Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominisia1

POMOCY - CHCE MIEĆ DZIECKO

Polecane posty

Gość misiaczki95
ło matko:P:P: kiedys 48 str tego czat podala link do strony niby miernik ciazy//nasze swicil mi sie na niebiesko*(czyli brak ciazy) a teraz na czerwono haha ciekawe ..ciaza?cos sie pokickalo im haha ale mni e juz na glowe bije do tego gardlo boli gadac nie mohe dobrze ze moge pisac hihih Myszka caluski dobry duszku:***:*::trzymam za Ciebie kciuki i za reszte dziewczyn starajacych sie o dzidZie::::**:*:

Gość misiaczki95
a teraz znow na niebiesko ha:PP:PP:P::P ale az mi sie cieplo zrobilo hhaah kochane milego wieczorku ech paap

Witam kochane. ja wlasnie wrocilam zdazylam zrobic sobie herbatke :-) Widze ze stronki ladnie ida do przodu --co mnie bardzo cieszy. Izulka twoja corenka jest sliczna naprawde az pozazdroscic zeby rosla jak najzdrowiej ale ma cudowna mame wiec jak moze byc inaczej :-) Ladna z ciebie Kobieta Smerfetko daj znac co u ciebie czy wzsytko w porzadku???Martwie sie o ciebie bardzo??? A sylweczka jak samopoczucie boli jeszcze?? Mam nadzieje ze jest lepiej???OBY!! Myszka widze ze dni uciekaja ci szybko tak samo jak mi,a jak tam z postanowieniami ze sprawdzeniem wszsytkiego u ciebie czy w porzadku?? Obca jak brzuszek???pewnie juz zaczyna byc widoczny :-) Poglaszcz dbobaska od cioci Pati. j kupilam bilet juz bede 18 tego lutego o 10 w katowicach na lotnisku mam tylko nadzieje ze kolezanka zalatwi mi odpowiedniego lekaza oktorego prosilam bo jak nie to bede musiala zaczac szukac na szybko w internecie.

heheheheheeh mnie za kazdym razem swiecilo na czerwono i az mi sie cieplo zrobilo tak niby nie wiem czemu ale ak poprosilam brata i corenke moja i tez im swiecilo na czerwono hehehehehehe, Kto to wymyslil ?? Naprawde bardzo pomyslowe nic tylko sie smiac

Myszka z tym pokoleniem masz racje jest coraz slabsze,ludzie do starosci pracowali i wnuki chowali i ogrodkiem sie babunki zajmowali i jeszcze ma sile upiec ciasto i uprac skarpetki wnukowi. A teraz tragedia ludzie coraz bardziej schorowani. Im bardziej zywnosc faszerowana chemikaliami spulchniaczami barwikami.Kupcie w supermarkecie zeberka albo inne mieso i zostawcie w kuchni kosi na blaci i w nocy wejdzcie sliczniesie swieca nie trzeba zarowek sa nafosforyzowane od tego czasu kupuje organic tylko zdrowa zywnosc jet drogie mieso ale wole jesc rzadziej albo wogole nic to z supermarketu jedynie kurczaki kupuje. Stres wynalazki mamy coraz lepsze a z nami gorzej.

dobra ja juz nie smece i nie zanudzam was zycze fajniutkiej nocy Oby snily wam sie najprzyjemniejsze rzeczy. Mnie sie wczoraj 2 raz snily oplatki ze cala rodzina dala mi kawalek oplatka i jadlam je nie potrafie znalexc tego snu a 2 raz pod rzad ciekawe co moze oznaczac tak z czystej ciekawosci??

Patinko---------wcale nie smecisz kobieto...mowisz sama prawde...i tak trzymaj.....rowniez Tobie zycze milutkiej i spokojnej nocki kochana....bo u mnie dopiero jest 3:55 po poludniu, wiec jeszcze mam czasu na spanko.....👄

Gość IZULKAA
Parimak25- kochana dziękei za komentarzyk :) bardzo współczuje.....z powodu synka........... trzymam kciuki zobaczysz będzie dobrze, trzeba tylko wierzyć i się modlić. Pozdrawiam i buziaczek

Gość IZULKAA
przepraszam za pomyłkę pseudonimu... Patimka25

Gość sonia17
Myszko, ja na topiku intensywnie udzielalam sie dawno,dawno temu. Moj skarb na 7 m-cy!!! Teraz Was podczytuje:) i trzymam kciuki za kazda z Was. Nawet nie wiecie jakie szczescie maja wasze dzieci,ze beda mialy takie WSPANIALE MAMY. Dusze tych dzieci istnieja, tylko czekaja na cialo... POzdrawiam i na razie papa, bo wyjezdzamy na 2 tygodnie.

