agap 0 Napisano Marzec 2, 2005 ogromnie potrzebuje pomocy, otoz na nowe spodnie wylalam troche lakieru do paznokci moze ktos zna jakis sposob na ich usuniecie, bede wdzieczna za jakies porady (mozecie rowniez pisac na maila jedrzejczyka@op.pl) dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytalska Napisano Grudzień 19, 2005 no a jak wywabić żółte plamy pod pachami z białej koszuli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMILLAkamilla 0 Napisano Styczeń 19, 2006 namoczyc w soli co do zółtych plam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 30, 2006 Plamy z pleśni czasem sczodzą po wymoczeniu w zsiadłym mleku. Można spróbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brumba Napisano Marzec 1, 2006 jak wywabić plamy na politurze na stole( po gorącej szklance np),?z góry dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pacioł Napisano Marzec 1, 2006 żólte plamy należy przetrzeć spirytusem rozcieńczonym wodą(1:1) można też użyć lekkiego roztworu soli szczawikowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pacioł Napisano Marzec 1, 2006 co do plamy na politurze usuniesz ślad za pomocą szmatki zmoczonej w terpentynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorota16 Napisano Marzec 16, 2006 Jak pozbyć się gumy do żucia ze swetra? Bardzo prosze o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiemmmmmmmmmmmmm Napisano Marzec 26, 2006 zamrozic swetr albo pocierac kostka lodu i zeskrobac plamy z wina czerwonego posypac sola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lagoon Napisano Maj 5, 2006 halo,halo...prosze o pomoc, jak wywabic plame z bialej kurtki?? plama jest z zelazka,ale nie za mocno przypalona...pomocy,swietna kurtka,nowa i jeszcze od uzytku,ale chyba bede ja musiala wyrzucic jak sie tego nie pozbede,bo to na kolniezyku i wszystko widac ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lokieeeee Napisano Maj 5, 2006 co do plamy z żelazka: namocz, albo spryskaj wodą, wetrzyj sól kuchenna (duuuuużo), wystaw na cały dzien na slonce i wypierz. na moich spodniach zadzialalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooooooooooooooooooooooooooooo Napisano Maj 5, 2006 Córcia popisała nowe byty długopisem,czym je zmyć?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lagoon Napisano Maj 6, 2006 dziekuje lokieeeee:) mam nadzieje,ze pomoze. pozdrowka 4 all Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość itka Napisano Maj 8, 2006 Pomocy ! jak usunąć plamy z mlecza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lagoona Napisano Maj 9, 2006 ja z mlecza kiedys usunelam taki plynem do oczu, niebieskim,chyba z ziaji;) wez na patyczek i pocieraj, po chwili powinny sie utlenic a potem do miski namoczyc i pozniej juz wyprac wg uznania plamy z zelazka rzeczywiscie zeszly!! nawet nie musialam wystawiac na sloncce:) jeszcze raz THX!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciacho13 Napisano Czerwiec 18, 2006 Mam problem, otóż podczas prania moich spodni, nasypano zbyt dużo proszku do bieli, a są to spodnie brązowe (coś między dżinsem a sztruksem). Teraz na spodniach powstały takie białe plamy, może nie jakoś mocno widoczne, ale są wyraźnie jaśniejsze od reszty spodni, no i jest to trochę denerwujące. Mimo 10 płukań w gorącej wodzie nic z tymi plamami się nie dzieje, mam nadzieje, że spodnie się od tego nie zniszczyły, że da się to jakoś uprać !!! Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość serdunio9 Napisano Czerwiec 19, 2006 Pomocy!Czym sprac ze spodni materialowych plamy po zywicy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łojejjjjjjjj Napisano Czerwiec 28, 2006 co do smaru - tłuszczem. możesz spróbować masłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość don mkrr Napisano Lipiec 8, 2006 a jak sprac świecidełka takie swiecace w nocy co są na baletach ?? plamy sa okropne podobne do jakiegos tuszu lub flamastrow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhhhhh Napisano Lipiec 8, 2006 jak usunąć plamy z herbaty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hoffka Napisano Sierpień 3, 2006 zrujnowalam spodnie markerem permanentnym!! czym to zmyc??? z gory dzieki za pomoc. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tygyrs Napisano Sierpień 18, 2006 Czy ktos mi może powiedziec jak mam sie pozbyc plam z plesni? zapomnialam wyciagnac z woreczka stroj kapielowy, teraz osadzila sie na nim plesn. Probowalam zsiadlego mleka, roznych preparatow, wody utlenionej, vanisha i nic nie pomoglo. Czy jest jakis skuteczny preparat? Prosze pomozcie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EwELkA* Napisano Sierpień 19, 2006 Błagam o pomoc, kupiłam nawiutkie białe spodnie i kiedy je wyprałam, właściwie kiedy sie suszyły zesrały je muchy ( sorki za wyrażenie) czym to usunąć????? Z góry dziękuje:))) a plamy po tłuszczach puszczają jeśli sie w nie wetrzy mąke ziemniaczaną i zostawi na chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie bede sie powtarzac. Napisano Sierpień 26, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3170890 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I jeszcze jedno* Napisano Sierpień 26, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3291401&start=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Soni Napisano Sierpień 28, 2006 wyprałam bluze i powiesiłam ją na zardzewiałej suszarce:( teraz są okropne plamy, czy wie ktoś jak je usunąć?? bardzo proszę o pomoc, z góry dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lycynka342 Napisano Sierpień 28, 2006 aqq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anna1410 Napisano Wrzesień 4, 2006 Czym usunac z dywanu plamy po atramencie,pomozcie..z gory dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miro Napisano Wrzesień 11, 2006 moze ktos wie jak wybawic plame z tuszu od dlugopisu na bardzo waznym dokumecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to tych Napisano Wrzesień 11, 2006 ocet albo spirytus kosmetyczny--- plamy z dlugopisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach