Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominisia1

POMOCY - CHCE MIEĆ DZIECKO

Polecane posty

Patinko wszystko bedzie dobrze,odpoczywaj i dbaj o siebie,pozdrawiam🌻👄 Olawd-Jak sie czujesz i jak w polsce sie czujesz?Tez dbaj o siebie i duzo odpoczywaj,pozdrawiam🌻👄 Myszko-Co tam sloneczko u Ciebie?Pozdrawiam,🌻👄

kakusia 22-Co tam u Ciebie i jak sie czujesz? Zdane juz wszystkie egzaminy?,jeszcze obrona pracy przed Toba,bede mocno trzymac kciuki za Ciebie,pozdrawiam🌻👄

Jakos nie moge sie oderwac od kompa,ale bez sensu zebym sama ze soba pisala,myslalam ze moze ktoras sie odezwie a tu cisza,pewnie sie wygrzewacie na sloneczku 🌻

Smerfetko ❤️ Dla Ciebie i dla dzidziusiow ❤️❤️ poglaszcz brzuszek ode mnie i przesylaj fluidki 👄❤️🌻 Jeszcze raz Gratuluje i ciesze sie bardzo z Toba.

U mnie dzis bardzo cieplo rano bylam w centrum z coreczka na balecie i potem upichcilam dla meza tureckie danie i ja tez objadlam sie do syta ze jestem padnieta teraz :-) Zaraz chyba pojde na hustawke i wyleze sie na sloneczku :-)

Hej Patinko co tam u Ciebie i jak sie czujesz? W koncu ktos sie odezwal i do tego zlapalas sloneczko stronke 🌻 Mam nadzieje ze moze uda sie bez in-vitro,bardzo bym tego chciala.

A jaki robisz bo ja do salaty to poprostu normalnie przyprawiam smietane sola pieprzem i to wszsytko polewam saletke. Moze masz ciekawszy przepis ??

Tez dodaje sol,pieprz i do tego jeszcze troche cukru i do smaku cytrynki,chociaz tez mozna z oliwa i z ziolami,rozne sa przyprawy.

Albo salata,pomidor,ogorek kiszony,szczypiorek,rzodkiewki,bialy ser i to razem wymieszac,lub bez serka bialego i tez przyprawic do smaku.

Witam Was🌻 Ja jem sniadanko i zaraz pedze na paznokietki , wiec odezwe sie gdzies za ok.2.5 godzinki....mam nadzieje ze dzis z Wami sobie popisze bo ostatnio cos nie mozemy na siebie trafic tylko sie mijamy:))Buziaki dla Was kochane:P👄

aha to sobie sprobuje z ccytrynka ;-) Wczoraj akurat kupilam salatke :-) ja wrocilam 27 maja bylam w Polscce 2 tygodnie

Gość johana31
Czesc, staram sie juz od 2002 roku o dziecko. Byla juz w ciazy ale w 4 miesiacu okazalo sie ze wody plodowe zostaly a dzidziusia juz niema i musieli mnie czyscic.Od tej pory nie moge zajsc w ciaze.Probowalam do tej pory jakos normalnymi sposobami az w koncu zdecydowalam sie na HSG. 24-o6 ma HSG i bede miala narkoze, boje sie co lekarz powie.Cos czuje ze bede miala niedrozne oba jajowody.

Gość johana31
mam pytanie.czy wiecie moze czy takie badanie mozna robic w czasie miesiaczki?

Ja nie mam zielonego pojecia przykro mi dziewczyny na pewno sie pozniej odezwa wiec ci pomoga na pewno.

Witaj Myszko 👄 A gdzie sie wybierasz ze robisz sobie pazurki?Pozdrawiam🌻 Patinko-To szybko Twoj pobyt w polsce przelecial,ale chociaz dobre te 2tyg.To tez robisz salate,no ja jeszcze dodaje cukru do smaku i cytrynki,bo ja robie tak na slodko-kwasno i mi smakuje,ale kazdy inaczej robi.Odpoczywaj sobie 👄

Madziu mam w niedziele jedna imprezke a w przyszla mamy chrzciny u znajomych:P ale tak poprostu chcialam sobie zrobic paznokietki bo moje nie za ladne sa, wiec teraz troszke ponosze robione:)