Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAbbccc

Najlepszy ginekolog w Toruniu?

Polecane posty

bylam trzy lata temu u dr Danninger i polecam!!!teraz nie moge sie do niej dodzwonic, a bardzo zalezy mi na wizycie u niej , prosze o kontakt komórkowy!!!

Gość dorota 35
witam. ja chodzę do Nowickiego, Jestem w 4 miesiącu ciąży. Słyszałam różne, nie zawsze dobre, opinie na jego temat. Mnie osobiście odpowiada ale zaczynam się zastanawiać nad konsultacją z innym lekarzem. Co o tym sądzicie?

Gość Ja90
A możecie polecić jakąś kobietę? I wgl jakie sa ceny wizyt w Toruniu?

Gość berdaa
dorota35 zmień tego lekarza jak najszybciej! to konował! kompletnie nie zna sie na prowadzeniu ciąży. Zero badań, usg 3razy w czasie ciąży jakas maskara a i opinie ma nie najlepsze. W szpitalu na jego nazwiko reagują smiechem! zresztą nie jedna straciłą rpzez niego ciąże!

Gość WERONICZKA100010001000
CZY DR GBIORCZYK ZMIENIŁ TELEFON???NIE MOGĘ SIĘ DODZWONIĆ.

Gość wkurzonaaMAXana
moze ma urlop

Gość sdsdsdsdsdsdsdsdsdsdsds
co dzieje się z gbiorczykiem że nie odbiera telefonu????czy ktoś zna moze jakis inny nr do niego?????

Gość agata0072
nie moge znaleść odpowiedniegpo tematu ale chciałam napisać że mam do sprzedania opakowanie yasmin za 25zł bo zmieniam tabletki. Jakby był ktoś zainteresowany to proszę napisać na e-mail: agata0072@op.pl

Gość V.J.
Czy znacie gin. Maria Dankowska - Jarmuszewsla, co to za lekarz??Czekam na wypowiedzi, dzięki

witam wszystkie kobietki...... sluchajcie, zamierzam sie wybrac do dr Gawińskiego..mam jakies problemy z reguralnym miesiaczkowaniem...podejrzewam, ze wiaze sie to rowniez z rozregulowana gospodarka hormonalna. Przed okresem tez strasznie psuje mi sie stan cery, co momentami doprowadza mnie to szewskiej pasji. mam prawie 21 lat..a hormony swoje..Zdaje sie ze rowniez potrzebuje endokrynologa. Czy ktoras z WAS miala podobny problem i zglaszala sie z tym do dr Gawińskiego...? prosze o odzew...jakikolwiek...:)

Gość paulinnna1980aaaaaaaa
hmm to dziwne bo ja przez pare lat chodziłam do gbiorczyka na nfz gdy przyjmował na uniwersyteckiej, teraz od 2 lat chodze już prywatnie do niego i wiadomo wizyta prywatna jest dłuzsza, ale czy na nfz czy prywatnie to tak samo dokladnie badał, tak samo dokladnie odpowiada na pytania i zawsze ale to zawsze jest miły i przyjazny do pacjenta. A że komuś nie podoba się, że jest za bardzo wyluzowany a nie typowym służbistą to niech do niego nie chodzi i tyle.

Gość szybka odpowiedz
Dziewczyny gdzie w toruniu można pójść do ginekologa bez kolejki na nfz. podejrzewam że jestem w ciąży i nie chce dłużej czekać, a nie chcę pójść zapłacić 100 zł i usłyszeć że jeszcze za wcześnie żeby coś stwierdzić.

Gość home sweet home
bez kolejki to np w przychodni na swietopelka (chyba nie ma rejonizacji) musisz przyjsc w miare wczesnie tzn najlepiej kolo 7 na drugie pietro i czekac przed gabinetem bo kolo 8 polozna wychodzi i rozdaje numerki ale jest ich tylko 15 na dzień wiec trzeba byc wczesnie tylko, że tam nie ma usg.... przyjmuje tam dr modrzewska, miła ale niedelikatna jesli chodzi o badanie na fotelu:/

Gość mama z toruniaaa
a nie ma innych lekarzy niz ten giborczyk ciągle? ja tez musze sie wybrac do jakiegos ale jak chciałam do paluszyńskiego to za 2miesiace dopiero ;-/

Gość ewaSK
polecam dr.Łojko najlepszy specjalista

Gość agataconogawymiata
a ja polecam dr gbczyka.zajmuje się też leczeniem niepłodnosci.

Gość kajajaja
mam wielka prosbe ! potrzebuje na dzis pilnie ginekologa - nie prywatnie, ktory przepisze mi recepte na 72 godz po... niestety zdarzyl sie nie przyjemny wypadek i teraz musze dzialac.

Gość be_power
Witam wszystkie kobietki. Potrzebuje pomocy, a mianowicie sprawdzonego i doświadczonego ginekologa w Toruniu. Jeżeli można to poprosze dokładny adres i nr, prywatnie może być. Mam problem z miesiączką, wogole jej nie mam, byłam u jednego ginekologa, ale powiedział mi że to od stresu.. ale nie wiem skad, juz 2 lata nie mam miesiaczki a moj ginekolog nic sobie z tego nie robi.. powiedzial, ze wszystko jest dobrze, ale ja mu nie wierze. bo to raczej nie mozliwe zebym nie miala okresu,a bylo wszystko ok. z gory dziekuje za info

Gość wegfiewgjhdscfiwgejhvchvsjvv
Szczęśliwego Nowego 2011 Roku dla dr Gbiorczyka ;-)

Gość bebepowerpower
co tak wszytskie zamilkłyśmy od ostatniego wpisu????

Gość riri333
dziewczyny wiem że to dość nie typowa prośba ale potrzebowałabym testu z pozytywnym wynikiem ale psokojnie nie obawiajcie sie nie che nikogo wrabiac czy coś poportu mam projekt w szkole i krecimy amatorski film dokumentalny o życiu w na wstepie chciałąm nakrecic test pozytywny zebby pokazac jak to wszystko się zaczyna czy ktoś by mógł mi takiego urzycyć albo odsprzedać albo gdy jesteście obecnie w ciązy zrobić kolejny bardzo mi na tym zależy to moj pierwszy projekt filmowy a mam taka koncepcję akurat błagaaam was o pomoc ;*

Gość kikitorun
Kto mi powie jaki lekarz bez problemu przepisze mi tabletki anty? Mam 16 lat

Gość do szenastolatki
dziecko weź się za książki a nie myślisz o łykaniu hormonów w tym wieku,najpierw dorośnij

Gość magda_torun
Maria Dankowska-Jarmuszewska przyjmuje na NFZ w ALP w Toruniu na Gagarina i na Różanej prywatnie. Chodzę do niej do ALP już 3 lata. Dziś byłam potwierdzić ciążę. Wiadomo jak to jest z lekarzami w przychodniach państwowych - tak trochę PeeReLowsko, ale mi to nie przeszkadza. Doktor Dankowska jest trochę "wojskowa", ale jak ma się odpowiednie podejście do niej, to jest nawet miła i rzeczowa. Przynajmniej ja nie narzekam, no i nie muszę płacić za badania ani za wizyty. Oczywiście nie każdemu może odpowiadać taki NFZtowski styl leczenia.

Gość ewelinka99999999
no wlasnie ja na temat pani doktor z APL, slyszałam negatywne opinie odnosnie jej zachowania, traktowania pacjenta, wiec dla mlodych dziewczyn raczej sie nie nadaje bo odstrasza

Gość kikitorun
Wiedziałam że taka odpowiedź się tutaj znajdzie -.- jednak to chyba moja sprawa co robie i kto powiedział że nie moge również się dobrze uczyć ogarnij się mamucie.

Gość home sweet home
dr gbiorczyk, dr rzyp, wiem ze oni by ci przepisali tabletki antykoncepcyjne i to tyle mojej wiedzy, natomiast wiem tez ze pani Modrzewska NIE przepisuje dziewczynom ponizej 18. Wiem bo sama kiedys chcialam.....:) teraz mam 27 lat i wlasnie wtedy majac 16 lat jak ta oani modrzewska mi nie przepisała poszlam do rzypa, on mi przepisal, jednak szybko przekonalam sie, że to cham który mysli z eon jest najmądrzejszy na swiecie a reszta to idioci.... dlatego nie polecam, potem zaczelam chodzic do gbiorczyka i tak jest do dzis moim lekarzem:)

Gość nieznajoma15
Kochane :) a co myślicie o lekarzach w przychodni na uniwersyteckiej? Zależy mi na lekarzu przez NFZ i wyczytałam, że tam przyjmują. Chcę zrobić sobie wszytskie badania, trochę zwlekałam, ale teraz to już czas najwyższy. Pewnie dlatego, że nigdy nie miałam żadnych problemów.Aż wstyd się przyznać do swojego wieku. Pozdrawiam

Gość paulinnna1980aaaaaaaa
obecnie same lipa tam jest! Oni to zwykli lekarze medycyni ktorzy dopiero robia specjalizacje! Oprocz Rzypa jesli tam jeszcze przyjmuje, ale on chamski jest wiec nie polecam