Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza 18

BOJE SIE BO NIEWIEM CZY JESTEM W CIAZY POMOCY !!!

Polecane posty

Mam juz 18 lat i od niedawna zaczelam kochac sie z chlopakiem jakies 2 miesciace temu .Zawsze robilismy to z zabezpieczeniem nawet on zawsze mial na sobie 2 prezerwatywy .Juz mamy parenascie razy za soba .I teraz mam problem 13 stycznia dostalam ciote niom i teraz jest juz 14 a ja sie boje bo mialam dostac 10 . Juz 4 dzien ciota sie spozna powoli lapie schize i bardzo sie boje !!!!Nie biore zadnycha tabletek antykoncepcyjnych .Boje sie dzisiaj kupilam test cizowy i juro rano zamierzam go wykonac .Nie wiem czy to mozliwe ze zaszlam w ciaze ale jak ?? zawsze bylo zabezpieczenie i mial nalozone 2 prezerwatywy i nigdy nie pekly. POMOCY czy to mozliwe ?? JAk mozecie to odpiszcie mi dziewczyny bo mam tak schize ze niewiem co mam ze soba zrobic . :(

Jesli było z zabezpieczeniem a prezerwatywa nie pękła to nie powinnaś sie tak martwic. Okres opoznia Ci sie pewno ze stresu. Cztery dni to niewiele. Trzymaj się .

Gość ..................
Trzeba se bylo prezerwatywe na glowe jeszcze zalozyc :) A tak na powaznie to nie mysle zebys byla. Przestan sie stresowac.pa

Gość ..................
Trzeba se bylo prezerwatywe na glowe jeszcze zalozyc :) A tak na powaznie to nie mysle zebys byla. Przestan sie stresowac.pa

Gość jejciu
2 naraz prezerwatki, toz to nie ponaszemu czaju lepiej zaparze dla wladzia i muto powiem a to sie biedak usmije a olka z koziellem nawet 6 naraz podobnoz zakladali ach ta mlodziez a pocuz dziecino tylez utrudzenia i naraz marnotrawstwa robisz, a??

Gość gggggggggg
na 99,9% procent nie jesteś w ciąży! Spokojnie! To tylko stres! Mnie tez się na początku ciągle wydawało, że zajdę w ciążę mimo zabezpieczeń, ale po kilku latach mi preszło:) Idź do gina, niech Ci przepisze jakieś dobre tabletki anty, plus prezerwatywa (jak będą tabletki, to jena wystarczy;)) i nie stresuj się, szkoda zdrowia:) Nie śmiejcie się z dziewczyny, uważam, że postąpili bardzo odpowiedzialnie stosując dwie prezerwatywy, skoro ona się nie zabezpieczyła! Śmiejcie się lepiej z tych, którzy robią to bez zabezpieczeń, a potem się skarżą, że mieli pecha!

dziekuje ggggggg za to ze Ty mnie zrozumialas ja wlasnie dzisiaj rano zrobilam test i wszystko gra nie jestem w ciazy.Ale nadal nie mam okresu .Jutro ide do ginekologa i wlasnie tez chce zapytac sie o tabletki .Dziekuje za pomoc i pozdrawiam !!

dziekuje ggggggg za to ze Ty mnie zrozumialas ja wlasnie dzisiaj rano zrobilam test i wszystko gra nie jestem w ciazy.Ale nadal nie mam okresu .Jutro ide do ginekologa i wlasnie tez chce zapytac sie o tabletki .Dziekuje za pomoc i pozdrawiam !!

Gość jejciu
a kup ty rzesz, caly wagon prezerwatywkow, bo terasik po 4-6 na w fjuciczka zakladac beda izby spatko w spokojnosci bylo a wladzio mowi ze moniczka nawet 9 zaklada ino ciasno wlazuja, a??

blagam moze ktos z was mi pomoze...prawdopodobnie sobie wmawiam jakies chore scenariusze...jestem dziewica ale jakies 6 tyg temu doszlo do pewnej sytuacji intymnej z moim chlopakiem..boje sie ze jego plemniki mogly przejsc do mnie przez jego palce...coprawda mam wlasnie 2 okres od tamtej pory ale sa one troche skapsze niz poprzednie...czy to mozliwe bym byla w ciazy??blagam pomozcie...

Gość Ano możesz...być ...
w ciąży, to że jesteś dziewicą to w tym nie przeszkodzi! Chociaż jak masz okres...no chyba, że to tylko plamienie! A robiłaś test?

Gość co za
a co oznacza slowo"ciota"??????:-o

jak Twoj chlopak zaklada dwie prezerwatywy to przeciez one moga sie przecierac. Kiedys ogladalam, ze wlasnie w taki sposob homoseksualisci sie hiv zarazali, mysleli ze 2 gumki ich lepiej uchronia :o PS Jedna w zupelnosci starczy :D

Gość Problemowa19
Ja mam wlasnie 40 dzien cyklu. To jest powod do zmartwien! Miesiaczki mam nieregularne czasami dochadza do 38 dni,a teraz 40 juz dzien i nic ;| tylko jajniki bolą i nerki... Juz mi też rózne mysli chodza po glowie... i niedawno podczas seksu prezerwatywa zostala mi w srodku... moj chlopak sposcil sie na zewnatrz ale tuz przy mnie...Od razu się wytarłam i mysle ze prawdopodobienstwoze jestem w tej ciazy jest jak prawdopodobienstwo wygranej na loteri-ale jest. Mialam(mam) juz od dluzszego czasu kremowo biale dosc rzadkie uplawy,przed tym incydentem tez byly, swiadcza one prawdopodobnie o infekcji(nie leczonej z reszta)... Przeraża mnie to wszystko. Myśle ze najrozsądniej będzie po pierwsze zrobić test ciażowy,po drugie i tak musze jeszcze tydzien czekac na wizyte do przyszlego tygodnia, po trzecie nie panikowac(to chyba najtrudniejsze) Nie wyobrazam sobie w jaki sposob teraz(przed matura) mialabym swojej mamie powiedziec o mojej ewentualnej ciazy... Ktoś mi coś doradzi?

dobrze kombinujesz. 1. kup test i zrób najlepiej jutro z samego rana, zeby się potem nie nakręcać że może jakbys rano zrobiła to coś by wykazał 2. zapisz się do lekarza - infekcje należy wyleczyć! i to nie ważne czy jesteś w ciąży czy nie.

Gość Problemowa19
Testu jeszcze nie robilam ,ale pojawil sie u mnie przez 2 dni sluz tzw. wysokiej plodnosci,juz go nie ma, teraz jest ten lepki bialas. Nie wiem na ile jest mozliwe wystapienie sluzu plodnego w trakcie ciazy na ktora i tak mialam nikle szanse... Ach:( jakie to wszystko pokopane.. Nie wiem jeszcze czy zrobie test,to kolejny stres do mojej kolekcji:/

Gość Problemowa19
test zrobilam, WYNIK NEGATYWNY, okresu brak

Gość Problemowa19
51 dzien, okresu nadal brak

Gość MamaNiny
Iza 18 Ja jak robiłam pierwszy test tez był negatywny była wtedy w ciazy od 2 tyg :) dzisiaj koncze 37 :) noo ale nie sadze zebys Ty zaszła .. A hasło tabletki antykoncepcyjne mówi Ci cos??? Problemowa 19 czytah pierwsze zdanie ...

Gość MamaNiny
aaaa Jak zaszłam w ciaze to nie miałam okresu juz od miesiaca :) tzn okres powinnam dostac 15.11 nie dostałam a w ciaze zaszłam plus minus ok 12.12:)

Gość Problemowa19
Jasne ze mowi, ale ja nie jestem jakos do konca przekonnana do ich stosowania... Jak kazde zle dobrane hormony rozregulowuja uklad hormonalny nasz wlasny, a ja je ufam swojej gin na tyle zebym bezkrytycznie pozwolila jej dobrac tabletki... 59 DZIEN I NIC W SRODE DO GINEKOLOGA A PRZED TEM POWTORKA Z TESTU CIAZOWEGO...

Gość wrix17
witam mam problem moja młodsze kumpela nie wie czy jest w ciąży prosze o pomoc jej partner nie przebił jej i uważa (on) że jej nie przebił nie miał oznak ciąży a uprawiała stosunek 15 sierpnia 2008 r jakieś 73 dni temu ale już przed uprawianiem stosunku jakiś tydzień jej sie opóźniał wcześniej jej nie robił tego a i twierdzi że jej sie brzuch powiększy ale chyba to normalne dojrzewa

Gość ja nie chce byc mamo
:( BOze dziewczyny pomocy! ja sie boje ciazy jestem na to zamłoda zeby byc już mama niewiem jak mam to zrobic zeby zobaczyc czy jestem w ciazy test miałam to az 3 razy kupywałam i zawsze niewyrazne sa te kreski i wg.. pomocy!!!

Gość kikia
Ludzie, ty chyba z Ostrołęki jesteś, co? Bo zamiast pisać: nie chcę być mamą, to piszesz: mamo. Tak samo jak u was mówią: "weź to żółto misko"