Gość olawd
dzien dobry!!!!!! milego dzionka zycze wam kobietki , zagladne do was pozniej bo cosik zle sie czuje i wracam do lozeczka ;-(

Gość misiaczki95
hej Kochane !!ja wlasnie wrocilam z pracy ..zaraz wlaczylam komputer zeby zajrzec co u Was??Myszka 24::**:*Patink25 DZiekuje Slonko!!!kazdA z nas by chciala byc Bosze czemu to to takie trudne??ech klade sie pozniej zajrze wiec piszcie:))) milego Dnia!!

Witam kochane Ja w szpitalu byłam, zabiegu nie miałam, a boli tak samo mocno, jak bolało Robiłam badania krwi i wszystko ok. Nic nie wiadomo co się ze mną dzieje. Mam wizytę u ginka znowu we wtorek. Pozdrawiam serdecznie. Nie było mnie bo padł mi system i musiałam go ponownie zainstalować.

Czesc!!!!!!! Sylweczko------------jestes juz.... ale co powiedzieli lekarze ze co to moze byc?? Cholerka, ze wypisali Cie ze szpitala z tym bolem, jakies konowaly czy co?? Czy oni nie widza ze cierpisz z bolu??Szok normalnie....sluzba zdrowia w Polsce....oh.....I jak ty wytrzymasz do wizyty u ginka? A jak ten Ci powie ze nic nie widzi?/co wtedy....normalnie nie mam slow.... Ciekawe jak u Smerfetki-------co jej powiedza ...napisz kochana jak bedziesz w donku...👄 Sonia17------wiec zagladaj i pisz jak tam Twoj skarbek i co u Ciebie---pozdrawiam👄 Olawd--------zebys jeszcze ty sie nie rozchorowala, bo normalnie szpital bedziemy tu miec....kuruj sie kuruj i w miare mozliwosci zagladaj👄 Misiaczki------wiec zagladnij pozniej i pisz....👄 Ja mykam na kawke ale zaraz bede z powrotem... Pozdrowka dla wszystkich dziewczynek👄

Gość olawd
myszka24...uff juz mi lepiej ale cos za czesto boli mnie podbrzuszek , caly czas jestem zmeczona , spac mi sie chce no i na wymioty mnie ciagnie bleee sylweczko...naprawde to nienormalne ze cie wypuscili ze szpitala , mam nadzieje ze szybciutko wrocisz do zdrowia . a ta sluzba zdrowia i tak w polsce jest lepsza niz w anglii - wierz mi ja w tamtym roku 3 razy ladowalam tu w szpitalu i...masakra !!!! za 12 tyg wracam do kraju na stale bo mam dosc - traktuja cie tu jak smiecia fe pozdrowienia dla wszystkich i buziaczki

Olawd--------a kiedy masz dostac @ ? Moze u Ciebie w brzuszku juz jest fasolka? Czego Ci oczywiscie bardzo zycze... Ja w Stanach nie narzekam na sluzbe zdrowia, choc tez czasem sa malo rozgarnieci....ale napewno nie wypuszcza ze szpitala jak dokladnie Cie nie przepadaja i nie bedziesz zdrowa....👄

To oczywiscie bylam ja wyzej ale mam 2 nicki i mi sie pochrzanilo...jakas nierozgarnieta dzis jestem...sorkiiiiiii

Gość olawd
oj na dzidzie nie ma szans - jestem dopiero 2 miesiace po ostatnim poronieniu i to jeszcze za wczesnie - poprostu sie nie staramy no chyba ze wiatropylna jestem?! ;-)

Olawd--------aha, przeciez gdzies juz pisalas ze nie staracie sie narazie...a wiatropylne to fajnie zebysmy tak byly co nie?moze byloby latwiej zajsc....hihihihh.....a co ciekawego porabiasz?widze ze piszesz tez na topiku \"Pragne dzidziusia\" ja tez tam jestem....

witajcie kochane :-) Jak weekend sie zaczol dla was jakas imprezka??? ja w domku po zakupkach zjadlam chlebek z krakowska mniam mniam, potem cos upichce tak mysle o zurku ale zapomnialam kupic na podklad cos czyli jakies miesko ,wczoraj pusciam bajke NEMO i razem z corka ogladalismy tyle ze ja po 5 minutach padlam. Moze za godzinke skocze 2 raz do sklepu,ne lubie zakopow bo zawsze cos dokupie zbednego ja i sklep i portfel biedny potem a raczej moja karta buuuu :-( Sylweczka to okropne ze w bolach do domu to nie ludzkie!!!!Fakt w angli z opieka zdrowotna jest tragiczna szkoda slow ale ja nie wyjade juz nigdy moze jak bede staruszka :-) Kiedys myslalam o zmianie kraju Niemcy tam mam rodzine i wogole jezyka szybciej bym sie nauczyla poniewaz lubie ten jezyk angielsk slabo mi idzie ale daje rady ale ten raj dal mi do zrozumienia ze musze tu zostac. No i zreszta ja podrozowac nie lubie. Dobra zanudzam bziaczki dla was

Gość misiaczki95
hej Kochane jak tam sobota>??ja w alcze z gardlem boli jak brrrr Sylweczka idz konecznie do gina sprawdz co sie dzieje.Myszka24 :)) Patinaka25 czasem juz sie podaje nie daaje juz rady:(( dziekuje Wam ze jestescie?:))

Misiaczki kochanie wiem!!!! Ja jak na razie sie trzymam bo wmwiam sobie ze placz do niczego mnie nie zaprowadzi. Ael czesto sa momenty ze chce wyc plakac krzyczec i wogole. ykaj do lozeczka polopirynka i woda przegotowana z sola i plukac ochyda ale pomaga.

Gość olawd
Myszka 24 ....owszem jestem rowniez na tamtym topiku ale ty jestes jako marta 24? co ja porabiam? no coz na razie drugi miesiac siedze bez pracy bo mnie poprzednia szefowa wyprowadzila z rownowagi przez co nazwyzywalam ja itd i zlozylam wypowiedzenie ( nigdy nie duscie niczego w sobie zbyt dlugo! ) . znalezc tu teraz jes ciezko prace bo za duzo polakow tu siedzi . 21-go lece do polski na tydzien a za niecale 12 tygodni wracamy do kraju na stale - nareszcie!!!juz nie moge sie doczekac bo wtedy bede mogla zaczac znow sie starac o dzidzie buziaczki dla wszystkich

Olawd----------na tamtym topiku jestem wlasnie pod takim nickiem jak napisalas.... Fajnie Wam ze wracacie do Polski....ja tez bym chciala ale narazie nie pozostaje mi nic innego jak siedziec tutaj....ja bedziesz chciala pogadac to pisz na gg 4342539....narazie, 👄

Gość olawd
myszka 24 ....z mila chęcią odezwę sie na gg . a oto i moj gg 9490864 .zapraszam wszystkich które maja chęć poplotkować na bieżąco

Kochane Moje ja uciekam moj mezulek dzwonil ze potrzebuje mojej pomocy dobrze ze noe zdazylam otworyc piwa bo mialam ochote no tak sobota very busy time. Martwie sie i mysle o S,merfetce trzymaj sie jestesmy caly czas myslami toba. papa postaram sie odezwac tak szbko jak tylko bede mogla

Cześć dziewczyny !!!!! Piszecie w takim tempie że ciężko za wami nadążyć. Czytałam was regularnie ale czułam się tak beznadziejnie, że nawet nie chciało mi się pisać. Od poniedziałku byłam na zwolnieniu bo w niedzielę złapała mnie gorączka /39/. Masakra myślałam że umrę ze strachu o moją kruszynkę. Dziś jest o wiele lepiej. Nie mam gorączki i czuj się naprawdę dobrze, gdyby jeszcze nie ten ból głowy byłoby idealnie. Od jutra do środy zostaję bez męża. Wyjeżdża do Belgii. Zrobił mi takie zakupy że nie wiem kiedy ja to wszystko zjem, a on już mi powiedział że jak wróci to ma być pusto /chodzi o owoce, serki jogurty i takie tam/. A ja przez tą chorobę nie mam apetytu. Może jak go nie będzie to może z tęsknoty zacznę jeść Teraz mam ferie więc jeszcze trochę posiedzę w domku i wyzdrowieję już całkiem Sylweczko bardzo mi przykro że masz ostatnio takie przejścia, a w pracy może jednak się polepszy, bądźmy dobrej myśli. Smerfetko ty też biedulko musisz się martwić. Ale twój mąż ma trochę racji że chce się wstrzymać z przytulankami. Dba o Ciebie i Cię Kocha. Myszko co u ciebie słychać ???? Patinko Cieszę się że już jesteś w lepszej kondycji. Obca ja jestem już pod koniec 11 tygodnia. na usg byłam w 10 i dzidzia też się strasznie wierciła a lekarz też się strasznie śmiał. Cudowny widok prawda ????

Nikogo tu nie ma. Jak już pomacham jutro mężowi chusteczką na pożegnanie to zajrzę tu. do jutra pa Pozdrawiam was wszystkie !!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)