Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

jednak tępa jesteś, nie znudziło ci się??? czy uwazsz że plemnik to już płód??

Gość tak nie można
jak tu są jakieś katoliczki które myślały że to tylko antykoncepcja "po" to niech o tym pogadają z 1:ginekologiem, niech dokładnie zapytają 2:księdzem- tylko on was uspokoi, ja takiego problemu nie miałam ale teraz współczuje tym z was które wierzą a tak zrobiły. bo w sumie to ciekawe co kościół na to od kiedy on uznaje poczecie za poczecie. wybaczcie ze sie wciełam ale tak sie zastanawiam z religia jestem na bakier z takimi srodkami tez, ale w sumie to sie chyba mozna z tego wyspowiadać, nie? 3: nie przejmujcie sie tym jak juz jestescie po bo w sumie nie wiadomo czy w ogóle byłyscie w ciąży a nawet jakbyscie zaszły to czy ciąża np., sama by nie obumarla, ktoras by sie zadreczała a okazałoby sie ze bez powodu - "jestembibędę"jest stuknięta w tej kwestii, troche sie z nia zgadzam ale ona faktycznie jest szajbnięta

Gość tak nie można
ale żeby nie było jak jesteście przed TO NIE JEDZCIE POSTINORU!!!takie jest moje zdanie- a sprawa wasza....hm czy tylko wasza?

jeżeli wiesz to kościół nie uznaje żadnej antykoncepcji czy to prezerwatywa, czy pigułki, wszystko to grzech,

a długo jeszcze zamierzasz mącić na tym forum, czy chcesz umoralniać jakieś nastolatki żeby nie brały postinoru, urodziły dziecko, zmarnowały sobie przez to zycie, o to ci chodzi???bo jajuz nie wiem co o tym wszystkim myśleć, no i powiedz mi czy plemnik wg ciebie który znalazł sie w pochwie to już dziecko, tak myślisz??? chesz wzbudzić wyrzuty sumenia u dziewczyn które brały postinor to myślę że ci się to nie uda, bo wiekszość z nich umie czytac ze zrozumieniem ulotkę, której ty zapewne nie miałaś nawet w ręku, naczytałaś się jakiś bzdur córko ojca rydzyka i matki pieczarki, kolorowych koszmarów do podszywającej sie pod cudze nicki:-(

Gość JOJOJOJOJOJOJOJO
Ciesz sie że zyjesz, że chodzisz po tym pięknym świecie! Jolcia ile znasz osób dzięki których chojności żyją inne osoby - te pierwsze nie myślały tylko o sobie Jolcia! wiesz, (ciesz sie ciesz) plemnik to nie dziecko, ale Ty nie umiesz czytać o czym ja tu piszę, ja nie piszę o plemniku tylko o zygocie, a co to jest zygota- sprawdź w google bo TEMPA jesteś jak GUMA co ci pękła (nie TĘĘĘEPA)

Gość JOJOJOJOJOJOJOJO
FAJNY MASZ NICK!

Gość wolnotariusz
WOLNOTARIUSZKA WSPANIAŁA CO PO GODZINACH PRACUJE NA BŁĘKITNEJ LINII A JAK MA WOLNE OD MYCIA KIBLI TO SIADA NA KAFE! BO COŚ ZAMILKŁA

Gość ssppppppokkkkkkkkkkkkkkkkp
SPOKO SPOKO zaraz wyskoczy jak guma z majcior ale teraz właśnie bierze posti

Gość ADAŚEK
a wiecie że ja znam mase osób urodzonych z wpadki, a teraz są ,żyją Ale wy powiecie że ich matki zmarnowały sobie życie bzdura! jedne z nich sa szczęśliwymi żonami inne nie, ale z całą pewnością jak są nieszczęsliwe to nie przez to że 25 lat temu urodziły Dlatego mam gęsią skóre jak czytam:"zmarnują sobie życie" - SOBIE. wg., reinkarnacji kobieta która usunęła ciąze - już nigdy się nie urodzi. Umrze na ZAWSZE.

Gość evelynn
nie cierpie tego pierdolenia i umoralniania innych bo nie kazdy chce zostrac matka lub ojcem w wieku 17 lat!!! dzieki bogu ze na wpadke jest postinor bo gdyby go nie bylo to polowa kobiet w polsce w wieku od 16-40 byla by teraz w ciazy:/

Sorry ale najbardziej żałosne na tym forum jest to, że jedna osoba, która nie podaje nicku bo jest tchórzem cały czas używa hasła \" wyskoczyć jak guma z majtek\". Albo ten ktoś jest tak małointeligentny że nie zna innego hasła albo co gorsza niestety uważa je za zabawne. ŻAŁOSNE!!!!!!!!!!!!!

Jolciesz :* Rudzia - Panna Lezka ma racje okres moze sie spoznic sporo. Ale regula jest taka, ze jesli nie bylo krwawienia po postinorowego to przychodzi w terminie lub chwilke wczesniej... a jesli bylo krwawienie popostinorowe to moze sie troszke spoznic...

Dziękuje Ci Salmho, mimo tego że pewnie zostaniesz zbesztana za to że mi powiedziałaś ze jestem boska. ale wiesz ja sie juz z tego wszystkiego smieję. Na początku mnie ta sytuacja jaka zaistaniała na tym forum troszke przeraziła. Zastanawiałam sie jak można być aż tak podłym i wulgarnym jak ta osóbka niedorozwinięta, kóra nawrzucała i ublizyła tutaj bardzo dużej ilości ludzi. To strasznie przykre. A teraz powiem szczerze że wypowiedzi tej osoby wzbudzają we mnie litość i gromki śmiech. Szczególnie hasło \"wyskoczyła jak guma z majtek\". Rzuci Ci hasłem i myśli ze bedziemy sie tarzały ze smiechu. Niestety ale jestesmy na wyższym poziomie intelektualnym. A jak ktoś mówi o moherowych beretach to widać że naprawde dobrze zna to środowisko ludzi bo pewnie sie w nim obraca na codzien.Nie mam nic do innych ludzi do momentu aż zaczną komuś ubliżac. Tego nie znosze. Salmo dobranoc:) Miłych snów i pamiętaj całe zycie z wariatami i tego niestety nie da sie uniknąć.

Gość .....Artur.....
wyskoczyłem jak guma z majciorów obsranych ale kuna wracam, nie ma jak u was

Gość .....Artur.....
to co z tym anal sex? która chętniejsza- bo widze że chętne obie , ale chętniejsza która

Olusiaaaaa - i wlasnie dla takich osob jak Ty zagladam na to forum... ja tez sie z niej smieje, bo pewnie za kazdym razem jak zbije jako to odprawia zdrowaski za ukrecony łeb kurczakowi... ehhh jest taki kawal o takich dziewczynach, ktore majac sperme w ustach nie wiedza czy polknac - bo kanibalizm czy wypluc - bo aborcja:) Ta dziewczyna jest tak zalosna, ze az smieszna. Dobranoc Olusia:) Spokojnej nocy:)

Gość Artur......real .....

Gość Artur......real .....
Ku.... ile już można czytać jakieś zajebanego dzieciaka który podszywa się pod nicki i za przeproszeniem pierdoli głupoty..... spierdalaj gnoju z tego forum !!!!! < sorki za przekleństwa >

Gość Artuir.....real
no sama nie wiem już Arturem jestem czy babą.... pomózcie bo sie pogubiłem/łam Olusiaaaa, napisz skarbie czy dalej ci sie leje ciecz z otworu rodnego, czy pomogła ta kropelka, bo jak nie to butapren tez jest ok

Gość nikolaaaaa
mowi ta osoba o religi i morlanosci, jednoczesnie wspomkinajac o reinkarnacji wierzyc w takie cos to tez grzech;p i wogole taka GROŹBA dla mnie jakos mnie nie wzruszyła bo nie wierze w zadna reinkarnacje.;] i naparwde nie wzbudzicie we mnie jakiegoś poczucia winy, bo chyba wiem na czym polega postinor i o zadnym ZABIJANIU nie ma tu mowy ;) żałosne, pozatym nikt was nie prosił o umoralnianie nas, wiemy na co sie zdecydowałyśmy i tyle. Salmah ja tak apropo tego spozniania sie okresu, bo juz 3 dzien od daty kiedy powinnam dostac okres, ale miałam tez krwawienie wiec juz całkiem nie wiem kiedy wreszcie bede miała miesiaczkę, ale czytalam ze tez sporo dziewczyn po tym postinorze musiało brac leki na wywołanie miesiaczki, po jakim czasie powinnam rozejzeć sie za ginekologiem w takiej sprawie ? (oczywiscie jeśli nie jestem w ciązy, matko chyba 3 test zrobie )

