Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Justyna74

Badanie HSG drożność jajowodów

Polecane posty

dziewczyny u mnie z plynem było tak: miałam 2 pęcherze - jeden pekł , z drugiego zrobiła się torbiel, płyn utrzymywał się od owulacji do czasu wchłonięcia się torbieli, lekarz mi powiedział że płyn pomaga we wchłonięciu także dobrze że jest :)

Gość brzoskwinnnia
Witam dziewczeta :) Powtorzylam test, tym razem kreska jest grubsza, ale znowu po czasie. Stawiam na torbiel. Dzis jade do ginki i niech mnie obada. Nie daje mi spokoju sluz. Raz jest bialy a raz jasno zolty. Co prawa nie ma go bardzo duzo, ale jednak przy podcieraniu(przepraszam za dosadnosc :) ) zostaje go troche na papierze. Beti ty nie bierz do siebie mojego postu o tej torbieli. Nie chcialam cie martwic. Czekam az napiszesz o dwoch kreseczkach :) Kasiula ja mam dzis 8 dzien po odstawieniu luteiny, wiec to jeszcze nie jest takie pewne :) wszystko sie okaze po wizycie :) Pozdrawiam

Gość brzoskwinnnia
Pelna, bo to by bylo zbyt piekne, zeby bylo prawdziwe ::) zobacze co mi ginka powie, ale juz powiedzialam mezowi, zeby sie nie nastawial

Brzoskwinia obawiam się że lekarz na tym etapie nic nie wybada i tak każe Ci iść na bete. To jest za wcześnie żeby coś było widać na usg.

Gość brzoskwinnnia
Slonce wiem, ze jakby co to na usg nic nie zobaczy, ale po badaniu na fotelu powinna wyczuc, bo ja na tym sie nie znam. Chyba nigdy nie naucze sama sobie badac szyjki :)

Gość brzoskwinnnia
Slonce wiem, ze jakby co to na usg nic nie zobaczy, ale po badaniu na fotelu powinna wyczuc, bo ja na tym sie nie znam. Chyba nigdy nie naucze sama sobie badac szyjki :)

brzoskwinia - najpierw zrób betę a potem do ginka...nikt nie chodzi na odwrót bo to nie ma sensu, w tym momencie nawet badanie szyjki nie da ci 100% gwarancji a beta tak :)

Gość brzoskwinnnia
Chociaz powiem wam, ze mojej kolezance gin wypatrzyl ciaze w 4 tygodniu.

Gość brzoskwinnnia
A ha jestem odwotowiec :)

Brzoskwinnia ten kolor żółtawy śluzu może być od luteiny właśnie. 8dni po odstawieniu luteiny to już raczej nic innego poza ciążą być nie może, przeważnie do 7dni po przychodzi @ zrób tą bete jak mówią dziewczyny

Gość brzoskwinnnia
Prosze mnie nie nastawiac :D

Gość brzoskwinnnia
Ja tez dzisiaj nie moglam spac, stresuje sie ta wizyta. Jezeli mi powie, ze jest cien szansy na ciaze to wracam do luteiny i ide jutro na bete. Moze byc taka ugoda? :D

Słońce robiłam, dokładnie identyczny jak ten wczorajszy. Cień cienia. Ale posłuchałam Cie i kupiłam dzisiaj test w aptece. Jutro zrobię. @ nie widać. trochę martwi mnie taka bladziutka druga krecha ale jak pisałaś może te testy z allegro są do niczego.

Biorę dwa razy dziennie tak jak przed oczekiwaniem na @ jak jutro wyjdzie mi pozytywnie to zadzwonie do gina i zapytam czy mam go brać cały czas i czy mam odstawić bromergon.

Gość asia.pco.1
beti mi lekarz kazał odstawić bromka ale wiem ze lekarze równie praktykują. Wczoraj byłam u lekarza i od dzisiaj mam L4. Dzidziuś ma się dobrze, serduszko ładnie bije, wczoraj miał już prawie 2cm, a jak byłam na pierwszym usg to miał tylko 2mm :) widać główkę, nóżki i rączki :) kolejne usg to już genetyczne 11 grudnia.

Asia wiem właśnie że lekarze różnie praktykują z bronkiem. Z tego co pamiętam to Myszka chyba brała jeszcze przez jakiś czas w ciąży. Asia a który to już tydzień u Ciebie?

Gość brzoskwinnnia
Beta ponizej 0,1

brzoskwinia przykro mi. Ale teraz mi napędziłaś stracha..... Też najchętniej poszłabym na betę. Idziesz jutro do gina?

Gość asia.pco.1
Ja mam 8 tydzien i 4 dzien. Brzoskwinka trzymaj sie. Beti musisz gdzies zrobic bete.

Brzoskwinnia przykro mi:( Beti ja na krótko przed ciążą zmieniłam lek z bromka na norprolac(skoczyła mi prolaktyna a zależało mi na czasie żeby ją zbić i żeny zniwelować ryzyko ponownego podwyższenia) i brałam go do końca 11tyg.. Ale pamiętam że mówiła mi gin że nawet na bromku musiałabym być jakiś czas w ciąży żeby gwałtownie nie skoczył poziom prolaktyny. Asia widze że kolejną wizyte masz w tym samym dniu co ja:) fajne uczucie jak już widać zalążki kończyn i główke:) a genetyczne to fajna sprawa 20-25minut można sie wpatrywać w maluszka bo troche to trwa zanim wszystko pomierzą a niezawsze maluch chce współpracować i ułożyć sie odpowiednio. Ale ten czas leci, ty kończysz 8 ja 20tydzień:)

Gość brzoskwinnnia
Beti mam wyslac gince smsa z wynikiem, wiec nie wiem kiedy mam do niej jechac. Dzis po poludniu odbiore wynik, wysle i zobaczymy co dalej. Chociaz po wczorajszym to mi sie wszystkiego odechcialo. A ty Beti sie nie stresuj, twoja kreska wyszla w odpowiednim czasie, wiec nie masz czym sie martwic.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować