Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość do olusia
jejku nikt Ci nie doradzi.....ale z tymi antybiotykami a w trakcie ich brania (tak chyba coś pisałaś)kochałaś sie bez gumy...to moze jest poronienie...Bioze! ale ja nie chcę cie straszyć. ponoć bardzo bardzo wiele ciąż kończy sie tak wczesnym poronieniem- a kobiety o tym nie mają pojecia myślą tylko ze miały dziwnie obfity i bolesny okres. Czy Ciebie boli brzuch dołem? Bo jak nie - to chyba nie tak źle, ale ja tez lekarzem nie jestem. Nie wiem ityle.Nikt tu nie wie a jak juz to Ci naklamią- mydląc oczy

Gość do olusia
jejku nikt Ci nie doradzi.....ale z tymi antybiotykami a w trakcie ich brania (tak chyba coś pisałaś)kochałaś sie bez gumy...to moze jest poronienie...Bioze! ale ja nie chcę cie straszyć. ponoć bardzo bardzo wiele ciąż kończy sie tak wczesnym poronieniem- a kobiety o tym nie mają pojecia myślą tylko ze miały dziwnie obfity i bolesny okres. Czy Ciebie boli brzuch dołem? Bo jak nie - to chyba nie tak źle, ale ja tez lekarzem nie jestem. Nie wiem ityle.Nikt tu nie wie a jak juz to Ci naklamią- mydląc oczy

Gość do olusia
ale w ciąży na 99,9 % nie jesteś. Boże! nie sluchaj tych ludzi (salmach bredzi od dawna - to jakas świruska czy co)

Gość M A R T Y N A
Salmah słuchaj miałam ostnio badania moczu, i czy lekarz by stwierdził po wynikach że jestem w ciąży ? Oto moje wyniki Barwa: żółta Przejrzystośc: Klarowny Odczyn: kwaśny Ph5 Ciężar właściwy 1.025 Białko nieobecne Glukoza nie wykryto Bilirubina obecna (+) - 1 mg/d1 Urobilinogen w normie Ciała ketonowe nieobecne Azotyny neg NE Leukrocyty z paska neg NEG Erytrocyty z paska neg NEG Lekarz Nic nie powiedział (brałam postinor 2 miesiące temu dostałam dwie miesiączki ale dalej sie boję! czy te wyniki w końcu mnie uspokoją )

Gość olusiaaaaa
9 lutego miałam normalny okres. Potem w 7 dniu kochałam sie, ale facet nie skończył we mnie. W sumie to zaczelismy bez gumki ale szybko ja potem włożył. Potem zachorowałam i zaczełam brac to cholerstwo czyli ten antybiotyk. Miałam temperature prawie 40 stopni wiec to tez moze byc z tego. Co myslisz???

Gość do olusia
MOJA OSTATNIA RADA BO SPADAM: WYŁĄCZ KOMPUTER, COKOLWIEK POSTANOWISZ JA CI RADZE IDŹ JUTRO DO LEKARZA A TYCH DEBILEK TU NIE SŁUCHAJ BO OSIWIEJESZ ALE NA 100% NIE WYZDROWIEJESZ DZIĘKI NIM

Gość do olusia
NO TO OSTATNI RAZ JA: WG MNIE NA PEWNO W CIĄŻY NIE JESTEŚ. TO NIE CIĄŻA!. ALE Z TYMI ANTYBIOTYKAMI COS MOZE MIEĆ WSPOLNEGO PA PA POWODZENIA

Gość Salmah
Skoro uwazacie mnie za "debilke" kretynke" "niedouczona" to rzeczywiscie bedzie lepiej jak przestane sie udzielac. Skoro wolicie sluchac rad nawiedzonych nastolatek a nizeli specjaliste z doktoratem w drodze to powodzenia. DZiekuje za wszystkie mile slowa od osob ktorym pomoglam i ktore to deniaja. Przychodzac na to forum nie mialam zadnego problemu i byla to tylko i wylacznie moja dobra wola jako osoby kompetentnej w dziedzinie, ale nie mam zamiaru znosic kolejnych obelg.

Gość olusiaaaaa
I jak dlugo takie krwawienia trwaja? Bo jesli do momentu miesiaczki to ja mam jeszcze daleko. Boje sie ze moge sie wykrwawic.

Gość Panna Łezka
Salmah, nie przestawaj pisać! Tyle osób uspokoiłaś! Jedna czy dwie nie powinny tego zmieniać! Zostań z nami!!! Proszę...

Gość JOLCIESZ1
TEŻ UWAŻAM ŻE SALMAH UDZIELA BARDZO DOBRYCH PORAD I Z PEWNOŚCIĄ WIELU OSOBOM POMOGŁA, I MYŚLĘ ŻE JESZCZE WIELE CENNYCH PORAD UDZIELI I NIE MA CO PRZEJMOWAĆ SIĘ BEZMÓZGOWCAMI, KTÓRZY WCHODZĄ NA TO FORUM ABY MĄCIĆ I UBLIŻAĆ, SALMAH ZOSTAŃ Z NAMI:-) POZDRAWIAM

Gość olusiaaaaa
Jestem jak najbardziej za tym zeby Salmah została z nami. To jest najmądrzejsza osoba tutaj no i oczywiście najbardziej kompetentna:). Wróć!!!

Gość salmah
no to wracam do was moje wy niedoruchane kochane cipulki! pytajcie o co chcecie!

Gość salmah
wprawdzie doktorat robie dupą, ale to tez doktorat no nie?acha i nie zaczerniłam sie bo co chwila jestem kimś innym, bo muszę to forum podciągnąć!

Gość olusiaaaaa
Doktorat robisz dupą mówisz??:P:P:P:P Słuchaj nie liczy sie sposób tylko cel:) Czysty makiawelizm: cel uświęca środki....wszystkie chwyty dozwolone :P

Gość odkryłamże
salmah ma rozdwojenie jaźni i czasem jest salmah ale częściej sie określa inaczej. Prowadzi monolog sama ze sobą tyle że pod różnymi nickami, sama sobie udziela tu porad i za nie dziękuje .........lllllllllllleee

Gość aa czy ta olusiiia
to nie jest czasem też salmą?, a może tą co o nas jako o dziwkach pisała

Gość olusiaaaa
ktoś sie za mnie podszywał. Ale słuchajcie! nie byłam u gina bo się boję że mnie ochrzani że tak zwlekałam z wizytą, ale na innym forum wyczytałam że muszę mieć podaną krew, bo słabne szybko.Co wy na to?

Gość olusiaaaaa
Nie, Olusia nie jest Salmha.....ani nie pisała do was jako o dziwkach. Kurde mam jakies dziwne krwawienie i nie umiem tego zastopować:(:(:( Moze cos poradzisZ?

Gość olusiaaaaa
Wypowiedz z godziny 21 nie jest moja!!!!!!!!!Ktos se tu robi jaja i sie za mnie podszywa!!!

Gość JOLCIESZ1
NIEDORUCHANA/NY TO JESTEŚ TY I NIE POSZYWAJ SIE POD CUDZE PSEUDONIMY, CHCESZ SIE BAWIĆ TO ZBIERAJ ZABAWKI I DO SWOJEJ PIASKOWNICY BO Z TAKIM PODEJŚCIEM TO TAM TWOJE MIEJSCE, MOŻE FAKTYCZNIE DOKTORAT ROBISZ DUPĄ, BO INTELIGENCJĄ TO TY NIE GRZESZYSZ BEZMÓZGOWCU

Gość JOLCIESZ1
I CO KONIEC!!! DAWAJ!!! DUPKU!!! CO TERAZ WYMYŚLISZ???? ZA KOGO SIE PODSZYJESZ??? NIE MASZ Z KIM ROZMAWIAĆ??? W DOMU?? BIEDNA SIEROTKO!!!

Gość olusiaaaaa
Wypowiedź z 20:53 tez nie jest moja, ktoś sobie robi jaja. Masz tutaj racje!!!To ten/ta Niedoruchany/a. Masakra....i jeszcze Salmhe oskarżają....i mnie....bez sensu.....

Gość M A R T Y N A
NIe uważacie że to dziecinne? po prostu lekceważmy takie teksty jak " Ale z was dziwki" " nie doruchane szmaty" itp. To jest bez sensu tylko dajey satysfakcje tej jakże inteligentnej osobie która pisze sobie z kilku pseudonimów i ma nadzieje że w ten sposób pokaże nam ile jest naszych " wrogów" Po pierwsze wszystkie komentarze negatywne mają w sobie te same błędy. Tak więc jeśli będziemy to olewać to chyba tej osobie znudzi się ta zabawa ;] . Co do tego podszywania się pod czyiś nick: Salmah I bardzo proszę! Salmah wróć !!!!!

Gość Salmah
Od Salmah Prawdziwej do kolesia ktory sie pode mnie podszywa i uzywa mojego nicka: jestes takim zalosnym zerem, ze nawet nie chce mi sie pisac co o Tobie mysle... zapraszam do mnie do poradni moze znajdzie sie psycholog, ktory bedzie potrafil Ci pomoc... rozumiem, ze jest Ci przykro z powodu komplesow niedouczenia i ograniczonej wydolnosci mozgu... pewnie dlatego nie masz wlasnego zycia osobistego i kobiety, ani nawet faceta... i dlatego przesiadujesz na forum dla cierpiacych kobiet i podszywasz sie pod inne osoby aby urozmaicic swoje zalosne zycie... dlatego wybaczam Ci i w odpowiedzi na przemile posty od przekochanych osob, ktore potrafia odroznic prawde od klamstwa zjawiam sie po raz kolejny... to Ty masz gosciu dozdwojenia, alo nawet roztrojenie jazni bo podszywasz sie nie tylko pode mnie, ale i pod Ole i inne osoby Olusia - czy to krwawienie sie zmienilo? stalo sie mocniejsze, jest czerwone czy brazowe? czy towarzysza mu bole brzucha? ile masz do okresu? Jolciesz1 - wielkie dzzieki za wsparcie, cieple slowa i obrone:*:*:*:* Martynka, Olusia, Jolciesz, Panna Lezka no i przede wszystkim Madziu moja kochana - dziekuje:* Martynka - niestety te wyniki, ktore podalas, wyniki moczu nie byly robione pod katem ciazy, ale stanu zapalnego, tak wiec nie mozna po nich stwierdzc czy jestes w ciazy. Zrob sobie test z krwi, albo po prostu zwykly test ciazowy jesli sie niepoisz. A ja trzymam kciuki.

Gość Milka_30
Hej kobitki,założyłam na ONET czacie pokój o nazie Antykoncepcja...moze sie tam "spotkamy i pogadamy?

Gość no dobrze
przyznaję, podszywałam się ale tylko pod jedna z was. Widocznie wiecej osób tu sie z was nabija. Salmah, proszę podaj mi namiary na tą klinikę, chętnie skorzystam więc nie bądź gołosłowna. Bynajmniej ograniczona nie jestem, nie wiem kto tu sie przechwala a kto zmyśla...ja jednak jestem magistrem - inżynierem i to najszczersza prawda. Opuszczam Wasz topik i odetchnijcie z ulgą, ale błagam wytłumaczcie mi dlaczego jakaś tam Olusia prosi was o diagnozę, kompletnie ignorując niejednokrotne, często bardzo stanowcze Wasze namowy by udała się do specjalisty. Nie odnosiła się do tych postów wcale, jakby ich nie czytała, a widać że śledzi temat z uwagą.Olusia - to ty sobie robisz większe jaja z ludzi niż ja i śmiem niestety twierdzić, że ty tu znacznie więcej manipulowałaś niż ja. Twoje wypowiedzi są niepoważne i żal mi osób które próbowały Ci pomóc, bo Ty albo tego nie chcesz , albo sobie robisz jaja

Gość no dobrze
jedno małe sprostowanie do Salmyh- oczywiscie chodiło mi o namiar na poradnie a nie klinikę

Gość Salmah
No dobrze - ja nigdy nie jestem goloslowna... a poradnia (zadna klinika) w ktorej pracuje to por. psycholog. - pedagog. w Trzebnicy tam mozesz mnie spotkac... w Trzebnicy jest tylko jedna, wiec bez problemu trafisz, jest zaraz przy wylocie na Wroclaw... moze ktos z moich kolegow podejmie sie pracy z ciezkim przypadkiem po godzinach... ja slowa dotrzymalam, teraz Ty dotrzymaj i zmyj sie z tego forum jak obiecalas... jesli faktycznie jestes inzynierem (z rozdwojeniem jazni, podszywajacym sie pod inne osoby) to tez podaj mi swoje miejsce pracy bede wiedziala gdzie sie nie zglaszac jak zdecyduje sie na roboty budowlane. Ola - jak sie czujesz? odpowiedz na moje poprzednie pytania bo troche sie o Ciebie martwie.

Gość z Trzebnicy do
Gdańska daleka droga, ale czemu nie wiesz że inżynier to niekoniecznie budowlaniec???, a nawet rzadko nim jest!