Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nowa koalicja

dla milosnikow psow, dzieci i nie tylko

Polecane posty

Go艣膰 juuupi
a dlaczego nie zareagowalas ja zwracam ZAWSZE uwage w kioskarzowi jak sprzedaje fajki nieletnim (tak samo jak 2x zwrocilem uwage w nocniku jak alkochol sprzedawala) i juz teraz kioskarz przymnie przynajmnie niesprzedaje petow (co widzial ostatnio jak odmowil a wracajac dzis z przedszkola, widok kompletnie obesranych trawnikow i poboczy osiedlowych alejek, zepsol mi humor pierwszego dnia wiosny jeszcze pol biedy jak we wzgl chlodzie wilgoc to cos rozmyje, bo gdyby nagle zrobilo sie ciepelko to dzieki za fetorek naszczescie po moim jest tego w miare malo bo malo psow szczesliwie tu mieszka odnosnie petow -> kto chce zagaic, niech idzie zalozyc nowy topik

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 idzie Grzes
przez wies worek piasku niesie pytam panow co elegancko zamiataja dzis piaseczek z chdnika czy trawniki brunatne tez zagrabi膮, choc troche a oni oczy jak pilki do tenisa i zdziwieni oco im chodzi na to powinni sciagac kase od posiadaczy - ma cztery nogi - to placi nie tylko za blache ale i za caloroczne sprzatanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heja psiarki i psiarze
wpisywac sie kto juz po spacerku porannym i posprzatal po pupilu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heja psiarki i psiarze
no i prosze NIKT sie nie wpisal ALE bedziemy sie przypomina zeby sumienie was gryzlo jak wasze psy nie chca NOWA KOALICJA - tak trzymac - na pppreeezydeeeenTAAAAA zmiast Kaczora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heeeeej hoopp
do g贸ry, siuuup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deszcz15
uwaga, jest nadzieja, spadnie deszcz i umyje ziemie (byle nie kwasny) a tak serio dzis widzialem starszego pana (moze z 60dych mial) i normalnie sprzatnal z chodnika kupe psiaka nie ma艂膮 worek mial foliowy, typu reklamowka - ciach i do kosza - bez oporu, bez problemu wiec mozna, a nie najlatwiej szukac dziury, ze niema torebek, koszy itp MOOOOZNA, hop hop - slyszy ktos mlodzi i starzy wlasciciele - nie wstyd wam??? nie czytacie tego co?? po co?? smutne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do g贸ry siuuup
eeeeej hooop

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obojetniacy
jestescie, tylko dupy wam w glowach a nie problemy ekologiczne tego swiata Matka Natura sie na was zemsci, wszyscy wpadniecie niebawem by gatunek przeyrwa艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tu tez swiatecznie
z okazji swiat - oglaszamy Welkie Sprzatanie kup psich z chodnikow i placyk贸w aby zajaczki wielkanocne nie ubrudzily sobie lapek i mialy gdzie zostawic jajeczka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heeeeee heeee
:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obojetniacy
zobaczycie psiarze, za nie sprzatanie nie dostaniecie zaj膮czka i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DyngusS
wszystkim psiarzom i psiarkom ktorzy nie posprzatali po dzisiejszym spacerku, zycze takich wiader wody na glowe, jak jeszcze nigdy nie dostali wiaderkowcy do roboty - na maksa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sprz膮ta膰 b臋d臋
...je艣li wszyscy b臋d膮 sprz膮ta膰. A gdyby administracja za偶膮da艂a od w艂a艣cicieli czworonog贸w p艂acenia dodatku - 偶e sprz膮tanie spadnie na tych, co grabi膮 li艣cie itd - to bardzo ch臋tnie zap艂ac臋. Mo偶e by膰 co rok, p贸艂 roku, kwarta艂, co miesi膮c, bez r贸偶nicy. To by艂oby uwa偶am dobre rozwi膮zanie, ch臋tnie poszed艂bym pierwszy zap艂aci膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 c贸偶 za powalaj膮ca logika
zatrudnij sprzataczk臋, kt贸ra b臋dzie chodzi膰 z twoim psem i zbiera膰 jego kak臋.:D my艣le膰 te偶 zaczniesz jak wszyscy zaczn膮?:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DyngusS
mam nadzieje ze twoj psiak lubi sie wytarzac w odchodach innych psow i musisz go czyscic z tego potem straznicy p[owinni egzekwowac mandaty skutecznie od was, ale wy sie poprostu odwracacie i glupa rzniecie --- 'to nie moj , paanie, on tak sobie tylko stoi kolo mnie ',, sam widzialem jak taki bren sie tlumaczyl , a wilczur na nogach mu sie pokladal a powinni od razu po hycla, i na mydlo i juz by sie ludzie odpowiedzialnosci nauczyli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przypominacz wieczorny
przed wieczornym spacerkiem przypominamy o zabraniu torebek foliowychlub papierowych i tekturowych szufelek

Udost臋pnij ten post

:( zalo偶e sie ze zaden nie posprzatal

Udost臋pnij ten post

:( zalo偶e sie ze zaden nie posprzatal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przypominacz poranny
torebki!!!! i 艂opatki !!!!! psiarze i psiarki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Posprz膮tane
?????????????????????? znowu nie my was nauczymy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przypominacz
zanim w Gadansku przygarniecie psa, odpowiedzcie sobie na pyt: czy bedziecie po nim sprzatac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te przypominacz zamiast tru膰
tu po pr贸偶nicy we偶 worek i dygaj zbiera膰 psie g贸wna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przypominacz po艂udniowy
sprz膮talbym jakbym mial psine, ale mam kota i sprz膮tam mu piaseczek ale widze ze ktos tu jeszcze podnosi co jakis czas jest nadzieja w narodzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to co
dalej to samo spacerek szufeleszczka torebka smietniczek dzien jak co dzien no , pamietac mi tam wieczorem o posprz膮taniu - to nnic ze ciemno, latarke zabrac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nowa koalicja
dzis prima aprilis, ale wasze psy robi膮 kupy naprawde, nie na niby wiec naprawde je sprzatajcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co tu oj oj
co tu taki spokoj s艂oneczko, spacerki a pieski bez kagancow????? i nie sprzatacie, oj nie sprzatacie oj oj

Udost臋pnij ten post

Witam Chyba jestem jedn膮 z nielicznych, kt贸ra sprz膮ta po swoim pupilu, chcia艂abym sie podzieli膰 w艂asnym spostrze偶eniem. Dzisiaj jak zwykle rano wysz艂am z moim pisakiem, obowi膮zkowo woreczek i papier przy sobie ( m贸j psiak, wybra艂 sobie pewien ogr贸dek na ......)zawsze po nim sprzatam, ale jakiesz by艂o moje zdziwienie, gdy ja zacz臋艂am sprz膮ta膰 po psie a obok sta艂a paniusia z duo wi臋kszym psem od mojego i ostentacyjnie przy mnie ten pies robi艂............a paniusia mia艂a u艣miech na twarzy i m贸wi艂a jeszcze - cytuje- sraj malutki sraj.......Wiecie co w takiej chwili odechciewa si臋 wszystkiego, bo wiem, 偶e nawet je艣li ja sprz膮tne nieczysto艣ci to i tak za jaki艣 czas wdepne w g.......... Nie pozdrawiam egoist贸w w stylu tej paniusi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wg mnie zachowanie
tego babiszona jest r贸wne z tym, jakby sama tam nasra艂a. sranie psem z nieukrywan膮 satysfakcj膮 z powodu robienia syfu w miejscu publicznym jest jakim艣 solidnym odchyleniem od normy zdrowia psychicznego. w ko艅cu psie g贸wno nie jest jakie艣 mniej g贸wniane ni偶 ludzkie g贸wno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nowa koalicja
JedynaTakaNa艢wiecie - przywtracasz mi wiare w ludziska jest jeszcze nadzieja w narodzie chociaz Ty i jeden moj 58letni znajomy jestescie ostatnimi sprawiedliwymi na tej ziemi szczerze pozdrawiam

Udost臋pnij ten post