Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nowa koalicja

dla milosnikow psow, dzieci i nie tylko

Polecane posty

Go艣膰 Nowa koalicja

NIENAWIDzE jak wiosn膮 topniej膮 i spod 艣niegu wynurzaj膮 si臋 psie kupy rozmaitej konsystencji, na chodnikach, trawnikach, skwerkach a zw艂aszcza placykach zabaw dla dzieci W polsce naszej, dzielnej i patriotycznej nalezy natychmiast wprowadzic calkowity zakaz hodowli psa domowego do czasu az wlasciciele sie naucza po nich sprz膮tac i wyrzucac psie kupy do smietnikow mam nadzieje ze wasi pupile wdeptuj膮 lapami w to i musicie wydlubywac to codziennie zapalkami a wasze dzieci przychodza umorusane odchodami pa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
mo偶e nauczycie dzieci, 偶e papierki wyrzuca si臋 do 艣mietnik贸w, ale jaki pan taki kram :O mi艂o艣niczka i posiadaczka czworono偶nego urwisa :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 papierek
papierek nie przykleja sie do buta, Wascicielko czworonogiego pupilka mozna sto razy dziecku powtarzac ale jak przyklad nie idzie z gory to nieprzetlumaczysz, co nie??? zawijaj wiec klozki Twojego pupilka w papierki i wyrzucaj do smietnikow a dzieci beda Cie nasladowac tez jestem za : zakaz nie, ale egzaminy, kontrole i certyfikaty, i hologramy dla wlascicieli oraz kary, a swojej kupy w kibelkach tez nie spuszczacie ????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A JA
A ja po swoim psie sprzatam,ale jak wdepnie w wypluta na chodnik gume do 偶ucia,to odskrobanie tego graniczy z cudem,a wycinanie siersci wystawowemu psu za 3 tysiace mi sie nie usmiecha.A te gume,to jak rozumiem tez pies wyplu艂?I ona sie duzo d艂uzej rozk艂ada,niz,za przeproszeniem,psie g贸wno.Jak to by艂o z ta drzazg膮 w cudzym oku i belka we w艂asnym?Polacy to og贸lnie brudasy.

Udost臋pnij ten post

Musze przyzna膰, 偶e to jest du偶y problem. jestem posiadaczk膮 niewielkich rozmiar贸w pieska - ale zawsze po nim sprz膮tam. Mam w torebce i kieszeni p艂aszcza ma艂e torebeczki - i juz. Spotka艂am sie za to z dziwnymi reakcjami ludzi na skwerku miejskim. - A po co to PAni sprz膮ta - przeciez tych kup tu tak du偶o. albo jak szuka艂am tej torebki kiedy piesek ko艅czy艂 kupke zosta艂am zwymy艣lana przez pewna staruszke, 偶e napewno b臋dzie ba艂agan. Ciekawe, 偶e nie mia艂a tych uwag do w艂a艣ciciela owczarka niemieckiego, kt贸ry robi艂 to samo w odleg艂o艣ci 5 m. Zgadzam si臋, ze nalezy ten problem jako艣 rozwi膮za膰. Zwracam jeszcze uwag臋 na fakt, jakjuz sprz膮tne to......... no w艂a艣nie mam chodzi膰 z ta kupka ca艂y spacer. A gdzie sa kosze do diab艂a. To bardzo zniech臋ca. I teraz po takim do艣wiadczeniu - zawsze sprawdzam czy mam to gdzie wyrzuci膰. I nie mam na my艣li 30 metr贸w. Ale czasami idziesz a kosza nigdzie. Dok艂adnie to samo w przypadku dzieci i papierk贸w. Ja z kieszeni swoich dzieci wyrzucam przynajmniej dwa razy w tygodniu. A czemu - poniewa偶 nie s膮 nauczone wyrzuca膰 na ulic臋 a kosze - deficyt. Jeszcze o ile ten problem jest rozwi膮zany w Centrum Warszawy - polecam odleglejsze ulice. I moja konkluzja: A MO呕E TAK KOSZE?????????? To naprawde u艂atwi sprz膮tanie po sobie a w艂a艣ciwie nieba艂aganienie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A JA
Bo,jak napisa艂am,Polacy to brudasy.Jak chca zamkn膮c ca艂odobowy monopolowy,to tragedia,a zwiekszenie ilo艣ci koszy na smieci dla nikogo w moim miasteczku nie stanowi problemu,bo i tak stoj膮 puste.艁atwiej rzucic pod nogi i fina艂.

Udost臋pnij ten post

ja wyprowadzam pieska tam, gdzie nie bawi膮 si臋 dzieci :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NOwa koalicja
brawa dla Jeszcze Poezji, przywracasz mi nadzieje, ja wyrzucaj膮c z tornistra mojego dzieciaka smieci (mimo ze mnie trzesie ze kosza nie szuka) to zdrugiej strony sie ciesze na widok setek papierkow, pozawijanych ogryzek w papirki po sniadaniu, i ciesze sie ze to laduje w jego torbie a nie na ulicy, trawniku czy korytarzu. ciekawe jak bylem maly to mama kazala mi zawsze worek po sniadaniu, i papier sniadaniowy zlozyc i przyniesc do domu, tera cuz , a nie tak dawno to bylo przeciez na moim osiedlu stoja specjalne kosze z glowami psow, zeby bylo wiadomo po co sa, ale i tak wszyscy wola s膮siadowi pod okno psa wypuscic, na szczescie mieszkam w gorze i nie musze na to patrzec niebo na demn膮 blekitne, trawniki podemn膮 brunatne :((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obserwatorka22
o raju! popatrzylam dzis na trawniki, rzeczywiscie, zero sniegu one rzeczywiscie sa brazowe, nigdy tego nie widzialam to straaaszne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozemoze
moze ten deszcz choc troche wyczysci chodniki biedny maluch, widzialam jak wdepnal, a raczej biedna ta mama psy powinni miec ci co maja ogrodki i niech im tam r膮bi膮 nawet na wycieraczke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂omyk贸wka______
" No co pani? - Z czym? - No co mi pani sra, tu mi pod moim oknem? - To przecie偶 tylko pies, tylko. - To co 偶e pies? To ma mniej g贸wniane g贸wno od cz艂owieka? POSZED艁! - Spokojnie Bobby, spokojnie. - A jak ja bym tak nasra艂 pod pani oknem? Pod pani膮... (...) - Co pan? - A sram jak pani pies. - Chyba ma pan co艣 z g艂ow膮! - Psy obowi膮zuje taka sama dyscyplina i regu艂y wsp贸艂偶ycia jak ludzi. Wolno艣膰 jednych, nie mo偶e by膰 kosztem drugich." (45:05 - 45:39)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hops

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pamparampam hopsasa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a powiem tu cos
Rzeczywiscie po ulicy wala sie mnostwo papierkow po czekoladkach i reklamowek jednorazowych etc. Ale mylicie sie, jezeli myslicie, ze tak jest tylko w Polsce. Smieca i Polacy i Szwedzi. I mali i duzi. Koszow na smieci jest malo w Polsce, ale i za granica tez nie stoja na kazdym rogu ulicy. Co do pieskow, to te kupki sa koszmarne:O Az strach pomyslec jak jakas lampa wieczorem wysiadzie i wdepnie sie w taka mine :O Bleh:( W Polsce to prawdziwa masakra. Za granica tez widzialam kupeczki na chodniku, ale o wiele wiele mniej niz w Polsce. Smutne to:(

Udost臋pnij ten post

Witajcie!!ja takze mam psa , ale jesli wychodze z nim na spcer jestem zopatrzona w torebeczke, a noz zrobi kupke...sprzatam po nim, moje dzieci tez tak robia,bo sa tego nauczone od malego.U nas w Polsce to pol biedy.Dawno temu przebywalam w Wiedniu, tam to dopiero jest!!!!!!! w calym swoim zyciu nie widzialam tak zaniedbanego ,zasmieconego i zasr...... miejsca.Pozdrawiam ::))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brawobrawo
oklaski oklaski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anty kupa
Psie odchody w polsce to dramat nie przywiazywalam do tego wagi do momentu gdy nie uropdzilam dzizdzi. To skandal zeby moje dziecko musilao biegac po asfalcie lu bawic sie w ogrodzonym miejscu ( jak malpa w zoo) a cala zielen zarezerwowana dla czworonogow. W polcse powinno sie nakladac wysokie kary za nie sprzatanie po swoim pupilu.Widzileliscie film pt dzien swira ?? tam tez jest fajna akcja z kupa . Chetnie wybralabym sie do niejednego wlasciciela i to samo zrobila na wyciaraczce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂omyk贸wka______
errata: jest 'Spokojnie Bobby, spokojnie.', powinno by膰 'Spokojnie Bobik, spokojnie.'

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no nie wiem
ale wydaje mi si臋 偶e, p艂omyk贸wka______ zgwa艂ci艂a艣 dowcip (? ) :D , anegdot臋 (?) :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julka34
ja tez jestem wielka mi艂o艣niczk膮 ps贸w i jak kiedys mia艂am swojego jamnika to on przewaznie sra艂 w krzakach i to niewiele ale teraz chce kupi膰 nowego psa ale nie jamnika bo one jako艣 ma艂o wytrzyma艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadzieja18
mam nadziejke ze ten deszcz troche romyje to czego niechce wam sie sprzatac, wielbiciele pupili na 4 nogach i czeszkajacych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂omyk贸wka______
To cytaty z "Dnia 艢wira". Koterski w oryginale napisa艂 'Bobik' (piesek Bobik - dla tych, kt贸rzy nie ogl膮dali...).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do julka 34
Ty wielka mi艂o艣niczka ps贸w?? od kiedy ?? zaraz po tym jak wyrzuci艂a艣 chorego jamniczka na mr贸z 15 stopni bo Ciz wymiotowa艂 na dywan???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no tak tak
bylo sloneczko, byl spacerek i ................. *^%#*&%$@#*&(^%@#&%$#@$ slalom na chodniku i parkowych drozkach :(( nigdzie nieszlo przysiasc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no nie wiem
chcia艂a艣 siada膰 na chodniku, albo na dr贸偶ce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiesz
na trawniku,na kurtce, i pape na sloneczko wystawic ale wlasciciele potworow na 4 nogach co niesprzetaja po sobie i puszczaja je samopas bez kagancow skutecznie nam to uniemozliwili a chodnikiem i drozk膮 chcielismy do tego trawniczka dojsc, i trzeba bylo slalomem zasowac

Udost臋pnij ten post

od psich odchod贸w i tak wi臋cej jest pet贸w od papieroch贸w, s膮 wsz臋dzie. Psy za艂atwiaj膮 si臋 tam, gdzie wyprowadzi je w艂a艣ciciel, a obrzydliwi palacze nie do艣膰, 偶e zatruwaj膮 powietrze, to rzucaj膮 pety, gdzie popadnie. Palaczom m贸wimy NIE!!!!!!!!!!! :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idzidz
to zaluz sobie topik o palaczach!!!!! nikt nie broni, przeciez pety nie przylepiaja sie do butow i dzieci

Udost臋pnij ten post

a co powiesz o dzieciach, kt贸re zbieraj膮 niedopalone pety a potem sobie popalaj膮. By艂am wiele razy tego 艣wiadkiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak samo przeszkadzaja
papierki, pety jak psie kupy. a tu akurat rozmawiamy o psich kupach i ich smrodku rozlegaj膮cym si臋 po ca艂ych miastach.

Udost臋pnij ten post