Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechwszystkość

PANNY kafeterii łączmy się!!

Polecane posty

Gość maniusia001
witam i dołączam się do clubu. ja jestem z samej końcówki - czyli 22.09. pozdrwiam cieplutko i zycze wszystkiego najlepszego obchodzącym urodzinki pannom ;)

Fajny :) Duzo rzeczy trafionych w sedno... Nie wiem jak z tym wulkanem - tego jeszcze nikt nie odkryl... Nikt nie przeszedl testow ;) Ale nie mam w kieszeni prezerwatyw, a torebki w ogole nie posiadam ;) A o co chodzi ze \"znakiem monogamicznym\"? Trudne slowo ;) Tzn wiem, co to monogamia... Ale czy to znaczy, ze panna moze pokochac i byc tylko z jednym mezczyzna cale zycie?? To ja w takim razie mam podobne podejscie do zycia... ;)

Gość Lwio-Panna
Urodzilam się 23 . 08 i nie wiem czy jestem Lwem czy Panną !!!! W jednym horoskopie to Panna a w innym Lew !!! Moze ktos wie ?????

A to wg mnie dlatego, ze chyba rok przed moim urodzeniem wprowadzono przesuniecie czasu... Jak dla mnie LEW. Ale oczywiscie z wplywami panny. Ja 24.08 jestem panna z wplywami Lwa (choc tych wplywow nie odczuwam...). A czujesz, ze jak jest?? BO panna i lew to dwa rozne znaki (nawet 2 rozne zywioly!!) My ziemia, a lew to chyba ogien, nie? Do ktorego bardziej pasujesz??

Gość Lwio-Panna
Chyba trochę ze mnie ognia i ziemi !!!! Chyba jednak Panna choć wplywy Lwa sa odczuwalne !! Zawsze czytam te dwa znaki i zawsze cos sie zgadza i w jednym i drugim !!!! Kiedys na Krupówkach w Zakopanym namalował mi moja karykature pewien gosc i upodobnil mnie do Lwicy !!!

Panna Marianna, więc urodziłyśmy się tego samego dnia.... i roku! :) no coś takiego... ;) ciekawe, co jeszcze nas łączy ;)

Gość Sonia 11.09
jest ktos z 11 września?

Gość 025 zgłaszam się
25 sierpnia :D czy ktos jeszcze ??

Witajcie panienki:D ninna.. rok też sie zgadza..???!!!! hi hi hi.. :) okropnie miły zbieg okoliczności i sądze że niespotykany... też jestem ciekawa co nas moze jeszcze łączyc... przypuszczam że duzo cech charaktetu (biorąc pod uwage to ze to ten sam dzien urodzin) a tak zewnętrznie to jestem dosyc wysoka i nosze okulary:P aha... i bardzo lubię miec wokoł siebie święty spokoj i wszystkie sprawy poukładane... wtedy czuje ze moge wszystko :) trzymajcie sie panienki cieplo 🌻

hej :) okulary ja też :) wzrost 166-7-8 (?) jakoś tak ;) sprawy poukładane i pod kontrolą jak najbardziej. święty spokój też, ale lubię jak się coś (:dużo) dzieje. a ten sam dzień urodzin tak naprawdę niewiele znaczy - siedziałam biurko w biurko z laską z 6.09 (ale 3 latka starsza) i mało nas raczej łączyło. jesteś z Wwy? co robisz w urodziny? ;)

Gość maniusia001
jest tutaj jeszcze jakaś panienka może?? czy wszystkich wywiało już? ;)

Dzień dobry paniom. Oj,chciałam powiedzieć panienkom. Też jestem panną - 26.08.197. (tak pod koniec). Panną charakterystyczną,jak piszą w horoskopach. Uwielbiam porządek,jeszcze bardziej lubię sprzątać (ale bez przesady,jak natchnienie przyjdzie),jestem dość pedantyczna.W ogóle uważam,że to rewelacyjny znak (idealny człowiek,idealna żona,kochanka.matka,pracownica,itp.) Ktoś się zgodzi?

witajcie panienki:) alia111 może przemawia przez nas (przez \"panny\") próźność... ale ja tez zgadzam się z Toba że to rewelacyjny znak fajna żona, kochanka, matka i pracownica:)... nie uważam sie jednak za idealnego człowieka ..:) ale sądze że każda panna ma w sobie coś takiego że dąży do utrzymania spokoju i ładu wokół siebie (zarówno w sprawach domowych, porządkowych jak i znajomości i ludzi ktorzy nas otaczają) Ja osobiście nie cierpię kłótni, sporów, wolalabym je łagodzić i niwelować niż podsycać, lubie rozmawiać o życiu o ludziach ale poltki ktore moglyby komuś zaszkodzić odrazają mnie, ... a kłamstwem brzydze sie.. ludzie kotrzy oszukują, knują i są falszywi po prostu nie maja u mnie szans...(nie chce nawet takich znać ani rozwijac znajomości z takimi osobami) pozdrawiam 🌻 ps.a może dziś, któras panienka ma urodziny:) jesli tak to wszystkiego naj 🌻🌻🌻

panna_marianna----> Nie wiem czy to cechy zodiakalne... ale rowniez unikam klotni i sporow, a szczera jestem az do bolu czasami i tego oczekkuje od innych ;) Ja za to zawsze uwazalam, ze jest to niezbyt udany znak. Znaczy, ze taki znow najgorszy... Ale przerazaly mnie dwa okreslenia najbardziej: oschla i oziebla!! :(

