Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martta

Krem NIVEA do twarzy-DOSKONAŁA ODZYWKA DO WŁOSOW

Polecane posty

Gość no juz nie moge
ok juz widze, dzieki!! sprobuje, juz wszystko mialam na wlosach, wiec krem mi nie zaszkodzi:P

Gość idi
nie probowalam nivea ale zwykly bambino dla dzieci tez jest dobry jako odzywka do wlosow ale raczej lepiej PRZED myciem -po wtarciu w suche trudno je potem rozczesac, chociaz nie zauwazylam zeby przyspieszal przetluszczanie nawet w 2gim przypadku - powodzenia

Gość ja próbowałam
oliwkowym Ziaji i też bardzo porządny efekt

Gość no juz nie moge
wczoraj wyprobowalam ten kremik, tzn. kupilam "probke" nowego kremu dove 30 ml i faktycznie wloski po tym sa suuuuuper!!! :)) cala noc z tym spalam, rano zmylam, w sumie 3 razy hehe, pwnie 2 by w zupelnosci starczylo, ale wolalam byc pewna, ze zejdzie, bo mialam malo czasu:) i teraz zamierzam kupic duzy krem i robic ta "odzywke":) jak czetso nakladacie krem na wlosy?? i czy przy innych tez sa super efekty? bo nie wiem, czy mam kupowac dove, czy cos tanszego i tez beda bardzo dobre efekty?:)

po Nivea tez sa super,a ja robie taka odzywke 2 godz przed kazdym myciem,a raz na miesciac na całe włosy na noc.

Gość hulaj noga
czyli jak mam proste włosy to sie nie nadaje????

To bardzo stara \'odzywka\' do wlosow :) Stosowala ja juz moja ciocia i polecila mi ja kilkanascie lat temu :) Oto kolejny dowod na to, jak niedroga, niepozorna rzecz moze zdzialac cuda ;)

Gość hulaj noga
to sie wciera na suche włosy, tak?

na suche,nieumyte włosy,przed myciem z 2,3 godz,a nieraz mozna na cała noc trzymac

Gość sfrddddd
ale czy potem wlosy nie sa bardziej tluste

Gość no juz nie moge
a ja myje wlosy i na wilgotne nakladam kremik :)

Gość trinitron
spróbuje

no ciekawe, spróbuje, na początek an końcówki (są trasznie suche)

a ja wczoraj sprobowalam i jestem zadowolona. Moze nie wszystko dokladnie sie zmylo, ale wlosy byly jak jedwab a i tak daje na wlosy gel. Dziekuje Ci za rade, za ten topik. Napewno odwazne dziewczyny pochwala. A czego sie bac? Niczego, skoro i tak mamy zaplaniwane mycie wlosow :D Dzieki 🌻

Gość Iva 1234
Hej nie wiem czy ktos tu jeszcze zagląda ale mam pytanie. Moje włosy sa suche i chciałabym je nawilzyc, zrobiłam te maseczke jeden raz i efekty srednie. A pytanko to ile taka odzywke stosujecie zeby wlosy na prawde sie nawilżyły?

ja uzywam kremu ciagle,przed kazdym mnyciem włoso,dwie gdzo przed i działa

Gość Nink
Hejka! Właśnie wróciłam z wakacji - dwa tygodnie nad morzem - codziennie plaża. Włosy mam... hmm.... delikatnie mowiąc... tragiczne :( Z natury są suche i w dodatku kręcone. Bardzo mi zalezy zeby jakos doprowadzic je do " stanu urzywalności" w mozliwie jak najkrotszym czasie. Dzisiaj wyprobuje ten kremik... Mam nadzieje zer beda efekty... :) Pozdrówka!

No nie spodziewałam sie efektów, ale... to jest super, włosy są naprawde mięciutkie!!!!! Mam tylko pytanie. Dużo trzeba tego wcierać? bo mi to strasznie szybko kończy się ten krem

czy duzo,mysle ze nie,mi poakowanie stracza na około 6 myc

o rany na tak długo. to ja chyba za dużo nakładam :(

a nie no mi też tam. sorki przeczytałam że miesięcy

Gość Nink
Wyprobowałam. :) Faktycznie troche tego schodzi, ale ze nie jest drogie to chyba nie ma z tym problemu. Efekty faktycznie sa chociaz przyznam ze bez rewelacji. Ale włosy miałam tragiczne! Po słoncu sa... ech... :( Teraz sa faktycznie ladnie nawilzone chociaz glownie te, ktore byly mniej suche. Te najgorsze jeszcze sa sianowate :( Ale moze po prostu powinnam powtorzyc to kilka razy i wtedy wszystkie wlosy dojda do normy? I jeszcze jedno - robia sie po tym ladne, bardziej sprezyste loki. :)

Gość A ja mam lepszy sposób
Oliwa z oliwek!!!!! Podgrzać ją w małym rondelku (oczywiście niedużo, tak żeby starczyło na zamoczenie włosów), a potem - na łeb i trzymać ile się chce. 20 minut, godzinę, 2 godziny, 3... włosy robią się wspaniale nawilżone i mięciutkie!!!

Gość ja piernicze
!!!!! po przeczytaniu tego tematu zaciekawiona postanowilam sprobowac tej "świetnej odżywki" 😠 i nawet na koncowki nalozylam bambino i co ??? mylam wslo yz 9 razy a tego tłustego szajstwa za cholere nie mogłam z myc - nawet teraz siedze z takimi przetluszczonymi .....😡 a tam gdzie zeszlo od tej ilosci szamponu wlosy mam tak suche ze hej !!!! wrrrrrrrr.......................😭

Gość Oliwa z oliwek
jest lepsza!!!!!!!!

Gość dziewczyny jak
nakładacie tek krem na noc to nie brudzi on wam poduszki podczas spania??? - cieżkie do wyprania.

Gość nie brudzi
bo zakladamy flie spozywcza i robimy taki turbanik i na to czapeczke ;-)