aneczka227 0 Napisano Luty 23, 2008 Tak wnosimy toast kochane!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 23, 2008 Ja niosę schabowe i sałatkę, kurcze potknęlam się i jeden zleciał, a jeszcze nie piłam, a mój piesek się ucieszy i sobie zje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 23, 2008 Szkoda,ze nie ma reszty dziewczyn:( ale z wami i tak jest super!! Super imprezka zaraz idziemy tanczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 23, 2008 hihhi Smerfetko impreza jest u mnie wiec moj piesek sie ucieszy hihhi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Luty 23, 2008 Zdrowko dziewczynki Ja posiedze z Wami jeszcze z 25 minut bo za pol godzinki ma przyjechac znajomy z kolega na drneczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 23, 2008 oki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Luty 23, 2008 NO TO FAJNIE:):):) ja nic nie mam do jedzonka bo cały dzień w pracy:(:( i tylko to co w lodówce ,ale torcik kiedyś zrobie:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 23, 2008 no ja tez dlugo nie posiedze bo mezus mnie do wyrka wola :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Luty 24, 2008 olwad to pędz do męzusia bo jeszcze zaśnie ,mój juz spi dawno bo dziś od piatej rano na budowie działał z łazienką:):):) jutro musze iść to sprawdzić hihihihi kontrola musi być :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 24, 2008 hihih zaraz będe pod wpływem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 24, 2008 no olawd lec do swojego hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 24, 2008 ciekawe po co Cię woła hihihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 24, 2008 Polewam za nasze przyszłe dzidziusie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 24, 2008 Mi się już oczka kleja...:( Jutro mam trochę roboty w domu ale i tak będe starała sie byc na gadu i forum:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 24, 2008 nio zdrowie naszych przyszłych kochanych dzidzi które bedziemy miały nie długoQQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Luty 24, 2008 nio ja tez łyczka robie żeby się nam udało!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 24, 2008 Misiaczku pisz Słoneczko pijemy za twoje zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 24, 2008 hihihihihihi stronka moja:P Jupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 24, 2008 poprzytulac sie chce , ale cos mi sie wydaje ze juz spi ! z nim tak jest , tylko glowe do podusi przytuli i juz go nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 24, 2008 To leć szybko na przytulanko!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Luty 24, 2008 aneczko jutro niedziela odpocznij sobie co tam z robotą:):):):) ja cały tydzien miałam szalony więc jutro pełen luzik i odpoczynek:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczki95 Napisano Luty 24, 2008 aneczka gratulacje pijemy za Nas przyszle mamusie najcudwniejsze na swiecie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 24, 2008 hihih ale ja nie lubie odpoczynku mi wystarczy,że się wyspie a musze coś robic bo jestem kobietą aktywną nie lubię nic nie robić hihihih lubie sprzątac jak mam na to ochote:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita32 0 Napisano Luty 24, 2008 no w sumie niedziela to już dziś tera patrze na zegar a tu już po północy:):): no to zdrówko:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 24, 2008 Tak Misiaczku:* ja pije ze ciebie,Smerfecie,Myszke,Olawd,Patinke,Monite i inne dziewczyny !! Nam sie uda wszystkim!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Luty 24, 2008 cos mi sie wydaje ze juz mi w glowie za bardzo szumi i zaraz pod biurko wpadne !! :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 24, 2008 Zdrówko:-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 24, 2008 hihihi leć pijaczku do wyrka:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka 29 Napisano Luty 24, 2008 Ojej dziewczyny przed chwilą okienko gg było podwójne, myslałam,ze juz mam wzięte tak mocno, a to mój komputer nie nadąża. Oki chipsy mam i paluszki jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Luty 24, 2008 Ale wspaniała noc prawie wszystkie moje przyjaciołki razem zaraz się pobecze i jeszcze słucham takiej piosenki nastrojowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach