Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAbbccc

Najlepszy ginekolog w Toruniu?

Polecane posty

Gość dorotkacomakotka
nie odbiera.urlopuje się.normalny doktor normalny czlowiek.miłego odpoczynku doktorowi.

Gość home sweet home
tak na urlopie musi byc bo mnie zapisał po majowym weekendzie

Gość Keisza
a szukalyscie ginekologa kiedys z listy ginekologow na stronach wpadki?

Gość nowicjuszka669
wiecie może czy gdybym poszła prywatnie do dr gbiorczyka to muszę iść z opiekunem? mam 17 lat, powinnam się udać do ginekologa już dawno z moimi bólami brzucha w trakcie miesiączki, ale nie chciałam z powodu iż bałam się iść z mamą, poza tym przydały by mi się tabletki anty i jestem ciekawa czy by mi je zapisał tak bez problemu?

Gość hshshshs
śmiało idź na pewno zapisze tobie anty i nie będzie chciał opiekuna...

Gość LusiaLusia
Ja poszłam do Paluszyńskiego w 5tyg.ciaży i było zwyczajnie. Badanie z usg i cytologia 150zl. Zlecił mi szereg badań (zapewne podstawowych w czasie ciąży) chyba z 6pozycji i moje pytanie jest takie: czy mogę zrobić je na kasę chorych czy będzie z tym problem? a jeżeli któraś z was robiła je prywatnie to jaki był ich koszt?

Gość home sweet home
do ginekologa obojetnie ile masz lat mozesz wchodzic sama do gabinetu!!!!!

Gość hghghghghghghghgh
home.... nie masz racji.

Gość home sweet home
dlaczego nie? ja jak mialam lat 16 sama poszlam do ginekologa i nikt sie nie pytał mnie gdzie mam mame czy opiekuna. Dlatego napisałam,że można samemu iść, bo nie spotkalam się jeszcze z opinią, żeby trzeba było chodzić osobom niepelnoletnim z opiekunem.

Gość obymama
powiedzcie mi jak to jest - jeśli należę do przychodni na Falata to muszę iść do ginekologa wlasnie tak?? Czy mogę iść gdziekolwiek na fundusz ?

Gość kotkamelon
leczysz się tam, gdzie przynależysz

chyba do ginekologa to mozna byle gdzie isć a nie gdzie rejonizacja, bo siostra nalezy na swietopelka a była na dekerta u gina.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
nie ma rejonizacji.lekarz

Gość asdfghjklpoiuytrewq
faktycznie nie ma rejonizacji....

Gość asdfghjklpoiuytrewq
a ten gbiorczyk to faktycznie taki dobry?przeczytałam cały post i są opinie że show men. a profesjonalizm wiedza jak u niego z tym?

moim zdaniem i jego pacjentek(ze slyszenia w poczekalni) to chwaliły zawsze kobiety, bo mozna o wszystko zapytac, raczej przejmuje sie zdrowiem kazdej pacjentki wnikliwie wypytuje w razie potrzeby.

Witam serdecznie no siedzę z godzinke i tak myśle do ktorego lekarza pujść nistety nie doczytam do koncowej strony dojechalam do 10.Ja chodziłam do p deninger na 10 daję pkt 9 za kompetencje ale mam jeden problem i nei wiem czy to jest z mojej winy czy z lekarza wiec chce zbadać sie u innego chodzi o wyleczenie z zapaleń grzybicznych nadżerek itp bo męczę się od roku i co wyleczę to powraca powraca ?Nie wiem czy to przez moją pracę na świerzym powietrzu w terenie czy od mojego partnera bo to tez biorę pod uwagę może moj jest chory na cos bo u facetow jest tak ze oni tego nie czują ( dlatego chce mojego ewentualnie tez wiaśc by sie zbadał) jaki jest dobrym fachowcem co do tego problemu :D:D bo wiekszość gada tutaj o ciążach a mnie ten temat nie interesuję bo nie jestem i narazie nei bedę i nei mam problemu z zajściem hehe dlatego potrzebuje wizyty nagle a nei ze dadza termin za 2 miesiace nawet jak mialabym zaplacic 150 zl najwazniejsze zeby mi pomogł i szybki termin pomocy:) bo z bólu nie wytrzymuję

Gość MaraJade
Co do dr Dankowskiej (tej z APL, chociaż w chwili obecnej już tam nie przyjmuje - "do odwołania" wisi karteczka na drzwiach...) - to nie polecam, jeśli gdzieś jeszcze przyjmuje poza APL. Raz jest całkiem miła, a raz traktuje jak powietrze. Ciężko się doprosić o skierowania np. na usg piersi. Tabletki anty przepisuje losowo (gdy poszlam z dwiema kolezankami po nasze pierwsze w życiu tabletki anty, to każda z nas wyszła z gabinetu z inną receptą). Ogólnie to jestem w kropce, bo chodziłam do niej (mimo że jej nie lubiłam) i teraz muszę poszukać sobie nowego gina). Co powiecie nt. ginów przyjmujących na uniwersyteckiej? Pozdro

Gość topka85
Ostatnio na stronie www.wpadka.pl znalazłam bardzo dobry gabinet ginekologiczny. Jest tam wyszukiwarka lekarzy w okolicy wybranego adresu.

Gość moonlight33
Witajcie! Powiem tak, w ciąży chodziłam do dr Paluszyńskiego, przemiły, życzliwy, kompetentny, udzielał informacji i szczegółowo odpowiadał na moje pytania. Zmuszona byłam przebywac w ostatnim miesiącu ciąży na oddziale patologii i... czar prysnął. Pan doktor nie skojarzył, że jestem jego pacjentką. MA gabinety na podgórnej w toruniu i na astrowej, pacjentek bez liku, ale za dużo pracy chyba ma/miał przynajmniej 4 lata temu. W dniu zaplanowanego przez siebie cięcia ces. mojego, wyleciał... gdzies do stanów na szkolenie, ot wszystko. Potem przypomniałam sie, gdyż moje dziecko przyszło na świat nieco wcześniej, do tego żółtaczka zaatakowała, więc mieliśmy okazje spotykać się. Skopa nie polecam, prywatnie miły, do rany przyłóż (leczyłam prywatnie swoje hormony), w szpitalu miałam przyjemność, robił mi usg dziecka, z którego nic nie wynikało, sam powiedział, że wszystko ok, po czym następnego dnia robił mi to samo usg paluszyński i zaordynował cięcie, gdyż dziecku mieszkanko w moim organizmie nie podobało sie już. NAtomiast polecam szczerze dr MArciniak, świetna kobieta, poza tym dr Kocha,-super!!! To tyle, obecnie chodzę na NFZ do dr Orłowskiej, raz w roku cytologię zrobić. Ogólnie polecam, choć wiem, że nie wszyscy zgodzą się ze mną. To tyle moich uwag. Pozdrawiam Was dziewczynki!

Gość no tak tak
a ja polecam dr Jackowskiego. Bardzo miły i kompetentny. Odpowiada na wszystkie pytania. Jest życzliwy. Bardzo dobry fachowiec. Poświęca pacjentce tyle czasu ile potrzeba. Nie traktuje pacjentek jak machinę tylko spokojnie wszystko tłumaczy

oj ja własnie Orłowskiej bym nie polecała :) tzn do rutynowych wizyt,cytologi, tabletki a i owszem, ale nie do prowadzenia ciąży

Gość kwiatuszek_a
Szukam w tej chwili ginekologa ktory pomógł komuś zajś w ciąże ale nic nie mogę znlezc. od 7 lat chodze do Gbiorczyka a od 1,5 roku staram sie o dziecko dlatego szukam innego ginekologa gdyż od Gbiorczyka nic konkretnego nie moge sie dowiedziec i nic nie robi w kierunku zeby nam pomoc z ciążą. Mam wrazenie ze nie wie od czego zaczac. jeśli chozi o cytologie, tableki anty to wszystko ok, jednak czasami siedzi sie w kolejce 2-3 godziny kto ma na to czas... Dlatego prosze o nazwiska ginekologów którzy Wam dziewczyny naprawde pomogli zajsc w ciaze. pozdrawiam...

Gość sylwia13091988
24189528 napiscie do mnie to wam powiem

Gość mała;))
witam...potrzebuję dobrego ginekologa na nfz z Torunia.... pzodrawiam

Gość aaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeee
droga pani.w ciaze zachodzi sie w wyspecjalizowanych klinikach.gbiorczyk to tylko strata czasu prosze pani.leczyc bezplodnosc trzeba u specjalisty a nie u ogolnego ginekologa i poloznika.pozdrawiam.adresy klinik na naszymbocianie.

Gość oliwinkaaaaa
jednemu gin pomoze zajsc w ciąze drugiej nie, bo zalezy od organizmu, kazdy jest inny:(

kwiatuszek_a - jeśli masz problem z zajściem to polegam specjalistyczna klinikę a nie zwykłego gina ja tak zrobilam i za tydzień będe już mamą :)

Gość ADADADADADADADADADADADADADAD
KLINIKA LECZENIA NIEPŁODNOŚCI W POZNANIU ULICA POLNA... SZEFEM JEST PROF PAWELCZYK-POLECAM.

NAJGROSZYM lekarzem ginekologiem a właściwie lekarką, jest Maria Dankowska- Jarmuszewska, chodziłam do niej do Akademickiej Przychodni Lekarskiej w Toruniu. Przez 2 lata nie wpadła na to, żeby mnie zbadać ginekologicznie - zrobiła to bardzo niechętnie na moją wyraźną prośbę. Cytologię wręcz na niej wymusiłam bo "już sobie w papiery wpisała inaczej i będzie musiała przepisywać wszystko". Badanie (ginekologiczne+pobranie wymazu) trwało może 3 sekundy (dosłownie) i przeprowadzone zostało brutalnie. Za karę chyba, że w ogóle o nie poprosiłam. Jedyne co robi ta kobieta, to przepisywanie tabletek anty ("dostała pani tabletki na 3 miesiące? to o co pani chodzi?"). Cytologia po 25 roku życia - raz na dwa/trzy lata, USG narządów płciowych oraz piersi - nie rzadziej niż raz w roku. Tyle teoria, bo o potrzebnych badaniach pani doktor nawet się nie zająknie. ODRADZAM wszystkim.