Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nowa koalicja

dla milosnikow psow, dzieci i nie tylko

Polecane posty

Go艣膰 p艂omyk贸wka******
:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nowa Koalicja
ze do posiadania psa powinien byc certyfikat pies to nie zabawka tylko dzikie zwierze nad ktorym trzeba zapanowa膰 i panowa膰 - nema to nic wspolnego z katowaniem rowniez jest za absolutnym zakazem eksperymentow (jakichkolwiek ) na zwierzetach czy psach za wszystkim stoi czlowiek, i jezeli ma tak ma艂y charakter ze niepotrafi w ma艂ych rzeczach byc dokladny i sprzatac po psie to niepowinien go posiadac czy to maly kundel czy rasowy morderca za pogryzienia _zawsze_ odpowiada wlasciciel, bo nawet jezeli dzieciak ci膮gna艂 go za ogon to niestety pies niema prawa go dziabn膮c a wlasciciel nie upilnowa艂 zeby odcholowac swojego pupila z dala od dzieciaka i dlatego jest winny i w dyby go , pod pregierz, albo areszt 30 dni albo i wiecej jak zgon ( to nieumyslne spowodowanie zejscia) (i za sprz膮tanie tez, to samo) no i zakaz chodowli wszyskich psow uznanych za grozne, i ich krzyzowek, jak u mojej sasiadki dobermanki i amstafa (strach podejsc do plota, wprost)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nowa Kolalicja
poniewaz zbliza sie kolejny juz w tym roku dlugi 艂ikend i nie bedzei zbyt wiele okazji zeby popisac przypomin o torebkach na odchody i sprz膮taniu po pupilach na spacerkach w lasach komunalnych i parkach a takze a prowadzeniu psa na smyczy i kaga艅cu ajak r贸wniez o nie przywi膮zywaniu psa do pedz膮cego roweru gorskiego ------------------------------------------------ kolarzu !!- przywi膮偶 sie sam i polataj za rowerem ------------------------------------------------ o to chas艂o na ten 艂ikend

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niechby spad艂 ju偶 deszcz
bo tak w tym upale 艣mierdzi psim 艂ajnem z trawnik贸w, 偶e wytrzyma膰 si臋 nie da. niekt贸rzy to sobie tak nasraj膮 tym psem pod nosem a potem w膮chaj膮... bo nawet spod bloku nie odejd膮 wychodz膮膰 z pupilem na spacer... mo偶e lubi膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o faktycznie
ten topik pokazuje faktycznie jacy sa wlasciciele psow moja sasiadka uchylala drzwi na 2 p. i pies lecial na podworko sasiedzi zwracali uwage a ona "ale to taki maly pinczerek, tylko pokropi" ale pies nie zdarzyl na d贸艂 to nieby艂o zeby posprzata艂a, tylko smierdzialo a ztymi balokonami, to niektorzy pewnie jeszcze kupy pozwalaja robic, taka zojcha nieraz leci ale niech sobie robia w domu syf a trawniki zostawia w spokoju

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ohoho
heeey hoop cale szczescnie ze do pakow narodowych wstep psom wzbroniony choc widzialem jak jamnika gosciu przemycal w torbie a za rogiem na szlaku puscil samopas ze tez bata na taikch brak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nowa koalicja
no co jest zadnych komentow wszyscy psiarze juz sprzataj膮 ?? pamietajcie wakacje s膮 ale nie od sprz膮tania !!!! i psom na plaze nad morzem i jeziorami WSTEP WZBRONIONY takze po zmroku - bo po zmroku pies sra tak ja w dniu, tylko wy posiadacze psiut贸w sie cieszycie bo niby nie widac ale sprawiedliwosc was dosiegnie i kocyk se kiedys na takiej minie pok艂adacie porzundek ma byc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a niech se wejdzie na pla偶e
ale nich nie biega mi po kocu i nie sra w piasek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plazowicz
a kto Ci tego dopilnuje, bo na pewno nie licz ze wlasciciel wyjdzie z psem z plazy zeby sie za艂atwi艂, tylko jeszcz przysypie od Twojej strony piaskiem, zebys potem mysla艂 ze na ciemny piach trafiles to wrednoty jak malo kto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie uog贸lniajmy
zdarzaj膮 si臋 odpowiedzialni w艂a艣ciciele ps贸w. ale to prawda, 偶e wi臋kszo艣膰 nie dba gdzie pies sra i leje. to, 偶e dla nich ukochane zwierz膮tko w艂a艣nie tak s艂odko si臋 bawi, nie znaczy, 偶e ja te偶 si臋 ciesz臋 jak widz臋 w parku biegn膮cego bez kaga艅ca i smyczy doga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no 2wlasciciele

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no 2wlasciciele
coraz wiecej jest smmietnikow na psie kupy nie migac sie tytlko gowienka do worka i do smieci albo sami se wdeptujcie w pamiatki po pupilach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nowa Koalicja
poniewaz w miedzyczasie pojawil sie topik o przygarnieciu psa trza przypomniec potencjalnej wlascicielce (a takze i inymm juz posiadaczom) ze pies to takze obowiazek sprzatania po nim ale o tym zadko ktory wlasciciel 4-noga pamieta ten topik jak wyrzut sumienia trzeba co jakis czas przypominac bo choc deszcz pada i Wasze (tak tak wlasciciele) Wasze w艂asne kupy pozmywa, to nikt nie znios艂 obowi膮zku bycia kulturalnym i w takim odchodowym temacie no chyba ze we w艂asnych kiblach tez niesp艂ukujecie - to wtedy was t艂umaczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 N K
przy niedzieli po spacerku, poobiednim , nie zapomnijcie torebek na kupy na spacerek no milego popludnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 N K
pojawiamy sie i znikamy a nauka idzie w las W艂asciciele - moze wezmiecie sie wreszcie za siebie i za kupy waszych pupil贸w torebki, 艂opatki, smycze i kaga艅ce to powinna byc wasza codziennosc, przyjemnosc i obowi膮zek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 N K
moze i nudny ten topik ale wg mnie potrzebny za wychowaniem wlascicieli idzie wychowanie psa nie wierze ze wlasciciele amstafa-mordercy z warszawy sprzatali po nim - a jaki kram taki pan pewnie sami trzesli sie na jego widok, kiedy ktos wreszczcie wyegzekwyje pozwolenia na tak膮 bron?? chyba sie niedoczekamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skoro ju偶 kto艣 od艣wie偶y艂 topik
to zacytuj臋 kr贸tki tekst: " moje miasto to jdno wielkie... g贸wno! psie g贸wno! na kolejnym chodniku... g贸wno! na kolejnym trawniku... g贸wno! na kolejnej ulicy... g贸wno! a co robi膮 w艂a艣ciciele pociech?... g贸wno! a co robi Stra偶 Miejska?... g贸wno! a w co ja wdepn臋 nied艂ugo?... w g贸wno! Polska... Polacy... wrrrr..."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nowa Koalicja
znowu cieplo i psie odchody gesto upieprzaja trawniki na moim osiedlu stoja pojemniki i rekawice za DARMO i co ktos korzysta, w ciagu tygodnia widzilem 2 porzadne osoby a reszta to syfiarze tak tak , to o was ktorzy czytacie, macie psy, a nie sprzatacie po prostu syfiarze i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co tam
?? posprz膮taliscie , smierdziuchy z trawnik贸w i park贸w po spacerku??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nowa Koalicja
APEL OBYWATELSKI w zwi膮zku z licznymi pogryzieniami i ataki ps贸w na ludzi a takze z nieodpowiedzialnosci膮 w艂ascicieli apeluje do zawiadamiania Policji o kazdym zauwazonym przypadku psa bez smyczy, i kaga艅ca i niesprz膮taniu po czworonogu Kodeks Wykrocze艅 Art. 77. Kto nie zachowuje zwyk艂ych lub nakazanych 艣rodk贸w ostro偶no艣ci przy trzymaniu zwierz臋cia, podlega karze grzywny do 250 z艂otych albo karze nagany. Prawdopodobnie wysoko艣膰 mandatu uleg艂a zmianie do 500 PLN wreszccie niech sie skonczy poblazanie dla 艂obuz贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pdswiezanko
schroniska dla zwierzat nienadazaja z przyjmowaniem groznych psow kt贸rych wlasciciele, o skrzywionej psychice zaczeli sie wlasnie bac nie potrzebnie, niezd膮zyly was jeszcze pogry藕膰 dotkliwie a naleza艂 by sie wam kupy sprz膮ta膰 po pupilach - przy艂膮czam sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podnosnik niezlych topikow
ten mi sie podoba jestem za czystymi trawnikami i chodnikami i psami w kagancach grozne psy usypiac, (najlepiej razem z wlascicielami)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne mo偶e najlepiej
w og贸le wszystkie psy u艣pi膰? To nie wina ps贸w tylko ich w艂a艣cicieli. I tak samo z dzie膰mi - wina tych szurni臋tych mamulek pozwalaj膮cych swoim bachorom na wszystko. Mam i dzieci i psa. Ka偶dy zna swoje miejsce i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to chyba dobry topik
Widzia艂am dzi艣 艣liczny widoczek. Dzieci chodzi艂y po parku i zbiera艂y kasztany. A jaka艣 pani z pieskiem kasztani艂a pod kasztanem.:) Pani w krzaczkach a piesek pod drzewkiem.:D Nauczycielki zawo艂a艂y dzieciarni臋 na plac zabaw, 偶eby odwr贸ci膰 ich uwag臋 od sraj膮cej pary.:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no wlasciciele
idzie zima, wasze kupy zostana na jakis czas przykryte bialym sniegiem jak jest snieg , widac przynajmniej gdzie nie stawiac nogi, zeby nieuwalac butow waszymi niesprzatnietymi ekstrementami a i podobno pis, ma w programie sciganie przestepsw przeciwko porzadkowi w tym i sprzataniu po psach grozic bedzie sad grodzki, ziobro zapowiedzial to na konf prasowej jako jeden z etapow uzdrawiania panstwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obserwa
trawniki pod blokami to chlew teraz gdy jest snieg to gorzej , idzie sie i bach spod sniegu niespodzianka, a w domu przykrosc psiarze to chlewiarze (w wiekszasci oczywiscie bo pojedyncze sztuki co nie cykaja sie posprzeatac sa w porzadku - ich to nie dotyczy)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 orion.ka
biednym zwierzakom sie dostaje bo bronic sie nie moga:( tak sie zlozylo,ze przeprowadzalam sie ze swoim pupilem juz pare razy i nigdy mi nie nakupal na chodniku czy na trawniku pod blokiem. psiaki to madre zwierzaki wystarycz raz pokazac gdzie ma leciec za potrzeba i leci:)a jak juz nie ma takiego miejsca to jestem zdecydowanie za sprzataniem po swoim pupilu i nie ma zlituj sie. a jako wlascicielka pokaznego czworonoga czesto zwracam uwage innym posiadaczom psow, ktorzy pieseczki swoje male na trawniczku wyprowadzaja... bo malenki to malo robi...a co inaczej niby to cuchnie...ehhh ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takisz
a mialem tez sciecie z paniusiom na plazy, piesio kupkal za lazeakiem wkoncu jej powiedzialem ze mam nadzieje ze jutro gacie wsadzi w te kupy psie, a ona z pyskiem ze co sobie mysle to ja za telefon i na straz dzwonie a ta w nogi, i do psinki - choc icemy na opiatek, rybke ci kupie jak sie zmyla to znowu na straz , zeby chlopaki sie po piachu nie tarabanili niepotrzebnie ale tak czy owak psy na plazy to granda i chamowa jakich malo tepic, ludzie to , tepic - zgody spolecznej na to nie powinno byc moze by Dorn z Ziobrem jakas komisje powolali, mialby co w sejmie o wzorcowej pogoni policji za wlascielami psiutow co opowiadac i to zgodne z prawda by bylo

Udost臋pnij ten post