Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandrarara

jak wycwiczyc silna wole i powiedziec sobie nie kiedy przychodzi atak na slodk

Polecane posty

Gość aneczkaaaaaaaaaa
oo Szczecin :) to 2 godziny ode mnie w strone wschodu:):) wiec... nie jest tak daleko:) blizej to, niz dalej:):) no ale moge tez golebia wyslac z paczka;) moze nie wyje wszystkiego i zostanie cos dla Ciebie ;) wiec dzis jeszcze poglodujesz, ale jutro wreszcie napelnisz brzuszek ;)

Gość kasandrarara
a to przepraszam, cofam poprzednia wypowiedz do Eleganckiego...

Gość aneczkaaaaaaaaa
kasandrarara ja juz po obiadku:):) zreszta nawet po trzech obiadkach ;););) wiec do wieczora juz nic nie jedm, bo jutro wstane z kacem glodowym ;) pije chyba juz 10 herbate wiec brzusio mam jak stad do eleganckiego pana;) zaczynamy od teraz:) a ten obiadek zjedz... na zdrowko:) jak bedziesz jadla, to pomysl o eleganckim panu;)

:))))aneczka:)))) słońce a co ty chcesz zrobić przez internet !!!1jak sie nie widzimy i nie kontrolujemy to niestety ale jęzeli chodzi o mnie to nic z tego nie wyjdzie bo co za problem napisać zę nic nie jadłam!!!!nie palę i nie piję ale jak nie wpierniczać słodyczy .......hmmm ???

Gość kasandrarara
Aneczkaaaaa, dzieki, pojde w przyszlym tygodniu do mojego lekarza i ponarzekam jak mi strasznie i ze to wplywa na stan psychiczny, noze cos mi poleci. zjem skromny obiadek i nic wiecej i dziewczyny prosze!!! nie obzerajmy sie juz dzis slodyczami, wlasnie, pomyslmy o Eleganckim Panu...

Gość aneczkaaaaaaaaa
elegancki panie;) i tak bez sniadania na forum buszujesz?? to Ty mozesz w wykonczenia pasc!! niedobrze niedobrze... to usmiechnij sie ladnie do kolegi... moze da Ci suchy chel( dla konia;)) i cos do popicia:) pyza5 kochana wiem wiem,ze inaczej mozna robic, a inaczej pisac.. ale innego sposobu chyba nie ma, wiec trzeba sobie zawierzyc:):) :)

Gość kasandrarara
Pyza5 nawet jakbysmy sie widzialy codziennie to nie ma takiej sily, ktora Cie skontroluje jezeli sama nie zechcesz przestac jesc, oszukiwac sie przez ibnternet tz nie ma sensu bo i wlasciwie po co? mozemy sie roche powspierac i zamiast zlapac ciacho, poprostu wskoczyc na forum i sie podopingowac, zawsze cos...

Gość aneczkaaaaaaaa
kasandrarara do Twoich odwiedzin lekarza, penwie jeszcze nie raz pogadamy:) to dasz znac jak bylo:) pomarudz mu pomarudz, niech da nam cudowny srodek;)) elegancki panie... sniadanie trzeba zjesc samemu.. obiadem podzielic sie z przyjacielem...... a kolajce oddac wrogowi...!! hmm.... to dla Ciebie moze deser bedzie ;)

Witam ponownie!! Ja przestalam sie oszukiwac tzn przestalam jesc i obiecywac sobie ze to juz ostatni raz albo ze od jutra sie odchudzam!!12 kwietnia postanowilam ze to wlasnie ten dzien!!i mam -12kg!!!TAK WIEC WSZYTKO JEST MOZLIWE!!!!!:)))))))))))

Gość aneczkaaaaaa
a co do slodyczy , to juz nie ma nic w mojej spizarce, wiec nic do ust nie wezme;) zreszta juz miejsca w brzuszku brak ;););) elegancki panie a ile Ty wazysz?? i przy jakim wzroscie??:) bo moze potrzebujesz z jakies 5 kilo:):)

Hahah ale napisalm napisalam ze przestalam jesc;)))-a chodzilo oto ze przestalam jesc slodycze i przeslam na diete!!!:))))

Gość kasandrarara
Pani K gratuluje!! a jaz zrzucilas te 12 kg? i jak walczysz z apetytem? pozdrawiam

Gość aneczkaaaaaaaaa
Pani Ka 12 kilo w miesiac i troche?? ojacie... .. a coz to za magiczny srodek?? jak Ci sie udalo?? super-gratuluje sukcesu.. wielkiego sukcesu... elegancki... dobrze,ze wody Ci jeszcze nie odcieli:) a te latajace plamki, to jeszcze nic zlego... wazne,ze na nogach sie utrzymujesz:)

czytam i jakbym siebie widziala... musze przyznac, ze po prostu jestem uzalezniona od slodyczy :( juz dzis zjadalam prince polo :O chrom mi w ogole nie pomaga. najpierw lykalam zwykly, potem z wieksza dawka (jest tylko na recepte). ale wielkie g* czasem mam silna wole i nie jem, ale sa dni, kiedy obzeram sie cala paczka ciastek :( chyba nic z tym nie zrobie :( a waga tez nie najszczesliwsza: 79 kg przy 179 cm :( pozdrawiam Was, przyjaciolki w bolu ;)

Gość aneczkaaaaaaaaaa
elegancki... 60 kg przy 190 to z Ciebie chodzaca laska jest ;) to ja oddam Ci moje 5 kilo... kasandrara tez chetnie ze swoimi sie rozstanie.. i od pyzy dorzucimy cos:):)

Gość aneczkaaaaaaa
elegancki dobra:):) ale pamietaj ,ze robie to tylko dla Ciebie ;) dziewczynki i juz mamay motywacje:) ode mnie do szczecina to rzut beretem..:) o shit... to witamy w naszym swiecie:) swiecie marzen i nadzieji na lepsze... :)

Gość kasandrarara
elegancki... ja Ci z checi odstapie moje kg, wysle promem przez morze, bezposrednio dojda

Gość aneczkaaaaaaaaaa
kasandraraaa tylko w dorym kierunku skieruj te Twoje kilogramy, zeby do mnie nie dotarly;)

Gość kasandrarara
wysle je poleconym to trafia prosto do brzucha eleganckiego :). ranyy!! wypilam juz chyba morze wody i zaraz pekne... a mialo pomoc

Gość aneczkaaaaaaaaaaa
a jak do brzucha to wysylaj:)) do mojego juz nic nie wejdzie dzis;))) ja wypilam morze herbaty i tez czuje sie jak slonik ze skladu porcelany;) juz po obiadku jestes? a wogole jeslo moge zapytac, to z jakiej czesci Polski jestes?? :)

Gość kasandrarara
elegancki jeszcze byc polecial na taki tlusty tylek, lepszy taki niz uzalajacy sie nad soba pajac... aneczkaaaa ja siedze w kopenhadze niestety... i brak mi polskich produktow

Gość kasandrarara
a Ciebie nikt tu z cala pwnoscia nie zapraszal wiec idz i zaloz wlasny by sie pouzalac nad wlasna chuda dupa

Gość kasandrarara
tłuszcz z cipy mi wycieka zamiast śluzu jak sie podniece :) przepraszam Elegancki Panie. Jestem gruba i glupia . Zawsze lepiej byc chudym niz grubym. Wredny wieloryb ze mnie nieprzejmuj sie mną

Gość aneczkaaaaaaaaaa
ooo eleganckik nam sie oburza.... prawdziwy z niego elegancki pan ;) panie kolego po co te cale sfory glupie.. wnet i tak zginiesz w zupie ;)) a na powaznie, to nie zyczymy sobie tutaj obelg pod naszym adresem... Tlusta dupa?? trudno sie mowi... ale Tobie nie powinna ona w niczym przeszkadzac :) Ciesz sie, ze masz taka jaka masz:) kasandrara.. wiec przez morze i jestes u mnie:):) Nie zwracaj na ... uwagi:)

Tak naprawde to jestem zakompleksionym czlowiekiem.. ktorego nikt nie lubi i nie kocha. Siedze,ze tym kobiecym forum, bo nie mam zadnych kolego, a czas jakos trzeba spedzac. Jestem brzydki... wychudzony szkieletor ....

A i jeszcze jedno.. jestem spetany w ciaste konwenanse swojego umyslu.. i to by bylo na tyle. A teraz ide innym poprzeszkadzac.

A jeszcze wracajac do wieloryba grubego, to stwierdzilem, ze lepiej nim byc, niz takim brzydkim , suchym i wychudzonym patykiem jak ja. Baba nie pies na kosci nie poleci!

Aneczkaaaa odezwe sie jak sie czegos ciekawego dowiem, szkoda slow na tamtego.... trzymajcie sie i wytrwajcie dziewczyny, do uslyszenia, milo ze topik sie rozkrecil

Kasandraraa bedziemy w kntakcie:):) ja teraz do nauki robie wypad:( ciezko zaczac, ale trzeba:) Do wieczorka. papa:)