Krwawa_Orlico... z tą szczerością zgodze sie z Toba.. juz nawet nie zlicze ile miala z tego powodu nieprzyjemności kiedy mowilam komuś cos prostu z mostu (przeciez nie bede owijac w bawelne bo szkoda czasu i rozmówca może czasem nie zrozumieć intencji) ... ale niestety nie moge milczeć kiedy coś mi sie nie podoba albo jest oburzające ... A takie opisy w stylu \"panny są oschłe, oziębłe ...\" już mnie nie przerażają... bo poznałam siebie i wiem że wcale taka nie jestem hi hi hi:) w dodatku wiem ze każda panna tylko na początku sprawia wrazenie niedostepnej i oschlej ale przy bliższym poznaniu jest kochana i kochająca:D

Tak... szorstkie na poczatku... Tez taka jestem ;) Tednak te epitety odstraszaja ;) Poza tym jedna z wad ktora posiadalam - krytykanctwo - uwazam za najgorsza chyba... Dzieki Bogu udalo mi sie tego pozbyc :D

witam wszystkie panny! dawno mnie tu nie bylo z bardzo prostego powodu praca praca praca na koncu swiata gdzie nie ma neta:) bardzo sie ciesze ze az tyle Pannien dolaczyla to naprawde nila niespodzianka, myslam ze ten topik juz umarl przez zapomnienie....;) Wszystkiego co najlepszze Panienki:) Krwawa ma racja zaczelysmy swoj miesiac wiec rzadzmy!!! ja cierpliwie czekam na moje urodzinki 9.9. przesylam moc usciskow wszytkiem !! 🖐️ 🌼

crazy---> No witaj kochana!!! Sa jeszcze takie miejsca na ziemi, gdzie siec nie dotarla ;) Zartuje :D Faktycznie... \"Nasz miesiac\" i dolaczylo tyle panienek ;) A urodziny bedziesz obchodzila w dniu, w ktorym mam swoje inne male swieto :D Stukniemy sie kielichami :D

haha, właśnie zajrzałam tu w tym samym celu! :) no to świętujemy, Marianka? ;)

Gość heloo heloo
wszytkiego najlepszego panienkom!!

Hahaha 04.09 zabalowałem jak cholera bo to moje 26 urodzinny - pozdrawiam wszytkie panny wrześniowe.....:D

dziekuje bardzo:))) normalnie jestem wzruszona... skonczyly sie mi lata NASTOLETNIE dwudziesktka na karku.... wiecie co? moj najlepszy kupel zlozyl mi zyczenia ktor wprost rzucily mna o ziemie...: (rozmowa gg) cichy 15:15:46 wszytskiego naaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjlllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppppppppppssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeggggggggggggggggoooooooooooooo cichy 15:24:04 zycze ci zebys nie myslala nigdy ze stara dupa z ciebie. zeby znajomi ktorzy sa wokolo ciebie NIE byli jakk papierosy czyli niezdrowi .wpedzajacy w złe nałogi i kosztujacy zbyt wiele...zeby twoje mazenia NIE byly jak dym z papierosow czyli ulotne szare i nie do schwytania. i zeby twoje zycie NIE bylo jak paczka po papierosach czyli puste , matowe i z akcyzą.. .. zebys zawsze była usmiechnieta zebys nie zmieniała siebie ani swojego stulu zycia..bo jest ono naprawde zajebiste. i na koncu najwazniejesze zebys nie musiała nosic na swich barkach zycia bo to zycie powinno nosic CIE na barkach swoich..w koncu jestes kobieta .. a kobiety powinny miec same luksusy..to pisałem ja cichy cichy dziekuje:) Krwawa Orlico dzis twoje inne prywatne swieto: wszystkiego dobrego 🌼 ❤️

crazy---> Dziekuje :) A zyczenia swietne :) Pozwolisz, ze zrobie Ctrl+V :D I najlepsze zyczenia urodzinowe dla panien z 10.09!! :D

Gość najka
większość tu jest pań spod panny a co z PANAMI? Ja znałam panów spod panny i ta pedantyczność przypisywana temu znakowi tyczy się chyba właśnie panom. W każdym razie przez tą waszą analityczność i logiczność rozumowania jesteście trudne do zrozumienia:) A dla mnie w kontaktach z osobami spod tego znaku najbardziej nie podoba mi się ich krytycyzm do siebie oki ale do innych to już nie w porządku, często bowiem naśmiewacie się "panienki" z innych ludzi a to jest po prostu chore. Pozdrawiam.

najka---> moj tato jest panna :) I faktycznie - w porownaniu ze mna to pedant do kwadratu :P Masz racje - krytycyzm nie jest mily. Ale w przypadku panien - krytycyzm wynika z checi \"zbawienia siwiata\". PAnny mysla, ze krytykujac pomagaja. Tak bylo ze mna. Ale jest to wada, ktora juz dawno w calosci wyeliminowalam :D BArdzo sie z tego ciesze :D crazy---> WItaj!!! Pionteczka!! :D