Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angela234

BŁAGAM PROSZĘ O POMOC!

Polecane posty

MAM 28 LAT .2 TYGODNIE TEMU USUNIĘTO MI SZYJKĘ MACICY ,PONIEWAŻ MIAŁAM BARDZO DUŻE ZMIANY PRZEDRAKOWE,NA SZCZĘŚCIE JUŻ JESTEM ZDROWA.BARDZO CHCE MIEĆ DZIECKO I TO NIEDŁUGO!WIEM ŻE BEZ SZYJKI MOGĄ BYĆ PROBLEMY Z ZAJŚCIEM W CIĄŻE.OBOJE Z MĘŻEM BARDZO PRAGNIEMY DZIDZIUSIA.SŁYSZAŁAM TEŻ ŻE JEŚLI JUŻ NAWET BĘDE W CIĄŻY ,MOGE MIEĆ TRUDNOŚCI Z UTRZYMANIEM DZIECKA NO I OCZYWIŚCIE TYLKO CESARSKIE CIĘCIE!PROSZĘ O WPISY KOBIET ,KTÓRE SĄ W TAKIEJ SAMEJ LUB PODOBNEJ SYTUACJI.Z GÓRY DZIĘKUJE ZA WYPOWIEDZI I GORĄCO POZDRAWIAM:)

Gość polozna
Odczekaj jeszcze troche .-kontrolne badanie. Z doswiadczenia na sali porodowej wiem ,ze wszystko jest mozliwe. donoszenie ciazy po konizacji nie jest niemozliwe,ale ten problem maja tez nieoperowane szyjki, dlatego badz zdrowa optymistka ! Przy porodzie musi sie miec byc moze wiecej cierpliwosci w pierwszej fazie ,ale te porody tez mieszcza sie czasowo w normie .

dziękuje za odpowiedź.chciałabym zajsć w ciąże dopiero za rok,ale chyba musze zrobić badania na płodnosć bo nie wiem czy wogóle moge mieć dzieci w obecnych czasach jest to dosyć trudne.słyszalam że to nie jest jedno badanie tylko trzeba chodzić kilka razy.może się mylę ,mężczyźni mają lepiej .mój mąż też nie ma pewności czy jest płodny.do tej pory nie zaszłam a jestem z nim 2 lata i się nie zabezpieczamy.fajnie by było jak by się okazało że nie moge mieć dzieci.