Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Behemot

Mam dzisiaj doła. Buuu...

Polecane posty

spokojnie, to tylko okres..... buuu.chlip! bedzie dobrze! żadnych psychotropów!!! 😠 nu, nu!! efciusia! ja nie chce, żeby Tom był taki jak ja. pokochałm go, bo był inny, spokojny zrównowazony i zdystansowany do wszystkiego. wniósł w moje życie, stabilizacje spokój i bezpieczeństwo ( - tak widze to - znowu go bronie!) i własnie teraz zaczynam cierpieć przez to zdystansowanie, przez to logiczno-zimne myślenie, przez ta niesamowitą rozwagę i mocne stapanie po ziemi! Wiem, że miłośc idealna zdaza sie żadko albo w bajkach typu harlekin. to naprawde sztuka kompromisu, trzeba dotrzeć do człowieka, poznać go, i przez subiektywne uczucia, bo niestety to tylko nasza decyzja, zdecydować, czy jesteśmy w stanie być z nim takim, jaki jest, z wadami, nawykami no i nielicznymi urokliwymi cechami :). trzeba troche razem przezyc, że by wiedzeć, że wady są na tyle do strawienia, że z biegiem lat nie bedziemy znosić ich coraz gorzej bliskie morderstwa ze szczególnym okrucieństwem.....ja to wszystko akceptuję.... tylko jak mam okres mysle sobie czy naprawde muszę? wkur....a mnie to że faceci są takimi bucami, wszyscy bez wyjatku. nawet ten mój lodowy ksiazę z bajki!! im wszystkim najwyrazniej brakuje jakiejś częsci małego mózdżka........ czy naprawdę tylko kobieta jest w stanie zrozumieć kobietę?.......... ten od concordi! przekaż concordi pęk kolorowych baloników odemnie!

różnice, odmienność to uzupełnienie!Rozumiem Cię Madusiu.Prawdą jest jednak, że ilość połączeń nerwowych z ośrodkiem odpowiedzialnym za uczucia i emocje(ciało migdałowate) w kobiecym mózgu jest znacznie większa - sam ośrode też - błogosławieństwo i przekleństwo zarazem! Więc odpowiedź na Twoje pytanie brzmi - TAK!!!!

Dokładnie Efciusia - biurokracja. Wszędzie! Albo płacisz albo mają cię za nic. Jadę jutro do Centrum Zdrowia Dziecka. Zatrzyma się u mnie żona mojej mamy brata. Tylko że ja mam szkołę i nie wiem czy nawet będę miała czas z nią pogadać. Zostawiłam dzisiaj tel w domu i nikt nie mógł sie ze mną skontaktować. Pamięć mam dobrą, ale krótką. :D Madusia> mój też jak go wybierałam był miłym, słodkim, spokojnym, opanowanym człowiekiem na którego zawsze mogłam liczyć. W rzeczywistości okazało się że potrafi się wkurzać, potrafi krzyknąć, potrafi postawić na swoim, potrafi być uparty. I wogóle doprowadza mnie do szału. Ale bywa też czasami taki jak kiedyś i nie potrafię z tego zrezygnować.. :)

:) bedzie dobrze! efciu, behemotku...... trzeba to przezyć..... tolerancja, być tolerancyjnym, tolerować..........tolerowanym być.....

Bry dziewczynki ........ :) 🌻 :) uuuu madusiu - widzę, ze bojowy nastrój - nie zazdroszczę Tomowi ;)) Ja zaś wczoraj byłam cała w skowronkach - mój miśko miał wreszcie wolny dizeń :) caaaaaluteńki dla mnie :D :D :D byliśmy na dłuugim spacerq (ale zmarzlismy brr), potem razem robiliśmy obiadek, wypilismy po pivq przy filmiqq :) calutki dzień tylko we dwoje:) ehhh jak mi tego wkrótce bedzie brakować ..... ten od ... ja podobnie jak behemotek mam mieszane uczucia .... jeśli jednak to prawda to posłuchaj karaani i daj nam znać jak z concordią inguśś - widzę, ze znalazłaś chwilkę i tu zajrzałaś 👄 zajżyj też na mailika ;)

Madusiu> niby wiem że bedzie dobrze, ale... Czasami się zastanawiam czy to ma sens. Czy warto? Sama już nie wiem. Próbuje zapuścić paznokcie. Obgryzałam przez 20 lat to teraz mam za swoje. :( Raz tylko mi się udało takie w miarę zapuścić ale były za słabe by się dłużej utrzymać. Doradźcie mi jak je wzmocnić. Już używałam wielu odżywek itd. a one jak były słabe, tak są. Może macie jakieś sprawdzone sposoby? Z góry dziękuje. Musi mi się udać bo jak nie to chyba tipsy sobie zrobie...

Elffiku > 🌻 Cieszę się że przynajmniej ty masz mieszane uczucia co do tego wypadku Concordii. Już myślałam że tylko ja taki niedowiarek jestem. :( Jakoś trudno mi w to uwieżyć i w sumie to wolałabym aby to był jakiś żart. Bo jeżeli to prawda to... :( Życzę jej oczywiście zdrówka i przesyłam duużo pozytywnej energii.

behemotq - maczanie paluszków w ciepłej oliwie z sokiem z cytryny (chyba z połówki) -to rzeczywiście wzmacnia, ale trzeba stosować regularnie - jakieś 2-3 razy w tygodniu. A najlepiej chyba się wzmocnić \"od środka\" - ja dziś właśnie zamierzam sobie kupić jakieś witaminy, bo i tak słabiutkie włosy ostatnio garściami gubię ... :0

AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! WY TAKIE I OWAKIE!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAA!! uff! dzięki karaani za rade, juz lepiej... Tom dryn właśnie i bedzie mi na obiad gołabki robił.... jego szczeście, że me zyczenie dziś spełni.... jeszcze go nie rzucę.... :D:D no chyba że gołabki będą obrzydliwe, co jest całkiem możliwe......:) behemot! a FE! paznokcie obgryzasz! nie ładnie! po łapach dostaniesz! ja swoje juz z 8 lat zapuszczam, łamię, zapuszczam, łamie, a ostatnio to juz obcinam, bo takie mocne że nie chca sie łamać..... efciusiu! z koleżanka wsjo budjet haraszo!! zobaczysz i ona tez zobaczy! ;) Elffik! jeszce raz dziękuje za zdjątka! ........😘.........

Karaani> mam tą odżywkę z kaktusem z Avonu. Moje paznokcie jakoś jej nie pokochały i nie zaowocowało to silniejszymi paznokietkami. Cóż... myślę że spróbuje z tą oliwką i cytrynką. Witaminki już łykam. Dzieki. Muszę jeszcze pomyśleć. Najgorsze że jak się wszystko zaczyna to są całkiem inni ci nasi mężczyźni niż później jak już się to dłużej ciągnie. I wcale nie mówię że stają się potworami ale wychodzą na wierzch ich różne wady. Nikt nie jest bez wady niestety. Wiem że ja też nie raz dam swojemu popalić. hę...

jajqq jejqq zaraz idę do dentysty :0 :0 :) buuuuuuuuuuuuuuuuuuu tchórz ejstem ot co ehhhh :0

Elffik> aż mnie zatrzęsło na myśl o dentyście. Współczuje ci bardzo. Bądź twarda i nie daj się wrednemu dentyście! Jesteśmy z tobą! :)

dziewczynkiiiiiiiii! Właśnie dzwoniła moja przyjaciółka i powiedziała, że znalazła namiary dobrego lekarza ( KOBIETA) w Markach ma poradnię i klinikę prywatną.Miała praktykę w Londynie i tam miała zostać ze względu na to , że była jednym z najlepszych lekarzy ale postanowiła leczyć w Polsce.Jeśli się uda - obejdzie się bez operacji - cięższy przypadek- a raczej ten sam tylko bardziej rozwinięty usówa laserowo- bez bólu i szybciej, wyklucza się tym samym zakarzenie żóltaczką typu b i c.Operacja miała być tak szybko , że nie zdążyła by się zaszczepić ( szczepienie miesiąc przed operacją).Zabieg jest na KASĘ CHORYCH- platne tylko za wizytę.Bardzo się cieszę- jutro do niej jedzie.

