Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W.P.

Waga w ciąży

Polecane posty

Mi tu nawet nie chodzi o to czy zrzucę, bo tym się nie martwię, zrobię wszystko zeby sie pozbyc kg po ciazy. Moja dr ciagle mi mowi ze za duzo tyje, bo to ma zly wplyw na dziecko i moje nadcisnienie :( Fakt zdarza mi sie zjesc smazone, czy slodkie niepowiem, ze nie ale nie żre jak prosię...i co? w 18 dni +3kg! :( Jestem w 19 tygodniu, a tu już 9kg na plusie, przy wzroście 168cm....

Jednak nie ma tragedii, jesdnak nie 3, a 2 kg w miesiąc. Teraz stuknie 10kg ale waga już nie idzie tak szybko w górę :) a już 6 miesiąc:)

Ja w ciazy przytylam 24 kg, zrzucilam wszystko w ok 4-5 miesiecy po porodzie, synek urodzil sie zdrowiutki, piekny i do tej pory nie choruje a ma juz prawie poltora roku. Kazdy ma inne geny i tyje inaczej.

Dodam ze odeszlam z pracy 3 tyg przed porodem i nie mialam siedzacej pracy, bo pracuje w restauracji.

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 25kg a w drugiej 18, po około 6mies od urodzenia po każdej ciąży wyglądałam jak przed ciążą.

Gość gość
o diecie w ciąży i prawidłowym przyroście wagi w ciąży polecam filmik : https://www.youtube.com/watch?v=AGIHmlhae44 ta dziewczyna w ciazy przytyla tylko 4 kg dzięki temu, ze prawidlowo sie odzywiała (jadła 8 posilkow dziennie)

Gość gośćAnia
ja jestem obecnie w 31 tygodniu i przytylam 4,5kg. bylo by wiecej ale wyszla cukrzyca ciażowa i Dieta spowodowala to ze schudlam 4 kg bo do 21 tyg przybylo mi 9 kg...

Gość Ewna3096
Ja jestem w 15tc i gdzieś 4 kilo do przodu. GośćAnia a jak to się stało że pomimo ciąży schudłaś? Sama choroba czy dieta?

Gość gość
Przytyłam 30 kg a jestem w 37 tygodniu al esię obrzer się okropnie j 7 posiłków dziennie i to bardzo tłustych np. hamburger, kebab, boczek na smalcu, i potrafię zjeść cały chleb na śniadanie.