Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k i n g a

SAMOTNOŚĆ W SIECI ...zapraszam do rozmowy 40-latków

Polecane posty

Tak dostaje. Julka to zjedz jakie ciacho ( ja jak jestem wsciekła to lubie zjesc wz - uwielbiam ) ;) Przepędź zły nastrój ;) Mnie sie dziś trafiła wolna sobota i wzięłam sie właśnie za pranie...

Margaret pędzę pędzę i narazie nie pomaga. Ja już umyłam okna, zjem teraz obiad i idę na cmentarz. Na poprawę nastroju kupiłam wafle w czekoladzie, w-z też lubię:)

julka jak tam nastrój? Ja juz padam ,za dużo na dziś sobie zaplanowałam. Próbuje obejrzeć film ale nie dam głowy czy nie zasne ;)

Julka ja po obiedzie wybiore sie powłóczyć po rynku, tam zawsze sie coś dzieje a poza tym jest tak ciepło że szkoda w domu siedzieć... Mam nadzieje że i Tobie uda sie coś wymyślić ;) miłego popołudnia...

Jestem :) wyciągłam koleżanke, pospacerowałyśmy sobie bo jest tak ciepło i przyjemnie a wieczorami wszystko ślicznie oświetlone... A teraz trzeba zjeść jaką kolacje ;)

Pewnie, że spacer w taki wieczór to sama przyjemność:)Ja nie mam za bardzo z kim połazić o takiej porze bo koleżanka nie chodzi po zmroku, boi się. Ja w zasadzie nie choć w ubiegłym roku spotkała mnie nieprzyjemna 'przygoda'. Mało brakowało a bym straciła torebkę. Całe szczęście, że nawinął się facet z psem i chlopak, który zaszedł mi drogę zwinął się. Powiadomiłam policję ale skoro się nie odezwali to chyba go nie namierzyli. Dobrej nocy:)

Przyjaciele,koleżanki i koledzy, Szanowni Rówieśnicy ! Grozi nam spisek! To dzieje się TU i teraz w naszym kraju !! Czy zauważyliście, że każdego dnia schody stają się oraz bardziej strome ? Codzienne zakupy są coraz cięższe i odległości do pokonania coraz dłuższe ? Wczoraj rano jak zwykle wyszedłem z domu po bułki i zdumiałem się jak wydłużyła się moja ulica. Grawitacja ziemska też uległa zmianie w ostatnich 30 latach, czuję to szczególnie podczas wstawania. A i ludzie ostatnio mają mniej szacunku, szczególnie ci młodzi, którzy cały czas coś szepcą. Jak ich prosisz aby mówili głośniej, to szeroko poruszają ustami. Co oni sobie myślą! Że czytam z ust ? Oni są, jak oceniam, znacznie ode mnie młodsi, ale z drugiej strony ludzie w moim wieku wyglądają znacznie starzej. Niedawno spotkałem znajomą, która znacznie bardziej niż ja postarzała się, gdyż w ogóle mnie nie poznała. Ja przecież Sam nadal mogę swoje odbicie rozpoznać w lustrze. W każdym razie i lustra to już nie te co były kiedyś. Ponadto ludzie jeżdżą tak szybko !!! Człowiek po prostu ryzykuje za wiele, szczególnie jadąc autostradą. Wszyscy za tobą nagle hamują i coś gestykulują, widzę to wszystko w lusterku. Muszą po prostu mieć strasznie zdarte hamulce! Także producenci odzieży nie są obecnie już poważni, dlaczego rozmiary 36 lub 38 oznaczają teraz jako 48 lub 50 ? Myślą, że tego nikt nie zauważy ? Tak samo niepoważni są obecni producenci aut, myślą pewnie, że ja wierzę w to co widzę na liczniku HA ! HA ! Dobrze, że nigdy nie robiłem sobie problemu z liczb. Kogo oni chcą właściwie oszukać ? Niedawno chciałem o tym wszystkim kogoś powiadomić i stwierdziłem, że Telekomunikacja też uczestniczy w tym wielkim spisku, wydali książkę telefoniczną z tak małym pismem, że nikt nie znajdzie numeru telefonu ! Wszystko co mogę w tej sprawie zrobić to wysłać to ostrzeżenie: Wszyscy jesteśmy zagrożeni!!!! Proszę wyślij to ostrzeżenie możliwie do wielu znajomych abyśmy mogli zatrzymać ten spisek!!! Ps. wysyłam to w większej czcionce, ponieważ z pismem w moim komputerze też coś się popieprzyło - jest mniejsze niż kiedyś. :-)

o rany , wystarczy na dziś ;) ( mam troche zaległej pracy ) a jutro też jest dzień :D Nie wiem jak to jest że popołudnia tak szybko mijają ;) Zmykam bo trza wstać o 5 ej Dobrej nocki 💤

