Patinka26 0 Napisano Marzec 10, 2008 tak tak wiem ale wiesz musialam zdjac dzis ozdoby swiateczne z swiat bozego narodzenia w sumie wielkanoc wielkimi krokami wiec czas zmienic wystroj ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 Misiaczku Smerfetka zawsze stoi na bacznosc...o kazdej porze dnia i nocy wiec ja zostaw w spokoju please :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 No i co znowu zostawiłyscie mnie samą, wiecie co, jesteście niedobre, bede płakać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 10, 2008 Smerfetka sciemnia ojojoj nie mozliwe ty zawsze kontrolujesz cale forum razem z myszko oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 10, 2008 Smerfetka glowa do gory misiaczki pewnie zartuje bo chce sie wymigac od obowiazku hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 10, 2008 :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 Tak Patinko ja nie wiem co ten Misiaczek mnie dzisiaj tak gnębi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 Oj Misiaczku Misiaczku bo beda czerwone kartki:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 10, 2008 to ja sobie juz pojde :( papap milego wieczorka Kochane:(( papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 No Misiaczek jak dyzur??????????????He he, fajnie, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 Misiaczki wracaj, nie uciekaj mi. Myszko jesteś jeszcze, a Patinka?Czy znów nikogo nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 A gdzie Ty Misiaczku nam uciekasz????? A kto bedzie dyzurowal za Ciebie????Wracaj predkooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 10, 2008 ja jestem bylam wziasc prysznic,ale zaraz uciekam spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 No tak teraz znow zostalam sama:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 10, 2008 niestety nie potrafie dlugo wytrzymac wiec nie bede smerfetko konkurowac z toba bo ty to jestes twardy zawodowiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 10, 2008 myszko gdzie sama wszsytkie sa patrza ale pisac im sie nie chce leniuchy to sa normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 Patinko dokladnie leniuchy jak niewiem:(:(:(Chyba i ja sie rozleniwie i nie bede pisac:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 10, 2008 Nie nie nie rob tego blagam !!!!!!!!!!!!!!!!! Myszko na szczescie twoja stronka wiec prosze o duzy usmiech :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 Noi stronka moja....nie chcecie pisac to nie ....ja bede zgarniac wszystkie stronki po kolei a co:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 10, 2008 ja sie bede tez musiala postarac o stronke by slonko zaswiecilo i dla mnnie a teraz uciekam spac bo ledwo zyje ale jutro obowiazkowo stawiam sie na bacznosc bo co jak co ale czerwonej kartki dostac nie chce... BUZIACZKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 Dobrej nocki Patinko i rowniez przesylam buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 10, 2008 To bedziemy teraz walczyc we dwie myszko heheh :-) Wszystkim zycze udanej nocy a dla ciebie myszko jeszcze nie pora spania ale mam nadzieje ze mi wybaczysz to,ganiaj smerfetke to nocny marek haha buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 Jestem , jestem i będę a co, poczekam na nastepną stronkę, hi hi. Patinko dobranoc, odpoczywaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 Nie znowu sama jestem......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 Ja jestem:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 Nareszcie jakas żywa dusza, Myszko super, myslałam,że juz nikogo nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 11, 2008 No nic idę sobie, bo i tak nikogo nie ma, dobranoc Myszko, pa pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magsa Napisano Marzec 11, 2008 Dziewczęta Tak czytam sobie iiiiii Co moge powiedzieć - kobieta silna mąż zostawił, uposlił etc.. Teraz jestem z cudownym partnerem, chcemy dziecko, staramy sie od roku z moją torbielą na jajniku, Torbiel usunieto. I po razkolejny nadzieja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcik_1 0 Napisano Marzec 11, 2008 Witajcie moje drogie zrobiłam test i wyszła jedna kreska :(. Więć, albo jest jeszcze za wcześnie, ąlbo znow się rozczaruję. Tylko to trochę dziwne, żeby @ spóźniała się aż tak długo. No nic myślałam że już dzisiaj będę wiedziała ...... Muszę się umówić do lekarza może on powie mi coś sensownego. Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia papapapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia_gask 0 Napisano Marzec 11, 2008 Ewcik_1 nie martw sie, ile ci sie spóźnia? mnie ostatnio spiźniła sie 19 dni... ale przyszła, wiem ze to marne pocieszenie ale mysle ze jak robiłas 2 testy to nie musisz juz trzeciego... a lekarz na tym etapie niewiele pomoze chyba ze usg, Napewno sie uda wszystkie zaciążymy... ;-) gowinka do góry i jak okaze sie ze jednak do Ciebie przyjdzie @ to staramy sie od nowa... Ja wczoraj po monitoringu miałam przytulanko.. a dzis i w nocy źle sie czułam tzn jakis dykomfort-swedzenie... Mam nadzieje ze to nie jakas infekcja, tylko tak sie zastanawiam jak przytulanie bylo 3 dni pod rząd to przeciez pozostałości jakies tam zostaja. Czy moze to dac szanse infekcji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach