Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka familiady

największe wpadki w polskich teleturniejach

Polecane posty

jejku!! czytając te wpadki popłakałam się ze śmiechu (najlepsze było zwierze w paski- zebra:D ) Ludzie piszcie coś, bo szkoda, zeby taki fajny topic się utopił...😍

Gość jedną
wielką wpadka jest teleturniej na TV4 "daje słowo":O jejku!! co za nuda !!! Ktoś ma zgadnąć jakiś wyraz i mówi:POPROSZE LITERKE (nie wie)..JESZCZE JEDNA (nie wie)...JESZCZE JEDNA(dalej nie wie)...JESZCZE JEDNA....i tak dotąd, dopóki nie zgadnie:O żenada!!!!

Gość upupupup

Gość Widz z widowni -
wycięta scena z szansy ostatniej czy jakąś tak. Raz był koleś w szansie, i było pytanie co powiedział wołodyjowski do basienki po powrocie z wojny: a gracz mówi: ZESRAŁEM SIĘ, a prowadzący: to błędna odpowiedź, a gracz na to: nie wtedy,teraz.....

Gość eee

Gość do eee
eee chuj ci w dupeeee

Gość hoooop

Gość zniesmaczona....
Odladałam kiedyś w TVN "najsłabsze ogniwo"-Ta prowadząca odbiera ochotę na ogladanie tego programu.Kiedyś się mówiło,ze zeby się dostać do telewizji trzeba było komus wpływowemu d... dać!!! Moze ktoś wie,komu prowadzaca dała i kto poleciał na taka !!!!!!wybitna urode!!!! i !!!!niesamowicie lotna inteligencje!!!!!! tej szkarady.Ani ładna,ani miła,ani mądra.Na siłe stara się być dowcipna a załośnie to wychodzi.Czemu ludzie ide jak te barany na takie nagranie?! Dla tych paru tysięcy daja się obrażać!!!! Dziwię się TVN-mają "dobre" filmy,programy a tu od jakiegoś czasu straszy z ekranu potwór...

Gość a co do Kazi
to ostatnio bylo takie pytanie chyba o stolice Irlandii i facet nie wiedzial a Kazia powiedziala tak jak sie pisze "DUBLIN" zamiast "DABLIN" niby taka mądra a nie wie ze Dublin czyta sie Dablin :0 żałosne...

Gość lily
wczoraj w Familiadzie: - Coś dmuchanego? - PIÓRKO!!! :D :D :D a już myślałam, że ktoś powie lalka... ;)

Gość upupuppupu
ghjhj

a dzis strasburger mowi do babki \"no ewa(czy jaks tam) kontroluje ryby aby byly zdrowe swieze i pachnace...\" bez komentarza...

Gość tymbark
............

Gość hortex
..........

Gość hihihi1233456
...;p

Gość Elutka_111
dzisiaj w najslabszym ogniwie opadlo pytanie -na 3 litery, dzwiek wydawany przez zwierzeta np. lwa, losia a takze bydlo domowe. odpowiedz wydaje sie oczywista ze bedzie to slowo RYK otoz nie dla wszystkich pewna pani odpowiedziala -AU!!!!!! behehehehe

Gość xlaska
dzis w familiadzie: w co sie pakujemy na wakacje???? - gosc odpowiada : w Torbe, a KArol na to TORBA - BORBA!!!!! masakra...............

Gość Alka Polka
Pytanie: Jak si nazywa ptak nocy? zgadujaca tega pani mysli i mysli. Wreszcie pada odpowiedz: komar

Gość no się uśmiałam
osobiście nie oglądam, bo jak widze familiadę albo ogniwo, to mi się nóż w kieszeni otwiera... jestem zażenowana przed telewizorem...

Gość ło boshestymój
familiada - żenada!!!!!! kto się śmieje z tych dowcipów Strasburgera?

Gość carmen
Dzisiejsza familiada: - Co się buduje na działce? Odp: parasol

Gość te
teleturnieje są beznadziejne, zwłaszcza familiada i ogniwo

Gość praaawda

Gość yty
to wy chyba nie widzieliscie teleturnieju Daje Slow na TV4 To dopiero jest zenada:O

Gość eee tam....
najgorsze sa te poranne teleturnieje, na tvn chyba. Te , co sie liczy te serca i tym podobne. Jedno wielkie oszustwo i tyle. A te babki prowadzace to mnie taaak wkur**** :0

Gość lolitkaaa
te babki rano na tvn-ie to mnie doprowadzają do szału... nawijają jak nakręcone, a do tego nikt do nich nie dzwoni.. hihi ;) wkółko pieprzą to samo, aż sie rzygać chce. Raz oglądałam, bo nie było nic ciekawego, to baba widać że spanikowała, bo nikt nie dzwonił i to jest na żywo a ona tak dyskretnie patrzy w bok bo nie wie co robić i dalej nawija \"Jeszcze macie szanse, dzwońcie, ile kółeczek widzicie na ekranie, pamiętajcie, jest jeszcze czas, możecie jeszcze zadzwonić. Czekam, macie jeszcze szanse na wygraną..\" wrr

Gość libbie
ja pamietam jak w familiadzie jedna cala druzyna polonisci i pada pytanie: nieodmienna czesc mowy, czy zdania nie pamietam dokladnie(to bylo w tym pojedynku na poczatku jeden na jeden kto wygra tego druzyna odpowiada): i polonista wali: rzeczownik...no to komputejek mu łeł nie ma takiej odpowiedzi, przeciwnik sie zmieszal, no bo jak nie rzeczownik to co?;)w koncu polonista to nie w kij dmuchal i chyba wie...wiec sie za dlugo zastanawia i kompik łeł strata szansy, pytanie przechodzi na nastepnego poloniste z kolei a ten lepi: czasownik...łeł..strasburger w koncu naprowadza...NIEodmienna czesc...hm..dlugo im zeszlo zanim cos trafili...

Gość libbie
a i jeszcze w familiadzie: co sie robi ze sniegu: galki..???what?? co sie robi z ziemniakow: babke...