Efciusia> cieszę się razem z tobą. Najważniejsze to znaleźć sobie dobrego lekarza. :) Życzę powrotu do zdrowia twojej koleżance.

efciu! no to swietnie! zyczymy kolezance szybkiego powrotu do zdrowia i zapraszamy na kafe!

Efciusia duzo zdrówka dla przyjaciółki 👄 dla Niej. Madusia też mam dzisiaj na obiadek gołąbki. Karaabni uważaj z tymi biegami w takie ziuziu, bo jescze sie przeziębisz. Mója dzdiunia juz jest pociagająca i tak ja męczy to wredne katarzysko. Ale za nia dzisiaj tęsknię. Nadrabiam zaległości i czytam co się działo, jestem gdzieś na 55 stronie jeszcze trochę mi zostało.

Inguniaaaaaaa!!!! Jesteś! Katarek męczy Ciebie i Oliwkę? Wracajcie do zdrówka! Dziś naprawdę jest ziuziu aż mam gęsią skórkę. Opatul się cieplutko i 😘 dla Oliwii w nosecek zaśmalkany i w uśtecko takie ciupciulkie. TRZYMAJCIE SIĘ KOCHANE!

Dołączam sie do buziaków dla naszego maleńkiego chorowitka. :) ❤️ dla małej zakatarzonej Oliwki. Inguś to strasznie szybko czytasz te nasze posty :D Idziesz jak burza. :D Buziaczki

Ingusia! pozwól że i tu Cie ucałuje i malusią, obkichaną Oliwcię tez! dobrze, że jesteś.................😘...............

Dziękuję Wam wszystkie za buziaczki w imieniu swoim i Oliwki. Ciekawe co teraz robi? Moje słoneczko kochane. No wszystko już przeczytałam i wszystko wiem, żę Behemotek jednak nie miał zjazdu w ostatni weekendek, że Karaani była na imprezce i zastanawiała się co kupić, że Efciusia pojawiła sie parę razy, że były wrażenia z Matrixa i wiele innych wydarzeń. Aż lepiej się czuję, jak wszystkow wiem. 👄 dla was moje kochane.

Szkoda że nie mieszkam bliżej was chetnie bym się z wami spotkała i pogawędziła o głupotkach i powaznych sprawach przy jakimś piweczku. Mam nadzieje, że kiedyś się wszystkie spotkamy. Na samą myśl mam już taki uśmiech:)

Cześć Dziewczynki! Dla wszystkich stos buziaczków!! Bez wyjatku! 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 Już po szkole :) No..a ja w końcu mialam co poczytać! co tam u Was...bo wczoraj myslslam ze umre z nudow ;) nikogo nie bylo :P. Ide sobie wyjać bigos z zamrażalnika...pff..znow bigos..wrr... Dzisiaj w końcu się idezwał moj \"przyjaciel\" :) To sobie pogadulalismy i mi sie humorek od razu poprawil :) Dzisiaj w planach mam nauke geografi..:P ciekawe jak mi to wyjdzie..hehe... Inguś a gdzie mieszkasz?

🖐️ Malutka Ja mieszkam w południowo wschodniej Polsce. Napiszę Ci na mailika gdzie dokładnie. Pozdrawiam

Inguś> trza się kiedyś spotkać. :) Jestem za. Ale z tym problem jednak.. Cieszę się że wróciłaś do nas w pełnym wymiarze, że tak się wyrażę. :)

W zeszlym tygodniu bigosek jadlam co drugi dzien.. :P Inguś ok. Karaani miłego biegania :)..Tylko uważaj..nie przemęcz się za bardzo bo jutro nie bedziesz mogła wstać :P Hehe..przynam szczerze,że czasem się gubie kto jest kim :P..Ale przejdzie,hehe :)

Behemotku tak wróciłam w pełnym wymiarze. Mam nadzieje, że nadejdzie jednak taki dzień, że wszystkie będziemy czasowe i wtedy się spotkamy. czekam na tę wielką chwilę, serce jak szalone bije ...... Malutka mailka już wysłałam. -Ja też już zmykam do domku, przynajmniej zbliża się ta pora, chyba że szefuncio cos wymysli, a lubi czasami tak. Zagladne wieczorkiem, może ktoś tu będzie się krecił. Pozdrawiam, jak dobrze być znowu wsród Was ach ...... :)