Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama fasolki

Buciki dla zaczynającego chodzić niemowlaczka

Polecane posty

Jakie polecacie buciki dla 10 miesięcznego dziecka. Jakie firmy, na co zwrócić uwagę? Trochę jestem przerażona cenami :O

WITAM MUSISZ ZWÓCIC UWAGE BY BUCIKI BYŁY ZE SKÓRY (PRZYNAJMNIEJ W ŚRODKU), MIAŁY WYPROFILOWANĄ WKŁADKĘ ORAZ WYSOKI USZTYWNIONY ZAPIĘTEK. wIEM ZE CENY PRZERAŻAJĄ, ALE POMYŚL ZE TO JAKIE TERAZ KUPISZ BUCIKI BEDZIE MIAŁO WPŁYW NA STOPY TWOJEGO DZIECKA (WYKOSLAWIENIE ORAZ PŁASKOSTOPIE ITP.). JA KUPIŁAM NA POCZĄTKU BUTY \"BARTKA\" (CENY STRASZNE), A TERAZ ZNALAZŁAM TAŃSZE I RÓWNIE DOBRE - \"MACIEJKA\". CZASAMI MOŻNA KUPIĆ FAJNE BUCIKI W DAICHMANIE, CCC NIEPOLECAM, CHYBA ZE DLA STARSZYCH DZIECI. POZDRAWIAM

Ja też mam ten problem, co prawda mój Maks jeszcze nie chodzi po dworzu a w domu a samych skarpetkach to już się zastanawiam jakie buty mu kupić...

Gość IzaM
Polecam buty bartka zapinane na rzepke za kosteczke. Synek jak zaczynał chodzić za dwie rączki stawiał jedną stopę dziwnie w bok, zdecydowałam się kupić dobre buciki i nie żałuje odrazu było widać poprawę, teraz ma roczek chodzi sam i buciki mu bardzo odpowiadają.

Gość Katrin***
Ja właśnie kupiłam pierwsze porządne buciki mojemu synkowi z firmy PICCO skórzane, za kostkę, z wyprofilowaną wkładką zapłaciłam za nie 39zł (nie stać mnie na BARTKA za 70zł)

Ceny są kosmiczne masz rację. Ja kupiłam materiałowe buciki z twardą podeszwą. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Gwarantuje, że będziesz zadowolona z zakupu. Ty i twój maluszek.