Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Justyna74

Badanie HSG drożność jajowodów

Polecane posty

Justa pomodlę się do św. Idziego za Was czyli Ciebie i maleństwo trzymaj się kochana musi być dobrze:)

Justa napewno te uciski brzucha mają wpływ na plamienia,i jeszcze sprzątanie-pamiętam że ja po wizytach u gin tez mocniej plamiłam. A boli cie brzuch albo coś?bierzesz duphaston może? Mi ciągle powtarzali że mam leżeć z nogami nieco wyżej bo do końca 3 miesiąca ciąża jeszcze sie zagnieżdża w macicy i te nogi wyżej niby dobrze na to wpływają. niewygodnie było ale starałam sie choć kilka godzin dziennie tak wytrwać. Staraj sie być dobrej myśli choć wiem jakie to trudne, każda wizyta w kibelku była dla mnie stanem przedzawałowym. Pracujesz jeszcze czy jesteś już za zwolnieniu?jeśli nie to powinnaś moim zdaniem choć z tydzień poleżeć w domu aż sie wszystko nie uspokoi. Modle sie za Ciebie i dzidziusia codziennie. Beti my jak byliśmy w sanktuarium św.Idziego to ten ksiądz akurat opowiadał różne przypadki w których święty pomógł. zbierałam sie kilka razy by tam napisac o msze ale zawsze coś wypadało więc zawierzyliśmy modlitwom do św. Idziego. Teraz mi sie przypomniało że taki ksiądz-znajomy rodziców-co miesiąc 12-ego odprawia msze w intencji matek oczekujących potomstwa i ostatnio w mailu pytał czy mam jakies znajome w ciąży, jeśli chcecie dziewczyny by to była msza także w waszej intencji to napiszcie mi na maila Wasze imiona i nazwiska(żeby nie było tak bezsobowo) i mu napisze, podam Wasze maile by mógł co miesiąc pisać że pamięta o Was w modlitwie. to mój mail bxsz@interia.pl

Gość elka84
myszkam napisałam na Twojego e maila moje dane!

Myszko napisałam do Ciebie mejla z prośba o modlitwę co prawda jestem z sąsiedniego tematu ale jeśli można to bardzo proszę.

Jasne Dziewczyny, że będe o Was pamiętać w modlitwie:) do sanktuarium link podała Beti. A ten znajomy ksiądz odprawia msze za kobiety które już są w ciąży

Gość elka84
a a ja tez wysłalam a to tylko jest za kobiety ktore sa juz w ciazy no nic:(

Elka nie martw sie, będe twoja intencje przedstawiać św.Idziemu:) i Xrozzy też oczywiście:) jeśli wieczorami jesteście zbyt zmęczone by choć raz po raz odmówić litanie do tego świętego to powtórzcie 3razy tak: "św. Idzi wypraszający potomstwo małżonkom módl sie za nami"

Beti robilas jeszcze testy dla potwierdzenia ??? chodz w sumie nie ma co juz potwierdzac - to juz pewne ;))

Myszka jestem teraz na zwolnieniu... po szpitalu dostalam 2 tygodnie zwolnienia, wiec jutro w koncu spokojnie poleze. Dzis przyszedl meza brat dziewczyna na kawę no i jest Maly ktory nie daje zbytnio polezec bo ciagle przychodzi i cos chce.. a to sie przytulic a to to a to tamto.... nie wyobrazam sobie lezec plackiem przy drugim dziecku przez dluzszy czas. Ale jutro idzie do przedszkola, maż do pracy a ja obiecuje caly dzien przebyczyc sie w lozeczku

justa zrobiłam dzisiaj, są dwie wyraźne kreski, ale chyba w to uwierzę dopiero jak lekarz potwierdzi...

Gość kejtunia87
Beti gratuluje z całego serduszka ;-)))))

Beti wiem doskonale co to znaczy ;))ja ogolnie zrobilam chyba z 6 testow i tez do poki lekarz nie powiedzil ze to TO to jakos nie dochodzilo do mnie ;)) chyba przez to ze tyle czasu sie staramy to staemy sie strasznymi niedowiarkami ;))

Gość kejtunia87
Fionnka a jak u ciebie z samopoczuciem :-) ?

Kejtunia dziękuję.. Justa jest dokładnie tak jak napisałaś. Mój dzisiejszy to był 4 test!!! ale postanowiłam już więcej nie robić. Czekam na wizytę, o będzie bardzo długi weekend......

Beti dasz rade ...;))dbaj o siebie o Malenstwo no i mozesz juz zmienic minke w stopce ;))

Beti to super że kreski wreszcie są wyraźne:) Justa domyślam sie, że mając już jedno dziecko trudno wyleżeć dlatego czas kiedy będzie w przedszkolu musisz wykorzystac maksymalnie na odpoczynek. Wydaje mi sie,że te dni na zwolnieniu przyniosą pozytywny efekt i plamienia ustaną. a mocno plamisz jeszcze? Jutro napisze maila do tego księdza z Waszymi danymi:) Trzymajcie sie ciepło:)

Możesz sobie Beti dla potwierdzenia w czwartek zrobić bete żeby lekarzowi pokazać. Zleci szybko ten czas zobaczysz:) tylko uważaj na siebie

Myszka praktycznie krwawienie ustalo juz wczoraj... takze jestem troszeczke spokojniejsza ...ale jutro laba na calego... rano wyszykuje malego do przedszkola i wiecej nic nie robie ;))

Gość kejtunia87
Fionka czemu sie nie odzywasz kochana :-( jak twoje samopoczucie?

ale tu dzisiaj cisza. ta pogoda jest tak usypiająca że najchętniej by sie z łóżka nie wychodziło. Miłego dnia wszystkim życzę:)

dziewczyny nie wiem co myśleć zrobiłam test ostatnio i ładna kreska jest widoczna i od razu wyszła mam takie 4 testy na pierwszym wyszła kreska po 5 minutach na drugim po 2 minutach a na kolejnym od razu to jest foto ostatniego testu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b8ca6674fa6ab6f3.html a dzisiaj zrobiłam test ale była po kawie już i nic nie wyszło tylko taki cień nie wiem dlaczego tak jest zawsze testy wychodziły mi takie nijakie z cieniami po czasie a tu teraz takie coś na każdym teście kreska coraz bardziej wyraźna aż nagle znika dziwne to wszystko

Dziewczyny,jestem w takcie brania luteiny, wcz pojechałam do teściów na noc i zapomniałam wziąć tabsow ze sobą, myślicie ,ze @ przylezie wcześniej, mogę dalej kontynuować, jeszcze powinnam 2 dni brać?!

Psioszka co do luteiny nie pomoge bo nigdy nie brałam :-( Czarna a nie możesz zrobić bety?? Beti jeszcze raz serdeczne gratulacje, poszłam za Twoim przykładem co do maila do sanktuarium i też dostałam odpowiedź że jutro o 18stej jest msza w tej intencji :-)

Gość kejtunia87
Dziewczynki jaki macie e-mail do sanktuarium?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować