Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 Ewcik_1 ==>trzymam kciuki za to zeby @ nie przyszla i zebys Ty oglosila nam super wiesci ze jestes w ciazy:):):):):):):)uda sie na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcik_1 0 Napisano Marzec 10, 2008 Dzięki Myszka :) Mam nadzieję, że bede mogła ogłosić Wam tą super wiadomość. A powiedz mi kiedy mogłabym zrobić test ciążowy bo chyba do piątku nie wytrzymam ;) @ miałam dostać 6.03 test zrobiłam 8.03 i wyszedł negatywny więc teraz sama nie wiem najchętniej już jutro bym go zrobiła - i jak siebie znam to pewnie tak zrobię. Buziaczki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 Mysle kochana ze jutro mozesz zrobic ponownie test:):):):)bedzie 3 dni od poprzedniego testu....a w tych trzech dniach duzo moglo sie zmienic;);););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcik_1 0 Napisano Marzec 10, 2008 Ok :) Więc jutro rano robię test ..... i dam Wam znać jak wyszedł oby były 2 kreseczki :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 Ewcik wiec czekamy z niecierpliwoscia i zaciskam mocniej piastki:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 Ewcik_1 ja myslę,ze to dobry znak, oby Ci się udało.Pisz rano koniecznie jak test, maja być 2 kreski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 Dziewczyny pisać, ja niedługo będę juz z Wami intensywnie klikać tak za 1 godzinkę.Mam nadzieję,że do tej pory będę miała co czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 Ojej dziewczyny zadnego wpisu nowego nie ma, dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia17 0 Napisano Marzec 10, 2008 Witam, powialo troche optymizmem na kaffe ;) Moze niedlugo bedzie z nami jakas kolejna zaciazona kolezanka. Witam rowniez nowe dziewczynki- razem zawsze razniej. Uciekam , bo juz mezulek chce do kompa:) Tak to jest jak wocil- bo jak mam chwile-to on mowi- zostaw komuter porozmaiwaj z mezem;) a tak to on siedzi! Nie ma lekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia17 0 Napisano Marzec 10, 2008 ja jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 Witaj Soniu, dziewczyny cos strajkują, ale dlaczego? Ja jutro mam monitoring, hura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 Becia_gask to fajnie,ze monitorujesz cykl, ja jutro pierwszy raz idę 12 dzień cyklu, zobaczymy co tam u mnie się dzieje, no i obadamy moje chore przydatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 I ja jestem ale nie bede przeciez sama ze soba rozmawiac:):):) Sonia==>super ze zgladasz...mimo ze masz duzo obowiazkow wokol synka i meza ale zawsze znajdujesz czas aby zajrzec do nas i napisac choc pare slow....niestety inne dziewczyny nas olewaja bo albo odzywaja sie bardzo ale to bardzo zadko a niektore wcale.....pozpstala nas mala grupka dziewczyn ktore regularnie wchodza i pisza na naszym topiku...i chwala im za to:D:D:D:D:D:D Smerfetko ==>i ja sie bardzo ciesze razem z Toba ze jutro idziesz na monitoring....pamietaj ze jestes juz coraz blizej dzidziusia Ja zjadlam obiadek i ide sobie zrobic jakas kawke:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 10, 2008 witam dobry wieczorek:))) mam nadzieje ze ten post pojdzie:(( ostatni sie zwiesil i nie doszedl:(( wrr jak tam dzionek minal ja dzis sie ciesze bo z moim razem dzionek spedzilismy ;P TERAZ TYLKO mysle jak to bedzie ze starankami o dzidzie:P Smerfeciu jutro Twoj dzien bedzie superrr11 Ewcik_1 oj trzymam kciuki!!!!!!!!!! Myszka Anus a TY gdzie?? Kakusia22 milo Cie widziec:* ale masz fajnie ech:PPPP AnulaS a reszta Dziewczyn gdzie?? Paula333 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 Myszko dobrze,że Sonia się udziela i nowe dziewczyny, inaczej byłybyśmy tu same. O Misiaczki sie pojawiły jak miło.No jutro mój wielki dzień chyba, zobaczymy co to się tam dzieje. Ze mnie to ale gapa pomyliłam pseudonim naszej nowej koleżanki, bo to jest Asiunia a ja pisałam Anusia, wybacz. Olawd a Ty kobieto gdzie się dziś podziewasz? Patinka halo, halo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 10, 2008 ech chyba ja dzis dyzur tylko lazic na pogaduchy!! Smertecia a TY cio??????????????? laz!!!! ale juzzzzzzzzz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 Tak się zastanawiam, gdzie podziewa się nasza Aneczka, cos mało ostatnio ją widać, a Sylweczka co odezwij sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 No wlasnie Misiaczki ...dzisiaj Ty dyzurujesz a my tylko dogladamy co sie dzieje:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 Smerfetko i stronka Twoja ....czyli jutro musi byc dobrze ...to na szczecsie:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 No Misiaczki ale dyżur to przede wszystkim pisanie i nawoływanie naszych koleżanek do odezwu, więc działaj. O ale stronka tym razem moja. A tak po 23 bedzie Iwa , tak pisała, więc moze z nią sobie też popiszemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 10, 2008 NO TAM JAK ZWYKLE SMERFECIU STRONKA TWOJA:))) HALLOOO JEST TAM KTO ???????????????????????? PISAC!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 Ja jestem Misiaczki:D:D:D:D:D Melduje sie wedlug rozkazu.....bacznosc...:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 Co Wy sobie myślicie,ze mnie nie ma, ha ha..jestem i będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 10, 2008 Na wstepie mala zmianka tzn swiezsze dane chcialabym podac :-)Starajace sie Nick/Skad..................Wiek.............Ilosc Cykli...............Data @ Myszka/USA.................24....................10..... . . .. .......23.03.08 Patinka/UK..................25......................2... . .. . ..........28.03.08 Smerfetka/Poznań.........28................ ...27...... .. ..........27.03.08 kkinia30/Warszawa,UK...30....................22........ ..........19.02.08 Sylweczka78/Żory.........29...............min.72... . .............22.12.08 Rusaczek/Nowy Sącz......33..............min. 34...................02.03.08 Monita32.....................32....................13... .. ............29.03.08 olawd.........................28.....................27. ................22.03.08 alii/Warszawa..............27.....................33.... ......... ...10.03.08 Aneczka227/Malbork......20.....................8....... ...........23.02.08 Paula3332/Belchatow.....27.....................6........ ...........04.04.08 xxmadziaraxx/k.Kalisz.....29....................45...... .... .... ..23.03.08 A.N.N.A/Barlinek.............30.....................2... ................06.04.08 Zaciazone Nick/Skad...............Wiek...........Tydzien Ciazy......Termin porodu Fajniutka2005..........21...............13............. . . .....24.06.08 kwatolina................30...............23.......... ............22.04.08 Obca_....................23...............25.......... ............29.06.08 Fiołek1...................29...............18......... .............27.04.08 AnulaS ....................27...............13................... ..29.07.08 Kakusia22................23...............20............ ..........26.07.08 Dzieciaczki urodzone Nick....................Plec.................Imie....... ...........Data urodzin PaniMisiowa..........corka.............Patrycja......... ......21.12.07 becia_gask...................26....................9.... ..............26.03.08 dzodzanna...................34.....................28... ..............18.02.0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 Noi ja sie zameldowalam a reszta dziewczyn nie!!!!!!!!!!!!Misiaczku czerwone kartki rozdaj tym ktore sie nie zameldowaly!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 10, 2008 tat sciemniasz tu Paulinko:P:P ot co! zobacz jak Myszka 24 stoi na bacznosc!!!!!!!:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 10, 2008 mam nadzieje ze @ nie przyjdzie dzis mam 12 dzien cyklu na razie nie sprawdzam testami jakos mi sie nie chce ale od wczoraj intensywnie pracyjemy nad dzidzia :-) Jutro zaczyna sie dla anglii wazny dzien w moim miescie przez 4 dni bedzie parada wyscigi konne no i sama krolowa bedzie u nas wypadaloby isc zobaczyc :-) brat moj sie wyprowadzil tak wiec dzis troszke przemeblowania zobilam w pokojach ale juz mi sie nic nie chce zmeczylam sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 10, 2008 uffff ale mi sie udalo hahahahaha smerfetka ten sam czas wyslania postu moze na sczzescie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Marzec 10, 2008 Patinko wiec teraz dzialajcie i dzialajcie.....ale odpocznij sobie kochana robota nie zajac nie ucieknie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Marzec 10, 2008 Patinko pewnie,że ten wpis na szczęście , bedzie super zobaczysz. Misiaczki ja ściemniam, ale ty jesteś, oj.........dyżuruj i nie ściemniaj. Myszko powiedz jej, że stoje na baczność tak jak Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach