Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycha22

Chcę przytyć!!!!!!

Polecane posty

Gość owsik18
Kiedyś ważyłem 70kg przy wzroście 190cm (tzn 2 lata temu) a teraz waże 93kg;) Jadłem wszystko co się dało jak się nudziłem to też jadłem...;) jadłem wszystko co było i dużo...;) zacząłem chodzić na siłownie...;) kiedyś mówili na mnie chudy a teraz niech ktoś spróbuje tak do mnie powiedzieć to morde rozwale...;) Zartowałem:)

Gość FEBRA
168 cm i 53 kg. Zawsze dobijały mnie te wszystkie diety cud na odchudzanie.A dla mnie nic! Kiedyś przejmowałam się swoją wagą, ale na szczęście mi przeszło. Twój topik przypomniał mi o tym. Wrzuć na luz. A jeszcze dodam, że mi się trochę po zimie przytyło może ze 2 kg :) Ale to od picia piwa i nieunormowanego trybu życia. Jak chcesz to spróbuj!!!

Gość Dolo reska
Mycha 22 a jakie masz wymiary ?

Gość konsultant ds. odżywiania
Jak ktoś chce porozmawiać, potrzebuje porady, pomocy na ten temat-zapraszam tel.668318288, ewentualnie prosze pisac zdrowe_zycie@tlen.pl.

Gość mycha nie jest z Toba tak zle
Ja mam 173 cm wzrostu i waze 53 kg :O Czasem udaje mi sie dojsc do 55 ale potem zaraz lece z wagi :O Jestes w sam raz :)

Sprobuje Ci pomoc. Ale odpowiedz mi na kilka interesujacych mnie pytan. 1) Czy uprawiasz sport?? 2) I czy poza niedowaga cierpisz na jakies schorzenia? 3) Opisz mniej wiecej jak wygladaja Twoje posilki w ciagu dnia i ile pijesz wody (czystej przegotowanje, albo niegazowanej)?? Oraz jesli masz gadu gadu to tez poprosze. Odpowiedzi przeslij mi na mojego e-maila: zdrowe_zycie@tlen.pl

Gość te konsultant
to topik z zeszłego roku dzisiaj to ona może potrzebować diety odchudzającej:P

Gość Metio
Kurcze, tez chciałbym przytyć. Piszcie jakie odżywki białkowe i węglowodanowe można bezpiecznie jeść.

Prosze osoby chetne pisac do mnie na e-maila: zdrowe_zycie@tlen.pl Chetnie pomoge! W doborze suplementow (tylko zdrowych i bezpiecznych) rowniez!

Gość grrrrrrrrrrr
:) :( ;) :D :P :0 😭 🌻 🖐️ ❤️ 👄 😡 😠

Gość mycha22
Niestety moja waga stoi w miejscu... nic się nie zmieniło od zeszłego roku.... więc nadal czekam na rady.... Potrzebuje jakieś 5kg:)

Gość chłopak P
Ja proponuje spozywanie pokarmu jak Wlosi- makaroniarze. Jedzac przez 4 dni makaron przytylem 4kg. Pozniej troszke mi sie znudzil makaron i jadlem przez 2 dni miesa, w tedy schudlem ote 5dni. Wniosek jest prosty. Przezucie sie na Wloskie jedzonko, dowiedzcie sie cos nie cos o ich kulinariach i bedzie ok. Pozdrowiam was wszytskie

Gość scooty
Siemkaaa :) Mój problem jest podobny do waszego.... mam 12 lat mam 168 cm wzrostu i wazę 41 kg.. wyglądam okropnie i nie moge znalezc na siebie ciuchów...chce przytyc ale jedzac zdrowe zeczy poniewaz nie toleruje fast fod....pomozcie...

Gość Konsultant ds. odzywiania
Prosze sie odzywac na gg: 6089436

Gość Konsultant ds. odzywiania
Są bardzo dobre odżywki - suplementy w 100% zdrowe i gwarantowane jakością i efektami. W razie pytań proszę o kontakt.

Gość Makaka
Witam mam taki problem mam158cm wzrostu i mam 40kg. i bardzo bym chciala pszytaci choci troszke slyszalam ze som jakieci ciwiczenia na to i nie tylko bardzo was prosze o pomoc. Serdecznie pozdrawiam Marzena

Gość Makaka
witam mam problem mam 158cm wzrostu i 40kg.wagi i bardo bym chciala pszytysi choci troszke i bardzo was prosze o pomoc. Serdecznie pozdrawiam Marzena

Gość Gremlin1355
Witam was mam naimie Marzena i mam problem jestem bardzo chuda i chciala bym choci troszke pszytyci bo niemoge asz spojzeci w lustro i kazdy mi muwi ze jestem jak patyk i majom racje mam 10kg za malo i pardzo was prosze o pomoc. Serdecznie pozdrawiam Marzena

Gość marzena...
lol

Gość kasia załamana
mam 17 lat 163cm wzrostu i 40-41kg...to chyba mówi wszystko...chce przytyć błagam jeśli ktoś zna jakieś leki lub jakaś dobrą metode żeby przytyć pomórzcie.daje swoje gg4200442 piszcie bo nie bawią mnie juz pocieszenia że przecież wszystkie modelki to też szkapy!chce przytyć chociaż do 50 i żeby te 50 było widać.

Gość kasia załamana
to nie jest już śmieszne i to moj kompleks czasem wstydzę się ludzi....:(

Gość justyna...
hehehe ja tez mam ten problem...inne dziwczyny narzekaja na to ze są zagrube a ja na to że jestem troche zachuda....ostatnio czytalam ze tyje sie od ryżu... ale mi sie wydaje ze ja to mam w genach poniewaz moi rodzice sa szczupli i bracia tez sa wysocy i szczupli...pozdrawiam :):):)

Gość mlody_wyrozniony
mam 21lat bardzo szybka przemiane materii chcialbym przytyc i nabrac masy miesniowej jak to zrobic??

Mam 20 lat i półtora roku temu zachorowałam na lambrię jest to choroba prowadziąca do maksymalnego wychudnięcia organizmu(super perspektywy)w przeciągu 2 miesięcy z wagi 50 kg i wygladając normalnie spadłam na 40 kg wieczorami gdy się najadłam występowały nudności bóle brzucha itd. więc lekarz skierował mnie na badanie kału (wiem nie za ciekawe) i na usg lecz potwiedzilo sie że jest to pasozyt jelita grubego i ciękiego on zabiera wszystkie witaminy i białka potrzebne to odzywiania organizmu.byłam załamana kuracja trwała tak z dwa miesiące juz nawet nie pamiętam gdy po pół roku zrobiłam kolejne badania okazało się że pozbyłam się małych lokatorów z mojego brzucha.moja waga jest nadal niska bo 48 kg nie spada i nie rośnie potrafie zjeść więciej od mojego taty który waży 100 kg ale nic nie ma efektów ciągle słyszę że jestem chuda i mam wystające kości.człowiek stara się zgrubnąć a ktoś go jeszcze obraża to żadna motywacja.naj gorzej na moim ciele wygladaja biodra wystające i obojczyk wyglądaja pasudnie.

Gość gosiaczeknet
ja też chce przytyć mógłby ktoś napisać jak to zrobić help me pomocy nie wiem co robić waże 37 kg przy 160 wzrostu ;( nie wiem co robić napiszcie jak przytyć ja nie jestem anorektyczką nie mam bulimi łłłłłeeeee to nie moja wina że taka jestem ale mimo tego jestem ładna ale za szczupła ;-(

Gość ancia18
tez bardzo chciała bym przytyc mam 170cm a waze tylko 45kg zle sie z tym czuje szczegolnie gdy cały czas ktos mi powtarza "Boze jaka ty jestes chuda:\" chciała bym tego dokonac jeszcze przed latem ale nie mam pojecia jak to zrobic a wiem z doswiadczenia ze samo jedzenie nie wystarczy hmmmm i co by tu zrobic...

Gość ON18
Pfff, dziewczyny, szczuple sa super, nom ale jak chcecie troche cialka... ladnego ciala.. polecam jogging, rower, basen. jedzcie nie za duzo kluseczek, polecam bardziej ryz, piersi z kurczaka.. czyli bialeczko + weglowoday z tluszczy tylko te ktore sa wartosciowe, czyli olej z oliwek i takie rozne bajery. Jezeli natomiast nie chce wam sie siedziec w kuchni to propnuje isc do sklepu kulturystycznego i zakupic sobie Gainera (polecam z firmy SportONE) okolo 90zl 3kg styknie na miesiac, jezeli chcecie Powera to Carbo < okolo 50zl drozszych nie polecam... Ale cwiczcie... !!!! Aha, jezeli macie problemy z tym ze kiepsko wam idzie z jedzeniem 27zl podajrze DIBENCOZIDE force z fimry Treck. Polecam sie na przyszlosc :* Suplementy te sa w 100% nieszkodliwe. Polecam sie takze jako pomoc psychologiczna ;)

Gość clare
ja mam 175 wzrosty i waże tylko 51kg!! tak bardzo chce przytyć :(

Gość dzastaaa
siemka chce przytyć bo mam wzrostu prawie 170cm a wazę zaledwie 49kg:( co ja mam zrobić jem bardzo dużo aż czasem niedobrze mi z przejedzenia a nie moge przytyć ani kilograma CO MAM ROBIĆ POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!