Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaa

plamienia na poczatku lykania tabletek

Polecane posty

Gość jaaaaaa

mam pytanie jak zaczelyscie lykac tabletki to czy mialyscie (a jesli tak to jak dlugo) plamienia? jakie tabletki stosujecie? wiem, ze na opakowniu moich jest napiane, ze nawet 3 miesiace mozna plamic, ale chcialabym sie dowiedziec jak to w waszym przypadku bylo pozdrawiam

Gość JULIES
Ja brałam logest.Plamilam 3 tygodnie...a potem przeszlo!

Gość vivka
ja tez po Logescie z 2 czy 3 tygodnie:))ale tylko przez pierwszy cykl

Gość po cilescie
plamienie 2 tygodnie :-)

Gość a.......................
Ja za zacełam od Cilestu i nie plamiłam, potem zmieniłam na Microgynon i po kilku miesiącach zatrzymał mi się okres (nie byłam w ciąży), potem zaczełam brać Minulet i było OK, dopiero w trakcie brania Stedirilu miałam krwawienia ale szybciutko ustały

Gość Normalne
Tak jest i juz! Organizm sie przestawia na wspomagacze. STEDRIL odradzam z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po nim libido jest równe 0!!!PO odstawieniu długo też zero!!!

Gość a............
jakoś nie mam problemów z libido ani teraz jak łykam ani jak na jakiś czas odstawiłam, widocznie inaczej reaguje

Gość to prawda ze każdy inaczej
reaguje na pigułki antykoncepcyjne.Np jeden rodzaj pigułek(np.Cilest) na kazdego moze działać zupelnie inaczej;)

spokojna glowa,ja tez plamilam przy pierwszym opakowaniu ponad 2tyg.po drugim opakowaniu powinno Ci przejsc a jesli nie,skocz do ginekologa.trzymaj sie:)

Gość jaaaaaaaa
dzieki za odpowiedzi :) u mnie to dopiero 10 dzien a palmienia znikome, wyglada, jakby lada moment mialo przejsc :) czy podczas takich plamien mozna robic cytologie? (wiem, ze podczas miesiaczki nie mozna )