Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniah

BETA HCG - TEST PROSZĘ PORADDZCIE!!!!

Polecane posty

Ja Tobie również z całego serca życzę + :):):) w koncu musi Nam się udać :):):) A poki co faktycznie poczekam do @ co ma być to będzie :) będziemy walczyć dalej :):):)

no zdrowie najwazniejsze, ja siedze od tygodnia na forach żeby zabic czas i za dużo nie myślec bo cały czas w głowie brzmi pytanie czy 04.11 pojawi sie @ czy też nie... ech nie moge jakos przestac o tym myślec..

no ja sie uczepiłam tego miesiąca bo to był jedyny od paru lat kiedy mąż jest w domu a tak to w delegacjach i trafic na dzień płodny graniczyło z cudem dlatego walczyłam z tymi testami i wogole bo 2 wyjeżdża i znowu 2 lata bedzie trudno :0(

Ja mam dokładnie to samo... Chcialabym przestać myśleć zając się czymś innym a nie da się... Do tego to przeziębienie mnie dorwało uwięziło w domu... do tego ta jesień tak przytłacza strasznie i tak siedzę na tym necie i czytam wsio co związane z ciążą... Nie chcę popaść w paranoje choć obawiam się ,że to juz się stało... Przydalby się jakiś wyjazd cokolwiek żeby nie myśleć... W końcu zablokujemy się i będzie jeszcze gorzej... Tak bardzo chcę być mamą rok po ślubie dojrzałam już chyba do tego aby posiadać potomstwo , a to wcale nie jest takie proste jakby się wydawalo :(

Łooo to faktycznie ... a ciężko tak utrafic.... niektórym po 1 razie się udaje :( a jak patrze na wykresy dziewczyn na 28 dni to aż mnie krew zalewa czasem tylko 2 stosunki i okazuje się że pod koniec cyklu ? na wykresie... ehhhh mogę im tylko pozazdrościć... i cieszyć się ich szczęściem :)

nie martw się kochana, ja mam 28 dniowe cykle i jakoś nie trafiło mi sie jeszcze dzieciatko a mam już 32 lata :0( wiesz ja niegdy nie przywiązywałam wagi do dni płodnych bo i po co przy systemie pracy męża ale teraz tak mnie trafiło że masakra aż czasem boje sie powiedziedziec o moich myślach meżowi bo pomysli że mam jakąs fobie :0( dzisiaj mija tydzień od mojej owulacji a nadal pobolewają mnie jajniki i wogóle czuje sie jakaś osłabiona do tego 2-gi dzin boli mnie głowa,pewnie powiedzialby mi że sie wkrecam i wymyślam jakieś głupoty :0(

Ja wcześniej też nie chciałam dziecka wydawało mi się za wcześnie ja w sumie mam 23 lata , brałam tabletki anty z przerwami... Musialam je odstawić min.z powodu gruczolaka w piersi zabieg mialam 27.06 i od tamtego czasu juz ich nie biore... Myślałam ze zaraz po odstawieniu bedzie Nam łatwiej... Ale póki co nadal nic... Już w tym cyklu straciłam nadzieje tym bardziej po tym wyniku z krwi...Mógłby zacząć się już nowy cykl :) Dlaczego te ktorę chcą zajść mają taki problem... :( nie udaje się... Ile jest niechcianych ciąży z przypadku po 1 razie... A pary ktore się starają mają tak ciężko... Może za bardzo chcemy... Jak to mój maż mówi powinien być jakiś guziczek - chce dziecko naciskam i jest :P heh po tych nieudanych podejściach tak sobie żartujemy żeby się odstresować pociesza mnie :)

A może jakaś fasolka się w Tobie zagnieżdza i stąd takie samopczucie te bóle :) Ja z kolei nie mam nic poza tym że mam powiekszone , twarde , obolałe piersi i od kilku dni bolą mnie brodawki gdy je uciskam ....

a no widzisz a to już bardziej prawdopodobny objaw no chyba że masz tak zawsze przed @ mnie w tygodniu jakos może ze 2 razy piersi bolały za to czesto kreci mi sie w głowie, no nic kochana chyba spodziewamy sie @ mniej wiecej w tym samym czasie więc zobaczymy....

w sumie trzeba żartowac bo naprawde jak za bardzo sie chce to nic z tego, no ale z drugiej strony jak tu nie myśłec? tu tez przydalby sie guzik do wylaczenia opcji natretnych mysli ja nigdy nie bralam tabletek ale slyszalam ze troche mija zanim organizm ureguluje sie co oczywiscie nie oznacza ze Bóg wie ile bedziesz sie regenerowac. Mam nadzieje ze za tydzien napiszemy sobie ze idziemy na bete :0)

Gość sylwia04
Może ktoś mi pomoże,bo już sama nie wiem co mam mysleć:( Ostatnią @ miałam 28.09,cykle zazwyczaj 26 lub 27 dni,regularne. Przytulanki były 10 i 11 pazdziernika.@ powinnam dostać 23 lub 24 pazdziernika,ale nie przyszła. Zrobiłam dwa testy ciązowe w domu,ale wyszły negatywne. Wczoraj,tj 27 pazdziernika zrobiłam test z krwii i wynik to 0,100,a wiec nie ma ciąży... @ dalej nie ma...mam od wczoraj delikatne plamienie,ale tylko przy podcieraniu;wkładka czysciutka...to plamienie takie brazowe jest,zero czerwonej krwii, Czy to mozliwe,ze za wczesnie zrobiłam bete?

Gość sylwia04
Nie chorowałam,nie zmieniłam klimatu... @ mi sie nigdy nie spóznila,juz raczej przyszła dzien wczesniej dlatego też mam watpliwosci... Do ginekologa idę dopiero w przyszłym tygodniu,bo nie było wolnych miejsc. Martwią mnie te plamienia,bo gdyby to był okres to miałabym na wkładce ślady,a tu czysciutko.Ja mam bardzo bolesne @ i pierwsze dni to mnie zalewa,a teraz nic...

hmmm, ciężko powiedziec jesli chodzi o test to mozna gdybac bo rożne sa przypadki ale że beta? Czytałam że beta wykryje ciążke juz kilka dni po owulacji może powtórz nie zaszkodzi..

u mnie np. plamienia pojawiają się na dzien lub 2 przed @ a plamienia mogą miec różne przyczyny. No niestety nie pozostaje ci nic innego jak poczekac do wizyty

Gość sylwia04
Dziekuję za odpowiedz:) Te plamienia wogóle by mnie nie martwiły,gdybym miała taką sytuację wczesniej,ale to pierwszy taki przypadek u mnie. Zawsze @ jak przychodzi to mam kilka ciemnych plamek/brazowych/ a potem juz normalną krew,no i bez podpaski ani rusz...a od wczoraj mam tak,ze wkladka czyściutka, a tylko na paierze delikatne slady. Badam tez szyjkę i jest bardzo wysoko i zamknieta,a gdyby to @ to juz powinna sie otworzyc od wczoraj?? No sama nie wiem co mam mysleć...staramy sie o dzidziusia i dlatego jestem wyczulona na wszelkie znaki... Piersi mnie nie bolą,brzuch boli inaczej niż na @,czasem zakluje mnie jajnik;to wszystko.

no widzisz cos musi byc skoro tak sie dzieje, zrób tą drugą bete ja osobiscie bym powtórzyła bo po co masz sie zamartwiac na zapas skoro masz dopiero w tygodniu wizyte, mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni i bedzie ok :0)

Gość sylwia04
W poniedziałek polecę na kolejne badanie hcg,bo mi to spokoju nie daje...Na wizyte u gina bede juz miala dwa wyniki,a wiec będzie jasnośc sytuacji. Dziekuję:)

Hej Ania02 niom i tempka mi spada więc lada dzień @ ... ehhhh... Te piersi nadal bolą są jak głazy... W sumie przed @ zawsze bolą wiec jakbym byla to chyba musiałyby nie boleć żeby mnie nie myliły heheh :):):)

Hej zakłopotana, nie martw sie śluchaj a może spróbuj z tymi testami owu? Przecież mogą pomóc warto sprobować. Kurcze ja nigdy nie mierzyłam temp.dopiero zaczęłąm od dzisiaj od 7.00 rano bo postanowiłam obserwować swoje cykle i dziś miałam 37.3 może mi podpowiesz za 4 +- mam mieć @ kiedy temp. spada?

Tempka spada zazwyczaj na dzień przed @ może spaść nawet w trakcie @ np. ja dzisiaj mam już 36,7 a jeszcze 2 dni temu mialam 37,2 tak ,że ja już lada chwila lub lada dzień powinnam dostać @.Jeżeli jesteś w ciązy temp będzie się utrzymywać mniej wiecej na tym samym poziomie jeżeli nie spadnie i nie dostaniesz @ możesz już podejrzewać ciąże i wtedy testy powinny wykazać :) A jeżeli o testy owu chodzi to wlaśnie od przyszłego cyklu chcę zaczać może pomogą :) Za Ciebie 3mam kciuki:)

Dzięki za podpowiedź. U mnie z tymi testami wogóle była rewolucja bo przez 7 dni wychodził mi wynik pozytywny wg ulotki jesli kreski mają ten sam kolor lub w polu t kreska jest ciermniejsza od pola c tak jak było w moim przypadku. Zdurniałam wkońcu tydz temu w piątek zrobiłam i kreski były takie same do tego pobolewały mnie jajniki uznałam to za znak i działaliśmy, na 2 dzien kreski wróciły do stanu poprzedniego, nie wiem może wogole mam przez cały cykl wysoki poziom tego piku LH

Ojjj ja nie mam bladego pojęcia jeżeli o te testy chodzi to nie mam pojęcia ja nigdy tego nie robiłam... W przyszłym cyklu będę z Tobą się radzić :)

jasne:0) w głebi duszy mam takie przeczucie że to byłe ten dzień ale może juz wariuje, no nic jak tym razem nie wyjdzie to kupie test mikroskopowy ponoc jest lepszy a przedewszystkim wygodniejszy w każdej sytuacji możesz go użyc :0)

ech na tych tempkach to sie nie znam to dopiero 1-y dzień wiec nie wiadomo jak tam u mnie jest a czytałam ze u niektórych kobiet wcale nie spada w dniu@ nie wiem może coś zle czytałam?? narazie co mnie wkurza to jakies 2, 3 dni raz na jakis czas zakłują mnie piersi ale notorycznie brodawki swedzą :/