EfQa 0 Napisano Maj 20, 2008 No właśnie teraz musimy je dopingowac żeby się wzięły poważnie do roboty :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 20, 2008 Dziewczyny a ile ja powinnam przytyć, jak ważę 45 kilo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 20, 2008 No to juz nie bierz kwasu, 800 to świat i ludzie - wystarczy. ja biorę materne a tam jest tylko 400 ale myslę że też wystarczy bo ja jadłam dużo bananów i wogóle warzyw i owoców. A jod masz w tym prenatalu? Bo mojej kolezance lekarz powiedział że jod jest bardzo bardzo ważny szczegolnie jak sie mózg rozwija. jak nie masz w prenatalu możessz zapytać lekarza i brać sobie np. co drugi dzień. ja sobie na wszelki wypadek kupiłam witaminy z jodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 20, 2008 No tak znowu nikogo nie ma? Dziewczyny , bo zastrajkuję i przestanę pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 20, 2008 Smerfetko dobrze się odżywiaj a twój organizm juz sam będzie wiedział czy ma przytyc czy nie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 20, 2008 dorota była ale uciekła jak usłyszała że sie na nią uwzięłysmy... No uciekam do tej biblioteki bo mnie deszcz złapie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 20, 2008 Cholewka nie ma jodu, ale kwas foliowy chyba go zawiera tak mi się wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 20, 2008 Dorota oj nieładnie, ale wiesz musimy się o Was martwic, więc wracaj i zgarniaj kolejna stronkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 20, 2008 No i tym sposobem zostałam sama, chyba też sobie pójdę, a kiedy zajrzę to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Maj 20, 2008 jakies mam problemy z kafe EfQa miejmy nadzieje ze wchodzenie tu przynosi szczescie, dziś chyba zrobie lodowiec ale nie mma tego banana moze byc bez czy czy wogole długo to ciasto moze stac w lodowce tak ze 3 dni. Moja kolezanak to miala szczescie jest w ciąży juz 15 tygodni i mam tylko zgage zadnych zawrotow zadnych mdlosci mnie to wydaje sie ze to od orgaznizmu zalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Maj 20, 2008 gdzie sama ja jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Maj 20, 2008 smerfetko jak wazysz 45kg i przytyjesz no powiedzmy 10 to i tak bedziesz pieknie wygladala z tym wystającym brzuszkiem i bardzo słodziutko a moze wogole w ciebie nie wejdzie tylko w dzidzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Maj 20, 2008 no gdzie sie podziewacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Maj 20, 2008 cos ostatni takie pustki na forum jak tak to rozpsuja sie ze nie moge nadazyc z czyaniem a dzis co tam dziwewczynki porabiacie ze takie zajete no niektoere to sie usprawiedliwiaja to rozumiem hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 20, 2008 ja juz jestem bylam dzis u kolezanki - ma 3 miesiecznego synka---przeuroczy i przeslodziutki :-D porobila mi kilka zdj to jak mi przysle to wam podesle . dopiero przyjechalam bo znow zaly tydz woze meza do pracy (ok 17 km w jedna strone) , zjedlismy obiadek i pora na kizi mizi :-P zagladne pozniej buziaczki saro -- powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 20, 2008 Ja chce przytyć, ale tak żeby mi po porodzie zostało trochę, bo wygladam jak chuderlak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Maj 20, 2008 no to narazie zajrze później papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 20, 2008 no i chyba sekundy nas z smerfetka dzielily od stronki :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 20, 2008 Ola chyba rzeczywiście sekundy......... No przeczytałam,ze powinnam przytyć 13-16 kg i super nigdy tyle nie miałam , więc nareszcie będę normalnie wygladać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 20, 2008 Uciekam kochane, ale będe póxniej, piszcie ,zeby było co czytać.Buziaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Maj 20, 2008 Ola a co to za kizia mizia haha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Maj 20, 2008 witajcie :):) ja niedawno wrocilam zostalam dluzej bo tak bym wogle nie widziala z mezem a taj chociaz 10 min smutno mi:( jak go nie ma ale za to jutro sobie odbijemy spedzimy cale popoludnie no i srode;):):) A JAK WAM mija dzien?? Smerfeciu najwiecej jodu nad morzem ;p tego zadna tabletka nie da tego:):) olawd Saigonka bravooooo!!! to byla trudna decyzja ale napewno nie pozalujesz kobieta zwlaszcza w ciazy powinna miec oparcie w swoim meszczyznie..zobaczysz ze jeszce sie wszystko ulozy trzymam kciuki to moje gg 3077189 jak bedziesz chciala napisz:):) i usmiech prosze:):):) EwQa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 20, 2008 Smerfciu kwas foliowy raczej jodu nie zawira. Ale możesz kupic jod oodzielnie i po trochu brać. Zapytaj gina. No chyba że mieszkasz nad morzem albo jesztak dużo ryb że nie potrzebujesz. Dorota musisz mieć banana i to dojrzałego. trzy dni w lodówce może lodowiec stać. Hm co to jest kizi mizi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Maj 20, 2008 Hej dziewczynki Przepraszam że tak niedużo dziś piszę ale......mam 27-me urodzinki i rodzinka przybyła z życzeniami a ja niedawno wróciłam z pracy Nadrobię jutro zaległości z dzisiejszego dnia obiecuję :) A potem muszę się z Wami rozstać na 2 tygodnie :( nie wiem jak to przeżyję :( a potem nadrobić zaległości ehh I mam nadzieję, że po moim powrocie tabelka zaciążonych znacznie się powiększy :) ściskam Was mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Maj 20, 2008 asiunia27 kwiat] wszystkiego najlepszego duzo zdrowka i szczesliwego rozwiazania :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 20, 2008 asiunia----sto lat sto lat !!!! wszystkigo najlepszego !!!!! juz za roczek o tej porze bedziesz obchodzic urodzinki ze swoim malenstwem kizi mizi---no wiecie co? nie wiecie ? a mizianie to wicie co to? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Maj 20, 2008 witajcie jest tam kto!! Asiunia sto lat sto lat sto lat niech żyje żyjee nam...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Maj 20, 2008 a ja zrobiłam lodowiec tylko chyba mam za dużą tortownice bo jakiś niski mi wyszedł juz nie moge sie doczekać spróbowania a to dla tej która miała przepis pierwsza na niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Maj 20, 2008 i mama do mnie pryjechała i nocuje u mnie i nie będę w te noc sama samiutenka w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach