Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellisima

mój chłopak jest Arabem, czy powinnam się czegoś obawiać?

Polecane posty

Gość Angelli
Bellissimma... Musisz gdzies sie wyprowadzic od rodzicow, na czas ciazy. Pracuje w miejscu i kraju, gdzie jest mnostwo Arabow, codziennie widze cale rodziny jak oni sie traktuja nawzajem. Arabowie to psychopaci i fanatycy- trzymaj sie od nich z daleka, blagam!!!! Swoje zony traktuja jak niewolnice, a wsrod dzieci faworyzuja chlopcow, a dziewcznkom daja najciezsze zadania, albo na nie krzycza- a chlopczykow po glowce glaszcza albo caluja w buzke- TO JEST CHORE!!!! Najgorsze jest to, ze jak mieszkaja na obczyznie, to ich religia czasem jest uspiona, a jak wracaja do kraju to zaczyna sie szal na nowo i bicie glowa w poklonach do Allaha i swojej rodzinki, bo wsrod Arabow rzadza klany!!!! Uciekaj od takich ludzi. Tak mi przykro, ze Twoje Przeznaczenie akurat tak sie potoczylo. -Angelli

Gość OLLIWKA
Współczuje Ci Bellissima.Jeśli on już teraz wpada w szał,nim wyjechałaś do Tunezji,wiedz,ze tam dopiero będziesz miała przechlapane.Najlepiej uspokuj go,powiedz,ze zle sie ostatnio czujesz,zle znosisz ciąże,ze podróż mogłaby zaszkodzić dziecku itp powiedz,ze musisz uporządkowac swoje sprawy nim wyjedziesz z kraju i uciekaj gdzie pieprz rośnie...Trzymam kciuki...

Gość Belissima0
CZY NIKT NIE ZAUWAZYL JAKA TO BEZNADZIEJNA PROWOKACJA< NAPRAWDE ?

Gość bleeee

Gość Bellisima

Gość Bellisima

Nawet jesli to prowokacja,to wszystko to co wypowiedzialy sie tutaj dziewczyny to prawda i moze kogos to ustrzeze....

Gość Bellisima
głupie baby

Gość Bellisima
ale z was popieprzone debilki, tak sie nabrałyscie

Gość Bellisima
kretynki

Gość kiko
troche to bylo naiwne

Gość Autor topiku jest arabem
i zrobił jakiejs Polce dziecko(albo chce to zrobić),a teraz chce wiedziec,jakie niespodzianki mogą go spotkać....he he.

Gość Autor topiku jest arabem
i zrobił jakiejs Polce dziecko(albo chce to zrobić),a teraz chce wiedziec,jakie niespodzianki mogą go spotkać....he he.

Gość hihihihihiiiiiiii
Agnese Bardzo dziękuję C za Twoją wypowiedź!!! kiciakocia dzięki za wypowiedź !! Olliwka Dzieki za wypowiedź!!!

Gość OLLIWKA
Bellisima,nie czuje sie obrażona,tylko nie spodobało mi sie jak nazwałaś/eś nas debilkami.Może to i prowokacja,ale mam nadzieje,ze ten topik ustrzeże inne dziewczyny przed zaangażowaniem sie w związek z arabem.Mi nikt wcześniej nie powiedział,ze nas Europejczyków tak wiele rózni od Arabów...dopiero na sobie tego doświadczam,ale jak to mówią każdy Polak po szkodzie...Pozdrawiam.

Gość oszukana- Bellisima
dziewczyny proszę zajżyjcie na nowy temat założony przeze mnie!!! tam dowiecie się prawdy!!!! Ten nowy temat to -mój chłopak jest arabem-sprostowanie- Dzięki!!!!!

Gość gigigi
up

Gość Dorota_hajate
Dziewczyny nigdy nikomu nie mozna powiedziec jacy sa arabowie poniewaz wszyscy nie sa tacy sami ja tez mam chlopaka ktory jest arabem jestesmy ze soba dwa lata i uklada nam sie naprawdw bardzo dobrze!! pamietajcie ze nigdy nie mozna wierzyc w czyjes slowa o arabach!!! Najlepiej to pszekonac sie na wlasnej skoze jacy oni sa naprawde!! Arab w potrzebie szybciej pomoze niz polak ktory swojemu bliskiemu z przyjemnascia najchetniej jeszcze noz w plecy wbil!!! zapraszam do pisania na moj e-mail!!! z mola checia odpisze!!! pozdrawiam was!!

bellisima - osobiscie zycze ci powodzenia i szczescia bylebys lepiej nie wyjezdzala z nim w jego rodzinne strony;)

Gość uebdhdej
Cale szczescie ze sobie poszedl,moja przyjaciolka ma dziecko z arabem i mnostwo przez to klopotow.nie sa juz razem,ale facet ciagle jako WIELKI OJCIEC robi jej permanentny gnoj,lacznie z wysylaniem anonimow o porwaniu syna.Klebek nerwow to malo powiedziane,ona zwiazala sie z kims innym teraz bardzo powaznie...lecz do swojego zyciorysu na zawsze musi dopisac odwiedziny,fochy i wpieprzanie sie we wlasne zycie i plany tego strupa.

Gość mip87
Witam pinie poszukuje kontaktu z kobietą która zakochała sie w muzułmaninie a jej matka tego nie akceptuje. Pomocy dzwoń lub pisz 889659655 mip2@op.pl Czekam M.P

Gość PałkaZapałka2Kije
NAPRAWDE CZEMU WSZYSTKIE OPWIADANIA SAM TAKIE SAME ,NA POCZATKU PISZECI BYL KOCHANY ,POZNIEJ BIL ,A NA KONCU OZENIL SIE Z DRUGA ,CZY MISLICI ZE TYLKO JAK ARAB OZENI SIE ZOBCA KOBIETA TO MUSZA BYC TAKIE CHISTORIE ,A MOZE MIAL POWOD ZAWSZE JESTESCI NIEWINNE ANIOLKI NIGD ZADNA NIE ZROBILA ZADNEGO BLEDU ,A MALZENSTWA POLKI Z POLAKIEM CZEMU ZADNA NIENAPISZE JAK CIERPIALA PRZEZ RODAKA CZEMU ,,NIEJEST TAKIE INTERESUJACE ? ,, NAJLEPIEJ OCZARNIAC OBCYCH NAPRAWDE TO WSZYSTKO JEST SMIESZNE .MUJ MAZ JEST ARABEM IJESTESMY 18 LAT MALRZENSTWEM I NIGDY NIE MIALAM PROBLEMOW ZNAM DUZO TAKICH MALRZENSTW NAWET Z WIEKSZYM STARZEM MALRZENSKIM I SA SZCZESLIWE http://religiapokoju.blox.pl/2010/10/Malzenstwo-z-Arabem-A-jak-sie-ona-zaprze-to-sie-da.html