Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominooo

jakie uzywacie kremy na rozstepy te na brzuch i cycki??w czasie ciazy

Polecane posty

Gość dominooo

jakie polecacie??? z gory dziekuje za podpowiedzi

Gość Mustela

Gość ewella
mnie tez to interesuje! Ale ta Mustela jest chyba strasznie droga?!

Gość niestety
od 70 do 90 zł, zależy gdzie. Ale rewelacja!!!!!!!!! A miałam też inne. I udało mi się ku;ić NOWY na Allegro za 69 zł!

penatal chyba jakos tak, polecila mi go znajoma aptekarka, jest niedrogi, dla niektorych moze troche za gesty ale dla mnie to plus bo dluzej tzreba go masowac i mam po nim uczucie ze zostaje taka warstwa na skorze ktora ja trzyma i wzmacnia, szybko sie wchlania i nie jest tlusty

Gość ewella
a ten krem ZIAJKA? Jest taki specjalny od 4 miesiąca ciązy,miałyście go moze?

Gość zoraaa
Z tych tanszych polecam Fissan kosztuje okolo 25 zl a jesli chodzi o te lepsze wyprobujcie kremu na rozstepy z Aventu cena nawet przystepna okolo 55 zl. Ale ten juz jest naprawde dobry polecam:)

Gość Bejka
Witaj ;) A moje znajome uzywaly tylko oliwke dla dzieci smarowaly się dwa razy dziennie i nie zrobiły im sie zadne rozstępy ani w ciazy, ani po ciąży. lekarz nawet stwierdził ze maja bardzo zadbane brzuszki. Oliwka bardzo dobrze natluszcza skore przy rozciaganiu. Pozdrowionka

Polecam dwie rzeczy - oliwkę dla dzieci (ok. 10 zł) oraz Ziajkę dla kobiet w ciąży od 4 miesiąca (ok.13 zł w Rossmanie i w aptekach). Nie ma nic lepszego! No, może tylko zdrowe odżywianie i dużo witaminek!

Witam! Polecam gorąco krem Oriflame na rozstępy. Jak dla mnie - tańszy i lepszy niż Vichy.

Gość olllllaaaala
prosze powiedzciemi jaka to oliwka???? bo mam zamiar wlasnie sobie kupic taka .z gory wielkie dziekidzieki

Moja koleżanka smarowała się zwykłą oliwką bambino i ma piękny brzuszek po porodzie, a innych partii ciała nie widziałam, ale ona twierdzi, że nic nie widać (rozstępów). :)

WITAM WIECIE CO MOJE DROGIE, PRAWDA JEST TAKA, ZE JAK ROZSTĘPY BĘDA MIAŁY SIE ZROBIĆ TO I TAK SIE ZROBIA TO CZY WYSTĘPUJĄ ZALEZY OD TEGO JAKA MACIE SKÓRE, CZY JEST ELASTYCZNA I DOBRZE NAPREŻONA. JEŻELI PRZED CIAZA NIE DBAŁYŚCIE O NIĄ TZN NIE UŻYWAŁYŚCIE KREMÓW ITP, TO SMAROWANIE W CIĄŻY MOZE NIC NIE POMÓC. JEŻELI SMAROWAŁYŚCIE SIE REGULARNIE TO TERAZ (W CIĄŻY) WYSTARCZY ZWYKŁY BALSAM LUB OLIWKA (NAJLEPIEJ SMAROWAĆ NA MOKRĄ SKÓRE I CHWILE ODCZEKAĆ, NIE WYCIERAĆ). TE WSZYSTKIE CUDOWNE KREMY I BALSAMY TO PRZEDE WSZYSTKIM CHWYT REKLAMOWY, TAK JAK NA CELLULIT. POZDRAWIAM

A moja ukochana nie ma rozstępów :) I nie wiem czy to wynik cudu, czy tego, że codziennie ją smarowałem kremem o nazwie Fissan. Latałem po niego do apteki hehe.

Gość ollalalaa
co z ta oliwka bambino??? stosował ja ktos??????warta polecenia???

Zdecydowanie Fissan - paskudnie tłuste świństwo (fuuuuuuj) ale skuteczne i do tego tanie (20 PLN za tubę dość sporą) :)

Zdecydowanie polecam smarowanie brzusia oliwka ja akurat stosowalam nivea baby ale mysle ze nie ma znaczenia jaka to oliwka. Nigdy nie mialam problemow ze skora i mimo tego ze przed ciaza nie wcieralam w siebie codziennie tony balsamow a i w ciazy nie przesadzalam nie mam zadnych rozstepow ani na brzuchu ani nigdzie indziej a przytylam w ciazy 25 kg. Widzialam za to znjome ktore przytyly po 10, 15 kg i maja brzuchy okropne. W ogole uwazam ze rozstepy to bardziej sprawa sklonnosci do tego a nie kwestia uzywania kosmetykow choc dbanie o siebie uwazam jest bardzo wazne.

Ja używałam specjalnego kremu od pierwszego miesiąca ciąży. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Stosowałam zarówno na biust, uda oraz oczywiście brzuch. Była zadowolona z efektów.

Gość gość
Oillan- balsam przeciw rozstepom :-) Palmers- balsam przeciw rozstepom :-) I jeszcze Johnson & Johnson oliwka w zelu