AnulaS 0 Napisano Październik 14, 2007 Cześć dziewczynki!!!! U mnie dziś jakoś tak zimno. Nic mi sie nie chce robić, cały dzień zajadam się cukierkami. Gdyby nie to zaczełam leczenie to może bym coś pomyślała w kierunku dzidzi, bo zazwyczaj nie mam takiego apetytu na słodkości, ale może te leki teŻ jakoś wpływaja na to. Ale dość już tego. Muszę chyba ograniczyć te słodkości. A co u was???? Jakos tak pusto tu dzis.... Ja jak zwykle czekam na męża. Niestety wróci dopiero jutro ok 22.00, szkoda bo tak mało ostatnio mamy dla siebie czasu. Teśknie już za moim słoneczkiem, pogadać nie mam z kim. Aby tylko dotrwac do następnej wizyty, do 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 14, 2007 Anula ja tez nie mam z kim pogadać jak nie ma męża, tylko z Wami, dlatego tak często tutaj zaglądam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaS 0 Napisano Październik 14, 2007 Ja ostatnio rzczej nie zaglądam, jakoś przez tą ostatnią wizytę nie nastraja mnie pozytywnie czytanie komu znow się udalo, cieszę się oczywiście z tego ale równoecześnie jakoś mnie to dołuje. No i w domciu lada moment pojawi się dzidzia bo szwagierka w listopadzie rodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaS 0 Napisano Październik 14, 2007 jeszcze nie wiem jak się odnajd e w tej nowej sytuacji, wcześniej myslałam że jak uda mi się zajść w ciąże przezd jej porodem to bedzie mi lżej. Niestety nie ma na to szans, a szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaS 0 Napisano Październik 14, 2007 chyba zostałm tu sama, no cóż może póżniej ktoś tu zapuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 14, 2007 Jestem, tylko czasami musze się oderwać jak ktoś przyjdzie, bo nie chcę, aby widzieli o czym piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 14, 2007 Wiem Anula ,ze ciężko jest tak żyć, ale musimy jakoś sobie z tym dawać radę. U mnie w tym miesiącu też nici ze staranek, bo nie ma męża, a poza tym nawet jak jest to nam się czasami juz nie chce, tylko jak mamy ochotę oboje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaS 0 Napisano Październik 14, 2007 my dotąd usilnie się staraliśmy, nawet w dni płodne mój mężuś wziął służby w dzień tak aby w nocy być ze mna No niestety na darmo. wiem jak mu z tego powodu przykro, ale próbuje to ukrywać kochany jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaS 0 Napisano Październik 14, 2007 Narazie ciągle wierzę że to tylko przez to zapalenie i niedługo się wyleczę i znów będziemy próbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dima30 0 Napisano Październik 14, 2007 Witajcie:) Czytam Was na bieżąco, ale próbuję się troszkę zdystansować od tematu, składamy kasiorkę na in vitro, a w międzyczasie robię po kolei badania - te które jestem w stanie zrobić na własną rękę. Widzę, że udało się Surfitce (jeżeli jeszcze tutaj zajrzy - moje szczere gratulacje ) Anula --> ja już nie celuję - bo gdyby moje szczęście tylko od celowania zależało, to przez tyle lat staranek powinniśmy już byli trafić dawno. Relaksujemy się i stawiamy znów na spontan. Może to coś zmieni:) Smerfetka29 --> dzięki za pamięć:) A Wam wszystkim (i sobie również) życzę powodzenia w starankach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaS 0 Napisano Październik 14, 2007 dima30 pewnie masz rację, ja ciągle to sobie powtarzam ale i tak celujemy, może jak długo nam się nie powiedzie to odpuścimy sobie.... puki co nie odpuszczamy Powodzenia i tzrymamy za ciebie kciuki pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 14, 2007 Witaj Dimo, miło, ze zajrzałaś, powodzenia.Zauważyłam, ze wiele dziewczyn przestało pisać, może dlatego. aby nie myśleć i w ogóle. Ja teraz, kiedy mężulka nie mam przy sobie zdecydowanie częściej zaglądam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 14, 2007 Biedna Anula nam się tutaj zamartwia, ale będzie dobrze, musi być, bo jakby inaczej. Ja jakoś narazie nie idę do lekarza bynajmniej do końca roku, nie chcę tabletek, wyliczania, poprostu chcę mieć spokój, nie myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Październik 14, 2007 No właśnie tak patrzę Kasiada, Ewcik_1, Madzik_24, Cymenka, Oli 26 nic ostatnio nie piszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dima30 0 Napisano Październik 14, 2007 smerfetka --> a no właśnie ja już też nie chcę tabletek, kalendarzyków, termometra, wizyt, lekarzy itp. Jeszcze trochę - będzie kasa to wówczas wybiorę jakąś dobrą klinikę gdzieś w pobliżu i pojadę tam w konkretnym celu. Kolejne rozczarowania zbyt bolą, żeby przeżywać je tak co miesiąc. A może jak dobrowolnie odpuszczę to wydarzy się w końcu w naszym życiu jakiś cud...:) Pozdrawiam Was wszystkie gorąco:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IZULKAA Napisano Październik 14, 2007 Hej kochane Myszka 24 , Smerfetka29, pauli 78, Anula S, dima 30 i pozostałe dziewczyny co tam u Was jakieś postępy czy która zaciążyła ? U mnie jakoś leci Zuzia skończyła trzy miesiące jest cudowna..... pozdrawiamy Was serdecznie i nadal trzymamy kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajniutka2005 Napisano Październik 15, 2007 Hej dziewczyny mam pytanko. Okres spóźnia mi się około 2-3 dni powinnam dostać 13.10.2007r. Zrobiłam dziś test (jakieś półgodzinki temu) ale czytałam że najlepiej jest zrobić nadczo ja jednak nie zrobiam nadczo (chociaż na teście pisze że nie koniecznie). Wyszły 2 kreseczki co chyba oznacza że będe mieć fasolkie ale żeby sie upewnić to kiedy moge zrobić drugi test? POMÓŻCIE BŁAGAM! Czy to możliwe że jestem w ciąże???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkinia30 Napisano Październik 15, 2007 kkinia30...;warszawa/UK...,za 8 dni 30 wiosenek...,18 cykli...,@27,28X. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkinia30 Napisano Październik 15, 2007 Fajniutka 99,9% jestes w ciazy!!!Gratuluje!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajniutka2005 Napisano Październik 15, 2007 dzięki kkinia30. Jeszcze chciałabym wiedzieć kiedy powinnam udać się do ginekologa? dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 15, 2007 Ja też gratuluje. Idz szybko do lekarza i pochwal się nam. Czekamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Październik 15, 2007 Witam Was kochane! Mam taki problem,jak wiecie od roku staram sie z męzem o drugie dziecko i nic,teraz jednak zaczełam bać sie bardzo,od jakiegoś tygodnia mam brązowe upławy,nie wiem co jest tego przyczyną ,miała po porodzie wypalaną nadżerke,może to ona sie odnowiła,lub jakieś zapalenie,czy któras z Was miała podobny problem.Jutro ide do lekarza zeby mnie zbadał,przy okazji zrobie cytologie bo juz dawno nie robiłam.Co mi może byc:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Październik 15, 2007 Dziewczyny tak bardzo boję sie tej wizyty,tyle czasu z nią zwlekałam,i chyba za długo.Boje sie usłyszec czegos strasznego:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 15, 2007 Czesc kochane Pauly78---------- i jak podroz? Jak wroce z pracy to dopisze Ciebie i kkinie30 do tabelki.....albo mozecie same sie dopisac , musicie ja skopiowac tam gdzie wpisujecie tresc tekstu i wpisac sie......goraco zapraszam tez inne dziewczyny..... Izulkaa---------ciesze sie ze u Was wszystko dobrze, ucaluj coreczke od internetowej cioci....kochane wiecej napisze wieczorkiem , bo zmykam do pracy zaraz...... Anulka----------duzy Fajniutka2005-----------gratuluje, Obca--------wszystko bedzie dobrze Sylweczka, Kakusia ----------a co z Wami?Odezwijcie sie.....dla wszystkich dziewczyn po duzym, papaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 15, 2007 Starajace sie: Nick/Skad................Wiek.............Ilosc Cykli............Data @ Myszka/USA..............24....................5......... ..........31.10.07 Patrycja/UK..............25....................3........ . ...........25.10.07 Smerfetka/Polska.......28...................22.......... ............6.11.07 Zaciazone: Nick/Skad...............Wiek...........Tydzien Ciazy......Termin porodu PaniMisiowa.............27................32...................14.12.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Październik 15, 2007 Czy któraś z Was mogłaby odpowiedziec mi na moje pytanie,czy miała takie objawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Obca_ Napisano Październik 15, 2007 Obca/Pl ..............23.....................12 ........20.10.07@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 15, 2007 Ja ci nie pomogę bo nic takiego nie miałam, ale najważniejsze ze idziesz do lekarza. A z dziewczyn to chyba tylko ja jestem chyba ze ktoś jeszcze jest jak tak to odpiszcie obcej to moze ktoras ją uspokoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaklopotana822 Napisano Październik 15, 2007 Ja też dopisuję siędo tabelki zaklopotana822/PL .........25..............11.................19.10.2007 Gratuluje dla panimisiowej aż zazdroszcze.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pauly78 Napisano Październik 15, 2007 czesc dziewczynki ja powoli dochodze do siebie po podrozy..tzn,do zmiany czasu w tajlandii jest 6 godz do przodu.slub byl przepiekny,zrobilismy wlosko-polski,po polsku byla vodka i tance:-) a podroz niesamowicie Boska!!wygrzalam sie na sloncu za wszystkie czasy(teraz schodzi mi skora nawet z twarzy) no ale trzeba wrocic do rzeczywistosci...czekam na @,w listopadzie zaczynam badania co jest ze mna nie tak,ze tak dlugo nie moge zajsc w ciaze. milego popoludnia kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach