Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ul

JAKIE MACIE DZIWACTWA?

Polecane posty

Gość Mamyprobl
Jak się okazuje, wiele osób ma kompleksy. Oj uwierz mi, uwierz. Jeśli potrzebujesz wsparcia, chcesz wiedzieć, jak pokonać swoje wady, wejdź na http://komplex.phorum.pl/ Forum dopiero się rozwija, ale chcemy pomagać wszystkim, którzy dostaną się pod nasze skrzydła.

Gość do Zizelka
Ja tez stawiam kubki zwrócone uszkiem w prawą stronę! :-D

Gość FIKIMIKINAPATYKU
JA SPIE CALYMI DNIAMI I NOCAMI, JEM GLUTY Z NOSA, GRZEBIE SOBIE W DUPIE A POZNIEJ WACHAM NAMIETNIE PALCE. W OGOLE TO LUBIE WACHAC WLASNE BAKI. POZDRAWIAM :)

Gość Huh
Oais... Ja robie identycznie!

Gość Pomorek
- piloty sortuję od największego do najmniejszego - ścierkę od naczyń wieszam na kranie dzieląc ją dokładnie na pół - wypośrodkowuję zasłonę w prysznicu - jak kichnę to mówię sam sobie : na zdrowie

Gość Pomorek
aa i jeszcze : - papier toaletowy musi iść przy ścianie - nie zamykam klapy w sroczu - jak śpię to słucham radia.

Gość geoidaa
No więc notorycznie drapię się po ręce, aż do krwi czasem, żeby się upewnic czy nie spie. boje sie, ze w ciemności czai się szatan muszę analizować dane zachowanie wiele razy w swojej głowie analizując plusy i minusy "zakładam sie", ze jezeli coś zrobie to coś mi się uda itp.

Gość uhuha3
Poznalam faceta,a ten umnie w domu sciagnol skarpetke do polowy,i tak mu zwisala,i mowi ze tak musi miec bo tak lubi i tak robi od dziecka ,co otym myslicie???????

Ja mam coś takiego jak np. leży sama poduszka to przynosze do niej drugą żeby nie czuła sie samotna....I mam manie robienia rzeczy po 4 razy np. jak schodze z dywanu na podloge to na podłodze moge zrobić 4 kroki..:)

Gość maja maj 22222
haha ha niesaowite , a ile znalazłam tu podobienstw . myslałam ze to tylko ja jestem nienormalna Normalnie az mi teraz razniej )))

Gość maja maj 22222
jak kremuje twarz to krem zawsze musze wklepac ,wyglada to jakbym biła sie po twarzy

Gość fhhjhhhhhhhh
jak zasypiam to musze byc cała nakryta kołdra ,wystaje mi tylko nos , a rece schowane zeby mnie czasmi ktos za nie nie złapał

Gość efr,
1. lubię brudzić sobie dłonie, a to tłuszczem, a to kurzem, a to pocieram je, żeby były spocone 2. jeśli na rynku pojawi się jakiś nowy napój, koniecznie muszę go mieć 3. zawsze przed spaniem muszę się napić coli i zjeść kromkę suchej bułki

Gość fffffffatttttat
hmm moj telefon musi spac obok mnie , nie zasne gdy zostawie go gdzies dalej na półce . nie zasne gdy głosno tyka zegar. jak wieszam pranie to musi byc wszystko na prawej stronie

Gość Jowi...
Ja uwielbiam wąchać swoje spocone nogi, nie wiem dlaczego, ale bardzo to lubię. Czasami gdy mam paprochy między palcami u nóg jem je. Obgryzam paznokcie u nóg i u rąk, lubię jeść kozy z nosa. Szamam także strupy. Przed snem zawszę wącham skarpety z całego dnia, kocham to!

Gość podnieta na siostrę
strasznie mnie podnieca moja siostra 22lata ja 20 ona wygląda lepiej niż wszystkie moje koleżanki dlaczego musi byc moją siostrą:(

Gość jedzący babole
uwielbiam :) taka schiza

Gość a ja liże pupy
kobietom nie wiem czemu mnie to rajcuje :)

Gość wilgotna 1315y810951
a ja chce się kochać z koniem one mają takie wielki penisy :)

Gość geeniaalnee
Świetny temat. xD A teraz coś o mnie: 1.Panicznie boję się trąby powietrznej. Gdy tylko zbiera się na burzę, rzucam wszystko, latam od okna do okna i kontroluję, czy już się robi tornado czy jeszcze nie. W między czasie ubieram się "wyjściowo", zbieram wszystkie potrzebne rzeczy w kupę, by w razie czego zgarnąć je do torby i się ewakuować z mieszkania. 2.Brzydzę się ludzi, oprócz faceta. Brzydzę się nawet własnej rodziny, w sensie takim, że nie mogę np. patrzeć na sztućce których oni używali właśnie. 3. Z uporem maniaka uwodzę księży bądź nauczycieli. Nie wiem skąd to mam, ale muszę koniecznie flirtować, kokietować i podpuszczać facetów z tych dwóch kategorii: księża i nauczyciele. 4. Kiedy ktoś kicha, kaszle itp. to szybko odwracam się, nabieram "świeżego" powietrza, trzymam je w ustach i po paru sekundach wypuszczam. 5. Kocham męski zarost. Ubóstwiam to do tego stopnia, że wszystkim znanym mi mężczyznom nie pozwalam się golić. 6. Jeśli mam w danym momencie jakąś ulubioną potrawę, to robię ją sobie rano, po południu i wieczorem. Szamam ją aż do porzygu. 7. Nie zasnę w nocy bez prześcieradła pode mną. 8. Śpię twarzą do ściany. Gdy tylko w nocy się obudzę, nie mogę się odwrócić, bo mam wrażenie, że stoją za mną wszystkie możliwe straszne istoty z horrorów. 9. Kiedy z kimś idę, to muszę iść po jego lewej stronie. Inaczej jest mi niekomfortowo. 10. Za chiny nie nauczę się skręcać w prawą stronę na rowerze. xD 11. Nie potrafię przy kimś pić z butelki. Mam wrażenie, że ten ktoś zaraz mi ją uderzy, wyrwie, a ja cała się obleję. 12. Jestem szczupła, ale maniakalnie wciągam/napinam swój brzuch. Nie to, że mam kompleksy, bo nie mam, ale nie potrafię inaczej żyć. Czy idę, czy leżę, czy robię cokolwiek innego, nigdy nie mam rozluźnionego brzucha, bo czuję się dziwnie i ciężko. 13. Wącham swojego psa. Kocham jego zapach, szczególnie zapach jego łapek, bądź z pyszczka.

Gość trelelelele
ohoho, uwielbiam czyscic uszka za pomoca paleczek, ale tak dokladnie zeby byly mega czyste. uwielbiam wyciskac wszelkie wagry, syfy. wiele czynnosci musze powtarzac trzy albo cztery razy. chcialabym zeby swiat byl harmonijny i dobry ale jak widze tepych i zlych ludzi dostaje mega agresora. czasem boje sie panicznie czy cos zrobilam tak, jak to mialo byc zrobione. analizuje w nieskonczonosc codziennie musze zrobic kupe inaczej jestem chora zawsze po kupie musze sie podmyc. Samo podtarcie mnie obrzydza bo wg mnie sranie i tak jest niedoczyszczone. Musi byc woda. codziennie pije litrami zielona herbate ( daje mi poczucie oczyszczenia organizmu) nie lubie spac nago lub w stringach, pewne czesci musze miec zasloniete dla komfortu snu. nawet jak jestem zla na mojego faceta, zawsze musimy dac sobie buzi zanim jedno wychodzi. uwielbiam zwierzeta ale zawsze myje po nich rece. gdy wyrzuce cos do kosza albo wyjde na moment za prog domu, musze umyc rece. staram sie nie nadepnac na zlaczenia plytek i wiele wiele innych. Dzien swira!

Gość gość
jak ktoś przechodzi kolo mnie np. na ulicy to łape powietrze żeby nie sztachnac się jego oddechem fuuujj

Gość gość
Pragnę z szczupłej kobiety posmakować wszystko co jej ciało da siusiu wypije krew z okresu wylize kupę całą zjem katar znosa wyssie sline paznokcie obgryze wszystko pa panie sliczne