:) Margaret jak leci? Ja mam za sobą trzydniówkę po 12h także możesz sobie wyobrazić jak się czuję. Mam wrażenie, że w ogóle się nie czuję:DWczoraj miałam taki kryzys, normalnie mózg mi stanął w miejscu, zamiast numer hurtowni wybrałam numer koleżanki, nie poznałam jej po głosie i i 'leciałam' z zamówieniem póki ona się nie roześmiała. Margaret z czasem tak jest. Jak niepotrzeba to leci jak szalony, jak potrzeba to wlecze się jak flak. Idę spać bo padam. Oby do niedzieli:)

Julka domyslam sie jak Twoje samopoczucie..... tak jak moje teraz ;) normalnie jestem zasypana robotą i nie ma widoków by zdążyć przed 1 ym... Jeszcze sie dowiedziałam że w listopadzie też soboty pracujące. Odetchnij troche :D ....a ja lece dalej do pracy....

Mówisz Margaret, że terminy Cię gonią...Ja powoli wyhamowuję:DJeszcze tylko jutro. Wiesz, mój brat od x lat pracuje na 1,5 etatu. Jest już w takim transie, że jak trafi mu się wolne popołudnie jest bardzo nieszczęśliwy:D Wiem Margaret, że nie masz czasu ale choćby malutka chwila wytchnienia Ci się należy. Chcę Ci polecić książkę. Autorka-Francoise Bourdin, tytuły części - Sekret Clary i Potomkowie Clary. Całkiem przypadkiem wpadła mi w ręce w bibliotece i jestem oczarowana.

Dzięki za książki chętnie skorzystam bo uwielbiam w zimie czytać wieczorami :) A ja jeszcze jutro do pracy :o a odpoczne pewnie troche w niedziele bo jutro jeszcze mi zejdzie z pracą

Ja już jestem po:)Mam nadzieję Margaret, że Ty też albo przynajmniej finiszujesz. Pamiętasz, dziś przesuwamy czas. Nie podoba mi się to, dni krótsze...i podobno z oszczędzaniem energii nie mam to wiele wspólnego.

Hej :D ja juz po pracy, powiem Ci że ja też nie lubie tego czasu, wolałabym by zostało jak jest... requida witaj ;) A teraz pora na kawke ....

Wszystko zależy Margaret od pogody. Dziś u mnie padało. Jutro jak nie będzie pójdę rano na cmentarz bo pewnie liści naleciało a w tygodniu już nie będę miała kiedy. Po południu pewnie tradycyjnie spotkam się z koleżanką. A jak nie będzie pogody to kocyk i książka:) A tak w ogóle to się nie chwalę:D ale w przyszłym tygodniu mam urodziny i się zastanawiam jaką z tej okazji sprawić sobie przyjemność bo niestety jak sobie sama nie sprawię...ech... już nie skończę.

julka mam nadzieje że będziesz mieć ładną pogode, u mnie wczoraj i dziś jest ślicznie i cieplutko ( i oby jak najdłużej :) ) ja sie wybieram popołudniu do rynku na spacer ....to teraz mów mi tu w który to dzień ;) Życze miłego dnia i dużo słoneczka :)

:) Przez tą zmianę czasu wstałam tak wcześnie jak nigdy:D U mnie słońca nie ma ale i nie pada także cmentarz zaliczony, już jestem po obiedzie, kończę właśnie kawę i zaraz wychodzę na spacerek. Margaret to środa:)Lubię dzień urodzin mimo iż znowu jedna wiosna więcej:D

Julka co tam, przecież my co roku obchodzimy 18 cie...plus vat :D Ja też zaraz wychodze, u mnie coprawda świeci słońce ale ruszył sie duży wiatr... Miłego spacerku... :)

Spacer udał się tyle o ile bo złapał nas deszcz. Dobrą godzinę przesiedziałyśmy na przystanku pod wiatą bo nie miałyśmy parasoli.

Jej niedobrze że padało :( ja miałam piękną pogode, powłóczyłyśmy sie z koleżanką, aż żal było wracać.... A teraz nowy tydzień ...i bardzo zabiegany :o