Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Madzik jezeli bede pisac sama ze soba to te stronke napewno dzis nie skoncze, albo znow zlapie kolejna stronke hehehehe:D:D:D:D:D A zalozylas sobie wkoncu profil na naszej klasie czy nie????? ja sobie zrobilam kawke i zajadam sie platkami czekoladowymi....mniam mniam........:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 no myszko mniam mniam:):):):) nie zalozylam bo nie zrobilam fotek:P:P:P moj jedzie kolegow na dyskoteke zawiez i ja zostalam w domu i sie boje :P:P:P a gdzie reszta dziewczynek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Masz jedna fotke te co mi przeslalas , wiec narazie mozesz wrzucic te ,a pozniej sobie dorzucisz wiecej:):):) Niewiem gdzie te dziewczyny sie podziewaja :) Pewnie weekenduja;) Kalpek ogladal Twoja galerie zdjec na naszej klasie - powiem jedno - super, sliczne zdjecia i Wy.....slubne sa bardzo ladne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 ta fotke o nie myszko musze miec jakos wiesz erotiko :):):):):):) kalpku ja tez poprosze twoja fotke Madzia-@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Madzik ja ogladalam fotki Kalpka na nszej klasie i ma ich tam sporo bo ok.30 zdjec , wiec niewiem czy bedzie Kalpkowi chcialo sie wysylac tyle zdjec:):) Ni musisz miec erotiko, bo te za bardzo erotiko sa blokowane i nie wyswietlane:):) A tamta fotke masz spoko....albo narazie mozesz sobie zalozyc profil bez zdjecia, za to bedziesz mogla sobie wejsc na moj czy Kalpka profil i obejrzec zdjecia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 ale mam glupie wrazenie ze dostalam @ ale jej nie mam:):):) dzis juz szwagierka sie mnie pytala czy dostalam @ ale sie boja ze nie heeh ale powiedzialam ze dostalam niech sie przestrasza jak nie dlugo powiem ze jestem w ciazy nie moge doczekac sie ich min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 zaraz myszko jak moj przyjedzie i bedzie mu sie chcialo to mi pomoze zalozyc profil bo teraz jakos gre sobie przyniosl i nic nie robi aby gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Madzik a ktory masz dzis dzien cyklu??? i jakie dlugie zazwyczaj masz cykle??? Mam nadzieje ze niedlugo oglosisz nam dobra nowinke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 zaraz bede tylko pizza sie robi w pikarniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Patinko czekamy na Ciebie kochana:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleeeeeeeeeeeee Napisano Sierpień 30, 2008 prosze klkacjie:) http://www.undertwenty.pl/referrals/follow/klaudyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 oleeeeeeee pomoz nam zakaczyc stronke:):):): patinko pizze no same pysznosci dzis jecie myszko ja mam zawsze 27 dniowe cylke ostatnio mialam 29 pierwszy raz tak mi sie zdarzylo wczoraj powinnam miec @ i jak narazie sucho:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Madzik oby tak dalej kochana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 oj myszko oby:):):)tak sie boje teraz mam takie piersi nabrzmiale tak mi sie wydaje ze chyba bedzie wasolka ale z drugiej strony pierwszy cylk staran byla bym taka szczesciara ze wystarczyl zloty strzal no nie wiem:):):) ide cos zjesc bo mi apetytu narobiliscie ze ohohoho i juz moj wrocil zaraz bedzie pewnie gral Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 juz jestem pizza na talerzyku musi troszke łostygnac :p madzik ja tez chce zdjecie tego maluszka?? to dziecko zyje i funkcjonuje normalnie? pani misiowa-identyczny ten lezaczek a ja dzis nie bylam na zakupach choc mialam taki zamiar wyszorowalam samochod meza swoj wyganialam chwasty z ogrodka i tak sie zmachalam ze glowa znow zaczela bolec i lezalam bo tak pulsowalo mnie z 3 godzinki dobre :-) myszka dziekuje za komentarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 no i stronka sie mi trafila :p chyna przestaniecie mnie lubiec :p jakos tak wyszlo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 no ta dziewczynka lezala w szpitalu tylko 5miesiecy i wyszla z niego cala i zdrowa i teraz ma chyba roczek o ile sie nie myle juz wysylam patinko tam wiesz jeden gryzek wez dla mnie:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Madzik a bola Cie piersi czy nie???? U mnie dzis 20dc, wiec jeszcze troche mi zostalo do terminu @ gdzies ok.10 dni, bo ja mam cykle 28-30 dniowe:):)ale wogule sie nastawiam , jestem przygotowana na spotkanie z ginem , mam zapisane pytania ktore bede chciala mu zadac i dowiedziec sie co nieco....zobaczymy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Patinko gartulacje - stronka na szczescie:):):) A mialas sie oszczedzac a nie myc samochod czy wyrywac chwasty, bo klapsa dostaniesz:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 patinko juz wyslalam ta stronka to moze na 2 fasolke moze jakies blizniaczki sie szykuja:):):0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Patinko a masz moze jakies zdjecie brzuszka ????? Pochwalilabys sie nam swoim brzusiem:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Sierpień 30, 2008 wlasnie myszko dzis w nocy tak mnie poboliwaly myszko jak bede to ja szybko zarazam wiec tu sie nastawiaj ze @ dluuugo nie bedzie :):):0 no zmykam cos zjesc tylko ze ja nie mam pizzy ani krupniczku no nic zaraz cos w podobie wymodze:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 maqz jz zapowiedzial ze jak urodze i bedzie ok to mnie zaprawi od razu na drugie oj biedna ja bede pizza zostala zapraszam hehe z potrojnym serem moja krolewna tylko ser i nic wiecej ja to bym zjadla z szyneczka albo peperoni kukurydza papryczka pomidorki itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Madzik oby jej nie bylo bardzo dlugoooooooo:) Smacznego wiec Ci zycze....ja tez jestem glodna , wstawilam ziemniaczki do gotowania i za jakies 20 minut pojde smazyc kotleciki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Patinko wiec ja sie wpraszam na kawaleczek pizzy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 wiem i ciagle to sobie powtarzam ale mnie jak wciagnie do sprztania zaczelo sie od tego ze wlaczylam odkurzacz aby tylko okruszki zebrac z dywaniku na dole w livingu no i tak sobie pomyslalam ze jak juz jest wlaczony to szybciutko oprawilam samochodziki, a potem zdycham ale juz nic nie robie leze i odpoczywam choc moja sypialnia sie prosi o maly przeglad pod lozkiem i wogole ale dzis juz daje sobie spokoj i moze jutro tez . zainteresuje sie laura bo dzis to biedna albo zmiatala chwasty albo oglada bajki ale 2 razy zagralaismy w Chinczyka :D hmm myszko w sumie musialabym zrobic sobie fotki brzusia bo nie mam tylko ta z 17 tygodnia co juz widzialyscie. Jutro sobie pstrykne i wam posle :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 myszka madzik lapcie ***************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** i dla wszsytkich starajacych sie :-) ********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 myszka pizza czeka na ciebie :-) choc ja ci powiem ze ja ci zazdroszcze bo ja bym wlasnie zjadla ziemniaczki i kotlecika ale juz nie mialam sily na gotowanie wiec wsadzilam nieszczesna pizze do piekrnika aby zapchac bulkajacy brzusio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Sara kochanie a gdzie ty sie podziewasz?? i cala reszta no tak wszsytkie uciekly jesc :D ale parnota dzis ledwo wytrzymac mozna jejku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Dziewczyny ktore nas podczytuja miedzy innymi :xxmadziaraxx, KameaC, Sylweczka, Rusaczek, Monita, Alii, Aneczka, A.N.N.A, Dzodzanna, Iwa, Kasiada, AnulkaS, Kwatolina, Fiolek, Obca, Fajniutka, i restz aniweymienionych dziewczyn - czesto co niektore widze na gg , ale na forum zadna sie nie odzywa :(:(:(:(:(:( a my czekamy na jakiekolwiek wiesci od Was....te ktore urodzily mogly by wpisac w tabelce date porodu i imie dzieciaczka - niewiemy czy macie synka czy coreczke, a bardzo jestesmy ciekawe.....prosze Was o jeden krotki poscik.....staraczki rowniez prosze o napisanie choc pare slow.... dla Was wszystkich i wiedzcie ze zawsze pamietamy o Was i czesto myslimy o Was , wiec zparaszmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach