Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sofiana

Dziwny okres i dziwne plamienia!

Polecane posty

Gość sofiana

Miesiączkuje regularnie , nie mam żednych bulów, ale ostatni okres zaczął się brązową wydzieliną i skończył w ten sposób.Po 7 dniach dostałam dziwne plamienia - brązowe, nie mając żadnego stosunku z partnerem. poszłam do ginekologa i lekarka niczego nie wyczuła , podejrzewa tylko mały torbiel , ale nie ma pewności ( przepisała mi tabletki na te plamieni) do czasu zrobienia badan USG itp. Nie wiem czego mam się spodziewać po wynikach, boję się, że dowiem się, że mam nowotwór lub inna chorobe. Czy mam powody do obaw?.

Gość nie martw sie na zapas
tylko wykonaj odpowiednie badania.Wydaje mi się,ze te palmienia i dziwny okres mogą byc spowodowane torbielem(moja koleżanka miala torbiela i też miała takie nietypowe okresy i plamienia)Więc nie masz czym sie przejmowac i stresowac tylko wybierz sie do ginekologa aby ostatecznie rozwiac swoje watpliwości no i zajmij sie leczeniem tego torbiela. Pozdrawiam:-)

Gość sofiana
DZIĘKUJE ZA WSPARCIE :)., modle się, żebu to był tylko niegrożny torbiel!.

Gość Kaha 23
moim zdaniem to jest na pewno torbiel. Miałam te same obiawy i USG wykazało torbiel 40mm. Ale nie martw sie to sie łatwo leczy, mnie po 3 miesiacach brania hormonów w 2 połowie cyklu całkiem zniknął. Takze głowa do góry !!!