Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona****

czy jest tu ktoś kto chce po prostu porozmawiać?

Polecane posty

Wybacz , widocznie nie umiem rozmawiać z ludźmi...zwłaszcza z tymi, na których obecności mi naprawdę zależy...na przykład z kajlem...

Gość ech....tylko że...może...
...być tak, że kajl to.... no właśnie......

Zrozum, ja nie chcę wnikać kim jest kajl...On nie mówi, ja nie pytam...chcę , by po prostu był lecz jeżeli zdecyduje inaczej ja nie będę na to miała żadnego wpływu...:( Kajl jest kajlem, Robert jest Robertem...po co wnikać czy ktoś jest tym , czy innym człowiekiem?...jest tym , kim chce być...ważne jest to, że lubię z nim rozmawić, cieszę się jak jest szczęśliwy, jak odpoczywa, jak biega po plaży, jak kończy na czas projekt, jak ma chwilę zapomnienia i pisze o siedzeniu ze mną na tarasie...

Gość ech...tylko..że....może...
....to być...trochę dziwne, .....gdyby kajl był Robertem...... bo Robert podobno .....bardzo Cię skrzywdził......i zakładając, że to jednak kajl......nic....to....to tylko....tak......

Gość jestes moze jasnowidzem
co za pewność ! ;)

Może źle się wyraziłam...DLA MNIE kajl jest kajlem... A kto jest kim dla Ciebie , to Twoja sprawa...

Gość kajl jest kajlem....
a nawet jeśli jest Robertem, to tylko drobny szczegół... facet/faceci jest/są super....!

Gość człowieku przyglądam się
temu z boku.daj tej dziewczynie juz spokój.czego się czepiasz.

Gość tygrrrys
Tak to jest jak facet nie potrafi docenić kobiety.Już dwóch wcześniej Ci to mówiło.Nawet Psychokiller mówił jakie masz szczęście i nadal tego nie widzisz.Gdyby taka kobieta chciała mnie.Echhhh,ja nie mam takiego szczęścia,napewno bym je wykorzystał. Pozdrawiam kochanie

Gość nick nie jest ważny
bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz;)

Gość chrzanisz trochę
Jak by mi się babka nie podobała w jakiś sposób to za cholerę bym z nią nie rozmawiał.Problem jest prosty Ona nie chce rozmawiać ze mną.

Gość ..........
Szrlatanów nikt nie kocha. Zawsze sami. Dla nich gwiazdy świecą w górze i na dole.

Gość Poranek........
To szumi ziemia.To drzewa z niej wyrastają. Niebo oddycha.Obłoki wychodzą z domu. Przestrzeń ucieka.I tylko szafir na wargach. I piasek złoty na włosach.I smutek podobny do dębu.

Gość Szarlatani sa kochani
ale nie tacy co zadzieraja nosa i trabia calemu swiatu jacy to oni sa inni, wrazliwsi i lepsi od calej szarej masy

Gość ..........
Niepoważny stosunek do życia figla w końcu Ci wypłatał: nadmiar kolorów, brak idei zawsze się kończą wstydem i są wekslem bez pokrycia, mój Ty Niprzypiąłniprzyłatał!

Gość Psychobójca
Cześć! No to jestem... trochę jeszcze zakręcony po imprezie, przeziębiony, no i stuknięty, jak zawsze :D Holender, jak mi się jutro nie chce iść do pracy....dobra, sorry, nie powinienem jeszcze o tym wspominać, jakby nie patrzeć jest jeszcze "wolne"... ;)

Witaj kolego!!!! Nawet nie wiesz jak miło Cię czytać!!!! No proszę chociaż jeden zakręcony, ale mam nadzieję zadowolony... Gdzie to Pan pił? Pochwal się...

Gość Psychobójca
Witaj Ona****, tak jak wspominałem wcześniej, imprezkę robiłem u siebie i wyszło rewelacyjnie, czyli jak zawsze... :D Wczoraj zrobiłem generalne sprzątanie i jest OK. Dziś już troche padam, bo moi równie stuknięci znajomi jak ja, wymyślili piknik i mały mecz... kontuzjował mnie tym razem 6 latek... ale chodzę.... ;)

Jesteś biedny z tymi nogami, ale przynajmniej dobrze się bawiłeś i to jest najważniejsze...a tutaj bez zmian...Sylwia jak zwykle narozrabiała i kajl się obraził...a swoją drogą ten mężczyzna ma do mnie anielską cierpliwość...:( Może i tym razem mu przejdzie...mam taką nadzieję... I wiesz co , ja też jestem nieźle stuknięta...

Gość Psychobójca
Wszyscy jesteśmy mniej lub bardziej stuknięci... Lubisz herbatę z malinami? Ja nie przepadam, ale właśnie piję drugą, licząc, że pomoże na przeziębienie. Co się ze mną ostatnio dzieje... jak nie kontuzjowany, to przeziębiony albo jedno i drugie...

Ja jestem jakimś ewenementem chodzącym...zobacz nawet w kwesti herbaty...nie lubię jej, za to z sokiem malinowym uwielbiam i to jest normalne? :( To się nazywa wiosenne osłabienie... Jak masz cebulę...możesz pokroić ją w kostkę i posypać dość dużą ilością cukru...odstaw na okno, po jakimś czasie cebula puści sok...wyciśnij go i wypij...niestety nie jest to zbyt smaczna mikstura, za to bardzo skuteczna...

Ja jestem jakimś ewenementem chodzącym...zobacz nawet w kwesti herbaty...nie lubię jej, za to z sokiem malinowym uwielbiam i to jest normalne? :( To się nazywa wiosenne osłabienie... Jak masz cebulę...możesz pokroić ją w kostkę i posypać dość dużą ilością cukru...odstaw na okno, po jakimś czasie cebula puści sok...wyciśnij go i wypij...niestety nie jest to zbyt smaczna mikstura, za to bardzo skuteczna...

Gość Psychobójca
Ha, ale się uśmiałem... :D Jesteś wielka, przypomniałaś mi akcje z dzieciństwa... Nie byłem z siostrą specjalnie chorowity, ale gdy dorwało nas przeziębienie, to właśnie taką miksturą leczyła nas Mama! I wiesz, to wcale nie było takie złe ;) A już zdecydowanie smaczniejsze od mleka z miodem, czy czosnku....brrrr......

Eeee...ja tak lubiłam bardziej mleko z miodem, że nie wspomnę o czosnku...chleb z masłem i piekący czosnek...mniam,mniam...:) A teraz proszę Pana biegiem do kuchni i zrób miksturkę....hihihihi

tak was czytam i dochodze do wniosku, ze jest w was i waszych rozmowach cos niezwyklego. mam tu na mysli obie pary. milo sie was czyta i mam nadzieje ze sie wam uda. Ona*** zycze powodzenia w relacjach z kajlem.czemu nie porozmawiacie prywatnie, poza forum. tu zbyt wiele osob wam to komplikuje. to samo polecam Psychobojcy i Tinuviel. pozdrawiam i przepraszam za wscibstwo🌻

Gość Psychobójca
Nie no, czosnku nie nawidzę!!!!! Z mlekiem jest podobnie.... Spożyłem już dwie aspiryny, że o herbacie nie wspomnę i mam nadzieję, że jutro wstanę jak nowo narodzony! Miksturę kiedyś faktycznie zrobie, ale chwilowo nie dysponuję cebulą.... pastela - pozdrawiam

pastela---> dziękuję w swoim imieniu i pozostałych...:) Pozdrawiam serdrcznie.

no proszę, Psycho nie lubisz czosnku? Oj kolego , to chyba masz zadatki na wampira...;) uważaj na pełnię księżyca...hihihi ;)

Gość Psychobójca
Wampiry, pełnie, czosnek..... jakoś mnie to nie kręci.....;) Wystarczy, że jestem idiotą :D