Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hollyhock

Buszuję po LUMPEKSACH!!!

Polecane posty

Gość asianiunia
a ja zapytam gdzie znajde cos fajnego w KRAKOWIE ?

Gość ciucharenka
Tez prosze o namiary na Krakow.

Znm jeden dobry ciuchlandzik w Lublinie, na Narutowicza, w podwórzu na lewo od Banku Śląskiego. Mają towar z Anglii!

Znm jeden dobry ciuchlandzik w Lublinie, na Narutowicza, w podwórzu na lewo od Banku Śląskiego. Mają towar z Anglii!

Gość qcyk
kolo astry to ten sam ktory byl na ostrowskiego

ja buszuje rególarnie:) skupiam sie głównie na sportowej odzieży . niedawno wyszukałam 2 nowe pianki do widsurfingu , polar firmy Musto z ubiegłoroczych regat żeglarskich do okoła świata - fantastyczny jest chyba nówka wogóle i gruby ...no miodzio po prostu :) jak sie ktos zna to moze cos wam powie firma Gastra -chodzi o windsurfing ..znowu:)- tym razem dorwałam świetna prawie nie śmiganą koszulke tej firmy za jedyne 4 złote a mój facet jest w niebo wzięty. odkryłam super ciuchland na wiosce małej - co tydzień mają obnizke na cały towar 50% potem 75% i złotówka a zeby tego było mało to w przedzień nowego towaru daja co sie chce za darmo :) no kocham ich za to normalnie!! to jest juz mój nałóg ale co tam :)

Gość opolanka
Ostatnio usilnie poszukuję w lumpeksach włóczki. Niestety w Opolu spotkałam się tylko ze "sprutką". Wiem od innych że bywają całe motki ale mnie nie udało się tam trafić. Może któraś z Was mi pomoże?

Gość gdanszczanka
a czy znacie jakies fajne second-handy w gdansku?? najlepiej jakies gdzie maja duze rozmiary;) dzieki:)

ja tez namietnie kupuje włóczkę :) nowe motki i to nawet nieraz po kilka z tego samego rodzaju kupuje w duzych lumpeksach na wage \" w milion ciuchów \" często bywają . niedawno zrobiłam sobie super ciepłą czapke i rekawiczki z jednym palcem ale ostatnio wymyśliłam nowy sposób i jeszcze bardziej sie to opłaciło wyszperałam zrobiony na drutach duzy sweter z bawełnianej włóczki -nówka nic nie zniszczony -nitka mięciutka nic nie zniszczona nawet przy rekawach. Widac ze nie był noszony ...a same wiecie jak droga jest bawełenka w sklepie chyba z 10 Zł za za 10 dag jak nie więce. aby włóczka wyglądała jak nowa i nie falowała sie -bo wiadomo ze tak jest po spróciu - nawija sie ją mocno na kłębek i co jakis czas na drucie trzyma nad parą wodną . wówczas falowania znikają i mamy nową włóczke!! i takim sposobem uzyskałam 90 dag bawełny w kremowym koloże za jedyne 6 złotych :)

Gość Agosia
A ja wam nie powiem gdzie w Krakowie :) bo po co mi konkurencja;) A tak na serio to najlepszy ciucholand jest na Balickiej w tym samaym miejscu co giełda RTV. Bardzo duzy 2 pięrtowy, na dole 25 zł za kg a u góry 10 zł za kilo. Moje dzieci są prawie całe tam ubierane a wyglądają jak z żurnala. Ja zreszta też sie tam ubieram i mój mąż i moja siostra .... A le jesli ktoś zna inne grzebciuszki to poprosze o namiary. Z góry dziekuje.

Gość Łodzianka...
Plissska podajcie mi jakis adresik fajnego "lumpa" w Łodzi :)

Gość Łodzianka...
Plissska podajcie mi jakis adresik fajnego "lumpa" w Łodzi :)

sorki ze tak dlugo a wiec...maly lumpek jest na chyloni wlasciewie leszczynkach kolo poczty w budynku przedszkola taki maly schodzi sie po schodkach ul.Zamehofa :D

Gość hydromanka
a moze w Bielsku- Białej znacie jakies interesujące ciuchlandy?? śa tu jakies kobitki z Bielska??

Gość Agosia
Dziewczyny!! Nie wierzę,że nie ma żadnej z Krakowa!! No tak to jest miasto snobistyczne, nikt sie nie przyzna do robienia zakupów w Tanim Armanim ;)

Gość Ewilla
Szczecin-Lumpeks Szmatka koło Turzynu -rewelacyjne ciuchy (niedziela 50% taniej, poniedziałek dostawa), Sikorskiego (poniedziałek dostawa, piatek sobota 50% taniej)Jagielońska za Polmosem w podwórzu!!!Super ciuszki!!!

Gość jakatamanka
prosze o wiecej adresów w warszawie!!!!! Dzięki dziewczyny

Gość uralkaaa
a kiedy w w-wie są dostawy??

W Warszawie to Wiatraczna 2 piętrowy, ale w momencie dostawy nie da się tam wejść, na Grochowskiej, Retro- na J.Pawła. Olimpia Wkurzające jest to, że często wcale to nie wychodzi tak tanio tzn. mam odnośnik spędzając czas na małej wiosce są tak super ciuchy bardzo często oryginalne sprowadzane worki są z Niemiec i co nie wygrzebiesz jest za 1 zł :)

Gość w Policach
przez 3 dni była wyprzedaż ciuchów z wieszaka po 1 zł

Gość jerry
Powiedzcie mi, a Wy się nie brzydzicie w tym chodzić? Nie pytam złośliwie, chciałbym też coś kupić tanio, ale moja mama uważa, ze to niehigieniczne itp. Co o tym sądzicie? Potem jakoś pierzecie, odkażacie kupione ubrania?

Gość one juz są
odkażane potem do pralki i gotowe.

czesc podajcie proszę jakieś adresy fajnych lumpeksów w Poznaniu :)

Gość trel
.......i koniecznie w Łodzi

Gość i w Policach

Gość łodzianka
Proszę o jakiś adresik w Łodzi...

Gość w policach
koło kingi

byłam w tym Rondo Wiatraczna - może być, sporo ciuchów. Ale poszukuję innych namiarów na Wawę. Albo okolice.Dzięki