Gość Artuir.....real
właśnie robie specjalizacje z ginekologhii - zaraz ci odpowiem

Nikola - okres moze sie spoznic i wystapic nawet po 45 dniach. Jesli mialas krwawienie to oczywiscie licz je jako 1 dzien nowego cyklu i od niego licz dni do normalnej miesiaczki. Rzeczywiscie sa takie przypadki, ze trzeba okres wywolac, ale sa naprawde skrajne. Jesli bedzie Ci sie spozniac dluzej niz 2 tyg. to dla swietego spokoju idz do lekarza, ale ja jestem pewna, ze w ciazy nie jestes i to tylko zawirowania hormonalne. Moja przyjaciolka brala ostatnio tabletki na wywolanie okresu. Z reguly ginekolodzy przepisuja na to albo Luteine 50 albo zwykle pigulki antykoncepcyjne.

Do Salmah-----> Kochanie własnie wróciłam od lekarza. Pisze bo chciałaś wiedziec. Krwawienie ustało. Lekarz zrobil różne badania. Powiedział że to był tylko skutek osłabienia organizmu po i w czasie choroby. Mówi ze ma ostatnio dużo pacjentek po grypie z tym problemem. Ze mną jest wszystko w porządku. Jestem cała i zdrowa:) Tylko zapomniałam go zapytac czy mam może teraz czekać na okres czy liczyć to krwawienie jako okres....coo mmyślisz? bede musiała do niego zadzwonić jeszcze.....ciesze sie ze wszystko sie wyjasniło:) Mój facet mnie wspierał w tym wszystkim:)

Olusiaaaaa - no widzisz:)))) mowilam ,ze wszystko jest ok, i ze nie ma sie czym martwic:)))) Bardzo sie ciesze, ze jestes juz spokojniejsza. Tak, jak Ci pisalam ja tez tak kiedys mialam. Musisz poczekac az krwawienie przejdzie, jego koniec to bedzie koniec miesiaczki. Glowa do gory Rybko:*:*:*:*:*

Gość M A R T Y N A
Salmah..... widzisz dostałam krwawienie po postinorze równo 28 dni po krwawieniu miałam okres ... taki najzwykljeszy jak zwykle.... a 1 marca powinnam dostać kolejny a tu lipa? jak myślisz jestem w ciaży?

do Martyna----> słuchaj nie jesteś w ciąży. Postinor po prostu rozregulował Ci cykl. Naprawde nie masz sie czym denerwować. To taka końska dawka hormonów, że naprawde czestpo rozregulowywuje cykl. Dla pewności mozesz zrobić test. Ale uważam ze nie jestes w ciąży. A taka ogólna refleksja jeszcze po tym zamieszaniu na forum. Słuchajcie ja jestem ciągle w szoku. Jestem mozna powiedziec juz w chwili obecnej pedagogiem i nauczycielem i naprawdę moja wiedza nie przewiduje aż tak wrednych ludzi jak ta osoba która tak tutaj namieszała. Ten ktos jest głupszy niż ustawa przewiduje. Naprawde--- litości!!!!!!! Salmah----> kochana jestes jak zawsze. Chce dalej utrzymywać z Toba kontakt bo bardzo mi pomogłaś i moze kiedys bede sie mogła jakos odwdzieczyc.Całuje:*:*:*:*:*

Gość M A R T Y N A
Olusia wielkie dzięki;) całuję was mocno ale się jeszcze pomartwię......

Gość rudzia5987
do: Panna Łezka. Dzięki bardzo za poradę, ale juz jest wszystko ok. Dzisiaj dostałam okresu, poczułam wielką ulgę i cieszyłam się-chyba pierwszy raz :P jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam :)