Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominisia1

POMOCY - CHCE MIEĆ DZIECKO

Polecane posty

Gość zaklopotana822
Patinko25 fajnie ze piszesz o uśmiechu ale ostatnio zmieniłam swoje podejście do sprawy dzidziusia i tak to nic nie daje martwie sie bo mojego meza niedługo nie będzie a ja samjuteńka mieszkamy sami w domu i jest mi tu ciage smutno nawet teraz jak jest mój mąż w pracy i wiem ze zaraz przyjdzie a póznej jak wyjedzie boję się zebym sama nie zwariowała, dlatego tez pragnę mieć dziecko....ale nie myślcie sobie ze to tak na pocieszenia po prostu w serduszku zrobiło by się weselej i wiedziałabym po co żyję dla kogo pracuję i wogóle....

Gość zaklopotana822
Patinko25 fajnie ze piszesz o uśmiechu ale ostatnio zmieniłam swoje podejście do sprawy dzidziusia i tak to nic nie daje martwie sie bo mojego meza niedługo nie będzie a ja samjuteńka mieszkamy sami w domu i jest mi tu ciage smutno nawet teraz jak jest mój mąż w pracy i wiem ze zaraz przyjdzie a póznej jak wyjedzie boję się zebym sama nie zwariowała, dlatego tez pragnę mieć dziecko....ale nie myślcie sobie ze to tak na pocieszenia po prostu w serduszku zrobiło by się weselej i wiedziałabym po co żyję dla kogo pracuję i wogóle....

Gość zaklopotana822

Wiem rozumiem cie,,, Ale miej nadzieje ,,wiem ze o nia trudno jak mija czas i efektow nie ma .. Kurcze czemu to wszystkie takie trudne.. Kazda z nas jest tu-- podlamana --rozczarowana-- rozzalona i smutna ze zycie jest takie niesprawiedliwe..

Gość Smerfetka 29
Nikogo nie ma, szkoda zajrzę później.

Czesc kolezaneczki🌻 A co tak tu pusciutko dzisiaj? Gdzie sie wszystkie podziewacie?..:D Ja mam jeszcze pare godzinek wolnego bo na 6pm do pracki biegne, a teraz piore i czeka mnie jeszcze prasowanko...:( Bede zagladac do Was co popisalyscie , takze piszcie i jeszcze raz piszcie....:D

Dziewczyny mam taka propozycje .....kto jest za to prosze sie meldowac....:P Mozemy utworzyc taka tabeleczke kto kiedy ma dostac @ i ile cykli sie stara ...taka tabelka jest na topiku \"Pragne dzidziusia....\" Ja tez tam pisze , takze mam nadzieje ze dziewczyny z tamtego nie beda zle za to..... Wtedy bysmy wiedzialy dokladnie kiedy ktora ma testowac, itd. jezeli chcecie zeby cos takiego utworzyc to napiszcie.....1000👄

Dziewczyny, no co z Wami....chyba bede sama do siebie pisac...bo Was niema:( Mam jeden dzien wolny i myslalam ze sobie z Wami popisze a tu nic....:(:(:(:(:(:( Ide pod prysznic i pozniej jeszcze zajrze...pa

hej myszka ja caly czas tu siedze sprztam gotuje(uwielbiam gotowac eksperymentowac) Moj maz stwierdzil ze za 3 miesiace jak bedzie otwieral swoja jadlodalnie to musi wprowadzic polskie jedzenie bo sklepow polskich ze 4 na male miasteczko a restauracje bary tylko w londynie--- Na to ja mu A kto ci bedzie gotowal te polskie potrawy zasmial sie. Lubie gotowac,w kuchni moglabym siedziec caly dzien tylko za to moja figura Stanowczo Nie.:-( Fajny pomysl jaak masz podaj stronke www itd

Gość gera
czy faza lutealna moze nia wystapic?

Gość gera
czy faza lutealna moze nia wystapic? temperatura nie wzrasta u mnie po owulacji!!!

Gość ciąża
jestem, co tam? chcesz pogadać?????

Ja jestem Patinko, wlasnie wzielam prysznic.....ufff jak fajnie, a zaraz Ci pokaze jak wyglada taka tabelka, podam przyklad a jezeli ktos bedzie chcial to moze sie dopisywac....

Gość ciąża
jaka tabletka nie jestem w temacie?????

Gość glut
czesc. chcialam zpytac sie o zabieg inseminacyjny. Czy ktos juz przez to przechodzil.

Gość glut
czy ktos zna z gdanska dobrego androloga

Gość ciąża
a czego dotyczy? możesz przybliżyć?

Gość glut
doktorek od facetow. A dokladnie od plodnosci meskiej

Gość glut
tka jak isalam wczesniej chcialam sie dowiedziec o zbiegu inseminacyjnym. Gdzie w gdansku mozna zrobic? Idziemy 22 paz do dr Rogozy ( ktos go zna?) i on stweirdzi czy mozymy naturalnie.

Dziewczyny w najblizszych dniach ci na pewno podpowiedza bo ja nie mam pojecie nie przechodzilam przez to .

Gość Smerfetka 29
Kochane i ja jestem, ale mam strasznego doła.

Starajace sie: NICK/SKAD............. WIEK.......ILOSC CYKLI.......DATA@........ Myszka 24/USA..........24............5...................31.10.2007 Zaciazone: NICK/SKAD.............WIEK.......TYDZIEN CIAZY......TERMIN PORODU Takze dziewczynki ktora chce to wpisywac sie ....1000👄

Anula s :-) i ty tez ojojojoj ja sie dzis jakos trzymma czekam na meza a;e wroci o 5.30 dopiero nad ranem i w nocy chyba sie zaczna dni plodne bo mam dzis duza ciemniejsza kreske ale jeszcze nie taka jak powinna byc. Co sie stalo?? Moze uda mi sie pomoc?

Starajace sie: Nick/Skad................Wiek.............Ilosc Cykli............Data @ Myszka/USA..............24....................5...................31.10.07 Zaciazone: Nick/Skad...............Wiek...........Tydzien Ciazy......Termin porodu Kto chce to prosze sie wpisywac, zapraszam 👄