Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość malin.ka
hey dziewczyny,mam pytanko odnosnie tego testu krwi-HCG czy jakos tak,nigdy jeszcze go nierobilam a nie wiem czy nie zrobie,wiec wiecie...chcialam sie dowiedziec czy mozna go zrobic w szpitalu,czy w prywatnym gabinecie i ile tak ok.kosztuje.Zrobilam 2 tygodnie po"wpadce"test paskowy,wyszedl neg.ale dzis powinnam dostac okres a go niewidac wiec sie znowu zamartwiam:(:(:(a z tym zwiekszonym apetytem i tyciem to u siebie tesh zauwazylam,od wziecia tabletki przytylam troche ok kilograma a apetyt mam duzo wiekszy niz zazwyczaj:(mam nadzieje ze to nie jest objaw ciazy,co?dziewczyny boje sie...

Gość kaska1234
witam...prosze was o pomoc a raczej optrzymanie na duchu:(( wiec zaczne od tego ,ze uprawialismy peting z chłopakiem...i wszystko bylo by ok gdybym nie poczuła czegos mokrego miedzy posladkami:// to zdazyło sie poznym wieczorm 5 dni po okresie.. nie wiem czyto sa dni płodne czy nie bo szczerze mówiac nie znam sie:/na nastepny dzien poszłam do lekarza i opowiedziałm mu wszystko powiedział ze nie powinno nic sie stac ale przepisał mi w razie czego postinor wiec zaraz wykupiłam i wziełam po 25 godzinach po 12 godzinach nastepna miałam wziasc i wziełam:) nie miałam zadnych skutków ubocznych.. po 5 dniach dostałam jakiegos plamienia brazowego.. trwało 9 dni ale w srodku tych dni leciała tez krew..ale to nie był napewno okres.. i po 9 dniach tego plamienia na 10 dzien dostałam okresu wypadł akurat w ten dzien w którym miałam dostać miesiaczki trwało to 4 dni i no sadze ze był to okres... zazwyczaj mam go 5,6 dni..... tylko teraz sie martwie ze tak krótko trwał:(( i ze cos moze być nie tak:((( jak sadzicie to był ten prawdziwy okres?? mam teraz czekac do nastepnego czy isc do lekarza ??? bo testu to bardzo boje sie zrobic!! prosze Was doradzicie mi cos!

Gość kaska1234
acha i jeszcze zapomniałam dodac ze po wzieciu tej tabletki zaczał pojawiac sie gesty biały śłuz a pozniej przezroczysty no i wtedydostałam tego plamienia....

Gość veronek
dziewuszki!!!ja robilam dzisiaj etsta i wyszedl negatywny:D!!!takze mysle ze jest okej:D.a na apety tez nie narzekam i spie po 20 godzin na dobe.zastanawiam sie czy to postinor tak na mnei wplynal:(.malinko ja dokaldnie tez nie wiem jak to ejst z tymi testami ale wydaje mi sie ze mozesz zrobic je wszedzie nawet w publicznym szpitalu ale to jzu chyba odplatnie.i nei przejmuj sie tak bardzoo bo to raczej logiczne ze okres ci sie spozni.glowka do goory.pozdrawiam.

Gość veronek
kasiu1234!!!ja mysle ze to byl okres oslabiony bo mials krwawienei postinorowe i w ogoloe przez te tabsy, ja tez mialam krwawienei ale tylko 2 dnii a teraz czekam na okres:).zrob sobie tescik ja dzisja robilam i naprawde nic strsznego a potem idz do lekarza.powodzonka i pamietaj bedzie dobzre:)

Gość ixxx
malinko pamietaj ze po postinorze okres moze sie spoznic kilka dni (zazwyczaj tak sie dzieje). Z tego co wiem to prywatnie test z krwi kosztuje ok 20-25 zl.

Gość kaska1234
veronek ...naprawde myslisz ze bedzie dobrze??jestem taka spanikowana:( jezeli cos bedzie nie tak to normalnie sie powiesze!:(

Gość spokojnie
postinor dziala, nie bedziesz w ciazy- najwyzej dostaniesz pryszczy i rozleguluje ci sie cykl, ale dzidziusia miec nie bedziesz. Sama zwroc uwage - od poczatku istnienia forum wszystkie histeryzuja, wszystkim sie okres spoznia, wydaja na testy, albo placza ze sie boja zrobic... a okres i tak w koncu dostaja. POSTINOR DZIALA! Wez sie w garsc, kup masc na pryszcze i zabierz sie za szukania stalego partnera...

Gość kaska1234
witam ja tak z samego rana :/ dospac nie moge:( :( kurde.... jakies krosty powychodziły mi:/ to normalne po okresie?? bo ja juz nawet nie pamietam jak to jest po:( juz mam tak w głowie wymiesznae:(

Gość veronek
dziewuszki!!!!spokojnie mozecie spac:) bo wszystko bedzie dobrze.jak juz mowilam ja zrobilam test i byl negatywny uw as tez tak bedzie:):):):).a ze pryszcze wychodza to normalne bynajmniej ja tez tak mialam.okresy tez podostajecie predzej czy pozniej:):):).ja sama tes czekam takze musi byc dobzre!!!pozdrawiam i milego dnia zycze:D

Gość malin.ka
veronek...dzieki,ixxx tesh dziex:)mi tesh zaczely wylazic pryszcze,a w ogole to spoznia mi sie okres narazie 1 dzien:(:(mam nadzieje ze wsio bedzie git,bo tak jak ale ja glupia tesh w ciazy byc nie moge....martwi mnie tylko wlasnie ten fakt ze ktorejs z dziewczyn nie zadzialal postinor...a wlasnie...bo sama nie wiem,jezeli w dzien feralnej wpadki mialam okres,kochalam sie bez zabezpieczenia(glupek)ale facet zdazyl ze mnie wyjsc przed wytryskiem,a nastepnego dnia dalej mialam okres ktory zniknal dopiero po wzieciu postinoru to mozliwe jest zajscie?jak myslicie?a z tymi testami jeszcze poczekam,z tydzien bo moze okres(daj Boze)przyjdzie spozniony...

Gość ale ja głupa
malinka jesli kohalas sei w dniu okresu i na dodatek brałaś postinor to szanse sa naprwde nikłe ze jestes w ciazy...ja sie ciesze jak glupiabo dzis czyli jakies 4 lub 5 dni od łyknięcia postinoru dostałam coś jakby okres .Brzuch mie boli no i krwi było chociaz jakas taka"rozcieńczona"a najgorsze jest to,ae wypadło to w dzien mojego planowego okresu!a moze to okres jest?w koncu po posinorze ma on przyjsc normalnie tzn z niewielkimi opoznieniami lub przyspieszeniem.A tu idealnie.Nie wiem co to jest czy okres czy dzialanie postinoru...?od mojego feralnego stosunku minelo zaledwie 5 dni wiec moze i tak jestem w ciąży:(:(:(NAPISZCIE COĘ BŁAGAM!

Gość veronek
ale ja glupia nie deberwuj sie!!w ciazy napewno nie ejstes przynajmniej ja tak mysle:):):).a to chyba nie jest jeszcze okres tylko krwawienie postinorowe i akurat zbieglo sie z twoim okresem. ja dzisja smigam do lekarza az sie boje co mi powie:(.trzymajcie kciuki.pozdrawiam.

Gość malin.ka
eh dziewczyny,okres spoznia mi sie juz 2 dni,jutro chyba pojde zrobic ten test z krwi-HCG...moze ja rzeczywiscie panikuje ale wiecie,jak tyle sie nasluchalam i w ogole ze testy z apteki moga dac falszywy wynik to chyba zrobie ten test,on powinien mi juz wyjasnic sytuacje,jak myslicie?trzymajcie za mnie kciuki bo ja nie wiem czy tam ze strachu nie padne:P:):)

Gość ixxx
Ja trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie w porządku!

Gość ixxx
a ten okres jest obfity? ile juz trwa? skoro boli Cie brzuch jak na okres to nie masz sie czym martwic - w ciąży nie ma czegos takiego, bo skurcze macicy 'wypchnelyby' dziecko.

Gość veronek
czesc dziewczyny!!wczoraj bylam u ginekologa i nei stwierdzil zadnych wikeszych skutkow ubocznych no oprocz krwawienia ktore milam 5 dni po wzieciu postinoru i tyhc pryszczy:):).A propos tego krwaienia tez powidzial ze to normalne. powiedzial tez ze po postinorze okres moze sie duzo spozniac i ze to tez calkiem normalne:).takze teraz czekam na okres ktory mam dostac 9 wiec anpewno do tego zcasu bede z wami:):).ale ja glupia to chyba jzu prawdziwy okres:d, szczecsiara z ciebie:).pozdrawiam.

Gość ixxx
ale ja glupia->obserwuj dalej to krwawienie ale ja mysle ze to juz normalny okres :) jakbys byla w ciazy to krwawienie by tak nie wygladalo. Na chłopski rozum: zapłodniona komorka i tak by sie nie utrzymala w macicy a przeciez nawet nie bylo zadnej zaplodnionej komorki bo wzielas postinor. Wiec mozesz spac spokojnie!!

Gość cala w strachu...
ukalam tu i lukalam..i znow powrot...to miala byc druga miesiaczka po postinorze..po zazyciu mialam plamienie po 4 dniach potem okres spozniony o 3 ni ale mialam...potem kochalam sie z zabEZPIECZENIEM W 16 DNIU...NO I KLAPA..NIC NIE PEKLO ..WIEC NIE PODEJRZEWAM CIAZY...ale wkurza mnie ze juz okres mi sie spoznia o tydzien..test wyszedl negatyw..wiem wiem ale to juz schiza:(...a potem zas nawrot ze przy synku tez bylnegatyw i to 2 razy..szlag mnie trafia co postinor zrobil z moja gospodarka hormonalna...mialam okres reguralnie co do nia i niemal godziny..a teraz masakra...wszystko mi sie poprzestawialo...

Gość cala w strachu...
do ale ja glupia....nie martw sie... Postinor powinien zadzialac.....

Gość zastanawiam się...
czy nawet jak dostane okres... to i tak przeciez mozna byc w ciaży... zdażaja sie takie przypadki, prawda?

Gość mala zagubiona
a ja mam pytanko a jak u was z drugim krwawieniem po postinorze?? tzn z kolejna miesiaczka??? byla normalnie czy sie spoznila..to kieruje do dziewczyn co nie biora anty. ... czytalam ze cala w strachu nie bierze anty i teraz jej sie druga miesiaczka spoznia...zawsze tak jest..ja 2 miesiaczke mam dostac za tydzien...i teraz zaczynam sie bac...

Gość ixxx
Ale ja glupia ->pomysl sobie tak: po pierwsze wzielas postinor ktory daje prawie 100% gwarancje ze nie bedziesz w ciazy - ale boisz sie ze akurat ty bedziesz miala pecha, nie dosc tego dostalas okres ktory uniemozliwilby zajscie w ciaze nawet gdybys miala akurat tak ogromnego pecha ze postnor by nie zadzialal (w co nie wierze) więc masz juz podwójna gwarancje ze w ciązy nie jestes!! luzik :D :D

Gość veronek
czesc dziewczeta!!!ale ja glupia juz ci pisze jak wygladalo moje krwaienie postinorowe a wiec dostalam je ok.5 dnia. bylo to raczej palmienie niz krawienie i trwalo 2 dni.jestem pewna ze nie byl to okres i tym bardziej jestem pewna ze u ciebie to okres. Masz racje jzu ejstem spokojnijesza tylko czekam w napieciu na okres bo w koncu musze go dotsaca to ejszcze 8 dni:).a ty sie nei denerwuj bo napewno nie ejstes w cizay:):).jest sobota wieczor wiec zcas napiwko;).milego wieczoru dziewczynki.:)

Gość veronek
-->ale ja glupia i brzuszek mnie pobolewal jak przy okresie ale to nie byl okres po prostu u niektorych dziewczyn tak sie dzieje ze po takiej bombie hormonalnej sie dzieje ale nie uw szsytkihc wiec mzoe u ciebie nie bylo krwawienia tylko po rpostu okres:):):):).

Gość ixxx
malin.ka daj znac jak wynik testu?

Gość cala w strachu...
dostalam okres..spoznil sie tydzien...moze po postinorze moze ze stresu ktorego mam ostatnio niemalo..do zagubionej...wiesz najlepiej sie spytac lekarza bo z tym drugim okresem to nie musi byc regula...pozdrawiam was dziewczynki ..bede tu lukac...jesli postinor o czasie jest wziety to NA PEWNO ZADZAIALA!!!...wiem wiem..ja tez sie martwilam i dobrze sie gada....ale nie jestescie same!!!trzymajce sie papapa

Gość Perla77
Hej Dziewczyny:) Dziś mi ulżyło jak nigdy!!!! Wzięłam P...23.08. po 6 dniach 2 dni krwawienie a potem strach,szał obawy,bóle, mdłości,schizy itpa dziś dooooostałam:)czyli zadziała:) I wierze że Wam wszystkim zadziała i będzie ok:)Trzymam kciuki!Dużo sie nauczyłam i już nie chce tego przezywać po raz kolejny!

Gość olchushia
Wziełam postinor 27 wrzesnia, czyli 6 dni temu i dostałam dzisiaj krwawienie ;/ jest ciemniejsze i jestem pewna, ze to skutek uboczny postinoru. Okres mi sie skonczył 23 wrzesnia, mam zatem pytanie, czy nastepny bede miala okolo 23 pazdziernika? czy mam liczyc dzisiejszy dzien jako pierwszy dzien cyklu? Czy bede miala okres w zupełnie innym terminie, bo moja gospodarka hormonalna sie zupelnie pomieszała? I jeszcze jedno: jak dlugo moze potrwac to krwawienie po postinorze?

Gość malin.ka
wiecie co...dopiro dzis zrobilam ten test HCG,najpierw schizowalam,balam sie nawet wejsc do gabinetu ale potem jakos poszlo....wiec jutro bedzie wynik,dziewczyny ja nie wiem,wszystkich juz prosze zeby sie modlili bo sie straszliwie boje....trzymajcie kciuki,plissss