenia na egazminie tylko pamiętaj my lubimy jakieś krągłe piąteczki ewentualnie powabne czwóreczki ;) Kocie jak tam na spotkaniu co wskórałaś? Wszystkie dziewczynki pozdrawiam 🌻

A ja mam dolka..strasznie ostatnio klocilam sie z moim Kochaniem..😭..Powiedzialam Mu..ze na razie nie bede sie do Niego odzywała..i poprosilam,zeby On sie ze mna nie kontaktował..Powiedzilam Mu kilka rzeczy i poprosilam zeby przemyslal..Ech..nie wiem czy dobre zrobiłam..czy nic przez to nie zepsuje..ale tak miałam i mam dość tych ciągłych kłotni...wyrzutów..sporów..Czuje się bardzo źle :(

No nie malutka my t chyba zdane jesteśmy same na siebie najpierw jednego dnia ty następnego dnia ja teraz znowu ty, oj kobitki z nas ze hoj... Malutka ty się nic nie denerwuj, spokojnie pzremyśl to co powiedziałąś teraz już bez nerwów bez emocji na chłodno, jesli stwierdzisz ze za duzo powiedziałąs ze cie poniosło to zadzwon do Tomka i go przeproś, a jeżeli stwierdzisz że dobrze zrobiłas no cóż to chyba powinnaś poczekac na jego reakcję, tak jak zwykle czas pokaze. Nie denerwuj się, złosc piękności szkodzi, przytulam cie mocno i obdarowuję pięknymi 🌻-kami 🌻-kami 🌻-kami

Dziekuje Kaliuś.. Ja Mu powiedzilam..ze mam dosc...i zeby sie do mnie nie odzywal dopoki ja sie nie odezwe..Uwazam ze dobrze powiedzilam..tyle ile trzeba..moze troszke za ostro...ale jak bylam mila to nie rozumial...wiec innego wyjscia nie widzilam.. Najgorsze jest to..za Tomuś pomyślał,że ja chce wrocic do Wojtka!! i powiedzial mi to..myslalam ze sie wtedy porycze..:(...i tak pozniej sobie poplakalam..

Ide sobie lulu..poplacze sobie troszke..Pomysle...przemysle..chyba juz 15 raz dzisiaj..jutro sprawdzian..nic nie umiem..chyba podejde do kobiety i poprosze o inny termin..nom..chyba tak zrobie..nie ma co ze szkoly uciekac.. Dobranoc moje śliczne Aniolki..słodkich snow..👄

Ide sobie lulu..poplacze sobie troszke..Pomysle...przemysle..chyba juz 15 raz dzisiaj..jutro sprawdzian..nic nie umiem..chyba podejde do kobiety i poprosze o inny termin..nom..chyba tak zrobie..nie ma co ze szkoly uciekac.. Dobranoc moje śliczne Aniolki..słodkich snow..👄

Witam wszystkich nocną porą. Behemotku jest mi bardzo smutno, mam nadzieje, że to jest jakaś pomyłka. To najgordz\\sza wiadomość.

wszyscy poszli spać, jak ja przyszłam. Behemotku, bardzo, bardzo mnie zasmuciłaś. To nie może być prawda, ktpo będzie zakopywał dołki, kto bedzie pocieszał w ciężkich chwilach. Nie, nie, nie. Zawsze jak poznam kogoś naprawdę fajnego to jakoś tak głupio jest, że wyjeżdźa, albo coś podobnego. Może nie będzie tak żle. Czyli jutro wszystkie mamy dołek, którego niestety nieuda się zakopać. Ja już jestem niesamowicie pogrążona w żalu.

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! ja nie pozwalam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! już Ty lepiej behemotq miej ten stary kompik proszęęęęęęęęęęęęęę buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭

Witaj Elffik ale wiadomość nie? Rozmawiałaś dzisiaj z ta dziwczyną?

aha - znudzony cenzurą :) witaj :) miło zobaczyć jakiegoś mężczyznę na naszym topiku :) wbrew nazwie nie zawsze mamy dołki ;) .... tylko dizsiaj cos źle trafiłeś ... ta wiadomość behemotka - zacznie sie dołek i to wszytskich naraz .... buuuuuuuuu 😭 aha - wiecie co - napisałam diagnozę :) wcale nie była cholerna ;) całkiem fajnie sie ją pisało. Zdiagnozowałam chrześnicę (ogólnie mówiąc sepleni) - tak zaocznie, na odległość .... ale to tajemnica - jakby co badałam ją osobiście i tej wersji będę sie trzymać ;) .......... nawet kawałek bajki w języku fonetycznym napisałam .... co prawda na brudno i z masą błędów zapewne .. ale liczy sie, ze zaczęłam ;) ehhhhh mnie też nasz behemotek zasmucił ......

To super, że diagnoza napisana i w dodatku nie było tak źle. Przynajmniej jedna dobra wiadomość dziś wieczorem. Elffik jesteś bardzo zdolna, będziesz świetnym logopedą. Pozdrawiam.

bry wieczorek inguś 🌻 myślałam, że też już uciekłaś ... rozmawiałam - oczywiście cyrki się w domu działy ..... jak mówi - oberwała przez przypadek ......... dobrze, ze miałam dziś sporo nauki - bo takie historie naszych dzieciaków zawsze wpędzają mnie w przygnębienie ..... ehhhhhhhhh ....... wróciłam do domu wykończona ............ jakbym cieżko fizycznie pracowała ........ najgorsza jest ta bezsilność ehhhhh

Zgadzam się z Toba, że najgorsza jest bezsilność, jak człowiek chce komuś pomóc, a niewiele moż e zrobić. U mnie jakoś tak zeszło, że oczywiście naukę pozostawiłam sobie na piatek i sobote, bo zaliczenie jest w niedziele. Chyba już nie pozbedę się tej mojej wady zostawiania wszystkiego na ostatnią chwilę.

inguś - widzę, ze mamy wspólną cechę ;) ja ten zapis fonetyczny też na jutro zostawiłam ..... przed wyjazdem napiszę ..... chyba zdążę ;)

Strasznie mnie irytuje ta moja cecha ale już chyba tego nie zmienię, zamiary i chęci są i na tym się kończy. Potem lamentuję, jaka byłam głupia, że tyle zostawiłam na ostatnia chwilę.

No to coby wam smutno nie było ja też ja też zostawiam wszystko na ostatnią chwilę, schemat jest taki klne w tej godzinie zero, pomstuje obiecuję sobie, że to już ostatni raz i na obiecankch się kończy, aż do następnej godziny zero. Ja już kłade sie spac buziaczki dziewczynki, śłodkich snów Elffiku -Ty wiesz jakich....

Dobranoc, ja też zaraz zmykam spać, bo 6 rano trzeba wstać. Buziaczki na dobranoć.

Bry dziewczyny No i doczekałysmy się w koncu piątek, ależ ja lubi ten dzień, w moich usatch słowo piatek jest wypowiadane z szacunkiem i inamaszczeniem ki ki :) Tym bardziej się cieszę, że wieczorkiem idę do kina na \"warszawę\", a bardzo bardzo chciałąm obejrzeć ten film, czy któraś z Was już na nim była jeśli tak to jakie wrażenia? Behemot rdla Ciebie 🌻 moze , ze uda Ci się pokątnie jakoś z informatykiem zagadać co??? Miłego dnia pa pa

Dziedobry Wszystkim.. Cześć Kalia...Jak tam nocka mineła?Mi się śniły jakieś koszmary :(. Behemotek napewno pojawi się dzisiaj :) !!!!!

Hm nocka nie za bardzo bo za krótka! malutka, Ty dziś jesteś uśmiechnięta prawda? ode mnie 👄-ak

Uśmiechnieta...no powiedzmy ze walcze...i staram się.. Dzisiaj czeka mnie sprawdzian z bioli..pytanie z historii i ginekolog :P...o właśnie..musze zadzonić i sie zarejestrować :P...

Karaani cześć :)! No mam nadzieje,że to przemyśli...bo jak nie to bedziemy mieli problem..i to nie mały :(..Ale przemyślenia przemyśleniami ale..jeszcze musi cos w tym kierunku i zmienic troszke swoje postepowanie.. Hehe...nie było już mniejsc do mojego doktorka :P...ale przynajmniej zapisała mnie zebym po recepte przyszła :P.. No a do tego Wojtek dzwonił i pożyczy mi kase...ide na poczte po południu odebrac!!! Jestem uratowana...ufff :P..No..jest coraz lepiej.. :P

NIC NIE ZAŁATWIŁAM.Mogę się przenieść ale na 2 rok adm a to jest bezsensowne bo mam wszystkie egzaminy zdane.I wszystko jest do dupy do dupy .I pokłóciłam się M i muszę powtarzać rok i znowu zobowiązania te znienawidzone zobowiązania i inne .I nie wiem co mam zrobić :) :)I chyba się powieszę i jestem załamana i jest mi smutno i nic mi się już nie chce i mam już dosyć.I chcę iść do pracy a to jest niemożliwe.Brak perspektyw .I nie będzie dziecka w tym roku :) :)Wszystko jest beeee. I nie ma śniegu a ja lubię jak jest śnieg .I kot bedzie dopiero za tydzień I znowu prawo a ja już nie chcę ale muszę:o I jestem stara i głupia i chce mi się płakać I z M od grudnia będę się widzieć tylko póznymi wieczorami.I wszystko jest beznadziejne.Pa

Buzki mi się pomyliły miały być smutne:(

Kotku..uszy do góry...nie smutaj się..jakoś to będzie...Tylko sie nie wieszaj..prosze..to nie ma sensu..Z M napewno się pogodzicie..snieg spadnie niedługo...A uczelnia nie załamuj sie...Mialam kiedys przyjaciela...ma 27 lat..i jeszcze nie udało mu sie skonczyc studiow...Nie smutaj sie prosze...Pociesz sie ze juz niedlugo bedzie mieli slicznego kotka..tez bym chciała..Niedługo świeta Bozego Narodzenia bede...głowka do góry...Buziaki

Witam was moje najkochańsze istotki. Oczywiście będę się starała ale są maleńkie szanse abym miała nadal necika. Narazie wymiana komputerków idzie im dość wolno i mam nadzieję że mój wymienią na koniec. Niestety mam już przykład mojej koleżanki której wymienili. Oczywiście nie ma neta. Prosiła chłopaka który jest trochę nad nami i jest miszczem w kompach ale on nie jest w stanie tego zrobił. Próbował ale tej blokady nie da się tak łatwo obejść. Kazał więc się jej skontaktować z informatykami. Ale najmilszy z nich powiedział że bez informacji od naszej kierowniczki. Więc nie wiem jak bedzie. Chyba że kierowniczka się zgodzi. W razie czego może czasem coś skrobnę od kolegi, ale on mi nie pozwoli długo bo jednak on pracuje :( Buziaczki kobietki kochane Znudzony cenzurą> nazwa topiku może mylić, bo tak naprawdę to wesołe towarzystwo tu bywa.

Nooo chyba Jak to ktoś powiedział-jeszcze nigdy tak nie było żeby jakoś nie było.Ale i tak jest mi smutno:(I